eng.esmail
اخراجی موقت
من رقیب سر سختتمدرصدای منم اینجوری شد
ریاضی28.33
سیالات40
جامدات11.67
دینامیک15![]()

ریاضی 30
سیالات 41.67
جامدات 11.67
دینامیک و ارتعاشات 15

رقیبت منم
منو باید از پیش رو برداری

من رقیب سر سختتمدرصدای منم اینجوری شد
ریاضی28.33
سیالات40
جامدات11.67
دینامیک15![]()
فکر کنم بهتر باشه فقط امیدوار باشیم????????
نظرت چیه با هم خود کشی کنیم؟؟؟درصدای منم اینجوری شد
ریاضی28.33
سیالات40
جامدات11.67
دینامیک15![]()
.به نظرتون میشه با درصدای (ریاضی 40) (سیالات62) (جامدات 15 ) (دینامیک ارتعاشات 33 ) زبانم صفر زدم.به نظر شما وضعم چه طوري هست.اميدي هست!؟رتبم چه طوري ميشه؟
درصدای منو ببین.به نظرتون میشه با درصدای (ریاضی 40) (سیالات62) (جامدات 15 ) (دینامیک ارتعاشات 33 ) زبانم صفر زدم.به نظر شما وضعم چه طوري هست.اميدي هست!؟رتبم چه طوري ميشه؟
خدا از دهنت بشنوه برادرشما تو تبدیل رتبۀ خوبی میاری، فکر کنم حدود 600، انشالله روزانه شهرستانهای نزدیک قبولی![]()
.به نظرتون میشه با درصدای (ریاضی 40) (سیالات62) (جامدات 15 ) (دینامیک ارتعاشات 33 ) زبانم صفر زدم.به نظر شما وضعم چه طوري هست.اميدي هست!؟رتبم چه طوري ميشه؟
????????
man ta 1100 besham misham shabane babolمیانگین شما 23 پارسال 30 1000 شده امسال سخت بوده به نظر من بین 1000 تا 1400
اینم درصدای من
زبان نمیدونم(4 تا زده بودم یکیشو یادم بودم چک کردم درسته،بقیش یادم نیست)
ریاضی 43.3
جامدات 13.3
ساخت20
![]()
man ta 1100 besham misham shabane babol( doa koni besham
میانگین شما 23 پارسال 30 1000 شده امسال سخت بوده به نظر من بین 1000 تا 1400
فقط پارسال نیومد .... هر سال بین 4 تا 6 سوال میومده ... امسال نمیدونم ...از معادلات؟ پارسال که نیومد
ببخشید دوست عزیز میشه نظرتون رو راجع به رتبه منم بگید!؟
زبان 23
ریاضی14
سیالات 51
جامدات 28
دینامیک 33
آقا اینم درصدهای نهایی من:زبان 30%ریاضی 20%سیالات 50%جامدات 31%کنترل 15%(به نظرتون تبدیل انرژی تبریز یا ارومیه میتونم قبول شم؟)
خيلي بد نوشتم منظورمونگار خانم عزیز فکر کنم کلید رو اشتباه دیدید...چون کلید گفته فقط با معیار ترسکا می شکنه و با معیار فونمیزز ایمن هستش...
]سلام درصداي من:
زبان 10 درصد
رياضي 32 درصد
سيالات 60 درصد...
جامدات يا 35 يا 37 بستگي به حذف خرپا داره...
ارتعاشات 23 درصد...
ميشه يكي حدس بزنه من تقريبا چند ميارم؟اگه كليدا درس شه شايد يه ذره درصدام بيشتر شه...
فقط يه ذره...
خيلي بد نوشتم منظورمومنظورم اين بود كه كليد درسته طبق اون چيزي كه از فرمولا حل كردم...يعني طبق ترسكا ميشكنه و طبق فون ميزز ميشكنه...
آخرش طبق هردو میشکنه دیگه.....
امروز روز بدبياري منه...اين دفعه اشتباه تايپي....طبق فون مايزز ايمنه طبق ترسكا ميشكنه
]سلام درصداي من:
زبان 10 درصد
رياضي 32 درصد
سيالات 60 درصد...
جامدات يا 35 يا 37 بستگي به حذف خرپا داره...
ارتعاشات 23 درصد...
ميشه يكي حدس بزنه من تقريبا چند ميارم؟اگه كليدا درس شه شايد يه ذره درصدام بيشتر شه...
فقط يه ذره...
امروز روز بدبياري منه...اين دفعه اشتباه تايپي....طبق فون مايزز ايمنه طبق ترسكا ميشكنه
من رقیب سر سختتم
ریاضی 30
سیالات 41.67
جامدات 11.67
دینامیک و ارتعاشات 15
رقیبت منم
منو باید از پیش رو برداری[/QUOTE
وای چه جالب... همکلاسیتو از الان پیدا کردی
یکی بگه من چندم؟
ریاضی 44
سیالات45
جامد 2
ارتعاش 10![]()
به نظر شما با این درصدها کجا میتونم قبول بشم؟؟
ریاضی 30
سیالات 41.67
جامدات 11.67
دینامیک 15![]()
کتاب راهیان ارشد متون تخصصی مکانیک رو داره...اما تو نت نمی دونمآقا جان من درصدو بيخيخي
يه كمكي به من كنيد
يه لطفي در حق بنده ميكني؟ انشااله كه بكني
براي كنكور ازشد نيازمند متون تخصصي زبان براي رشته مهندسي مكانيك هستم. آخه هر چي سرچ ميكنم چيزي عايدم نميشه و شديدا نيازمند اين متونم
حالا شما هر كدوم از عزيزان كه از اين تاپيك ديدن ميكنن لطف كنن به ايميل من اون متون رو ميل كنن يا حداقل آدرس اون متون رو به ايميلم بفرستن
ممنون از لطف همتون. نويد
اينم ايميلم : a_xpert@yahoo.com
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
M | دکترا 93 - تبدیل انرژی - بحث پیرامون درصد ها، تخمین رتبه و سوالات | آزمون های دانشگاهی | 20 | |
![]() |
بحث و بررسی کنکور ارشد 91 مهندسی مکانیک | آزمون های دانشگاهی | 4 |