بحث و گفتگو پیرامون آزمونها( کاردانی به کارشناسی- کارشناسی ارشد و دکترا) مكانيك سيالات

mahdi_aryayi

عضو جدید
در مورد پست پيشتاز كه شوخي كردم اتفاقا براي كنكور ارشد استرس كمتري دارم.
ولي هنوز جاي يه سوال برام مونده اينكه ما يه معدل مينوسيم و اموزش دانشگاه تاييد ميكنه و بعد معدل تغيير ميكنه(نمره كار اموزي مياد) حالا ديگه تاييديه اي نيست كه ضميمه پرينت كارت كنم و با پست بفرستم(اميدوارم اخرين سوالم در اين مورد باشه خيلي سرتونو درد اوردم)

در مورد درس ساخت و توليد اطلاعي داريد؟ چي بخونيم ؟
مرسي
نه فکر کنم من بد توضیح دادم. شما توی سایت معدل فعلی تو رو می نویسید (معدل بدون احتساب کارآموزی) اما تاییدیه رو تا آمدن نمره کارآموزی نمی گیرید... یعنی باید منتظر بمونید تمام نمراتتون تا پایان تابستان رد بشه بعد تاییدیه رو بر اساس معدل درستتون بگیرید تا قبل از رد شدن همه نمرات برای گرفتن تاییدیه اقدام نکنید
در مورد منابع ساخت و تولید اطلاعاتی ندارم...

inmo

عضو جدید
من تازه 2 روزه شروع کردم به درس خوندن
به نظرتون دیر نیست؟
از ریاضی 1 نیکوکار شروع کردم 7 فصل خوندم اما سرعتم پایینه! چی کار باید کرد مه سرعت بالا بره؟:(

mahdi_aryayi

عضو جدید
من تازه 2 روزه شروع کردم به درس خوندن
به نظرتون دیر نیست؟
از ریاضی 1 نیکوکار شروع کردم 7 فصل خوندم اما سرعتم پایینه! چی کار باید کرد مه سرعت بالا بره؟:(
نه اصلا دیر نیست
اگه کیفیت مطالعه تون بالا باشه اشکال نداره تا حدی کند باشید... بعضی وقتها زیاد کردن سرعت برای آدم گرون تموم میشه ... می رسید آخرش می فهمید هیچ جا رو درست یاد نگرفتید اون وقته که باید دنده عقب بگیرید!
البته منکر این نیستم که زیادی کند بودن هم عوارض خودش رو داره ولی به کیفیت مطالعه بیشتر از کمیتش بها بدید

• Like
واکنش ها: inmo

shahinedalat

عضو جدید
سلام من رشته طراحی جامدات دارم می خونم دانشگاه ازاد کاشان. برا ارشد بین مکانیک و mbaموندم توروخدا یکی راهنماییم کنه .اگر میشه اگه نظرتون رو هرکدوم هست دلیل قانع کننده ای هم برام بیارین ممنون

am2mk

عضو جدید
انتشارات پوران پژوهش

انتشارات پوران پژوهش

بچه ها يه خبر...امروز زنگ زدم انتشارات پوران پژوهش در مورد استاتيك پرسيدم. گفت قرار بود چاپ كنيم ولي فعلاً كنسل شد
لطفا شماره پوران پژوهشو بذاريد ممنون پست رايگان يا غير رايگان داره؟

am2mk

عضو جدید
نمايندگي پارسه

نمايندگي پارسه

آقا اين نمايندگي پارسه كجاست تو تهران ما بريم جزوه هارو بگيريم
اگه كسي ادرس يا شماره داره بده
ممنون

falahatgar.j

عضو جدید
لطفا شماره پوران پژوهشو بذاريد ممنون پست رايگان يا غير رايگان داره؟
پوران پژوهش:
تهران ، میدان انقلاب ، ابتدای کارگر جنوبی ، ابتدای کوچه مهدیزاده ، پلاک 9 واحد 4
شماره تلفن : 66906711 - 66927040
آدرس ایمیل : info@pouran.net
هر 2 تا کتاب که سفارش بدید 2000 تومن هزینه پست ازتون می گیرن. البته این تا تاریخ 88.6.1 بوده. شما خرید اینترنتی هم می تونید انجام بدید. اینم سایتشون

http://www.pouran.net/fa/index.php?module=product&C=1&catid=1&subcatid=3

falahatgar.j

عضو جدید
آقا اين نمايندگي پارسه كجاست تو تهران ما بريم جزوه هارو بگيريم
اگه كسي ادرس يا شماره داره بده
ممنون

پارسه :
آدرس: تهران، بالاتر از ميدان وليعصر، کوچه دانش کيان، شماره 26

تلفن: (20خط) 88901000

فاکس: 88849210

صندوق پستي: 1415845351

پست الکترونيکي: info@parseh.ac.ir

am2mk

عضو جدید
مولف جزوات پارسه

مولف جزوات پارسه

1- جزوه رياضي پارسه مولفش كيه؟
2- جزوه ترمو و انتقال پارسه چطور؟
3- جزوه رياضي تست نداره و لي ترمو و انتقال تست داره؟

am2mk

عضو جدید
جزوه پارسه يا كتاب پارسه؟

جزوه پارسه يا كتاب پارسه؟

سلام
جزوات پارسه دست نويس هست يا تايپي؟
و اينكه فرق كتاب پارسه با جزوه دقيقا چيه؟ توي تستاشه يا توي درساش؟

mahdi_aryayi

عضو جدید
سلام
جزوات پارسه دست نويس هست يا تايپي؟
و اينكه فرق كتاب پارسه با جزوه دقيقا چيه؟ توي تستاشه يا توي درساش؟
جزوات پارسه همه تایپ شده هستند (با این همه پولی که می گیرند اگر بخواهند جزوات دست نویس بدهند که از هزار تا فحش بدتره :biggrin: )
جزوات هم در واقع از لحاظ شکل و شمایل همان کتاب هستند ولی چون همه از اول می گفتند جزوات پارسه ما هم می گوییم جزوات پارسه!!! ولی کتابهای (ریاضی) پارسه هم وجود دارند که نویسنده شان همان دکتر معتقدی است که بسیار کامل تر از جزوات هستند و تست هم دارند

am2mk

عضو جدید
جمع بندي

جمع بندي

براي اينكه من هم كار مثبتي كرده باشم منابعي رو كه پس از تحقيق فراوان(به معناي واقعي) و صحبت با دوستان براي مطالعه انتخاب كردم در زير مينويسم:
1-باكس زبان: ( زبان عمومي و زبان تخصصي)
مجموعه زبان: جزوه تايپي استادم دكتر نجفي .
دليل انتخاب: از آنجا كه زبان چفت و بست خاصي ندارد و طراح محترم مجاز به طرح هر گونه سوالي ميباشد منبع معين و مشخصي براي آن وجود ندارد ولي تا ميتوانيد درك مطلبهاي تخصصي رو بخونيد .(لازم به ذكر است كه به دليل ضريب پايين و وقت گير بودن آن اكثرا از اين درس صرف نظر ميكنند اما توصيه ميكنم اين درس رو بخونيد كه اگر در باكسهاي ديگر حرفي براي گفتن نداشتيم و هنوز وقت كنكور مونده بود ميدان مسابقه را واگذار نكرده و تا آخرين نفس براي كسب رتبه دلخواه بجنگيم . ياد اور ميشوم كه هدف ما از خوندن زبان اين نيست كه بگوييم ما از رتبه هاي برتر كنكور كاردرست تر هستيم بلكه مطالعه ما سوپاپ اطميناني است براي كسب رتبه دلخواه.

2-باكس رياضي :رياضي عمومي1و2-معادلات ديفرانسيل-رياضي مهندسي )
مجموعه رياضيات: جزوات پارسه. تاليف دكتر معتقدي
دليل انتخاب: جزوات پارسه رياضي و انتقال و ترمو رو همه ميشناسن و نياز به توضيح من نيست.

3-باكس جامدات : (استاتيك-مقاومت مصالح1و2 - طراحي اجزا1و2 )
استاتيك:كتاب راهيان ارشد.(كتاب اول) شامل كليه دروس باكس جامدات .
دليل انتخاب: از آنجا كه درس استاتيك درسي عميق و مفهومي است هيچ جزوه و كتابي قادر نخواهد بود در دانسته هاي شما تحولي اساسي ايجاد كند لذا در اين درس نياز به جمع بندي كلي و تست زني داريم كه پس از تحقيقات موشكافانه راهيان ارشد در براورده كردن اين نياز انتخاب گرديد.
مقاومت مصالح:كتاب تك جلدي مقاومت مصالح از انتشارات پوران پژوهش تاليف دكتر نائي
دليل انتخاب: انتخاب هر كتابي غير از آن ظلم به خودتان است .:smile:
طراحي اجزا : كتاب راهيان ارشد.(كتاب اول) شامل كليه دروس باكس جامدات.و جزوه واقعا كامل و طلائي استادم دكتر فكور
دليل انتخاب: اين درس درسي كاربردي است بنابراين يادگيري شما به ميزان درك و علاقه شما بستگي دارد لذاخواندن كتابهاي مفصل و انشا وار توصيه نميشود.و توضيحات كتاب راهيان ارشد كامل و قابل قبول است.

4-
باكس سيالات:(مكانيك سيالات1و2-ترموديناميك1و2-انتقال حرارت1)
مكانيك سيالات: كتاب تك جلدي مكانيك سيالات راهيان ارشد. (كتاب هشتم) تاليف بهزاد خدا كرمي
دليل انتخاب : كامل و مفيد بودن خلاصه دروس و وجود تستهاي كافي .
ترموديناميك و انتقال حرارت: جزوات پارسه تاليف دكتر كوثري.
دليل انتخاب: جزوات رياضي و ترموديناميك و انتقال حرارت پارسه معروف هستند و نيازي به توضيح بيشتر من نيست.

5-باكس ديناميك: ( ديناميك - ديناميك ماشين - ارتعاشات - كنترل)
ديناميك و ارتعاشات: كتاب پوران پژوهش تاليف دكتر جباري.
دليل انتخاب: توصيه دوستان كار درست:D
ديناميك ماشين: كتاب پوران پژوهش تاليف دكتر عباس راستگو.
دليل انتخاب : توصيه دوستان .
كنترل: انتشارات ازاده تاليف برادراني.
دليل انتخاب: توصيه دوستان.
(لازم به ذكر است است كه در مورد باكس آخر شك دارم كه به جاي همه اينا كتاب راهيان ارشد كتاب دوم شامل كليه دروس باكس رو بخونم . خوشحال ميشم منو راهنمايي كنيد)

6-باكس ساخت و توليد:(علم مواد-ماشين ابزار-پرس - هيدروليك و ...)

در اين مورد هيچ اطلاعاتي در دست نيست و اما چند سوال فني؟؟
1-سوالات اين باكس اكثرا حالت حفظي دارن و در كنكور زماني نميگيرند پس چرا همه اين شانس رو از خودشون ميگيرن كه در اين رشته قبول بشن؟؟
2-وقت كنكور 4 ساعت هست ما بجز زبان و ساخت 4 باكس داريم بنابراين براي هر باكس 1 ساعت وقت داريم و هر باكس 20 سوال بنا براين هر سوال 3 دقيقه وقت داره:eek: واقعا كمه؟ نميشه رفت سر وقت زبان و ساخت؟
با تشكر امين

آخرین ویرایش:

Ehsan_M

عضو جدید
کاربر ممتاز
ما همچنان منتظر پاسخ هستیم!
وقتی کلاس نرفتیم نمیتونیم جواب درستی بدیم
بستگی به خودتون داره که راحترید استاد بهتون بگه یا اینکه خودتون بخونید
من آبم با استاد تو یه جوب نمیره، ترجیح دادم خودم بخونم
بعضی از کلاسا میتونه مفید باشه، بخصوص ریاضی‌ها

am2mk

عضو جدید
تعداد صفحات پارسه؟

تعداد صفحات پارسه؟

سلام
يه بنده خدايي ميگه مجموع جزوات رياضي و انتقال و ترمو پارسه حدودا 400 صفحه هست و ماله ساله 86 هست اگه مناسبه بگيرم؟؟

falahatgar.j

عضو جدید
کسی نبود جواب بده؟:(:razz:
سلام، به احتمال زیاد از دروس ساخت تولید سوال میدن، بنا به بوجه بندی سوالات که تو سایت موسسه ماهان اعلام شده که من لینک این لیست در ادامه واستون گذاشتم.شما می تونید با این موسسه تماس هم بگیرید
تهران : بالاتر از میدان ولیعصر کوچه روشن پلاک 26 موسسه آموزش عالی آزاد ماهان 88802838
آدرس محل تشکیل کلاسها : تقاطع ولیعصر و مطهری روبروی قنادی هتل بزرگ تهران پلاک 864 تلفن 88100113

شماره پیامک موسسه ماهان 3000722739

http://rapidshare.com/files/276746846/mekanik.pdf.html

negar_1986

عضو جدید
سلام بچه ها كسي كتاب سيالات دكتر نادر نبهاني انتشارات دانشگاه شريف رو ديده؟
مي خوام بدونم خوب گفته مفاهيمو؟

mahdi_aryayi

عضو جدید
سلام بچه ها كسي كتاب سيالات دكتر نادر نبهاني انتشارات دانشگاه شريف رو ديده؟
مي خوام بدونم خوب گفته مفاهيمو؟
کتاب خیلی خوبیه مخصوصا جلد دومش ... ولی وقت زیادی برای مطالعه می بره ... اگه وقت زیاد دارید خوندنش خالی از لطف نیست! :)

negar_1986

عضو جدید
البته منم دنبال يه كتاب خوب واسه سيالات 2 مي گردم يه كتاب مفهومي و جم و جور و با حجم كم...البته دو سه مبحث بيشتر نمي خوام..حجمش خيلي زياده؟چند صفحه هست؟

mahdi_aryayi

عضو جدید
البته منم دنبال يه كتاب خوب واسه سيالات 2 مي گردم يه كتاب مفهومي و جم و جور و با حجم كم...البته دو سه مبحث بيشتر نمي خوام..حجمش خيلي زياده؟چند صفحه هست؟
خوبی کتابهای کنکوری مثل همون کتاب خداکرمی که من معرفی کردم یا سایر کتابهایی که برای کنکور نوشته شده اند اینه که مقدمه چینی نکردند و مستقیما رفتند سر اصل مطلب و فقط مطالبی رو گفتند که لازم بوده بگویند...
صرفا برای یادگیری سیالات کتابهای textbook خیلی بهتر از کتابهای کنکوری هستند چون کامل و با تمام جزئیات و با مثال مطالب در آنها شرح داده شده ولی خب عیب این کتابها اینه که خیلی وقت گیرند اگه وقت زیاد دارید نبهانی خیلی بهتر از کتاب خداکرمی یا کتابهای تستی مشابه است

جلد 1 کتاب نبهانی 516 صفحه
جلد 2 کتاب نبهانی 692 صفحه

تا اونجایی که یادمه شما جامداتی هستید ... نظر شخصی من اینه که برای سیالات این همه وقت گذاشتن ارزش نداره (مگر در حالتی که بخواهید برای ارشد تبدیل انرژی ادامه بدید)
در هر حال تصمیم با شماست :)

reynolds_nike

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوبی کتابهای کنکوری مثل همون کتاب خداکرمی که من معرفی کردم یا سایر کتابهایی که برای کنکور نوشته شده اند اینه که مقدمه چینی نکردند و مستقیما رفتند سر اصل مطلب و فقط مطالبی رو گفتند که لازم بوده بگویند...
صرفا برای یادگیری سیالات کتابهای textbook خیلی بهتر از کتابهای کنکوری هستند چون کامل و با تمام جزئیات و با مثال مطالب در آنها شرح داده شده ولی خب عیب این کتابها اینه که خیلی وقت گیرند اگه وقت زیاد دارید نبهانی خیلی بهتر از کتاب خداکرمی یا کتابهای تستی مشابه است

جلد 1 کتاب نبهانی 516 صفحه
جلد 2 کتاب نبهانی 692 صفحه

تا اونجایی که یادمه شما جامداتی هستید ... نظر شخصی من اینه که برای سیالات این همه وقت گذاشتن ارزش نداره (مگر در حالتی که بخواهید برای ارشد تبدیل انرژی ادامه بدید)
در هر حال تصمیم با شماست :)

من با نظر شما موافق نیستم که چون جامداتی هستی بیشتر ازسیالات سرمایه گذاری کن!!
این بنظر من اشتباهه.من خودم تو کنکور همین اشتباهو کردم
جامداتو عالی خوندم ولی سیالاتو متوسط خوندم
اگه تو کنکور سال پیش جامداتو بالای 40 میزدی شاهکار بود.
سوالا طوری بود که یا خیلی راحت بود که همه میزدن .یا اینکه خیلی سخت بود.سوال متوسط کم داشت.مثلا در مورد طراحی سوالا بیرحمانه بود
من سال پیش جامداتو عالی خوندم.ولی خوب آخرش 33 زدم
ولی مهمولا سوالای سیالات روتین داده میشه.اگه مفهومو بگیری تمومه.
من اگه جای شما باشم (چه جامدات چه سیالات) سیالاتو وقت زیادی میزارم.تو جامداتم نمیگم وقت نزار ولی بنظر من مقاومتو بیشتر بخون چون سوالاش روتین تره

آخرین ویرایش:

mahdi_aryayi

عضو جدید
من با نظر شما موافق نیستم که چون جامداتی هستی بیشتر و سیالات سرمایه گذاری کن!!
این بنظر من اشتباهه.من خودم تو کنکور همین اشتباهو کردم
جامداتو عالی خوندم ولی سیالاتو متوسط خوندم
اگه تو کنکور سال پیش جامداتو بالای 40 میزدی شاهکار بود.
سوالا طوری بود که یا خیلی راحت بود که همه میزدن .یا اینکه خیلی سخت بود.سوال متوسط کم داشت.مثلا در مورد طراحی سوالا بیرحمانه بود
من سال پیش جامداتو عالی خوندم.ولی خوب آخرش 33 زدم
ولی مهمولا سوالای سیالات روتین داده میشه.اگه مفهومو بگیری تمومه.
من اگه جای شما باشم (چه جامدات چه سیالات) سیالاتو وقت زیادی میزارم.تو جامداتم نمیگم وقت نزار ولی بنظر من مقاومتو بیشتر بخون چون سوالاش روتین تره
اشتباه نشه دوست عزیز
من اصلا نگفتم برای سیالات وقت کم بذارید وقتی خودم کتاب دو جلدی خداکرمی رو پیشنهاد کردم اگه حجم اون کتاب رو دیده باشید متوجه می شید که سیالات از نظر من هم خیلی مهمه
منظورم از اینکه گفتم این همه وقت نذارید برای کتاب نبهانی بود (برای کسی که از الان می خواد شروع کنه) چون حجم کتاب نبهانی برای کنکوری خوندن دیگه زیادی زیاده!!!
وگرنه سیالات از پر اهمیت ترین دروس کنکور حتی برای جامداتی هاست:)

arash-gh

عضو جدید
با سلام.:gol:

من مکانیک سیالاتو از روی پوران پژوهش میخوندم تا اینکه رسیدم به فصل 4.(نیروی برشی و فشاری)

فصل 4 رو اصلا نتونستم بخونم.اصلا واسم قابل درک نبود.:confused:

میخوام بدونم که ایا یه رفرنس دیگه ای هست که بهتر و ساده تر توضیح داده باشه؟

negar_1986

عضو جدید
البته منم كتاب هاي دكتر خداكرمي رو مي خونم الانم تقريباً نزديكاي آخر سيالات 2 هستم ...در مورد سيالات يك اصلا كتاباشون مشكلي نداشت خيلي راضيم بودم ولي ازون جا كه سيالات 2 درس خيلي مفهوميه فقط با دونستن نكات مهم آدم نمي تونه تست هاي مكانيكو بزنه البته واسه مهندسي شيمي در همين سطح فك كنم كافي باشه چون به سادگي مي شه تستاشونو با همين سطح هم زد ...به خاطر همين به فكر افتادم اگه بشه چند فصلشو از روي مرجع بخونم وقتي يه مقدار تحقيق كردم كتاب دكتر نبهاني رو پيدا كردم خواستم ببينم كسي نظري راجع بهش داره يا نه....در ضمن با وجود اينكه عاشق استاتيك و مقاومت و طراحي اجزام ولي بعد از پاس كردن كامپوزيت از جامدات متنفر شدم :smile:مگه مجبور بشم اگرنه حتما تبديل انرژي رو انتخاب مي كنم:smile:

mahdi_aryayi

عضو جدید
البته منم كتاب هاي دكتر خداكرمي رو مي خونم الانم تقريباً نزديكاي آخر سيالات 2 هستم ...در مورد سيالات يك اصلا كتاباشون مشكلي نداشت خيلي راضيم بودم ولي ازون جا كه سيالات 2 درس خيلي مفهوميه فقط با دونستن نكات مهم آدم نمي تونه تست هاي مكانيكو بزنه البته واسه مهندسي شيمي در همين سطح فك كنم كافي باشه چون به سادگي مي شه تستاشونو با همين سطح هم زد ...به خاطر همين به فكر افتادم اگه بشه چند فصلشو از روي مرجع بخونم وقتي يه مقدار تحقيق كردم كتاب دكتر نبهاني رو پيدا كردم خواستم ببينم كسي نظري راجع بهش داره يا نه....در ضمن با وجود اينكه عاشق استاتيك و مقاومت و طراحي اجزام ولي بعد از پاس كردن كامپوزيت از جامدات متنفر شدم :smile:مگه مجبور بشم اگرنه حتما تبديل انرژي رو انتخاب مي كنم:smile:
اگه دکتر رمضانی بفهمه یه نفر رو از جامدات متنفر کرده بیچاره دق می کنه :biggrin:

بالا