mohammad740
عضو جدید
مهستان واسه من زده
تبدیل:2600
طراحی:3100.
تبدیل:2600
طراحی:3100.
راستی یاد کنکور کارشناسی افتادم که میانگین درصدای سال 84 نسبت به 83 کاهش قابل ملاحظه ای داشت و پیش بینی های موسسه ها رو نقش بر آب کرد!!!
omidvaram movafagh bashid.
riazi 60
sayalat 50
jamedat 25
dynamic 45
mahestan rotbe tabdilo 506
tarahio 492 takhmin zade
manam ba hamaton movafegham k emsal vaghean sakht bod.
دوست عزيز نميخوام نا اميدت كنم ولي ميانگين درصدهاي شما 18.6 .من رتبه شما رو بالاي 1800 تخمين ميزنم البته با توجه رتبه هاي سال پيش. دعا كنين كه امسال ميانگين افت كنه.درصدهاي من:
زبان3.33
رياضي28
سيالات52
جامدات3
ديناميك6.67
به نظر شما اميدي هست يا كلا بيخيالش شم؟تبديل شبانه جايي ميشه قبول شد؟
به نظر من رتبه شما 1400 به بالا مي شه.بابا دیگه بی خیال
برا من مهستان زده تبدیل 1972
من که خودم امید قبول شدن ندارم،تا بیبنم چی میشه
درصد هام هم
زبان 25
ریاضی 18.8
سیالات 61.5
جامدات 9.8
دینامیک ارتعاشات 1.66
بچه ها بگین برنامتون واسه بعد عید چیه؟
اونایی که آزاد ثبت نام کردن از کی میخوان بخونن؟
من خودم آزاد هم ثبت نام کردم اما قبولم بشم نمیخوام برم
شهریور اعزام سربازیم هست
اگه قبول بشم که شدم
اگرم نه تصمیم دارم واسه سال بعد بخونم،تا اون موقع هم میخوام بشینم زبان انگلیسیم رو تقویت کنم
من لیسانس دانشگاه زاهدان بودم
اینی که میگم خطاب به بچه های تبدیل هست
شاید شهر زاهدان چنگی به دل نزنه ولی دانشگاهش بینظیر هست(از نظر محیط)
گروه مکانیک شاخه حرارت و سیالاتش هم استادای خوبی داره
8 تا استاد دکترا داره که 6 تاشون از کانادا دکتری گرفتن
چند تا استاد هم الان خارج هستن که تا سال دیگه بر میگردن
به خاطر اسم زاهدان معمولا رتبه های 900 به بالا معمولا این دانشگاه میان
کسایی که درصد هاشون مثل من هست احتمال قبولیشون تو این دانشگاه هست
دیگه کنکور ول کنین و پیشنهاد بدین واسه این مدت چه کاری انجام بدیم بهتره
دقیقا من با بچه ها هم داشتم بحث میکردم همین رو گفتمراستی یاد کنکور کارشناسی افتادم که میانگین درصدای سال 84 نسبت به 83 کاهش قابل ملاحظه ای داشت و پیش بینی های موسسه ها رو نقش بر آب کرد!!!
دوست عزیز .در مورد ریاضی 2 باید بگم که هر کسی که تستای چند سال اخیر رشته های مختلف رو بزنه به مشکل بر نمیخوره.حالا نمیدونم که چرا اینو قبول نداری!!!دینامیک ماشین هم به غیر از بادامک،سوال چرخدنده و مرکز آنی و ...... واقعا سخت بودند.آقا شما اگه درصد هاتو بگی خوشحال میشیم.
ریاضی مساحت حاصل از دوران راحت بوده! یا انتگرال سه گانه!
به نظر من کسیکه ریاضی 50 درصد بالا بزنه واقعا قوی بوده!
جامدات هم سه تا سوال غلط داشته این یعنی 15 دقیقه اتلاف وقت.
من اگه این 15 دقیقه را سر زبان میذاشتم 40 درصد زبان را حداقل داشتم!
دینامیک ماشین و کنترل کجاش متوسط بوده؟
من راحت سوالات کنترل برق را حل میکردم ولی امسال!!!
reynolds_nike عزیز, من که نمیدونم شما چی میگید؟!سوالهای جامدات امسال نسبت به پارسال راحتتر بود؟!!!من پارسال رتبم 874 شد تو تبدیل.بعد از امتحان احساسم این بود که میشد بازم سوالهای بیشتری بزنم ولی نزدماما امسال که کاملا آماده بودم وقتی از جلسه اومد بیرون اصلا یک همچین احساسی نداشتم و میانگین درصدم شد 36 درصد.درضمن پارسال اکثر دوستای من بالای 10 تا سوال ریاضی زده بودند ولی امسال من کمتر مردی رو دیدم که 10 تا سوال رو زده باشه.به نظرم سوالهای امسال به غیر از سیالات یک سرو گردن از سوالهای پارسال سخت تر بود.
omidvaram movafagh bashid.
riazi 60
sayalat 50
jamedat 25
dynamic 45
mahestan rotbe tabdilo 506
tarahio 492 takhmin zade
manam ba hamaton movafegham k emsal vaghean sakht bod.
ببينيم خدا چي ميخاد.انشاالله براي همه خير باشه.ببخشيد دوست من ميانگينو چه جوري حساب ميكني؟!!!!دوست عزيز نميخوام نا اميدت كنم ولي ميانگين درصدهاي شما 18.6 .من رتبه شما رو بالاي 1800 تخمين ميزنم البته با توجه رتبه هاي سال پيش. دعا كنين كه امسال ميانگين افت كنه.
ببينيم خدا چي ميخاد.انشاالله براي همه خير باشه.ببخشيد دوست من ميانگينو چه جوري حساب ميكني؟!!!!
درصد ها ضربدر ضریبش تقسیم بر مجموع ضرایبببينيم خدا چي ميخاد.انشاالله براي همه خير باشه.ببخشيد دوست من ميانگينو چه جوري حساب ميكني؟!!!!
اینطوری غلطهخيلي راحته، درصداتو جمع بزن/ 5 بكن!!!
موفق باشي
درصد ها ضربدر ضریبش تقسیم بر مجموع ضرایب
مثل معدل ترم
اینطوری غلطه
مهندس من ميانگينو اشتباه حساب كردم،ببخشيدببينيم خدا چي ميخاد.انشاالله براي همه خير باشه.ببخشيد دوست من ميانگينو چه جوري حساب ميكني؟!!!!
درصد ها ضربدر ضریبش تقسیم بر مجموع ضرایب
مثل معدل ترم
اینطوری غلطه
والا منم نمیدونم.. ولی امیدوارم که بشه... شبانه شهر کرد هم بشه میرم :دیآره من هم همينتوري حساب ميكردم ولي امين خان طوري حساب كرده بود كه تعجب كردم.
اسماعيل خان شما كه نوشته بودي هرجا من هستم شما هم اونجايي .به نظرت جايي ميشه دراومد؟
مهندس آخرين رتبه اي كه بشه قبول شد چنده؟ هر جا كه بشه.والا منم نمیدونم.. ولی امیدوارم که بشه... شبانه شهر کرد هم بشه میرم :دی
میای؟؟؟
والا نمیدونممهندس آخرين رتبه اي كه بشه قبول شد چنده؟ هر جا كه بشه.
منم به خاطركارم (زنجان)اگه بشه بايد رفت و آمد كنم بازمونده ببينم درميام يا نهوالا منم نمیدونم.. ولی امیدوارم که بشه... شبانه شهر کرد هم بشه میرم :دی
میای؟؟؟
دوستان سلامبا ميانكين29 كجا ميشه قبول شد؟
امیدوار شدم هااااااااااادوست من با میانگین 27 رتبه 1100 آورد و صنعتی بابل شبانه رو آورد
امیدوار شدم هااااااااااا
ریاضی 30
سیالات 41.67
جامدات 11.67
دینامیک 15
میانگین 23.83
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
M | دکترا 93 - تبدیل انرژی - بحث پیرامون درصد ها، تخمین رتبه و سوالات | آزمون های دانشگاهی | 20 | |
بحث و بررسی کنکور ارشد 91 مهندسی مکانیک | آزمون های دانشگاهی | 4 |