بحث و گفتگو پیرامون آزمونها( کاردانی به کارشناسی- کارشناسی ارشد و دکترا) مكانيك سيالات

amirreza_pro

عضو جدید
.به نظرتون میشه با درصدای (ریاضی 40) (سیالات62) (جامدات 15 ) (دینامیک ارتعاشات 33 ) زبانم صفر زدم:(.به نظر شما وضعم چه طوري هست.اميدي هست!؟رتبم چه طوري ميشه؟

HAMED1001

عضو جدید
.به نظرتون میشه با درصدای (ریاضی 40) (سیالات62) (جامدات 15 ) (دینامیک ارتعاشات 33 ) زبانم صفر زدم:(.به نظر شما وضعم چه طوري هست.اميدي هست!؟رتبم چه طوري ميشه؟

شما تو تبدیل رتبۀ خوبی میاری، فکر کنم حدود 600، انشالله روزانه شهرستانهای نزدیک قبولی:w23:

eng.esmail

اخراجی موقت
درصدای منو ببین
من هنوز امیدوارم
مال تو که 2 برابر من بهتره
البته فکر کنم شیراز رو بیاری
بقیه جاها رو نمیدونم

h_me65

عضو جدید

میانگین درصدهای شما 36 میشه.پارسال با 40 رتبه 260 آوردن امسال سخت بوده بنابراین شما نزدیکه همون 40 پارسالی 260 تا 450 به نظر من.

h_me65

عضو جدید
man ta 1100 besham misham shabane babol :(( doa koni besham

با 1250 کرمانشاه و بندر عباس و چند تا شهر دیگه هم قبول میشی.
آقایون خانوما مثلا مهندسن برا خودتون.حالا یه تلاشی کردین اگه شد یک ارشدیم میگیرین.نگیرینم به خدا زمین به آسمون نمیاد.از نظر کار شاید تاثیر ارشد تو درآمد و غیره 1 درصدم نباشه!فردا میرین سر کار میبینین رئیستون لیسانسم نداره 10 برابر شما حقوق میگیره!کساییم که عشق خارج رفتن و بورسیه شدن هستن که باید بگم زندگی با پول بورسیه تو کشورای خارجی از زندگی تو ایران سخت تره.مگر اینکه واقعا علاقه به درس رشته داشته باشی.کساییم که پول دارن بیخودی وقتشون تلف می کنن با یکم خرج کردن می تونن راحت برن خارج ادامه تحصیل بدن.تنها مزییت ارشد اینه که 2 سال دیگه برا خودت کیفتو میزنی زیره بغلت میری دانشگاه می چرخی!

amir taghavi

عضو جدید
با سلام خدمت دوستان عزیز
با این درصدا کجا قبول می شم؟
ریاضی 35
سیالات 52
جامدات 48 (در صورت اصلاح سوال 72 و حذف سوال 84 حدود 54 درصد)
دینامیک 18

jamal212

عضو جدید
آقا اینم درصدهای نهایی من:زبان 30%ریاضی 20%سیالات 50%جامدات 31%کنترل 15%(به نظرتون تبدیل انرژی تبریز یا ارومیه میتونم قبول شم؟)

ای بابا یکی هم رتبه مارو بگه دوستان...بگید روزانه قبول میشیم با این درصدا...فقط همون دو شهری که گفتم رو میخوام..

negar_1986

عضو جدید
نگار خانم عزیز فکر کنم کلید رو اشتباه دیدید...چون کلید گفته فقط با معیار ترسکا می شکنه و با معیار فونمیزز ایمن هستش...
خيلي بد نوشتم منظورمو:biggrin: منظورم اين بود كه كليد درسته طبق اون چيزي كه از فرمولا حل كردم...يعني طبق ترسكا ميشكنه و طبق فون ميزز ميشكنه...

negar_1986

عضو جدید
]سلام درصداي من:
زبان 10 درصد
رياضي 32 درصد
سيالات 60 درصد...
جامدات يا 35 يا 37 بستگي به حذف خرپا داره...
ارتعاشات 23 درصد...
ميشه يكي حدس بزنه من تقريبا چند ميارم؟:cry: اگه كليدا درس شه شايد يه ذره درصدام بيشتر شه...:( فقط يه ذره...

HAMED1001

عضو جدید
]سلام درصداي من:
زبان 10 درصد
رياضي 32 درصد
سيالات 60 درصد...
ارتعاشات 23 درصد...
ميشه يكي حدس بزنه من تقريبا چند ميارم؟:cry: اگه كليدا درس شه شايد يه ذره درصدام بيشتر شه...:( فقط يه ذره...

فکر کنم حدود 600 تبدیل رو بیارید.

asgharax

عضو جدید
:biggrin:امروز روز بدبياري منه...اين دفعه اشتباه تايپي....طبق فون مايزز ايمنه طبق ترسكا ميشكنه

وان ميسز ايمنه.خودم مجدد حل كردم.ترسكا ميشه 100/110 كه كمتر از يكه
ولي وان ميسز بزرگتر از 1 ميشه. شك نكنين دوستان.
بهتره تمركزمون روي سوال خرپا كه قطعا اشتباهه يا سوال انرژي كرنشي باشه.چون گزينه درست بدست نمياد.
سرعت مركز آني هم هنوز نفهميدم چطوري صفر نشده؟امكان نداره حتي 1 درصد شركت كننده ها به گزينه سازمان سنجش رسيده باشن!!اصلا كاملا نامعقوله

ashy

عضو جدید
]سلام درصداي من:
زبان 10 درصد
رياضي 32 درصد
سيالات 60 درصد...
ارتعاشات 23 درصد...

خیلی خوب زدید!!
400 میاری!!

whisper

عضو جدید
سلام بر همه امیدوارم موفق باشین
مکانیک رو خیلی خراب کرده بودم ولی کلیدا که اومد یکم امیدوار شدم
ولی وضعم تو هوا فضا بهتره .
توکل به خدا ....

whisper

عضو جدید
:biggrin:امروز روز بدبياري منه...اين دفعه اشتباه تايپي....طبق فون مايزز ايمنه طبق ترسكا ميشكنه

من سر جلسه حل کردم هر تو تاش میشکنه سوال خرپا هم مشکل داره .یکیم جهت سیال تو کتم نمیره.
کلا تو کنکور از چند سال پیش که تفهیمی شده(مثلا).همیشه چند تا سوال هست که باید ذهن طراح سوال رو بخونی .البته این نظر منه.

nazila65

عضو جدید
کاربر ممتاز
من رقیب سر سختتم:biggrin:
ریاضی 30
سیالات 41.67
جامدات 11.67
دینامیک و ارتعاشات 15 :biggrin:
رقیبت منم
منو باید از پیش رو برداری :biggrin:[/QUOTE
وای چه جالب... همکلاسیتو از الان پیدا کردی:biggrin:
یکی بگه من چندم؟:razz:
ریاضی 44
سیالات45
جامد 2:redface:
ارتعاش 10:confused:

shinbi

عضو جدید
به نظر شما با این درصدها کجا میتونم قبول بشم؟؟
ریاضی 30
سیالات 41.67
جامدات 11.67 :biggrin:
دینامیک 15 :redface:

آقا جان من درصدو بيخيخي :exclaim:
يه كمكي به من كنيد

يه لطفي در حق بنده ميكني؟ انشااله كه بكني:(
براي كنكور ازشد نيازمند متون تخصصي زبان براي رشته مهندسي مكانيك هستم. آخه هر چي سرچ ميكنم چيزي عايدم نميشه و شديدا نيازمند اين متونم
حالا شما هر كدوم از عزيزان كه از اين تاپيك ديدن ميكنن لطف كنن به ايميل من اون متون رو ميل كنن يا حداقل آدرس اون متون رو به ايميلم بفرستن
ممنون از لطف همتون. نويد
اينم ايميلم : a_xpert@yahoo.com

nazila65

عضو جدید
کاربر ممتاز
آقا جان من درصدو بيخيخي :exclaim:
يه كمكي به من كنيد

يه لطفي در حق بنده ميكني؟ انشااله كه بكني:(
براي كنكور ازشد نيازمند متون تخصصي زبان براي رشته مهندسي مكانيك هستم. آخه هر چي سرچ ميكنم چيزي عايدم نميشه و شديدا نيازمند اين متونم
حالا شما هر كدوم از عزيزان كه از اين تاپيك ديدن ميكنن لطف كنن به ايميل من اون متون رو ميل كنن يا حداقل آدرس اون متون رو به ايميلم بفرستن
ممنون از لطف همتون. نويد
اينم ايميلم : a_xpert@yahoo.com
کتاب راهیان ارشد متون تخصصی مکانیک رو داره...اما تو نت نمی دونم

eng.esmail

اخراجی موقت
این کنکور کلا نا جور بود
یکی از دوستان تو آزمون های پارسه امسال رتبه 100-300 داشت.. ولی میانگین درصداش شد 20 !!!!
منم حدود 600 بودم ( وقتی میرسیدم بخونم ) شدم 24!!
هی روزگار..
من دردم رو به کی بگم؟؟؟؟
اصلا بی خی
میخونم برا آزاد علوم تحقیقات

بالا