تاپیک درخواست منابع کنکور ارشد مکانیک 90
تاپیک درخواست منابع کنکور ارشد مکانیک 90
با سلام خدمت همه دوستان عزیز و عرض خسته نباشید ، راستش من شاید تو این سایت زیاد پست ندم ولی زیاد به این سایت سر میزنم و تقریبا هر روز حتما یه سری میزنم ، راستش قبل از زدن تاپیک چندتا از تاپیک هارو خوندم مثلا تپیک مربوط به کنکور ارشد امسال و درصدهای و اشکالات سوالات ارشد امسال ، دیدم بعضی از بچه ها به صورت متفرقه هر کدوم واسه یه درسی یک منبعی نوشته ولی چون اونا متفرقه بودم گفتم یه تاپیک ایجاد کنم که به صورت جامع باشه و خودم چندتا منابعی که به توجه به تاپیکهای این انجمن و چندتا از سایتهای دیگه مثل پارسه ، نصیر و مهستان و ... جمع آوری کردم بذارم ولی به شرطی که دوستان عزیز همکاری کنن و این تاپیک رو کامل کنن و دیگه بچه های دیگه یا احیانا کاربران دیگه نیان یه تاپیک در ایم مورد بزنن فقط تنها خواهشی که از دوستان دارم اینه که مراجع کلی رو نگن و اونایی که خودشون خوندن و امسال یا پارسال دیدن که از این مراجه هم سوال میاد چون من تا اونجایی که فهمیدم مراجعی زیادی وجود داره ولی سنجش انگار هر سال عشقی میاد خودش از منابع نامعلوم تست میده مثل کنکور امسال در مورد سوالات ساخت به خصوص ماشین ابزار ، علم مواد ، قالب پرس یه اندازه گیری و بعضی هارو هم که بدون توجه به مراجعی که خودش داده بود سوال داده مثلا اصول شکل دادن یا دروس دیگه ، واسه همین من میخوام واسه شروع مراجعی که خودم پیدا کردم رو بگم ولی اینایی که من میگم مطمئنا کامل نیست و از دوستان خواهشمندم این تاپیک رو کامل کنن :
1)
ریاضی عمومی (1و2) : الف ) کتاب ریاضی راهیان ارشد ب) جزوه ریاضی (1و2) پارسه "معتقدی" (من که تا اونجایی که شنیدم میگن راهیان بهتره )
2)
معادلات دیفرانسیل : الف ) کتاب راهیان ب) جزوه پارسه
3)
ریاضی مهندسی : فکر کنم فقط یه دونس اونم ماله پارسه س اما کتاب پوران رو هم تعریف میکنن
4)
ترمو حرارت و سیالات : جزوه پارسه رو که زیاد تعریف میکنن اما کتابی که راهیان داده واسه سه درس ترمو سیالات و انتقال رو هم تعریف میکنن
5)
استاتیک : من که فقط کتاب راهیان و پارسه رو شنیدم اما پارسه رو زیاد تعریف میکنن (پوران واسه استاتیک هم داده ولی تا اوجایی که میدونم هنوز چاپ نشده )
6)
مقاومت مصالح : کتاب اقای نائی از پوران رو که خیلی تعریف میکنن (انگار دو تا سوال امسال هم عین همین کتاب بوده ) من که خودم جزوه پارسه رو ندیدم اما راهیان هم بد نیس انگار
7 )
اجزا ماشین : والا انگار این درس زیاد از طرف انتشارات معتبر ارزشی نداره به جز کتابی که راهیان داده و اونم به استاتیک و مقاومت یکیه من دیگه کتابی ندیدم به نظرم که مرجعی به جز این کتاب نیس
8)
دینامیک ارتعاشات دینامیک ماشین و کنترل : که کتابای پوران رو تعریف میکنن اما بازم میگم دوستان راهنمایی بکنن خیلی خوب میشه
دروس ساخت و تولید :
در اینجا میخواستم یه تاکیدی بکنم و اون این بود که انگار سنجش تو این دروس به یه موجود عجیب غریب تبدیل شده و اصلا نمیشه ازش سر دراورد که به کدوم راه مستقیم واقعا تو این زمینه خواهشمندم دوستان یک کمک بزرگی بکنن و اون مراجعیی رو بگن که اماکن سوال دادن ازشون بیشتره مثلا واسه جزوه ماشین ابزار اصلا از کدوم جزوه بیشتر امکانش هست سوال بیاد از جزوه رازفر یا شبگرد یا نه اینارو نخونیم بهتره بریم اون کتاب راهیان یا یک انتشارت دیگه که اومده ودروس ساخت و تولید رو یه جا با هم زده رو بخونیم.
من در اینجا مثل قبل اون مراحعی که شنیدم رو میگم و دوستان هم کمک کننن بیبینم اصلا ایا این منابع درستن یا نه اونایی که ساخت رو پارسال و به خصوص امسال خوب زدن از روی یه منبع دیگه خوندن
1)
ماشین ابزار : الف ) جزوه رازفر ب) جزوه شبگرد ج ) کتابهای منتشر شده ی مرتبط
2
توانایی ماشینکاری : تو این جا فکر کنم تنها مرجع همون کتاب اقای رازفر باشه
3)
تولید مخصوص : فکر کنم فقط همون کتاب مال انتشارات نشر طراح باشه اگه اشتباه نکنم
4)
هیدرولیک و نیوماتیک : تو این زمینه تا اونجایی که میدونم کتاب فستو باشه که اونم پیدا نمیشه خدا رو شکر

5)
CNC : کتاب اقای لطیفی اگه اشتباه نکنم درسته و جزوه امیرکبیر که مال من خیلی قاطی پاتی و جزوه CNC دانشگاه تبریز هم هست به نظرم
6)
علم مواد : شاید خیلی از بچه های ساختی این درس رو یکی از پر ریسکترین درسهایی میدونم که تو ارشد میاد واسه اینکه باید بری یک کتاب 400 و 500 صفحه ای بخونم تازه اونم معلوم نیست که سنجش حالش باشه از این کتاب بده یا نه ( اقای تویسرکانی دیگه نیاز به معرفی نداره

) مثل امسال که سنجش 3 تا سوال داده بود که یکیش به قول دوستان واسه این بود که سنجش میخواست بدونه ما ضرب تقسیم بلدیم یا نه یکیش هم که از شکل دادن بود یکیش هم که همه ی بچه میگن اشتباه بود جواب سوال پس یعنی کسی که امسال این کتاب رو نخونده و وقت این کتاب رو روی درسای دیگه گذاشته خیلی منفعت کرده
7)
عملیات حرارتی : این که مثل علم مواد شده یک سیاه چال واسه ساختیا که از یه کتاب 500 صفحای میان یه سوال میدن که اونم معلوم نیست بدن یا ندن
8)
قالب پرس : کتاب نشر طراح و به خصوص جزوه اقای مولایی امیکبیر که امسال دو تا سوال از اون بود
9)
اندازه گیری دقیق : اینم که من تا اونجایی که فهمیدم مرجع خاصی نداره و واقعا واسه من سوال شده که کدوم مرجع واسه این درس خوبه
10 ) در اینجا هم بعضی دروس دیگه که شده عصای دست سنجش و هر سال اونو خودش عوض میکنه مثلا دروس جوشکاری ریخته گری یا همین اصول شکل دادن فلزات که واقعا خیلی میتونه مهم باشه واسه یه نفر خوندنش چون اگه درست تشخیص بده میتون حداقل دو تا سوال بزنه و بدونه که بقیه اونارو نمیزنن خواهش که دارم از دوستان اینه که ایا سراغ این درسا بریم یا نه چون واقعا ریسک بالایی دارن مثلا همین جوشکاری که اگه بخوای بخونی باید حداقلش یک جزوه 200 ، 300 صفحه ای بخونی
و اما در انتها اینکه بازم از دوستان خواهشمندم تو این تاپیک شرکت کنن بخصوص اونایی که پارسال یا امسال شرکت کردن و واقها ضرایب خوبی هم زدن و اینه یه یه مسئله دیگه که این مراجعی که من گفتم همش مال اطلاعات خودم بوده و مطئنم که ناقص بوده و شاید هم اصلا درست نیس پس دوستان واسه خاطر اینکه یه مرجع کامل داشته باشیم لطفا همکاری کنن
پیشاپیش از لطف همه دوستان ممنونم