mahdi_aryayi
عضو جدید
پیشنهاد می کنم ملاک ارزشیابی از کیفیت مطالعه دروس رو روی تست زدن قرار بدهید یعنی اگه بعد از مثلا 2 هفته از مطالعه درسی احساس می کنید مطالبش یادتون رفته اما نمی دونید این یک احساس واقعیه یا مجازی برید سراغ تستهای اون بخش و تست بزنید اگه دیدید از پس جواب دادن به تستهاش بر میایید یعنی می تونید با خیال زاحت این احساس رو کنار بذارید اما اگه نمی تونید یعنی یه جای کار مشکل داره... وقتی می گم اگه می تونید تستهای یک درس رو بزنید منظورم این نیست که تمام تستهای اون درس را باید بتونید درست جواب بدید چون نفر اول کنکور هم همچین آمادگی نداره که بتونه به همه تستها جواب بده درصد تستهایی که درست می زنید بستگی به انتظاری داره که خودتون از خودتون دارید ... فقط انتظار نداشته باشید که در بار اول همه تستها رو بزنید (یا حتی انتظار یک درصد 70 - 80 درصدی رو هم در بار اول نداشته باشید) از اون طرف هم اگه مثلا فقط تونستید 10 - 20 درصد درست جواب بدید خودتون رو گول نزنید که این درصد خوبه چون خوب نیست!!! (فقط خواستم بگم هوای هر دو طرف پشت بام را داشته باشید که از هیچ طرفش نیفتید!)سلام.من تازه حدود یه ماهه که دارم واسه ارشد میخونم.تو کنکور 88رتبم 1700شدهاز ریاضیو درسای سیالات شروع کردم.درسای سیالاتو که میخونم بعد یه 2هفته ای احساس میکنم چیزای مهمش یادم رفته به همین دلیل نگران می شم که یه درسو که تموم کردم بعد یه ماه که میخوام دوره کنم همش یادم رفته باشه و باید دوباره سرش وقت زیادی بذارم.نمی دونم اشتباه فکر می کنم یا که نه؟