سپهررادمهر
عضو جدید
از دوستان خوبم tanha60 , pm1 که به سوال ارتعاشاتم پاسخ دادن بسیار سپاسگزارم.

اینا همه میدونیم که واسه همه بعضی وقت ها پیش میاد که یه دفعه از درس زده میشن حالا ممکنه کسی یه نصف روز کسی 2 روز کسی یک هفته یا بیشتر به هر حال این واسه همه هست مهم اینه که سریعا دوباره به درس برگردیم نمونه اش خود من گاهی بدون هیچ بهونه ای اصلا میلم نمیکشه لای کتاب را باز کنمبچه ها من يه خورده شل شدم .
شما اينجوري نيستين ؟
آخه بلند مدت ترين زماني كه درس خوندم ، موقع كنكور كارشناسي بود ،كه سر جمع يه ماه شد .
يه خورده بياين انگيزه بدين لطفاً.
خدافيظ شما.
بچه ها من يه خورده شل شدم .
شما اينجوري نيستين ؟
آخه بلند مدت ترين زماني كه درس خوندم ، موقع كنكور كارشناسي بود ،كه سر جمع يه ماه شد .
يه خورده بياين انگيزه بدين لطفاً.
خدافيظ شما.
معدل از همه ضروریتره.این نمرات تا آخر شهریور خیلی ضروریه/من امروز رفتم دانشگاه درخواست دادم ولی میگن تا شنبه بیا نتیجه رو بگیر.اینجوری خیلی ثبت نامم داره به تاخیر میوفته.در ضمن معدل و تعداد واحد گذرانده رو تا آخر ترم گذشته به جز کاراموزی و پروژه که تابستون گذروندم رو ازشون پرسیدم.چیکار کنم؟
کاراموزی که نمرش 15 آبان به بعد زده میشه،نمرات تا آخر شهریور رو کامل زدند.امروز همه سرگردان بودند،هیچ کسی جواب درستی به بچه ها نمیداد.حتی شماره پرونده ای که باید بالای برگه نوشته بشه،باید شماره برگه ثبت نام رشته اصلی باشه دیگه؟هیچ کس نمیدونست چیکار کنه؟معدل از همه ضروریتره.
ثبت نام را که وقت داری،مشکلی نیست.
صبر کن تا همه نمره هات تا 31 شهریور را بگیری.
کاراموزی که نمرش 15 آبان به بعد زده میشه،نمرات تا آخر شهریور رو کامل زدند.امروز همه سرگردان بودند،هیچ کسی جواب درستی به بچه ها نمیداد.حتی شماره پرونده ای که باید بالای برگه نوشته بشه،باید شماره برگه ثبت نام رشته اصلی باشه دیگه؟هیچ کس نمیدونست چیکار کنه؟
من الان معدل و تعداد واحد های تا آخر شهریورم رو میدونم در اتاق مسئولش هم وایستادم تا برگه رو پر کرد،ولی بعدش نمیدونم دیگه کی باید تایید کنه.یعنی تا شنبه صبر کنم؟آخه روزهای آخر دقیقه 90 میشم که؟
ممنون از پاسختون
و یه سوال دیگه،یه تاریخ برای تصحیح ثبت نام هم در آذر میدن،اونجا میشه همه اطلاعات قبلی رو تصحیح کرد؟
با اینکه سیستم نمرات گلستان هست،بهش اعتماد نکردم و رفتم آموزش هم چک کردم ولی جواب نهایی رو ندادند.بعید میدونم تفاوتی در این آمار باشه.نمره کارآموزی که 15 آبان میاد که مهم نیست.
باید نمره هایی که تا 31 شهریور در آموزش دانشگاهتون ثبت شده،را بگیرید.
تو آذر یک فرصت واسه ویرایش میدهند،البته نه همه اطلاعات را به طور کامل،اما خیلی هاشو میشه ویرایش کرد.
اما آن موقع ثبت نامی در کار نیست،فقط ویرایش.
شما کی فرستاذین و تاریخ اعزامتون تو برگ سبز کی خورده؟ میخوام ببینم کی بفرستم خوبه؟ و اینکه چیا باید پر کنم چی بفرستم؟ چنتا فرمه؟ فرم پایان معافیتو باید کپیشو بفرستم؟ واکسن باید زد؟؟؟ ممنوندفترچه که پست کردین بعد از 1 هفته 10 روز براتون برگ سبز میاد که تاریخ اعزام به خدمت درونش درج شده .....
سلام.اصلا سیالات راهیان کافی نیست.من دارم در کنارش استریتر میخونم.خیلی ها فاکس و عده ای هم شیمز و بعضی هم کتاب نادر نوبهانی رو میخونند.شما هم اگه درصد سیالات براتون مهمه به این اکتفا نکنیداین سیالات راهیان در کل خوبه ها .... ولی فقط برای اون قسمت های لایه مرزی ادم احساس میکنه میتونست بیشتر بگه حالا کدوم کتاب (ترجیحا کنکوری) هست که اون قسمت های لایه مرزی را کامل کامل گفته باشه؟؟؟ با تشکر از همه دوستان عزیز
سلام مهندس.کاراموزی که نمرش 15 آبان به بعد زده میشه،نمرات تا آخر شهریور رو کامل زدند.امروز همه سرگردان بودند،هیچ کسی جواب درستی به بچه ها نمیداد.حتی شماره پرونده ای که باید بالای برگه نوشته بشه،باید شماره برگه ثبت نام رشته اصلی باشه دیگه؟هیچ کس نمیدونست چیکار کنه؟
من الان معدل و تعداد واحد های تا آخر شهریورم رو میدونم در اتاق مسئولش هم وایستادم تا برگه رو پر کرد،ولی بعدش نمیدونم دیگه کی باید تایید کنه.یعنی تا شنبه صبر کنم؟آخه روزهای آخر دقیقه 90 میشم که؟
ممنون از پاسختون
و یه سوال دیگه،یه تاریخ برای تصحیح ثبت نام هم در آذر میدن،اونجا میشه همه اطلاعات قبلی رو تصحیح کرد؟
خوب که گفتید.من دقت نکرده بودم.سلام دوستان .
من امروز این برگه تایید معدل رو بردم آموزش دانشکده امون . معدل رو نوشت و مهر و امضا کرد ، بعد فرم رو بهم برگردوند. بهشون گفتم که آخه باید 2 نسخه از این فرم باشه که یکیش رو ضمیمه پرونده ام بکنید و یکیش رو هم پیش خودم نگه دارم . گفت که ما این کار رو نمی کنیم و نیازی نیست که ضمیمه پرونده ات باشه . می خواستم بپرسم از دوستان ، کسی همچین شرایطی براش پیش امده؟
بعدا مشکل ساز نشه ؟؟؟
سلام دوستان .
من امروز این برگه تایید معدل رو بردم آموزش دانشکده امون . معدل رو نوشت و مهر و امضا کرد ، بعد فرم رو بهم برگردوند. بهشون گفتم که آخه باید 2 نسخه از این فرم باشه که یکیش رو ضمیمه پرونده ام بکنید و یکیش رو هم پیش خودم نگه دارم . گفت که ما این کار رو نمی کنیم و نیازی نیست که ضمیمه پرونده ات باشه . می خواستم بپرسم از دوستان ، کسی همچین شرایطی براش پیش امده؟
بعدا مشکل ساز نشه ؟؟؟
سلام مهندس.
در مورد شماره پرونده بايد بگم وقتي پول ميدي دفترچه بگيري 3 تا شماره توش هست كه يكي از اونها شماره پرونده هستش و هفت رقميه. بايد اين شماره رو وارد كني.(مربوط به رشته انتخابي اول).
در مورد نمره كاراموزي هم نگران نباش بدون احتساب اون معدلت رو وارد كن بعدا ميتوني اصلاحش كني. (موقع انتخاب رشته و دانشگاه)
پاينده باشيد...
سلام دوستان .
بعدا مشکل ساز نشه ؟؟؟
جالبه آموزش ما اتفاقا تاکید میکرد دو برگ باید باشه که یکیشو ضمیمه پروندتون کنیم.و من هم منتظرم تا برگه نهایی رو تا شنبه ازشون بگیرم.فکر می کنم فقط باید یه نسخه از این تاییدیه رو پیش خودت داشته باشی
شبانه روز مثلا روزی 16 ساعت؟سلام بجه ها من میخوام تو این مدت شبانه روز بخونم چه درسهایی رو بیشتر بخونم که راحتتر تستاشو بزنم.جزوه دارم با تستهای پارسه.
سلام به همه دوستان عزیز منو ببخشی که این سوال تکراری رو مطرح می کنم ولی اگر یکی از دوستان منابع واقعا مفید رو برای بنده بذارن خیلی محبت کردن (برای ارشد مکانیک )
و منو رو به صفحات قبل ارجاع ندهند در وبلاگ بچه های عمران منابع ارشد این رشته بصورت کاملا منظم ذکر شده بود
خ.اهشا لطف کنید بگید
ممنون از همه شما
به نظر من کد 4 رو باید بزنه ....سلام من یکی از دوستام داره میره سربازی.اعزامیه 1 شهریور 89 بوده و الان دو ماه و نیم از خدمتش گذشته. و سربازیش هم 1 بهمن 90 تموم میشه.میخواد ارشد امتحان بده. کدوم بند نظام وظیفه شامل حالش میشه؟؟؟ اصلا می تونه امتحان بده؟ یه توضیح میدید؟
دوستان به این برگ معدل گیر ندین هی !!سلام دوستان .
بعدا مشکل ساز نشه ؟؟؟
کنترل آریاز تاریخ مصرفش کنکور پارسال بود یعنی چی؟یعنی این کتاب دیگه به درد نمیخوره؟چرا؟شنیدم کتاب خوب والبته حجیمی هستفرض ساختی نیستین:
ریاضی 1و2 و معادلات آقاسی و حتما به سایت استاد سر بزن و ...
ریاضی مهندسی کریمی از نصیر به سایت استاد سربزن
استاتیک: مریام
مقاومت: نایی(پوران) اگه وقت داری جانستون هم...
دینامیک(مریام)
ارتعاشات:ستو /رائو/ تامسون
کنترل: اوگاتا/تاریخ مصرف آریاز هم کنکور پارسال بود
ترمو: ون وایلن متنش رو خوندم و چند نمونه مسئله عالیه
انتقال: اینکروپرا متنش رو خوندم و چند نمونه مسئله عالیه ولی بسیار فرار
طراحی اجزا و دینامیک ماشین فعلا نمی دونم
سیالات هم یعنی مصیبت
خلاصه نوشتم براتون باز هم اگه سوالی داشتین در خدمتم
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
M | دکترا 93 - تبدیل انرژی - بحث پیرامون درصد ها، تخمین رتبه و سوالات | آزمون های دانشگاهی | 20 | |
![]() |
بحث و بررسی کنکور ارشد 91 مهندسی مکانیک | آزمون های دانشگاهی | 4 |