بحث و گفتگو پیرامون آزمونها( کاردانی به کارشناسی- کارشناسی ارشد و دکترا) مكانيك سيالات

سپهررادمهر

عضو جدید
بچه ها من يه خورده شل شدم .:(
شما اينجوري نيستين ؟
آخه بلند مدت ترين زماني كه درس خوندم ، موقع كنكور كارشناسي بود ،كه سر جمع يه ماه شد .:cry:
يه خورده بياين انگيزه بدين لطفاً.

خدافيظ شما.
اینا همه میدونیم که واسه همه بعضی وقت ها پیش میاد که یه دفعه از درس زده میشن حالا ممکنه کسی یه نصف روز کسی 2 روز کسی یک هفته یا بیشتر به هر حال این واسه همه هست مهم اینه که سریعا دوباره به درس برگردیم نمونه اش خود من گاهی بدون هیچ بهونه ای اصلا میلم نمیکشه لای کتاب را باز کنم :(:(همه ادم ها گاهی در زندگی دلشون میگیره ودلتنگ میشن و درس که چه عرض کنم حوصله هیچ چیز را ندارن :(:( چنین وقت هایی یه کم به قفس تنهایی خودمون می رویم تا به مرور به حال عادی برگردیم.:gol:

• Like
واکنش ها: ?Why

alimec

عضو جدید
بچه ها من يه خورده شل شدم .:(
شما اينجوري نيستين ؟
آخه بلند مدت ترين زماني كه درس خوندم ، موقع كنكور كارشناسي بود ،كه سر جمع يه ماه شد .:cry:
يه خورده بياين انگيزه بدين لطفاً.
خدافيظ شما.

امام علی ع فرمودند:
بهترین کارها آن است که با ناخشنودى در انجام آن بکوشی.(حکمت249)

fluid2008

عضو جدید
کاربر ممتاز
این نمرات تا آخر شهریور خیلی ضروریه/من امروز رفتم دانشگاه درخواست دادم ولی میگن تا شنبه بیا نتیجه رو بگیر.اینجوری خیلی ثبت نامم داره به تاخیر میوفته.در ضمن معدل و تعداد واحد گذرانده رو تا آخر ترم گذشته به جز کاراموزی و پروژه که تابستون گذروندم رو ازشون پرسیدم.چیکار کنم؟

*Essi*

اخراجی موقت
این نمرات تا آخر شهریور خیلی ضروریه/من امروز رفتم دانشگاه درخواست دادم ولی میگن تا شنبه بیا نتیجه رو بگیر.اینجوری خیلی ثبت نامم داره به تاخیر میوفته.در ضمن معدل و تعداد واحد گذرانده رو تا آخر ترم گذشته به جز کاراموزی و پروژه که تابستون گذروندم رو ازشون پرسیدم.چیکار کنم؟
معدل از همه ضروریتره.
ثبت نام را که وقت داری،مشکلی نیست.
صبر کن تا همه نمره هات تا 31 شهریور را بگیری.

fluid2008

عضو جدید
کاربر ممتاز
معدل از همه ضروریتره.
ثبت نام را که وقت داری،مشکلی نیست.
صبر کن تا همه نمره هات تا 31 شهریور را بگیری.
کاراموزی که نمرش 15 آبان به بعد زده میشه،نمرات تا آخر شهریور رو کامل زدند.امروز همه سرگردان بودند،هیچ کسی جواب درستی به بچه ها نمیداد.حتی شماره پرونده ای که باید بالای برگه نوشته بشه،باید شماره برگه ثبت نام رشته اصلی باشه دیگه؟هیچ کس نمیدونست چیکار کنه؟
من الان معدل و تعداد واحد های تا آخر شهریورم رو میدونم در اتاق مسئولش هم وایستادم تا برگه رو پر کرد،ولی بعدش نمیدونم دیگه کی باید تایید کنه.یعنی تا شنبه صبر کنم؟آخه روزهای آخر دقیقه 90 میشم که؟
ممنون از پاسختون
و یه سوال دیگه،یه تاریخ برای تصحیح ثبت نام هم در آذر میدن،اونجا میشه همه اطلاعات قبلی رو تصحیح کرد؟

*Essi*

اخراجی موقت
کاراموزی که نمرش 15 آبان به بعد زده میشه،نمرات تا آخر شهریور رو کامل زدند.امروز همه سرگردان بودند،هیچ کسی جواب درستی به بچه ها نمیداد.حتی شماره پرونده ای که باید بالای برگه نوشته بشه،باید شماره برگه ثبت نام رشته اصلی باشه دیگه؟هیچ کس نمیدونست چیکار کنه؟
من الان معدل و تعداد واحد های تا آخر شهریورم رو میدونم در اتاق مسئولش هم وایستادم تا برگه رو پر کرد،ولی بعدش نمیدونم دیگه کی باید تایید کنه.یعنی تا شنبه صبر کنم؟آخه روزهای آخر دقیقه 90 میشم که؟
ممنون از پاسختون
و یه سوال دیگه،یه تاریخ برای تصحیح ثبت نام هم در آذر میدن،اونجا میشه همه اطلاعات قبلی رو تصحیح کرد؟

نمره کارآموزی که 15 آبان میاد که مهم نیست.
باید نمره هایی که تا 31 شهریور در آموزش دانشگاهتون ثبت شده،را بگیرید.

تو آذر یک فرصت واسه ویرایش میدهند،البته نه همه اطلاعات را به طور کامل،اما خیلی هاشو میشه ویرایش کرد.
اما آن موقع ثبت نامی در کار نیست،فقط ویرایش.

fluid2008

عضو جدید
کاربر ممتاز
نمره کارآموزی که 15 آبان میاد که مهم نیست.
باید نمره هایی که تا 31 شهریور در آموزش دانشگاهتون ثبت شده،را بگیرید.

تو آذر یک فرصت واسه ویرایش میدهند،البته نه همه اطلاعات را به طور کامل،اما خیلی هاشو میشه ویرایش کرد.
اما آن موقع ثبت نامی در کار نیست،فقط ویرایش.
با اینکه سیستم نمرات گلستان هست،بهش اعتماد نکردم و رفتم آموزش هم چک کردم ولی جواب نهایی رو ندادند.بعید میدونم تفاوتی در این آمار باشه.
ممنون

am2mk

عضو جدید
دفترچه که پست کردین بعد از 1 هفته 10 روز براتون برگ سبز میاد که تاریخ اعزام به خدمت درونش درج شده .....
شما کی فرستاذین و تاریخ اعزامتون تو برگ سبز کی خورده؟ میخوام ببینم کی بفرستم خوبه؟ و اینکه چیا باید پر کنم چی بفرستم؟ چنتا فرمه؟ فرم پایان معافیتو باید کپیشو بفرستم؟ واکسن باید زد؟؟؟ ممنون

سپهررادمهر

عضو جدید
این سیالات راهیان در کل خوبه ها .... ولی فقط برای اون قسمت های لایه مرزی ادم احساس میکنه میتونست بیشتر بگه حالا کدوم کتاب (ترجیحا کنکوری) هست که اون قسمت های لایه مرزی را کامل کامل گفته باشه؟؟؟ با تشکر از همه دوستان عزیز

fluid2008

عضو جدید
کاربر ممتاز
این سیالات راهیان در کل خوبه ها .... ولی فقط برای اون قسمت های لایه مرزی ادم احساس میکنه میتونست بیشتر بگه حالا کدوم کتاب (ترجیحا کنکوری) هست که اون قسمت های لایه مرزی را کامل کامل گفته باشه؟؟؟ با تشکر از همه دوستان عزیز
سلام.اصلا سیالات راهیان کافی نیست.من دارم در کنارش استریتر میخونم.خیلی ها فاکس و عده ای هم شیمز و بعضی هم کتاب نادر نوبهانی رو میخونند.شما هم اگه درصد سیالات براتون مهمه به این اکتفا نکنید

P aYa M

عضو جدید
ممنون از پاسختون
سلام مهندس.
در مورد شماره پرونده بايد بگم وقتي پول ميدي دفترچه بگيري 3 تا شماره توش هست كه يكي از اونها شماره پرونده هستش و هفت رقميه. بايد اين شماره رو وارد كني.(مربوط به رشته انتخابي اول).
در مورد نمره كاراموزي هم نگران نباش بدون احتساب اون معدلت رو وارد كن بعدا ميتوني اصلاحش كني. (موقع انتخاب رشته و دانشگاه)
پاينده باشيد...

ea_mecs

عضو جدید
سلام دوستان .
من امروز این برگه تایید معدل رو بردم آموزش دانشکده امون . معدل رو نوشت و مهر و امضا کرد ، بعد فرم رو بهم برگردوند. بهشون گفتم که آخه باید 2 نسخه از این فرم باشه که یکیش رو ضمیمه پرونده ام بکنید و یکیش رو هم پیش خودم نگه دارم . گفت که ما این کار رو نمی کنیم و نیازی نیست که ضمیمه پرونده ات باشه . می خواستم بپرسم از دوستان ، کسی همچین شرایطی براش پیش امده؟
بعدا مشکل ساز نشه ؟؟؟

kingi

عضو جدید
اون شماره ای که زیر تاریخ برگه معدل زده و باید توسط داوطلب پر بشه چی باید نوشت؟

kingi

عضو جدید
سلام دوستان .
من امروز این برگه تایید معدل رو بردم آموزش دانشکده امون . معدل رو نوشت و مهر و امضا کرد ، بعد فرم رو بهم برگردوند. بهشون گفتم که آخه باید 2 نسخه از این فرم باشه که یکیش رو ضمیمه پرونده ام بکنید و یکیش رو هم پیش خودم نگه دارم . گفت که ما این کار رو نمی کنیم و نیازی نیست که ضمیمه پرونده ات باشه . می خواستم بپرسم از دوستان ، کسی همچین شرایطی براش پیش امده؟
بعدا مشکل ساز نشه ؟؟؟
خوب که گفتید.من دقت نکرده بودم.

Rheoman

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان .
بعدا مشکل ساز نشه ؟؟؟

فکر می کنم فقط باید یه نسخه از این تاییدیه رو پیش خودت داشته باشی

84313

عضو جدید
من تابستون فارغ التحصیل شدم و دفترچه خدمتم رو هم فرستادم و تاریخ اعزامم یک اسفند هست. میخواستم بدونم کد نظام وظیفه رو باید چی بزنم؟

fluid2008

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام مهندس.
در مورد شماره پرونده بايد بگم وقتي پول ميدي دفترچه بگيري 3 تا شماره توش هست كه يكي از اونها شماره پرونده هستش و هفت رقميه. بايد اين شماره رو وارد كني.(مربوط به رشته انتخابي اول).
در مورد نمره كاراموزي هم نگران نباش بدون احتساب اون معدلت رو وارد كن بعدا ميتوني اصلاحش كني. (موقع انتخاب رشته و دانشگاه)
پاينده باشيد...

سلام دوستان .
بعدا مشکل ساز نشه ؟؟؟

فکر می کنم فقط باید یه نسخه از این تاییدیه رو پیش خودت داشته باشی
جالبه آموزش ما اتفاقا تاکید میکرد دو برگ باید باشه که یکیشو ضمیمه پروندتون کنیم.و من هم منتظرم تا برگه نهایی رو تا شنبه ازشون بگیرم.
برام جالب بود،کسی که میخواست این مشخصاتم رو تایید کنه،نمیدونست تا چه تاریخی باید پر کنم اول وقتی وارد سیستم شد تعداد واحدهامو با کاراموزی و پروژه گفت.گفتم نه تا آخر شهریور .ایشون هم گفتند باشه تا آخر ترم بهمن پس وارد میکنم.
برگه رو نه تنها من ،خیلی از دوستان دیگه بدون شماره پرونده پر کرده بودنند.و جالب تر اینکه ،خیلی از بچه های با این که این ترم هشتممون حساب میشه و باید این برگه رو میگرفتند،این فرم رو پر نکردند ولی کار از مهم کاری عیب نمیکنه.

حمید رضا ع

عضو جدید
سلام بجه ها من میخوام تو این مدت شبانه روز بخونم چه درسهایی رو بیشتر بخونم که راحتتر تستاشو بزنم.جزوه دارم با تستهای پارسه.

vahidsiasia86

عضو جدید
سلام من یکی از دوستام داره میره سربازی.اعزامیه 1 شهریور 89 بوده و الان دو ماه و نیم از خدمتش گذشته. و سربازیش هم 1 بهمن 90 تموم میشه.میخواد ارشد امتحان بده. کدوم بند نظام وظیفه شامل حالش میشه؟؟؟ اصلا می تونه امتحان بده؟ یه توضیح میدید؟

ostureh

اخراجی موقت
زود دددددددددددددددددددددد بگید به نفع همه ستتتتتتتتتتتتتتتتتتت

زود دددددددددددددددددددددد بگید به نفع همه ستتتتتتتتتتتتتتتتتتت

با سلام به همه دوستان،کسی اطلاع داره غیر انتفاعی های مکانیک تو کدوم شهرا هستن؟
البته غیر انتفاعی امام رضا رو میدونم که تو مشهده ولی غیر اون دیگه تو چه شهرایی هست؟
در ضمن اگه از رنج رتبه قبولی تو همچین جاهایی هم اطلاع دارید لطف کنید زودتر بگید تا ثبتنام تموم نشده .غیرانتفاعی دلچسب من که نیست ولی کار از محکم کاری عیب نمیکنه;)

radman1983

عضو جدید
سلام به همه دوستان عزیز منو ببخشی که این سوال تکراری رو مطرح می کنم ولی اگر یکی از دوستان منابع واقعا مفید رو برای بنده بذارن خیلی محبت کردن (برای ارشد مکانیک )
و منو رو به صفحات قبل ارجاع ندهند در وبلاگ بچه های عمران منابع ارشد این رشته بصورت کاملا منظم ذکر شده بود
خ.اهشا لطف کنید بگید
ممنون از همه شما

alimec

عضو جدید
سلام بجه ها من میخوام تو این مدت شبانه روز بخونم چه درسهایی رو بیشتر بخونم که راحتتر تستاشو بزنم.جزوه دارم با تستهای پارسه.
شبانه روز مثلا روزی 16 ساعت؟:surprised:
فرض ساختی نیستین و فقط فیدبک از مشاور سایت نصیر:
ریاضی 2 / معادلات/ مقاومت مصالح/دینامیک ماشین/ارتعاشات
اما نظر خودم:
با سه تای اولی کاملا موافقم دینامیک ماشین رو هنوز شروع نکردم ارتعاشات رو بعید می دونم
ریاضی و گروه سیالات رو که همه بالا می زنن/ در ضمن خود درس سیالات رو بگم(ترمو و انتقال رو کار ندارم) سیالات درسی نیست که حتی با خوندن یه کتاب مرجع بتونیم کاملا مسلط بشیم البته الان در مورد ارتعاشات هم دارم به این نتیجه میرسم :cry:شبانه روزی می خوای بخونی یعنی رتبه ی خوب می خوای دیگه پس باید جامدات و گروه دینامیک و ... رو بالا بزنید
ریاضی مهندسی نگاشت راحته به شرط اینکه مثل کنکور 89 برق سوال طرح نشه چون سوال نگاشتش دو تا گزینه ی درست داشت و ما هم سرجلسه...:surprised:
جزوه دارم با تستهای پارسه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:surprised::eek:

alimec

عضو جدید
سلام به همه دوستان عزیز منو ببخشی که این سوال تکراری رو مطرح می کنم ولی اگر یکی از دوستان منابع واقعا مفید رو برای بنده بذارن خیلی محبت کردن (برای ارشد مکانیک )
و منو رو به صفحات قبل ارجاع ندهند در وبلاگ بچه های عمران منابع ارشد این رشته بصورت کاملا منظم ذکر شده بود
خ.اهشا لطف کنید بگید
ممنون از همه شما

فرض ساختی نیستین:
ریاضی 1و2 و معادلات آقاسی و حتما به سایت استاد سر بزن و ...
ریاضی مهندسی کریمی از نصیر به سایت استاد سربزن
استاتیک: مریام
مقاومت: نایی(پوران) اگه وقت داری جانستون هم...
دینامیک(مریام)
ارتعاشات:ستو /رائو/ تامسون
کنترل: اوگاتا/تاریخ مصرف آریاز هم کنکور پارسال بود
ترمو: ون وایلن متنش رو خوندم و چند نمونه مسئله عالیه
انتقال: اینکروپرا متنش رو خوندم و چند نمونه مسئله عالیه ولی بسیار فرار
طراحی اجزا و دینامیک ماشین فعلا نمی دونم
سیالات هم یعنی مصیبت
خلاصه نوشتم براتون باز هم اگه سوالی داشتین در خدمتم

Risko

عضو جدید
سلام من یکی از دوستام داره میره سربازی.اعزامیه 1 شهریور 89 بوده و الان دو ماه و نیم از خدمتش گذشته. و سربازیش هم 1 بهمن 90 تموم میشه.میخواد ارشد امتحان بده. کدوم بند نظام وظیفه شامل حالش میشه؟؟؟ اصلا می تونه امتحان بده؟ یه توضیح میدید؟
به نظر من کد 4 رو باید بزنه ....
از تونستن که میتونه شرکت کنه ....

Risko

عضو جدید
سلام دوستان .
بعدا مشکل ساز نشه ؟؟؟
دوستان به این برگ معدل گیر ندین هی !!
شما فقط از معدل دقیقتون مطلع بشین و همون رو بدون کم و کاست وارد کنین هیچ مشکلی پیش نمیاد .....

hamid19395

عضو جدید
فرض ساختی نیستین:
ریاضی 1و2 و معادلات آقاسی و حتما به سایت استاد سر بزن و ...
ریاضی مهندسی کریمی از نصیر به سایت استاد سربزن
استاتیک: مریام
مقاومت: نایی(پوران) اگه وقت داری جانستون هم...
دینامیک(مریام)
ارتعاشات:ستو /رائو/ تامسون
کنترل: اوگاتا/تاریخ مصرف آریاز هم کنکور پارسال بود
ترمو: ون وایلن متنش رو خوندم و چند نمونه مسئله عالیه
انتقال: اینکروپرا متنش رو خوندم و چند نمونه مسئله عالیه ولی بسیار فرار
طراحی اجزا و دینامیک ماشین فعلا نمی دونم
سیالات هم یعنی مصیبت
خلاصه نوشتم براتون باز هم اگه سوالی داشتین در خدمتم
کنترل آریاز تاریخ مصرفش کنکور پارسال بود یعنی چی؟یعنی این کتاب دیگه به درد نمیخوره؟چرا؟شنیدم کتاب خوب والبته حجیمی هست
اوگاتا آدم رو پیر میکنه!فکر نمیکنم حداقل در این درس سراغ مرجع رفتن کار آسونی باشه
اون سایت ها که اشاره کردین رو هم بی زحمت لینک بدید

آخرین ویرایش:

milad85me

عضو جدید
با سلام خدمت دوستان
من معدلم رو با احتساب نمره کارآموزی که نمره کارآموزی مهر ماه تو آموزش دانشکده ثبت شده وارد کردم، تو موقع ویرایش اطالاعات (29 آبان تا 1 آذر) میتونم درستش کنم؟

ram_call17

عضو جدید
بابا معدل را تا پایان شهریور هرچی هست بزنین.بعدا میشه اصلاح کرد موقع انتخاب رشته/

بالا