بحث و گفتگو پیرامون آزمونها( کاردانی به کارشناسی- کارشناسی ارشد و دکترا) مكانيك سيالات

mehdi_116697

عضو جدید
سلام
درصداي من به شرح زير شد و من كلا نا اميد مي خام براي سال ديگه درست بخونم نه مثل شش سال قبل
رياضي 3
جامدات 13
زبان 23
ديناميك 26
سيالات 36

mehdi_116697

عضو جدید
سلام
درصداي من به شرح زير شد و من كلا نا اميد مي خام براي سال ديگه درست بخونم نه مثل شش سال قبل به نظرتون رتبم چند ميشه به نظر خودم 2700

رياضي 3
جامدات 13
زبان 23
ديناميك 26
سيالات 36

13880715

عضو جدید
من رقیب سر سختتم:biggrin:
ریاضی 30
سیالات 41.67
جامدات 11.67
دینامیک و ارتعاشات 15 :biggrin:
رقیبت منم
منو باید از پیش رو برداری :biggrin:[/QUOTE
وای چه جالب... همکلاسیتو از الان پیدا کردی:biggrin:
یکی بگه من چندم؟:razz:
ریاضی 44
سیالات45
جامد 2:redface:
ارتعاش 10:confused:
فک کنم منم همکلاس بشم باهاتون
البته اگه جایی قبول شیم
ریاضی 50
سیالات 33
جامدات 10
دینامیک 5

mohammad740

عضو جدید
من رقیب سر سختتم:biggrin:
ریاضی 30
سیالات 41.67
جامدات 11.67
دینامیک و ارتعاشات 15 :biggrin:
رقیبت منم
منو باید از پیش رو برداری :biggrin:
ایشالا که شما قبولی،ولی من که اصلا امیدی ندارم ،ریاضی فکر میکردم 35 میشم ولی 28.33 شدم، جامدات فکر میکردم بهتر بشه ولی خیلی افتضاح شد.
ریاضی و سیالاتت بهتر از من زدی، حالا ببینیم رتبمون چقدر اختلاف پیدا میکنه.;)

nazila65

عضو جدید
کاربر ممتاز
آخه اونایی که حدس می زنن رتبه ها رو...یه لطفم به ما بکنن..
ریاضی 44
سیالات 45
جامد2:redface:
ارتعاش 10
:cry:
من روز یا شب رشت می خوام....تا 900 شبانه این جا ور میداره....می دونم آرمانگرایی بخوام لیوان خالی رو پر ببینم!!!:cry:

eng.esmail

اخراجی موقت
ریاضی 44
سیالات 45
ارتعاش 10
من روز یا شب رشت می خوام....تا 900 شبانه این جا ور میداره....می دونم آرمانگرایی بخوام لیوان خالی رو پر ببینم!!!:cry:
دوستان سایت mahestan.ac.ir تخمین رتبه میزنه..
اول ثبت نام کنید بعدش درصدهاتون رو وارد کنید.. یک هفته بعد رتبتون رو تخمین میزنه
من دیروز درصد هامو وارد کردم گفت شنبه بیا:razz:

rattling_boy

عضو جدید
انشاالله تا ده روز اينده شروع به حل سوالات ميكنيم
اگه دوستان موافق بودن توي عيد هم ادامه ميديم واگه موافق نبودن بعد عيد شروع ميكنيم
البته سوالات 87 رو هم با هم حل ميكنيم:)

سلام

طبق قول قبلیم من سوالات رو پیدا کردم و الان هم آماده ام تا در مورد سوالات تخصصی ساخت و تولید کمک کنم.

هر موقع که خواستین سورع کنین بگین تا جواب ها رو بذاریم اینجا.

البته من شنبه رفتم کتاب فروشی فرهنگ و یه کتاب رو که خود فرهنگ چاپ کرده بود خریدم که سوالات 83 تا 88 رو با جواب داره داخلش. اگه دوستان دیگه عجله دارن می تونن از این طریق هم جواب سوالات رو بدشت بیارن.;)

HAMED1001

عضو جدید
ریاضی 44
سیالات 45
ارتعاش 10

یکی از دوستانم که گیلان میخونه، گفته رتبۀ 1070 پارسال، شبانۀ اونجا قبول شده.

مهندس تئوری

عضو جدید
تخمین

تخمین

با سلام خدمت دوستان عزیز مهندس
به نظر شما رتبه من با این در صدا تو تبدیل انرژی چند میشه
ریاضیات 47
سیالات 70
جامدات 21
دینامیک 5
ممنون :smile:

اوس محمد

عضو جدید
سلام
من ميخوام امسال ارشد طراحي كاربردي آزاد اهواز شركت بكنم كسي از شما دوستان از تراز قبولي پارسال اطلاعي داره؟
ممنون ميشم كسي راهنماييم كنه.:gol::)

سبحان اله

عضو جدید
قابل توجه بچه های ساخت خصوصا کسانی که سوال CORING رو محلول جامد و روش همگن سازی زدن (سازمان سنجش به اشتباه آلیاژ یوتکتیک و ... رو زده ) دوتا سند قوی زیر دلیل بر اشتباه سازمان سنجشه,امیدوارم حق به حقدار برسه . پیروز باشید.
1. آشنایی با متالورژی فیزیکی
تالیف: AVNER , مترجم : علی اکبر آهنی
انتشارات فن افزار , چاپ چهارم 1384( صفحه 193-195)
2 . سوال 89 کنکور کارشناسی ارشد ناپیوسته داخل رشته مهندسی مواد سال 1385
آیا پدیده CORING در واکنش یوتکتیک وجود دارد ؟
پاسخ : خیر, چون واکنش یوتکتیک از نوع واکنش های ذوب هم ارز هستند و دامنه انجماد غیر تعادلی ندارند , به همین دلیل در این واکنش پدیده CORING اتفاق نمی افتد .

سبحان اله

عضو جدید
سلام دوستان من واسه اعتراض رفتم به سایت سنجش که تو قسمت توضیحاتش گزینه (پاسخ گزینه دیگری هست وجود نداشت ) به نظرتون کدوم گزینه رو باید زد؟ خواهشن راهنمایی کنید. پیروز باشید.

mashinhesab2002

عضو جدید
از دوستان ساخت خواهشن یکی بهم بگه سوال هیدرولیک(انباره) چطور 3لیتر میمونه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
با توجه به اینکه شیر فشار شکن رو 100بار تنظیم شده و فشار داخل انباره 25باره. سیستم تو حداکثر فشار کاری قرار داره...
خوب یه قانونه کلی وجود داره.که سیال از فشاره زیاد به فشار کم حرکت میکنه. با توجه به کلیت مسئله تو انباره همون 4لیتر ازت میمونه!!!!!!
کلید سنجش زده 3لیتر:mad:
خواهشا یکی به دادم برسه. همه چی منفی شده:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

mashinhesab2002

عضو جدید
سوال 123 ساخت:پل وتستون
این سوال دیگه ته نامردیه!!!!سنجش زده حساسیت الف و ب برابره!!!!!!!!!
تو فصل آخره کتاب توانایی و ماشین کاریه رازفر انتشارات دانشگاه امیر کبیر .توضیح داده
بابا حساسیت الف از ب بیشتره ه ه ه :mad::mad::mad:
دیگه شورشو در اوردن:mad::mad:

آخرین ویرایش:

mashinhesab2002

عضو جدید
سوال 115 ساخت: قالب کلید
همون طور که پیداست با نگاه اول همه موارد صحیح هست.ولی به 2 دلیل همه موارد رو نقص میکنم(هر چند سنجش هم همه موارد رو نقص کرده)
1.طبق جدول صفحه 34 کتاب مهندس سید احسان روحی از انتشارات نشر طراح.لقی یا کلیرانس ضخامت 1mm برابر است با 06mm
2.از اونجا که ضخامت کلید یا ورق در همه جا یکسانه پس لقی ها یا کلیرانس سنبه و ماتریس باید برابر باشه که گزینه 2تا از گزینه ها برابر نیست.
حالا میخام دوستان به صورت سوال بیشتر توجه کنند مخصوصا قسمت آخرش که گفته کدام یک صحیح تر است.
پس ما گزینه 3 رو انتخاب میکنم چون هم طبق جدول کتاب کلیرنس رو درست اضافه کرده هم اندازه سنبه و ماتریس رو گفته. یعنی هر دوتاش رو

ولی باز میبینیم سنجش با ....... تمام یه گزینه دیگه رو صحیح اعلام کرده!!!!!!!!
:mad::mad::mad::mad::mad:

force

عضو جدید
در مورد سوال هیدرولیک من هم همین فکر را کردم زدم 4 لیتر
چون معمولا شیر اطمینان یه درصدی بیشتر از از فشار سیستمه که سیستم اسیب نبینه پس یعنی فشار کاری سیستم زیر 60 70 نیست اگه باشه که سیستم همون اول میترکه انباره هم باید یه درصدی کمتر باشه که جبران افت فشار را بکنه نه دیگه انقدر (پس اصلا انباره این وسط هیچ کارست)
در مورد الیاژ منیزیم احتمالا مقصود طراح از منیزیم به عنوان عنصر الیاژِی بوده نه فلز پایه چون ترکیب منیزیم با یک فلز پایه سختی بیشتری نسبت به المینیوم میده ولی خودش به عنوان فلز پایه خیر ((طراح خودشم نفهمیده چی طرح کرده))
واما سوال کار سرد اگر از طریق فرمول شکل دهی فلزات بری میشه 53 درصد نکته ای توش بوده ما نفهمیدیم یا....چون واقعا سوال خاصی نبود که غلط بزنیم
حالا در کل اگه واقعا سازمان سنجش اشتباه کرده باشه مگه حاضر میشه زیر بار این همه اشتباه بره

mbamiri

عضو جدید
درصدهاي من:
زبان3.33
رياضي28
سيالات52
جامدات3:redface:
ديناميك6.67
به نظر شما اميدي هست يا كلا بيخيالش شم؟تبديل شبانه جايي ميشه قبول شد؟:que:

بالا