بحث و گفتگو پیرامون آزمونها( کاردانی به کارشناسی- کارشناسی ارشد و دکترا) مكانيك سيالات

eng.esmail

اخراجی موقت
با سلام
امروز آزمون سوم سازمان سنجش ( تسلط) رو ثبت نام کردم
فکر کنم کار خوبی کردم

milad_flower2

عضو جدید
درخواست راهنمایی

درخواست راهنمایی

سلام دوستان از همه تشکر می کنم بابت راهنمایی هاشون. منم دارم واسه ارشد می خونم ولی واسه آزمون حسابی گیج شدم 240 ماهان با 330 پارسه زیاد فرق نمی کنه ولی می خوام آزمون سوالاش قشنگ!!! و جامعه آماری خوبی واسه رقابت داشته باشه ! ضمنا جزوات پارسه رو هم لازم ندارم.سنجش هم آزمونش کمه. آزمون پارسه و نصیر و ماهان کسی می تونه کمکم کنه؟ماهان شنیدم سوالاش آسونه ! نصیرم اصلا نشنیدم.ممنون می شم راهنمایی بفرمایید.:)

negar_1986

عضو جدید
آزموناش سه مرحلس،هر سه تاشم جامع هستن،هر مرحلش 20 هزارتومان ،امكان شركت هم به صورت حضوري هم اينترنتي داره....در ضمن در مورد تعداد آزموناش...از 8 تا آزمون پارسه اونايي كه 25 درصدي برگزار مي كنه نمي تونه معيار مناسبي واسه اين باشه كه آدم خودشو محك بزنه بهترين آزمونا آزمونايي هستن كه جامع هستن ...بالاخره آدم مي تونه تو سه تا آزمون با فاصله پيشرفت يا پس رفتشو بسنجه....من زماني كه واسه كارشناسي هم مي خوندم تمايلي به استفاده از آزموناي مؤسسه هاي خصوصي نداشتم زياد معيار مناسبي نيستن به خاطر اينكه اصلا سوالاي استانداردي ندارن يادمه فقط يه بار آزمون يه موسسه خصوصي شركت كردم نفر اول شدم:biggrin: بعدا رتبه كنكورم شد2700:surprised:

negar_1986

عضو جدید
كسي راهكاري راجع به فراموشي فرمولا داره؟ماشالا حد و اندازه هم ندارن .....در ضمن راجع به رياضي ...واسه تست رياضي بهتر از كتاباي نيكوكار سراغ دارين البته واسه درس از معتقدي استفاده مي كنم اما تستاي نيكوكار اولاً از 76 به قبل نداره دوماً نصفش تستاي بچه هاي كشاورزيه ،راه حل هاشم زياد جالب نيس:smile:

mahdi_aryayi

عضو جدید
كسي راهكاري راجع به فراموشي فرمولا داره؟ماشالا حد و اندازه هم ندارن .....در ضمن راجع به رياضي ...واسه تست رياضي بهتر از كتاباي نيكوكار سراغ دارين البته واسه درس از معتقدي استفاده مي كنم اما تستاي نيكوكار اولاً از 76 به قبل نداره دوماً نصفش تستاي بچه هاي كشاورزيه ،راه حل هاشم زياد جالب نيس:smile:
در مورد فرمول ها خيلي اصرار به حفظ كردنشون نداشته باشيد به قول يكي از اساتيدمون (كه احتمالا استاد شما هم بوده!) دكتر آتشكاري هميشه يك جمله جالبي توي كلاس مي گفت
ايشون مي گفت:
فرمول ها رو حفظ نكنيد حفظ بشيد!
اون موقع اين حرف از نظر من يكي از مضحك ترين حرفهايي بود كه مي تونست از دهان يك استاد دانشگاه خارج بشه! ولي بعد از كنكور فهميدم كه اون جمله رو بايد با طلا نوشت!
هر چه قدر اصرار داشته باشيد به صورت مكانيكي يك جمله يا فرمول رو حفظ كنيد اون فرمول سريع تر از يادتون ميره! (با اينكه ما مهندس مكانيك هستيم ولي بايد اقرار كرد بهضي جاها عملكرد مكانيكي فايده نداره!) وقتي به يك فرمول سخت و دشوار بر مي خوريد اصلا هيچ تلاشي براي حفظ كردنش از خودتون نشون نديد چون فايده اي نداره به جاش سعي كنيد به تست ها و سوالاتي كه از اون مبحث در كنكور اومده مراجعه كنيد و به اون ها جواب بديد بار اول يا دوم اشكال نداره اگه تقلب كنيد و موقع حل به فرمول مراجعه كنيد ولي مطمئنا چند بار كه تست هاي اون مبحث رو بزنيد خود به خود اون فرمول وارد ذهنتون ميشه بدون اينكه هيچ تلاشي براي حفظ كردنش كرده باشيد! (باور كنيد اين روش جواب ميده!)

در مورد تست رياضي من با اينكه كتاب نيكوكار رو داشتم و استفاده هم مي كردم اما كتاب هاي راهيان ارشد رو مناسب تر مي دونم چون به صورت مبحثي طبقه بندي شده و شما مي تونيد بعد از مطالعه هر مبحث تستهاي اون رو بزنيد ولي كتاب هاي نيكوكار بيشتر به درد نزديكي هاي كنكور مي خوره كه مي خواهيد همه مطالب رو با هم ديگه تست بزنيد
من كتاب هاي راهيان رو قويا توصيه مي كنم
موفق باشيد

tanha60

عضو جدید

یه راه خوب بلدم.نمیخوام تبلیغ کنم.جی5 رو مشناسی؟نمیخوام بگم از جی 5 استفاده کنی.چون 40000 مایه میدی ولی به درد ماها که همش با فرمول سروکار داریم نمی خوره.برای خوندن زبان خوبه ولی توی درسای محاسباتی به درد نمی خوره.یعنی کار باهاش سخته.حتما میپرسید خوب پس چی کار کنیم.من روشی دارم که لازم نیست 40000 پیاده شید و فقط باهاش زبان بخونید.اونم فقط لغات زبان!!!!
روش روش جی پنجه با این تفاوت که دیگه لازم نیست فرمولارو تو برگه های کوچیک بنویسید وهمه جا با خودتون حمل کنید.درسای محاسباتیو باید یاد گرفت نه حفظ کرد.
فرض کنید امروز مقاومت میخونید یا ریاضی.فرمولارو یاد مگیرید.بعد مثال حل میکنید یا تست میزنید.توی تمرینا تمرینای پدر مادر داریرو توی یه دفتری یاداشت کنید با راه حل.سعی کنید اولش بنویسد که واسه چه مبحثیه.فرض کنیم از بین تستا یا مثالای مربوط به تنش 10 تا تست برگزیده دارید.با فاصله ی کمتر از 24 ساعت دوباره برید سراغ اون دفتر و10 تا مسئله رو خودتون حل کنید.اگه گیر کردید جوابو نگاه کنید ودوباره حل کنید.مطمئن باشید اگه یک روز طول کشیده باشه مبحث وبخونید و10 تا تست جدا کرده باشید مرور این 10 تا تست 10 دقیقه بیشتر طول نمیکشه.درضمن شما اون مبحثو دوباره مرور کردید.حالا سه روز بعد یابهتره بگم 72 ساعت بعد دوباره 10 تا مثالو بخونید.این بار 5 دقیقه بیشتر طول نمیکشه.حالا شما 3 بار مبحثو دوره کردید.1 هفته بعد یه نگاه بهش بندازید ومطمئن باشید تا 3 ماه بعد مطلب فراموشتون نمشه.اگه میخواید این مبحث بره تو حافظه ی بلند مدت ومثل جدول ضرب هرگز فراموشتون نشه به فاصله ی یک ماه و3ه ماه دوباره دوره کنید وبه حافظه ی خودتون ببالید.
شاید بگید الان وقت این کارا نیست و وقت نداریم!!شما در عرض این 5 ماه چند بار دوره میکنید.1 بار دو بار.ولی با این روش در همین مدت زمان حد اقل 4 بار درساتونو دوره کردید.در ضمن مطمئن هستید که دیگه فراموش نمی کنید.
من خودم با جی5 فقط زبان میخونم وبقیه ی درسامونو با روش ترکیبی بالا.فصل اول ودوم و سوم مقاومتو بدون اینکه دست به قلم شم حل میکنم.یک هفته امتحان کنید ضرر نمی کنید.زمانایی که گفتم حساب کتاب داره.وبا استفاده از منحنی فراموشی در آوردم.
موفق باشید

آخرین ویرایش:

tanha60

عضو جدید
بچه ها یه سوال .این شرکت تعاونی سنجش که سه مرحله آزمون میگیره وابسته به سازمان سنجشه؟

mahdi_aryayi

عضو جدید
بچه ها یه سوال .این شرکت تعاونی سنجش که سه مرحله آزمون میگیره وابسته به سازمان سنجشه؟
عده ای از کارکنان سازمان سنجش با هم جمع شدن و این شرکت تعاونی رو تاسیس کردند ارتباط مستقیمی با سازمان سنجش از نظر تشکیلاتی و سازمانی نداره ولی عده ای از کارکنان سازمان سنجش اداره اش می کنند

tanha60

عضو جدید
خدایی گیج شدم.کسی توصیه ای در مورد آزمونا نداره؟با دلیل لطفا

fluid2008

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام.يک سوال داشتم.آيا سايتی را برای دانلود جزوات و تستهای توپ سراغ داريد

eng.esmail

اخراجی موقت
خدایی گیج شدم.کسی توصیه ای در مورد آزمونا نداره؟با دلیل لطفا
آزمون ها فقط یه معیاره.. همین
منم اول خیلی وسواس به خرج دادم ولی به هر حال پارسه رو انتخاب کردم
یه مرحله هم از آزمونهای سنجش رو ثبت نام کردم چون نزدیک به آزمونهای جامع پارسه بود

به هر حال از نظر جامعه آماری پارسه سرتره
پس زیاد لفتش نده که درس هم نمی تونی بخونی:biggrin:;)

eng.esmail

اخراجی موقت
امروز که گذشت
قصد دارم درسایی رو که تا الان خوندم رو یه بار دیگه مرور کنم
ولی بدون تست
میخوام ببینم چیزی یادم مونده یا نه:biggrin:

ولی از ریاضی میترسم
آخه من پارسه شیراز ثبت نام کردم و هنوز مجموعه ریاضی رو بهم ندادن.. دیروز که تماس گرفتم گفتن تا آخر شهریور گیرمون میاد
نه می تونم روی یه کتاب دیگه بخونم نه می تونم نخونم
مگه اینکه تا آخر شهریور کل درسام رو بخونم و فقط بذارم ریاضی بمنونه که توی مهر بخونمش

reynolds_nike

عضو جدید
کاربر ممتاز

من خودم امسال ریاضیو 65 زدم
اگه ریاضی 1 رو هممیخوندم راحت 80 میزدم
شماهم در کنار جزوه های دست نویس معتقدی کتابای تست کنکورشم بزن( موضوعی)
1 ماه مونده به کنکور هم سراغ نیکوکار بورو و تستای کلی بزن
البته جوابای نیکوکار غیر از معادلات بدرد نمیخوره
اگه اینکارو بکنی مطمئن باش 70 به بالا میزنی
سعی کن هر روز حتی اگه وقت کمی هم بزاری ریاضی بخون

hamin913

عضو جدید
من روززی 2 تا سه ساعت ریاضی می خونم کتاب ریاضی 1 پوران را خوندم حالا می خوام ریاضی 2 بخونم ریاضی 2 پوران خوب نیست نظرتون درباره راهیان ارشد چیه

hamin913

عضو جدید
به نکات زير خوب فکر کنيد و در صدد عمل کردن به آن برآييد.

1-موفقيت چهره‏شناس نيست، تفکرات و روش‏هاي خود را تغيير دهيد. براي اين‏کار روش افرادي را که در زمينه‏اي خاص و مدنظر شما به هدف رسيده‏اند کشف کنيد و به همان روش عمل کنيد.

2- سنگ هاي بزرگ را پيش از ديگر سنگ ها برداريد. در ابتداي هر روز کاري را انجام دهيد که از کارهاي ديگرتان مهم‏تر و سخت‏تر است و نياز به انرژي بيشتري دارد.

3- برنامه‏ريزي داشته باشيد. نگران زمان مصرف شده براي برنامه‏ريزي نباشيد. شما چند برابر زماني را که براي برنامه‏ريزي صرف مي‏کنيد نتيجه و بازده کاري دريافت مي‏کنيد.

4- از لذت‏هاي آني بگذريد. افراد موفق کساني هستند که آماده‏اند تا لذت‏هاي کوتاه مدت را به تعويق بياندازند و با کار و تلاش نتايج ارزشمند وبلند مدتي را در آينده بدست آورند.

5- فراتر از وظايف خود عمل کنيد. صرف نظر از اينکه کارتان چيست، بيشتر و بهتر از آنچه از شما انتظار مي‏رود کارايي داشته باشيد. با اين روش اعتماد به نفس خود را افزايش داده و غلبه بر تنبلي را آسان‏تر مي‏کنيد.
افراد موفق براي افزايش کارآيي خود، خود را تحت فشار قرار مي‏دهند. اما افراد ناموفق بايد توسط ديگران رهبري شوند و تحت فشار قرار بگيرند.

6- اهداف خود راجزء به جزء دنبال کنيد. يکي از روش‏هاي غلبه بر تنبلي اين است که به جاي آنکه به تمام کار بزرگي که در پيش روي شماست فکر کنيد، ذهن خود را روي قسمتي از کار که الان در پيش رو داريد يا تا چند روز آينده طبق برنامه‏ريزي بايد انجام دهيد متمرکز کنيد.

7- مديريت شخصي داشته باشيد. افراد موفق براي افزايش کارآيي خود، خود را تحت فشار قرار مي‏دهند. اما افراد ناموفق بايد توسط ديگران رهبري شوند و تحت فشار قرار بگيرند.

8- زمان‏هاي انرژي فوق‏العاده خود را در روز شناسايي کنيد
. در مورد هر شخصي ساعات بخصوصي از شبانه روز بهترين زمان انجام کار است. اين زمان را بشناسيد و دشوارترين کارهايتان را در اين ساعت انجام دهيد.

9- مرتب خود را تشويق کنيد و نسبت به زندگي حس خوبي داشته باشيد. خودتان را دوست داشته باشيد و جملات در حال گذر از ذهن را در جهت حفظ احترام و توانايي شخصي به کار ببريد. نکات مثبت وقايع را ببيند. به جاي مأيوس شدن به دنبال راه حل باشيد.

highsky

عضو جدید
...

...

با سلام خدمت مهندسان مکانیک عزیز

من که پست های قبلی دوستان رو میخوندم دیدم بیشتر بچه ها گفته بودن زبان خوندن واسه کنکور ارزش نداره و در مقایسه با سایر دروس چون ضریبش پایینه تاثیر زیادی نداره

من انگلیسیم خیلی خوبه ولی در حد عالی نیست که بتونم سوالای انگلیسیو خیلی بالا بزنم ...تا قبل از امروز هم داشتم انگلیسیمو بهتر میکردم ولی وقتی رتبه ی آقا احسانو دیدم که این رتبه رو با درصد 1.1 زبان آورده تقریبا اینشکلی شدم : :eek:

خواستم ببینم پس اگه من مثلا انگلیسیو بالای 60 هم بزنم فرقی نداره؟ یا اینکه به خاطر اینکه بیشتر داوطلبای کنکور پایین میزنن درصد بالا زدن تاثیرش زیاده؟

ممنون از توجهتون:gol:

negar_1986

عضو جدید
یه راه خوب بلدم.نمیخوام تبلیغ کنم.جی5 رو مشناسی؟نمیخوام بگم از جی 5 استفاده کنی.چون 40000 مایه میدی ولی به درد ماها که همش با فرمول سروکار داریم نمی خوره.برای خوندن زبان خوبه ولی توی درسای محاسباتی به درد نمی خوره.یعنی کار باهاش سخته.حتما میپرسید خوب پس چی کار کنیم.من روشی دارم که لازم نیست 40000 پیاده شید و فقط باهاش زبان بخونید.اونم فقط لغات زبان!!!!
روش روش جی پنجه با این تفاوت که دیگه لازم نیست فرمولارو تو برگه های کوچیک بنویسید وهمه جا با خودتون حمل کنید.درسای محاسباتیو باید یاد گرفت نه حفظ کرد.
فرض کنید امروز مقاومت میخونید یا ریاضی.فرمولارو یاد مگیرید.بعد مثال حل میکنید یا تست میزنید.توی تمرینا تمرینای پدر مادر داریرو توی یه دفتری یاداشت کنید با راه حل.سعی کنید اولش بنویسد که واسه چه مبحثیه.فرض کنیم از بین تستا یا مثالای مربوط به تنش 10 تا تست برگزیده دارید.با فاصله ی کمتر از 24 ساعت دوباره برید سراغ اون دفتر و10 تا مسئله رو خودتون حل کنید.اگه گیر کردید جوابو نگاه کنید ودوباره حل کنید.مطمئن باشید اگه یک روز طول کشیده باشه مبحث وبخونید و10 تا تست جدا کرده باشید مرور این 10 تا تست 10 دقیقه بیشتر طول نمیکشه.درضمن شما اون مبحثو دوباره مرور کردید.حالا سه روز بعد یابهتره بگم 72 ساعت بعد دوباره 10 تا مثالو بخونید.این بار 5 دقیقه بیشتر طول نمیکشه.حالا شما 3 بار مبحثو دوره کردید.1 هفته بعد یه نگاه بهش بندازید ومطمئن باشید تا 3 ماه بعد مطلب فراموشتون نمشه.اگه میخواید این مبحث بره تو حافظه ی بلند مدت ومثل جدول ضرب هرگز فراموشتون نشه به فاصله ی یک ماه و3ه ماه دوباره دوره کنید وبه حافظه ی خودتون ببالید.
شاید بگید الان وقت این کارا نیست و وقت نداریم!!شما در عرض این 5 ماه چند بار دوره میکنید.1 بار دو بار.ولی با این روش در همین مدت زمان حد اقل 4 بار درساتونو دوره کردید.در ضمن مطمئن هستید که دیگه فراموش نمی کنید.
من خودم با جی5 فقط زبان میخونم وبقیه ی درسامونو با روش ترکیبی بالا.فصل اول ودوم و سوم مقاومتو بدون اینکه دست به قلم شم حل میکنم.یک هفته امتحان کنید ضرر نمی کنید.زمانایی که گفتم حساب کتاب داره.وبا استفاده از منحنی فراموشی در آوردم.
موفق باشید
اتفاقاً يه بار كه از انقلاب رد مي شدم نمايندگيش رفتم خريدم تا چنروزم ازش استفاده كردم ولي واقعاً وقتگيره واسه همين گذشتمش كنار .:biggrin:روشش خيلي عاليه قبول دارم ولي با توجه به تايمي كه تا كنكور مونده نمي شه اينكارو كرد ولي حتما روش شمارو امتحان مي كنم:smile:

negar_1986

عضو جدید
بچه ها كسي جلد دوم كتاب هاي معتقدي رو ديده؟
جلد اولاش كه درسه عاليه، جلد دومه هر درسش تسته...كامله تستاش ؟:confused:

mahdi_aryayi

عضو جدید
اگه همین کتابی رو می گید که با انتشارات پارسه داده بیرون و توی هیچ کتاب فروشی هم پیدا نمیشه و فقط نمایندگی های پارسه اونو می فروشند من کتابشو دیدم تست زیاد داره... تست های خوبی هم داره اما همه تست هاش تالیفیه ... یعنی تست های کنکور نیست... ولی تا جایی که یادمه اون کتاب دو جلدی نبود!!!
اما اگه با انتشارات دیگه ای داده باشه بیرون من در جریان نیستم

kambizirani

عضو جدید
سلام و تشكر از همه دوستان براي تاپيك مفيد و كاملي كه ارائه داديد
من هم 2 هفته است شروع كردم و نسبتا خوب پيش رفتم
مقاومت و رياضي و ديناميك و استاتيك سيالات و ترمو و كنترل با هم ميخونم
يك سوال در مورد كتاب استاتيك پوران داشتم كه توصيه شده بود
آيا كسي از دوستان تا حالا اين كتاب رو تهيه كرده من كه تمام شهر رو زير ورو كردم پيدا نشد(مشهد)
ولي تو سايت پوران هست كه نوشته در حال چاپ! حالا چطور دوستان توصيه اش ميكنندخيلي برام جالبه؟!
درضمن پيشنهاد ميكنم يك تاپيك براي انتخاب بين ماهان و پارسه بزنيد و هر كس نظر خودشو بگه من كه واقعا براي ثبت نام گيج شدم!

Ehsan_M

عضو جدید
کاربر ممتاز
من از روی جلد دویی که شما می‌فرمایید خوندم، البته فرصت نشد همشو بخونم، ولی کتاب خوبیه، البته برخلاف چیزی که آقا مهدی گفتن(با عذر خواهی) همه تستاش تستای کنکوره
شاید کتاب دیگه‌ای هم باشه که من خبر ندارم
توی انقلاب چند جا هست که زدن کتاب‌های معتقدی موجود می‌باشد

milad_flower2

عضو جدید
سلام - من که فردا میرم آزمون پارسه بنویسم دوستام همه گفتن جامعه آماریش توپه !! کاش جزوه ریاضیشم زودتر می داد! - موفق باشید

mahdi_aryayi

عضو جدید
من از روی جلد دویی که شما می‌فرمایید خوندم، البته فرصت نشد همشو بخونم، ولی کتاب خوبیه، البته برخلاف چیزی که آقا مهدی گفتن(با عذر خواهی) همه تستاش تستای کنکوره
پس مطمئنا این کتاب اون کتاب نیست!
چون من مطمئنم که تست هاش تالیفی بود...

tanha60

عضو جدید
استاتیک پوران عالیه من یه نگاه بهش انداختم.(چه جوری وکجا بی خیال)داره ویرایش میشه وتا اول پاییز احتمالا چاپ میشه.کار دکتر نائی واگه مقاومتشو خونده باشی سطحش از اون بالاتره.ولی تا اون موقع کتاب جامدات راهیان وبگیر خوبه;)

آخرین ویرایش:

tanha60

عضو جدید

کتابای پارسه (معتقدی) را از مراکز تهیه کنید.من دیروز هم آزموناشو شرکت کردم وهم کتابای درس ریاضی پارسه روگرفتم.کتابی که گرفتم درسش همون درس کتابیه که تو آزمونا میدن.ولی مثالای بیشتری داره.کتاب تستش هم همون تستای کنکورای سالای گذشتست با حل تشریحی ولی تست تالیفی نداره.تستای تالیفیش تو یه کتاب جداست.

spiritwaif

عضو جدید
راستی آزمون های سنجش رو تا کی وقت داریم ثبت نام کنیم وچطوری؟ همین طور آزمون های این سایت رو؟

بالا