کسی نیست که یه نگاهی به سوال ما بندازه؟به نظر دوستان میشه با این درصدها امید به روزانه ساخت داشت؟زبان 6.67 ریاضی 38 جامدات 20 ساخت 33 (شبانه بابل چطور؟)
کسی نیست که یه نگاهی به سوال ما بندازه؟به نظر دوستان میشه با این درصدها امید به روزانه ساخت داشت؟زبان 6.67 ریاضی 38 جامدات 20 ساخت 33 (شبانه بابل چطور؟)
بچه ها شما دفترچه سوالات را از کجا تهیه کردید؟
تو سایت سنجش هست؟
کسی نیست که یه نگاهی به سوال ما بندازه؟
فک کنم منم همکلاس بشم باهاتونمن رقیب سر سختتم
ریاضی 30
سیالات 41.67
جامدات 11.67
دینامیک و ارتعاشات 15
رقیبت منم
منو باید از پیش رو برداری[/QUOTE
وای چه جالب... همکلاسیتو از الان پیدا کردی
یکی بگه من چندم؟
ریاضی 44
سیالات45
جامد 2
ارتعاش 10![]()
البته اگه جایی قبول شیم
ریاضی 50
سیالات 33
جامدات 10
دینامیک 5
من دقیقا خواستم اینا رو بفرستم بصورت تصویر درش آوردم نشد که بفرستمایراد سوال 102 برای ارسال به سازمان سنجش
هممون هم کلاسیمكي با من همكلاسه
رياضي 3
سيالات 36
جامدات 13
زبان 23
ديناميك 26
ایشالا که شما قبولی،ولی من که اصلا امیدی ندارم ،ریاضی فکر میکردم 35 میشم ولی 28.33 شدم، جامدات فکر میکردم بهتر بشه ولی خیلی افتضاح شد.من رقیب سر سختتم
ریاضی 30
سیالات 41.67
جامدات 11.67
دینامیک و ارتعاشات 15
رقیبت منم
منو باید از پیش رو برداری![]()
ریاضیتو خیلی خوب زدی ،فکر کنم ریاضی نجاتت بده ،ایشالا که قبولی.فک کنم منم همکلاس بشم باهاتون
البته اگه جایی قبول شیم
ریاضی 50
سیالات 33
جامدات 10
دینامیک 5
چی شدی پس؟؟؟؟؟؟چرا وااااااااااای خدااااااااااااواااااااااااااااااااي خداااااااااا![]()
دوستان سایت mahestan.ac.ir تخمین رتبه میزنه..آخه اونایی که حدس می زنن رتبه ها رو...یه لطفم به ما بکنن..
ریاضی 44
سیالات 45
جامد2
ارتعاش 10
من روز یا شب رشت می خوام....تا 900 شبانه این جا ور میداره....می دونم آرمانگرایی بخوام لیوان خالی رو پر ببینم!!!![]()
انشاالله تا ده روز اينده شروع به حل سوالات ميكنيم
اگه دوستان موافق بودن توي عيد هم ادامه ميديم واگه موافق نبودن بعد عيد شروع ميكنيم
البته سوالات 87 رو هم با هم حل ميكنيم![]()
آخه اونایی که حدس می زنن رتبه ها رو...یه لطفم به ما بکنن..
ریاضی 44
سیالات 45
جامد2
ارتعاش 10
من روز یا شب رشت می خوام....تا 900 شبانه این جا ور میداره....می دونم آرمانگرایی بخوام لیوان خالی رو پر ببینم!!!![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
M | دکترا 93 - تبدیل انرژی - بحث پیرامون درصد ها، تخمین رتبه و سوالات | آزمون های دانشگاهی | 20 | |
![]() |
بحث و بررسی کنکور ارشد 91 مهندسی مکانیک | آزمون های دانشگاهی | 4 |