بحث و گفتگو پیرامون آزمونها( کاردانی به کارشناسی- کارشناسی ارشد و دکترا) مكانيك سيالات

سبحان اله

عضو جدید
کسی نمیدونه از کجا میشه دفترچه A رو گیر اوورد. در ضمن من دفترچم سر جلسه A بوده ولی حالا اعتراضامو با استناد به دفترچه D کردم . به نظرتون مورد داره ؟

eng.esmail

اخراجی موقت
کسی نمیدونه از کجا میشه دفترچه A رو گیر اوورد. در ضمن من دفترچم سر جلسه A بوده ولی حالا اعتراضامو با استناد به دفترچه D کردم . به نظرتون مورد داره ؟
مشکلی نداره.. هدف اعتراضه به سوال
فرقی نمیکنه.. ضمن اینکه خود سازمان سنجش هم قیدی نذاشته که حتما باید دفترچه خودتون باشه

eng.esmail

اخراجی موقت
درصدهاي من:
زبان3.33
رياضي28
سيالات52
جامدات3:redface:
ديناميك6.67
به نظر شما اميدي هست يا كلا بيخيالش شم؟تبديل شبانه جايي ميشه قبول شد؟:que:
من ریاضی 30
سیالات 41.67
جامدات 11.67
دینامیک 15
هر جا هستی منم همونجا هستم
:biggrin:
شبانه شهر کرد هم بیارم میرم:cry:
دیگه حوصله ندارم بازم بخونم

*Essi*

اخراجی موقت
بااين درصدها پارسال جايي قبول شدند؟:(

معمولا اگر یک درس اصلی پایین باشه جا برای جبران هست.
شما دینامیک و جامدات را زیاد خوب نزدی.
البته شبانه دور ممکنه شانس داشته باشی که اونم خیلی وابسته به درصدهای سایرینه!

sajjad_barzegar

عضو جدید
سلام
از عزيزاني كه كلاس كنكور ميرفتن به نظرشون كدوم موسسه واسه كلاس رفتن خوبه؟؟؟؟

اگه ميشه بيشتر توضيح بدين ؟؟ به نظرتون تابستان كلاس برم خوبه؟؟؟

نصير؟؟؟

پارسه؟؟؟

كوثر؟؟

ماهان؟؟؟؟؟
با كدوم استادا؟؟؟؟

arjmand200

عضو جدید
تاپیک درخواست منابع کنکور ارشد مکانیک 90

تاپیک درخواست منابع کنکور ارشد مکانیک 90

با سلام خدمت همه دوستان عزیز و عرض خسته نباشید ، راستش من شاید تو این سایت زیاد پست ندم ولی زیاد به این سایت سر میزنم و تقریبا هر روز حتما یه سری میزنم ، راستش قبل از زدن تاپیک چندتا از تاپیک هارو خوندم مثلا تپیک مربوط به کنکور ارشد امسال و درصدهای و اشکالات سوالات ارشد امسال ، دیدم بعضی از بچه ها به صورت متفرقه هر کدوم واسه یه درسی یک منبعی نوشته ولی چون اونا متفرقه بودم گفتم یه تاپیک ایجاد کنم که به صورت جامع باشه و خودم چندتا منابعی که به توجه به تاپیکهای این انجمن و چندتا از سایتهای دیگه مثل پارسه ، نصیر و مهستان و ... جمع آوری کردم بذارم ولی به شرطی که دوستان عزیز همکاری کنن و این تاپیک رو کامل کنن و دیگه بچه های دیگه یا احیانا کاربران دیگه نیان یه تاپیک در ایم مورد بزنن فقط تنها خواهشی که از دوستان دارم اینه که مراجع کلی رو نگن و اونایی که خودشون خوندن و امسال یا پارسال دیدن که از این مراجه هم سوال میاد چون من تا اونجایی که فهمیدم مراجعی زیادی وجود داره ولی سنجش انگار هر سال عشقی میاد خودش از منابع نامعلوم تست میده مثل کنکور امسال در مورد سوالات ساخت به خصوص ماشین ابزار ، علم مواد ، قالب پرس یه اندازه گیری و بعضی هارو هم که بدون توجه به مراجعی که خودش داده بود سوال داده مثلا اصول شکل دادن یا دروس دیگه ، واسه همین من میخوام واسه شروع مراجعی که خودم پیدا کردم رو بگم ولی اینایی که من میگم مطمئنا کامل نیست و از دوستان خواهشمندم این تاپیک رو کامل کنن :
1) ریاضی عمومی (1و2) : الف ) کتاب ریاضی راهیان ارشد ب) جزوه ریاضی (1و2) پارسه "معتقدی" (من که تا اونجایی که شنیدم میگن راهیان بهتره )
2)معادلات دیفرانسیل : الف ) کتاب راهیان ب) جزوه پارسه
3) ریاضی مهندسی : فکر کنم فقط یه دونس اونم ماله پارسه س اما کتاب پوران رو هم تعریف میکنن
4) ترمو حرارت و سیالات : جزوه پارسه رو که زیاد تعریف میکنن اما کتابی که راهیان داده واسه سه درس ترمو سیالات و انتقال رو هم تعریف میکنن
5) استاتیک : من که فقط کتاب راهیان و پارسه رو شنیدم اما پارسه رو زیاد تعریف میکنن (پوران واسه استاتیک هم داده ولی تا اوجایی که میدونم هنوز چاپ نشده )
6) مقاومت مصالح : کتاب اقای نائی از پوران رو که خیلی تعریف میکنن (انگار دو تا سوال امسال هم عین همین کتاب بوده ) من که خودم جزوه پارسه رو ندیدم اما راهیان هم بد نیس انگار
7 ) اجزا ماشین : والا انگار این درس زیاد از طرف انتشارات معتبر ارزشی نداره به جز کتابی که راهیان داده و اونم به استاتیک و مقاومت یکیه من دیگه کتابی ندیدم به نظرم که مرجعی به جز این کتاب نیس
8)دینامیک ارتعاشات دینامیک ماشین و کنترل : که کتابای پوران رو تعریف میکنن اما بازم میگم دوستان راهنمایی بکنن خیلی خوب میشه

دروس ساخت و تولید :

در اینجا میخواستم یه تاکیدی بکنم و اون این بود که انگار سنجش تو این دروس به یه موجود عجیب غریب تبدیل شده و اصلا نمیشه ازش سر دراورد که به کدوم راه مستقیم واقعا تو این زمینه خواهشمندم دوستان یک کمک بزرگی بکنن و اون مراجعیی رو بگن که اماکن سوال دادن ازشون بیشتره مثلا واسه جزوه ماشین ابزار اصلا از کدوم جزوه بیشتر امکانش هست سوال بیاد از جزوه رازفر یا شبگرد یا نه اینارو نخونیم بهتره بریم اون کتاب راهیان یا یک انتشارت دیگه که اومده ودروس ساخت و تولید رو یه جا با هم زده رو بخونیم.
من در اینجا مثل قبل اون مراحعی که شنیدم رو میگم و دوستان هم کمک کننن بیبینم اصلا ایا این منابع درستن یا نه اونایی که ساخت رو پارسال و به خصوص امسال خوب زدن از روی یه منبع دیگه خوندن
1) ماشین ابزار : الف ) جزوه رازفر ب) جزوه شبگرد ج ) کتابهای منتشر شده ی مرتبط
2 توانایی ماشینکاری : تو این جا فکر کنم تنها مرجع همون کتاب اقای رازفر باشه
3) تولید مخصوص : فکر کنم فقط همون کتاب مال انتشارات نشر طراح باشه اگه اشتباه نکنم
4)هیدرولیک و نیوماتیک : تو این زمینه تا اونجایی که میدونم کتاب فستو باشه که اونم پیدا نمیشه خدا رو شکر :biggrin:
5) CNC : کتاب اقای لطیفی اگه اشتباه نکنم درسته و جزوه امیرکبیر که مال من خیلی قاطی پاتی و جزوه CNC دانشگاه تبریز هم هست به نظرم
6)علم مواد : شاید خیلی از بچه های ساختی این درس رو یکی از پر ریسکترین درسهایی میدونم که تو ارشد میاد واسه اینکه باید بری یک کتاب 400 و 500 صفحه ای بخونم تازه اونم معلوم نیست که سنجش حالش باشه از این کتاب بده یا نه ( اقای تویسرکانی دیگه نیاز به معرفی نداره :biggrin: ) مثل امسال که سنجش 3 تا سوال داده بود که یکیش به قول دوستان واسه این بود که سنجش میخواست بدونه ما ضرب تقسیم بلدیم یا نه یکیش هم که از شکل دادن بود یکیش هم که همه ی بچه میگن اشتباه بود جواب سوال پس یعنی کسی که امسال این کتاب رو نخونده و وقت این کتاب رو روی درسای دیگه گذاشته خیلی منفعت کرده
7) عملیات حرارتی : این که مثل علم مواد شده یک سیاه چال واسه ساختیا که از یه کتاب 500 صفحای میان یه سوال میدن که اونم معلوم نیست بدن یا ندن
8) قالب پرس : کتاب نشر طراح و به خصوص جزوه اقای مولایی امیکبیر که امسال دو تا سوال از اون بود
9)اندازه گیری دقیق : اینم که من تا اونجایی که فهمیدم مرجع خاصی نداره و واقعا واسه من سوال شده که کدوم مرجع واسه این درس خوبه
10 ) در اینجا هم بعضی دروس دیگه که شده عصای دست سنجش و هر سال اونو خودش عوض میکنه مثلا دروس جوشکاری ریخته گری یا همین اصول شکل دادن فلزات که واقعا خیلی میتونه مهم باشه واسه یه نفر خوندنش چون اگه درست تشخیص بده میتون حداقل دو تا سوال بزنه و بدونه که بقیه اونارو نمیزنن خواهش که دارم از دوستان اینه که ایا سراغ این درسا بریم یا نه چون واقعا ریسک بالایی دارن مثلا همین جوشکاری که اگه بخوای بخونی باید حداقلش یک جزوه 200 ، 300 صفحه ای بخونی

و اما در انتها اینکه بازم از دوستان خواهشمندم تو این تاپیک شرکت کنن بخصوص اونایی که پارسال یا امسال شرکت کردن و واقها ضرایب خوبی هم زدن و اینه یه یه مسئله دیگه که این مراجعی که من گفتم همش مال اطلاعات خودم بوده و مطئنم که ناقص بوده و شاید هم اصلا درست نیس پس دوستان واسه خاطر اینکه یه مرجع کامل داشته باشیم لطفا همکاری کنن
پیشاپیش از لطف همه دوستان ممنونم ;)

mbamiri

عضو جدید
معمولا اگر یک درس اصلی پایین باشه جا برای جبران هست.
شما دینامیک و جامدات را زیاد خوب نزدی.
البته شبانه دور ممکنه شانس داشته باشی که اونم خیلی وابسته به درصدهای سایرینه!
به نظرتون منتظر نتيجه بمونم يا امسالو(كنكورو)بي خيال بشم؟درصدها:رياضي28-زبان3-سيالات52-جامدات3-ديناميك6.7

ashtigiloos

عضو جدید
به نظر من پیش بینی سایت مهستان اشتباهه، چون با توجه به اینکه کنکور امسال خیلی سخت تر از کنکور پارسال بود بنابراین نتایج کنکور پارسال اصلا معیار خوبی برای پیش بینی کنکور امسال نیست.

masoud2k

عضو جدید
ریاضی 56
سیالات 60
جامدات 30
دینامیک 30
پیش بینی سایت مهستان
گرایش رتبه تقریبی ساخت تولید 903 طراحی کاربردی 521 تبدیل انرژی 459 مهندسی پزشکی 616 سیستم محرکه خودرو 503 طراحی سیستم های تعلیق، ترمز و فرمان 680 سازه بدنه خودرو 619 معدل : 14.15

ashtigiloos

عضو جدید
ریاضی 56
سیالات 60
جامدات 30
دینامیک 30
پیش بینی سایت مهستان
گرایش رتبه تقریبی ساخت تولید 903 طراحی کاربردی 521 تبدیل انرژی 459 مهندسی پزشکی 616 سیستم محرکه خودرو 503 طراحی سیستم های تعلیق، ترمز و فرمان 680 سازه بدنه خودرو 619 معدل : 14.15
به نظر من امسال با این درصدها رتبت زیر 150 میشه

amirreza_pro

عضو جدید
به نظر من هم اشتباه هست.چون من میانگین درصدام شده 36 و از هرکی که میپرسم میگه تو تبدیل زیر 600 میارم.ولی اگه شما 459 بشید پس من باید همون 700 یا 800 بشم!!!!!درصدای من اینطوریه:(ریاضی 40) (سیالات62) (جامدات 15 ) (دینامیک ارتعاشات 33 ) زبانم صفر زدم دخدا آخر عاقبت همه ما رو به خیر کنه.0

h_me65

عضو جدید
ریاضی 56
سیالات 60
جامدات 30
دینامیک 30
پیش بینی سایت مهستان

شما رتبت زیره 100 دوست عزیز.مهستان ول کن.

reynolds_nike

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظر من پیش بینی سایت مهستان اشتباهه، چون با توجه به اینکه کنکور امسال خیلی سخت تر از کنکور پارسال بود بنابراین نتایج کنکور پارسال اصلا معیار خوبی برای پیش بینی کنکور امسال نیست.

اینکه میگی رو قبول ندارم.
سال پیش زبان و جامدات خیلی سخت بود.
ولی امسال سیالات و جامداتش راحت بود.
ریاضیش سخت تر از پارسال بود ولی نمیشه گفت سخت بوده(البته فقط ریاضی مهندسیش)
دینامیک هم تقریبا تو یه سطح بوده

معمولا بچه ها که از کنکور میان بیرون میگن امسال سخت ترین کنکور بوده ولی اینطور نیست

negar_1986

عضو جدید
اینکه میگی رو قبول ندارم.
سال پیش زبان و جامدات خیلی سخت بود.
ولی امسال سیالات و جامداتش راحت بود.
ریاضیش سخت تر از پارسال بود ولی نمیشه گفت سخت بوده(البته فقط ریاضی مهندسیش)
دینامیک هم تقریبا تو یه سطح بوده

معمولا بچه ها که از کنکور میان بیرون میگن امسال سخت ترین کنکور بوده ولی اینطور نیست
اينطورمكه شما ميگين كنكور امسال مثه پارسال نبود....شما در نظر بگير هر سال سوالي رياضي 2 و رياضي مهندسي چقد ساده مياد ..البته منظورم از ساده حداقل قابل پيش بينيه...امسال فقط و فقط ميشد سوالي معادلات رو به سادگي پيش بيني كرد....خودم تست هاي پارسال رياضي رو بالاي 60 ميزدم...خيلي قوي رياضي كار كردم...ولي آخرش يه درصد مسخره تو رياضي نصيبم شد...تو دسته ديناميك ارتعاشات ديناميك و ارتعاشاتم يه مقدار ضعيف ولي كنترل و دينامي ماشينم قوي بود وقتي چند روز قبل امتحان تست هاي سال قبل رو ميزدم امكان نداشت يه سوال كنترل رو نزنم...حتي بيشتر تست هاي برقم كار كرده بودم اونوقت وقتي ميرم سرامتحان به جز دو تا سوال كنترل از دوتا درس ديناميك ماشين وكنترل نمي تونم بزنم...اونوقت بايد دست به دامن ديناميك و ارتعاشات ضعيفم بشم...به نظر من سيالات امسال خيلي راحت بود...جامداتشم بد نبود ولي سوالاش يه جورايي ميشه گفت دام داشت ...دقت كردم درصداي جامدات پايينه...در مورد زبان هم كه اكثراً نميزنن...من خراب كردم خيلياي ديگه هم خراب كردن....بايد منتظر نتيجه موند

reynolds_nike

عضو جدید
کاربر ممتاز
اينطورمكه شما ميگين كنكور امسال مثه پارسال نبود....شما در نظر بگير هر سال سوالي رياضي 2 و رياضي مهندسي چقد ساده مياد ..البته منظورم از ساده حداقل قابل پيش بينيه...امسال فقط و فقط ميشد سوالي معادلات رو به سادگي پيش بيني كرد....خودم تست هاي پارسال رياضي رو بالاي 60 ميزدم...خيلي قوي رياضي كار كردم...ولي آخرش يه درصد مسخره تو رياضي نصيبم شد...تو دسته ديناميك ارتعاشات ديناميك و ارتعاشاتم يه مقدار ضعيف ولي كنترل و دينامي ماشينم قوي بود وقتي چند روز قبل امتحان تست هاي سال قبل رو ميزدم امكان نداشت يه سوال كنترل رو نزنم...حتي بيشتر تست هاي برقم كار كرده بودم اونوقت وقتي ميرم سرامتحان به جز دو تا سوال كنترل از دوتا درس ديناميك ماشين وكنترل نمي تونم بزنم...اونوقت بايد دست به دامن ديناميك و ارتعاشات ضعيفم بشم...به نظر من سيالات امسال خيلي راحت بود...جامداتشم بد نبود ولي سوالاش يه جورايي ميشه گفت دام داشت ...دقت كردم درصداي جامدات پايينه...در مورد زبان هم كه اكثراً نميزنن...من خراب كردم خيلياي ديگه هم خراب كردن....بايد منتظر نتيجه موند

با سلام .مثل اینکه تو تک تک درسا با هم بحث کنیم!!!من که 88 امتحان دادم بعد امتحان میگفتم سوالای 88 سختترین سوالای چند سال اخیر بوده ولی فهمیدم که اینطور نیست!!!

سوالای ریاضی 1 هم امسال و هم پارسال متوسط بوده.
ریاضی 2 هم سوالاش بنظرم راحت بود و اینکه میگید سوالاش عجیب غریب بوده برام عجیبه!!!
کلا کسی که سوالی کنکور 5 سال اخیرو حل میکرد میتونست همه رو حل بکنه.(تستای نیکوکار)
معادلاتشم که هلو بوده
ریاضی مهندسی هم امسال قبول دارم که سنگین بوده.

سیالاتش که راحت بود(بقول شما)
واما جامداتش که دیگه چیزی نگم بهتره
کنکور جامدات پارسال واقعا سخت بود.ولی امسال بنظرم ساده بود

در مورد دینامیک و... میشد گفت که سطح سوالاش با سوالای سال پیش فرق چندانی نداشت.

در کل بازم میگم که سوالای هر سال تو یه رنجه .فقط هر سری بعضی درساشو به نسبت سخت میکنن!!!

reynolds_nike

عضو جدید
کاربر ممتاز
سال پیش دوست من با میانگین 39 و معدل 16 رتبه 260 آورد.امسال سخت تر بوده قرار نیست همون 260 بشن ایشون که!

ایشون اگه میانگینش 45 به بالا بود زیر 100 میشدن.

این کارنامه دوست عزیزمون آقای آریایی هستش

در ضمن سری هم به کارنامه های نفرات برتر کنکور پارسال که پارسه زده سری بزنی خوبه

پیوست ها

• Karname.jpg
    Karname.jpg
    50.8 کیلوبایت · بازدیدها: 0

*Essi*

اخراجی موقت
با سلام .مثل اینکه تو تک تک درسا با هم بحث کنیم!!!من که 88 امتحان دادم بعد امتحان میگفتم سوالای 88 سختترین سوالای چند سال اخیر بوده ولی فهمیدم که اینطور نیست!!!

ریاضی 2 هم سوالاش بنظرم راحت بود و اینکه میگید سوالاش عجیب غریب بوده برام عجیبه!!!
کلا کسی که سوالی کنکور 5 سال اخیرو حل میکرد میتونست همه رو حل بکنه.(تستای نیکوکار)
معادلاتشم که هلو بوده

در کل بازم میگم که سوالای هر سال تو یه رنجه .فقط هر سری بعضی درساشو به نسبت سخت میکنن!!!

آقا شما اگه درصد هاتو بگی خوشحال میشیم.
ریاضی مساحت حاصل از دوران راحت بوده! یا انتگرال سه گانه!
به نظر من کسیکه ریاضی 50 درصد بالا بزنه واقعا قوی بوده!
جامدات هم سه تا سوال غلط داشته این یعنی 15 دقیقه اتلاف وقت.
من اگه این 15 دقیقه را سر زبان میذاشتم 40 درصد زبان را حداقل داشتم!
دینامیک ماشین و کنترل کجاش متوسط بوده؟
من راحت سوالات کنترل برق را حل میکردم ولی امسال!!!
دینامیک ماشین هم به غیر از بادامک،سوال چرخدنده و مرکز آنی و ...... واقعا سخت بودند.

amirreza_pro

عضو جدید
reynolds_nike عزیز, من که نمیدونم شما چی میگید؟!سوالهای جامدات امسال نسبت به پارسال راحتتر بود؟!!!من پارسال رتبم 874 شد تو تبدیل.بعد از امتحان احساسم این بود که میشد بازم سوالهای بیشتری بزنم ولی نزدم:(اما امسال که کاملا آماده بودم وقتی از جلسه اومد بیرون اصلا یک همچین احساسی نداشتم و میانگین درصدم شد 36 درصد.درضمن پارسال اکثر دوستای من بالای 10 تا سوال ریاضی زده بودند ولی امسال من کمتر مردی رو دیدم که 10 تا سوال رو زده باشه:surprised:.به نظرم سوالهای امسال به غیر از سیالات یک سرو گردن از سوالهای پارسال سخت تر بود.

ehsan_1985

عضو جدید

معادلاتشم که هلو بوده

والا شما اولین نفری هستی که میگی سوالات ریاضی 2 راحت بود!! پارسال سوالای ریاضی 2 خیلی روتین و قابل پیش بینی بود. معادلات هم امسال خوب بود هم پارسال، مگه پارسال چی دادن!؟ یه فاکتور انتگرال گیری یه جواب عمومی یه ریشه فروبنیوس و ... !! چیزی نداشت که بگیم امسال هلو بود ولی سال پیش نارگیل!! جامدات هم که ماشالا 2 تا سوال قراره حذف بشه!! بقیه شم کم دام نداشت. و جالبترین قسمت دینامیکه که میگین با سال قبل تفاوتی نداشت!! پارسال دینامیک ماشین فقط 2 تا مرکز آنس ساده دادن، ارتعاشات هم که همش امگا ان تکراری بود!! با همین 2 تا میشد 30-40 زد!! اما امسال کمتر کسی تو شاخه دینامیک بالای 30 داریم... به هر حال هرکس نظری داره.

amirreza_pro

عضو جدید
راستی یاد کنکور کارشناسی افتادم که میانگین درصدای سال 84 نسبت به 83 کاهش قابل ملاحظه ای داشت و پیش بینی های موسسه ها رو نقش بر آب کرد!!!

mosy_m2006

عضو جدید
زبان 3.33
ریاضی 23.33
سیالات 35
جامدات 33.33
دینامیک 28.33
اگه گفتین رتبه من چند میشه؟:smile:

بالا