eng.esmail
اخراجی موقت
به سایت زیر مراجعه فرماییدسلام:
دستت درد نکنه.اگه میشه اطلاعات بیشتری در مورد آزمونای سنجش برامون بگو.مثل قیمتش_چند مرحله آزمون داره و.....
ممنون![]()
www.sanjeshserv.com
به سایت زیر مراجعه فرماییدسلام:
دستت درد نکنه.اگه میشه اطلاعات بیشتری در مورد آزمونای سنجش برامون بگو.مثل قیمتش_چند مرحله آزمون داره و.....
ممنون![]()
باهاتون موافقم ...فك كنم آخرين آزمونش خيلي خوب باشه با توجه به اينكه يه ماه تقريباً قبل كنكورهبا سلام
امروز آزمون سوم سازمان سنجش ( تسلط) رو ثبت نام کردم
فکر کنم کار خوبی کردم
در مورد فرمول ها خيلي اصرار به حفظ كردنشون نداشته باشيد به قول يكي از اساتيدمون (كه احتمالا استاد شما هم بوده!) دكتر آتشكاري هميشه يك جمله جالبي توي كلاس مي گفتكسي راهكاري راجع به فراموشي فرمولا داره؟ماشالا حد و اندازه هم ندارن .....در ضمن راجع به رياضي ...واسه تست رياضي بهتر از كتاباي نيكوكار سراغ دارين البته واسه درس از معتقدي استفاده مي كنم اما تستاي نيكوكار اولاً از 76 به قبل نداره دوماً نصفش تستاي بچه هاي كشاورزيه ،راه حل هاشم زياد جالب نيس![]()
كسي راهكاري راجع به فراموشي فرمولا داره؟ماشالا حد و اندازه هم ندارن .....در ضمن راجع به رياضي ...واسه تست رياضي بهتر از كتاباي نيكوكار سراغ دارين البته واسه درس از معتقدي استفاده مي كنم اما تستاي نيكوكار اولاً از 76 به قبل نداره دوماً نصفش تستاي بچه هاي كشاورزيه ،راه حل هاشم زياد جالب نيس![]()
عده ای از کارکنان سازمان سنجش با هم جمع شدن و این شرکت تعاونی رو تاسیس کردند ارتباط مستقیمی با سازمان سنجش از نظر تشکیلاتی و سازمانی نداره ولی عده ای از کارکنان سازمان سنجش اداره اش می کنندبچه ها یه سوال .این شرکت تعاونی سنجش که سه مرحله آزمون میگیره وابسته به سازمان سنجشه؟
آزمون ها فقط یه معیاره.. همینخدایی گیج شدم.کسی توصیه ای در مورد آزمونا نداره؟با دلیل لطفا
كسي راهكاري راجع به فراموشي فرمولا داره؟ماشالا حد و اندازه هم ندارن .....در ضمن راجع به رياضي ...واسه تست رياضي بهتر از كتاباي نيكوكار سراغ دارين البته واسه درس از معتقدي استفاده مي كنم اما تستاي نيكوكار اولاً از 76 به قبل نداره دوماً نصفش تستاي بچه هاي كشاورزيه ،راه حل هاشم زياد جالب نيس![]()
اتفاقاً يه بار كه از انقلاب رد مي شدم نمايندگيش رفتم خريدم تا چنروزم ازش استفاده كردم ولي واقعاً وقتگيره واسه همين گذشتمش كنار .یه راه خوب بلدم.نمیخوام تبلیغ کنم.جی5 رو مشناسی؟نمیخوام بگم از جی 5 استفاده کنی.چون 40000 مایه میدی ولی به درد ماها که همش با فرمول سروکار داریم نمی خوره.برای خوندن زبان خوبه ولی توی درسای محاسباتی به درد نمی خوره.یعنی کار باهاش سخته.حتما میپرسید خوب پس چی کار کنیم.من روشی دارم که لازم نیست 40000 پیاده شید و فقط باهاش زبان بخونید.اونم فقط لغات زبان!!!!
روش روش جی پنجه با این تفاوت که دیگه لازم نیست فرمولارو تو برگه های کوچیک بنویسید وهمه جا با خودتون حمل کنید.درسای محاسباتیو باید یاد گرفت نه حفظ کرد.
فرض کنید امروز مقاومت میخونید یا ریاضی.فرمولارو یاد مگیرید.بعد مثال حل میکنید یا تست میزنید.توی تمرینا تمرینای پدر مادر داریرو توی یه دفتری یاداشت کنید با راه حل.سعی کنید اولش بنویسد که واسه چه مبحثیه.فرض کنیم از بین تستا یا مثالای مربوط به تنش 10 تا تست برگزیده دارید.با فاصله ی کمتر از 24 ساعت دوباره برید سراغ اون دفتر و10 تا مسئله رو خودتون حل کنید.اگه گیر کردید جوابو نگاه کنید ودوباره حل کنید.مطمئن باشید اگه یک روز طول کشیده باشه مبحث وبخونید و10 تا تست جدا کرده باشید مرور این 10 تا تست 10 دقیقه بیشتر طول نمیکشه.درضمن شما اون مبحثو دوباره مرور کردید.حالا سه روز بعد یابهتره بگم 72 ساعت بعد دوباره 10 تا مثالو بخونید.این بار 5 دقیقه بیشتر طول نمیکشه.حالا شما 3 بار مبحثو دوره کردید.1 هفته بعد یه نگاه بهش بندازید ومطمئن باشید تا 3 ماه بعد مطلب فراموشتون نمشه.اگه میخواید این مبحث بره تو حافظه ی بلند مدت ومثل جدول ضرب هرگز فراموشتون نشه به فاصله ی یک ماه و3ه ماه دوباره دوره کنید وبه حافظه ی خودتون ببالید.
شاید بگید الان وقت این کارا نیست و وقت نداریم!!شما در عرض این 5 ماه چند بار دوره میکنید.1 بار دو بار.ولی با این روش در همین مدت زمان حد اقل 4 بار درساتونو دوره کردید.در ضمن مطمئن هستید که دیگه فراموش نمی کنید.
من خودم با جی5 فقط زبان میخونم وبقیه ی درسامونو با روش ترکیبی بالا.فصل اول ودوم و سوم مقاومتو بدون اینکه دست به قلم شم حل میکنم.یک هفته امتحان کنید ضرر نمی کنید.زمانایی که گفتم حساب کتاب داره.وبا استفاده از منحنی فراموشی در آوردم.
موفق باشید
اگه همین کتابی رو می گید که با انتشارات پارسه داده بیرون و توی هیچ کتاب فروشی هم پیدا نمیشه و فقط نمایندگی های پارسه اونو می فروشند من کتابشو دیدم تست زیاد داره... تست های خوبی هم داره اما همه تست هاش تالیفیه ... یعنی تست های کنکور نیست... ولی تا جایی که یادمه اون کتاب دو جلدی نبود!!!بچه ها كسي جلد دوم كتاب هاي معتقدي رو ديده؟
جلد اولاش كه درسه عاليه، جلد دومه هر درسش تسته...كامله تستاش ؟![]()
من از روی جلد دویی که شما میفرمایید خوندم، البته فرصت نشد همشو بخونم، ولی کتاب خوبیه، البته برخلاف چیزی که آقا مهدی گفتن(با عذر خواهی) همه تستاش تستای کنکورهبچه ها كسي جلد دوم كتاب هاي معتقدي رو ديده؟
جلد اولاش كه درسه عاليه، جلد دومه هر درسش تسته...كامله تستاش ؟![]()
پس مطمئنا این کتاب اون کتاب نیست!من از روی جلد دویی که شما میفرمایید خوندم، البته فرصت نشد همشو بخونم، ولی کتاب خوبیه، البته برخلاف چیزی که آقا مهدی گفتن(با عذر خواهی) همه تستاش تستای کنکوره
شاید کتاب دیگهای هم باشه که من خبر ندارم
توی انقلاب چند جا هست که زدن کتابهای معتقدی موجود میباشد
من از روی جلد دویی که شما میفرمایید خوندم، البته فرصت نشد همشو بخونم، ولی کتاب خوبیه، البته برخلاف چیزی که آقا مهدی گفتن(با عذر خواهی) همه تستاش تستای کنکوره
شاید کتاب دیگهای هم باشه که من خبر ندارم
توی انقلاب چند جا هست که زدن کتابهای معتقدی موجود میباشد
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
M | دکترا 93 - تبدیل انرژی - بحث پیرامون درصد ها، تخمین رتبه و سوالات | آزمون های دانشگاهی | 20 | |
![]() |
بحث و بررسی کنکور ارشد 91 مهندسی مکانیک | آزمون های دانشگاهی | 4 |