بحث و گفتگو پیرامون آزمونها( کاردانی به کارشناسی- کارشناسی ارشد و دکترا) مكانيك سيالات

mahdi_aryayi

عضو جدید
سلام.من تازه حدود یه ماهه که دارم واسه ارشد میخونم.تو کنکور 88رتبم 1700شده:cry:از ریاضیو درسای سیالات شروع کردم.درسای سیالاتو که میخونم بعد یه 2هفته ای احساس میکنم چیزای مهمش یادم رفته به همین دلیل نگران می شم که یه درسو که تموم کردم بعد یه ماه که میخوام دوره کنم همش یادم رفته باشه و باید دوباره سرش وقت زیادی بذارم.نمی دونم اشتباه فکر می کنم یا که نه؟
پیشنهاد می کنم ملاک ارزشیابی از کیفیت مطالعه دروس رو روی تست زدن قرار بدهید یعنی اگه بعد از مثلا 2 هفته از مطالعه درسی احساس می کنید مطالبش یادتون رفته اما نمی دونید این یک احساس واقعیه یا مجازی برید سراغ تستهای اون بخش و تست بزنید اگه دیدید از پس جواب دادن به تستهاش بر میایید یعنی می تونید با خیال زاحت این احساس رو کنار بذارید اما اگه نمی تونید یعنی یه جای کار مشکل داره... وقتی می گم اگه می تونید تستهای یک درس رو بزنید منظورم این نیست که تمام تستهای اون درس را باید بتونید درست جواب بدید چون نفر اول کنکور هم همچین آمادگی نداره که بتونه به همه تستها جواب بده درصد تستهایی که درست می زنید بستگی به انتظاری داره که خودتون از خودتون دارید ... فقط انتظار نداشته باشید که در بار اول همه تستها رو بزنید (یا حتی انتظار یک درصد 70 - 80 درصدی رو هم در بار اول نداشته باشید) از اون طرف هم اگه مثلا فقط تونستید 10 - 20 درصد درست جواب بدید خودتون رو گول نزنید که این درصد خوبه چون خوب نیست!!! (فقط خواستم بگم هوای هر دو طرف پشت بام را داشته باشید که از هیچ طرفش نیفتید!)

crane

عضو جدید
عاليه! پيشنهاد مي كنم از پورتال پارسه استفاده كنيم كه براي اين كار حاضر و آماده است
:cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::que::que::):):):):)
http://msc.parsehforum.com/viewforum.php?f=54&sid=99deb3f8acbd3175e9759c3072457910

يا يك چيزي شبيه اين تو انجمن درست كنيم
خیلی ممنون.من فکر کنم تو این انجمن درست کنیم ولی مثل پارسه درسها رو جدا کنیم نه مثل تاپیک من که گذاشتم رفع مطالعه برا ارشد.برا هر درس یه تاپیک.امیدوارم افراد بیشتری بهمون ملحق شوند;)

pink83

عضو جدید
بچه ها من میخوام ماهان شرکت کنم چون به نظرم نوعش فرق نمی کنه ..من بیشتر برنامه ریزی و روند کار واسم مهمه ....واسه کنکور کارشناسی هم یه عالمه کنکور آزمایشی بود و استانداردم نبودن ..مهم اینه که اگه سخت بود دپرس نشیم و اگه اسون بود اعتماد به نفس کاذب نگیریم .......مهم روند کاره......
....
بعدش یه سوال ؟؟؟
همه کتابای ریاضی رو راهیان اشد بگیریم .....چون من میخوام موضوعی تست بزنم ...با اینکه نیکوکارو چند نفر بهم پیشنهاد دادن ولی اون تستاش کلیه .......
چون من تست ریاضی هنوز نگرفتم ..میخوام بدونم معادلات و ریاضی مهندسیشم مبحثیه ؟؟

mahdi_aryayi

عضو جدید
بچه ها من میخوام ماهان شرکت کنم چون به نظرم نوعش فرق نمی کنه ..من بیشتر برنامه ریزی و روند کار واسم مهمه ....واسه کنکور کارشناسی هم یه عالمه کنکور آزمایشی بود و استانداردم نبودن ..مهم اینه که اگه سخت بود دپرس نشیم و اگه اسون بود اعتماد به نفس کاذب نگیریم .......مهم روند کاره......
....
بعدش یه سوال ؟؟؟
همه کتابای ریاضی رو راهیان اشد بگیریم .....چون من میخوام موضوعی تست بزنم ...با اینکه نیکوکارو چند نفر بهم پیشنهاد دادن ولی اون تستاش کلیه .......
بله معادلاتش دقیقا مثا ریاضی 1 و 2 می مونه مبحثیه... ریاضی مهندسی راهیان ارشد تا زمان ما برای مکانیک چاپ نشده بود الانو خبر ندارم اومده یا نه...
البته یه دونه بود که ریاضی مهندسی جامع راهیان بود و تستهای همه رشته ها رو آورده بود اما من نخریدمش چون قطرش اندازه یخچال ساید بای ساید بود!!!
من برای ریاضی مهندسی ار کتاب مدرسان شریف استفاده کردم که اونم به صورت مبحثی طبقه بندی کرده...

mohsen-66

عضو جدید
نظرتون در مورد کتابهای استاتیک و طراحی اجزا پوران پژوهش چیه چه طوری میشه گیرشون آورد

spiritwaif

عضو جدید
تو کتابای نیکوکار ریاضی مهندسیش اصلا خوب نیست باید از روی یه منبع دیگه بخونید وتستارو از آخر کتاب نیکو کار بزنید والبته با راه حل های خودتون!

qaed

عضو جدید
سلام
من يكي دو ماهي هست كه شروع كردم.رياضي 1و2 رو از روي پارسه مي خونم؛ميخواستم بدونم كتاب رياضي مدون تر وخلاصه تر از پارسه هم هست يا همونو ادامه بدم؟

negar_1986

عضو جدید
....
بعدش یه سوال ؟؟؟
در مورد نظرتون راجع به آزمون هاي آزمايشي كاملاً موافقم اما در مورد رياضي كتاب هاي معتقدي انتشارات پارسه عاليه ،هر درس دو جلده جلد اول درس و تست تأليفي جلد دوم تست كنكور، البته من كتاب هاي نيكوكار هم استفاده كردم ولي راضي نيسم از پاسخ هاي تشريحيش واسه همين مي خوام جلد دوم كتاب هاي معتقدي رو بگيرم فك كنم بيشتر جواب بده....در مورد كتاب رياضي مهندسي مدرسان شريفم كه آقاي آريايي معرفي كرده بگم كه كتاب خوبيه به نظرم:smile:

negar_1986

عضو جدید
بچه ها يه خبر...امروز زنگ زدم انتشارات پوران پژوهش در مورد استاتيك پرسيدم. گفت قرار بود چاپ كنيم ولي فعلاً كنسل شد

mahdi_aryayi

عضو جدید
یه کسی که دانشگاه میره و وقت کمی داره چه منابعی رو بخونه
دوستان دیگه رو نمی دونم اما منابعی که خودم معرفی کردم رو همزمان با رفتن به دانشگاه مطالعه می کردم... دنبال منابع مختصر و مفید بودن به خصوص برای اونایی که وقت کمی دارند، خوبه اما از یه جایی به بعد دیگه نمیشه چیزی رو خلاصه کرد
به هر حال شما برای کنکور ارشد (بدون احتساب زبان) باید 54 واحد درسی تخصصی را مطالعه کنید... :cry:
54 واحد را هر چه قدر هم که فشرده کنید باز 54 واحد است! :)

mahdi_aryayi

عضو جدید
سلام
من يكي دو ماهي هست كه شروع كردم.رياضي 1و2 رو از روي پارسه مي خونم؛ميخواستم بدونم كتاب رياضي مدون تر وخلاصه تر از پارسه هم هست يا همونو ادامه بدم؟

از پارسه بهتر برای ریاضی پیدا نمی کنید
گشتم نبود... نگرد نیست!

sensor

عضو جدید
ســــــــــــــــــــــــلام
واسه اینکه جزوه های پارسه رو گیر بیاری حتما باید تو کلاساش ثبت نام کنی؟
یا راهه دیگه ای ام داره؟............

arbaban

عضو جدید
سلام بچه ها من يه 5 سالي از فارق التحصيليم گذشته دوباره حوس هندوستان كردم لطفا اگه كسي سئولات دكتري مربوط به هر دانشگاهي دم دست داره برام بزاره
راستي من فوق تبديل دارم
سلام من سوالات زبان و ریاضی را دارم اگه میخوایند میلتون را بفرستید
m_arbaban@yahoo.com

eng.esmail

اخراجی موقت
سلام
اگه بخوای به صورت قانونی جورش کنی حداقل باید آزمونهاشو شرکت کنی
اگه هم نه میتونی از جایی کپی کنی
بعضی جاها غیرقانونی کپی میکنن;)

pink83

عضو جدید
در مورد نظرتون راجع به آزمون هاي آزمايشي كاملاً موافقم اما در مورد رياضي كتاب هاي معتقدي انتشارات پارسه عاليه ،هر درس دو جلده جلد اول درس و تست تأليفي جلد دوم تست كنكور، البته من كتاب هاي نيكوكار هم استفاده كردم ولي راضي نيسم از پاسخ هاي تشريحيش واسه همين مي خوام جلد دوم كتاب هاي معتقدي رو بگيرم فك كنم بيشتر جواب بده....در مورد كتاب رياضي مهندسي مدرسان شريفم كه آقاي آريايي معرفي كرده بگم كه كتاب خوبيه به نظرم:smile:

منم جزوه دست نویس معتقدی رو دارم واسه مجموعه ریاضیات ...ولی مثال نداره توش ..تا جایی که من دیدم ... فکر نکنم که کتابش اینجا باشه یعنی گیر نمیاد ...فکر کنم فقط تو تهرانه تو نمایندگیه پارسه ...پس من ناچار به داشته هام اکتفا میکنم :)ممنون از لطفت .....

mahdi_aryayi

عضو جدید
منم جزوه دست نویس معتقدی رو دارم واسه مجموعه ریاضیات ...ولی مثال نداره توش ..تا جایی که من دیدم ... فکر نکنم که کتابش اینجا باشه یعنی گیر نمیاد ...فکر کنم فقط تو تهرانه تو نمایندگیه پارسه ...پس من ناچار به داشته هام اکتفا میکنم :)ممنون از لطفت .....
نمایندگی پارسه رشت (آدرسش روبه روی علوم پایه) کتاباشو داره برای خریدش هم لازم نیست حتما توی پارسه ثبت نام کرده باشید... اگر هم نداشته باشه اگه سفارش بدید یکی دو هفته ای براتون میاره... نیازی نیست تهران مراجعه کنید

mds_eng

کاربر فعال

جزوه های ریاضی پارسه فقط خوبن بقیه مثل مقاومت و طراحی و ... افتضاحن
اگه تونستی ریاضی هاشا کپی کن

mohsen-66

عضو جدید
کسی نیست جواب ما رو بده استاتیک و طراحی پوران پژوهش رو چه طوری میشه تهیه کرد

farzin_1990

عضو جدید
سلام
من گرایشم جامداته می خوام ارشد بدم ولی حتی نمیدونم منابع کنکور و درس هایی که توی آزمون ارشد میاد چیه و کدوم سرفصل از درس ها توی ارشد هست؟
لطفا منو راهنمایی کنین

mahdi_aryayi

عضو جدید
سلام
من گرایشم جامداته می خوام ارشد بدم ولی حتی نمیدونم منابع کنکور و درس هایی که توی آزمون ارشد میاد چیه و کدوم سرفصل از درس ها توی ارشد هست؟
لطفا منو راهنمایی کنین
زبان عمومی
زبان تخصصی
ریاضی 1 و 2
معادلات دیفرانسیل
ریاضیات مهندسی
استاتیک
مقاومت مصالح 1 و 2
طراحی اجزا ماشین 1 و 2
ترمودینامیک 1 و 2
مکانیک سیالات 1 و 2
انتقال حرارت
دینامیک
دینامیک ماشین
ارتعاشات
کنترل

در مورد سرفصل ها هم، هر چیزی که توی دانشگاه در دروس بالا خوندید جز سرفصل های کنکور است!

فرهنگ

مدیر بازنشسته
سلام به مهندسین مکانیک
بچه ها کسی امار داره که دانشگاه امام حسین با چه رتبه هایی تقریبا قبولی داده سالای قبل؟؟
مرسی

tanha60

عضو جدید

mahdi_aryayi

عضو جدید
اینا مال امساله(کسایی که عضو پارسه بودن).حجم فایل زیاد بود همشو نتونستم بزارم.شرمنده.امیدوارم به دردتون بخوره;)

مشاهده پیوست 12699:que:
مهندس من الان 3 ماهه دنبال این اطلاعاتم ... شما درست شب قبل از اعلام نتایج دستت رو رو میکنی؟! :biggrin:
با اینکه دیر بود ولی خیلی ممنون لطف کردی :smile:

falahatgar.j

عضو جدید
caspian.023@gmail.com فرشید علم بیگی
من خودم جزوه های دست نویس پارسه و نصیر و ،از ایشون گرفتم.فکر می کنم که جزوه های چاپی پارسه رو هم داشته باشن.

بالا