بحث و گفتگو پیرامون آزمونها( کاردانی به کارشناسی- کارشناسی ارشد و دکترا) مكانيك سيالات

a_noferesti2010

عضو جدید
سلام کسی هست به من بگه برای محاسبات عددی کدوم کتاب خوب هست ؟؟
راستی کتابهای سپاهان که همراه با سی دی هست چطور هست ؟ این کتاب ها زیر نظر خداکرمی هست !!! کسی خونده این کتابها رو یا نه؟

hasanpogc

عضو جدید
با عرض سلام .
در مورد تکمیل ظرفیت که دوست عزیزمون فرمودند باید عرض کنم بر اساس اطلاعاتی که من دارم مرحله ی تکمیل ظرفیت ازمون ارشد سال گذشته بصورت اتوماتیک توسط سازمان مرکزی در مهر ماه امسال انجام شد و نفرات برگزیده هم ثبت نام شدند و همون ترم مهر 88 سر کلاس رفتند .

خبر من کاملا موثق هست و احتمال انجام دوباره ی این کار توسط سازمان تقریبا صفر هست .

پس دوستان گرامی به تلاش هاتون ادامه بدین تا ان شاا... امسال حتما قبول بشین

دوست عزيز سلام
برخلاف نوشته هاي حضرت عالي :biggrin:دانشگاه ازاد دوباره تكميل گرفت حتي توي نجف اباد هم مجددا تكيل اعلام كرد در مورد ظرفيت ها هم والا من راست ميگم خواستين قبول كنين نخواستين هم معلوم ميشه
با ارزوي موفقيت براي همه:biggrin:

hasanpogc

عضو جدید
دوست عزیز انشاا... سال دیگه معلوم میشه منبع موثق شما که ازش اسم نبردین درسته یا منبع غیر موثق من که مدیر گروه ارشد نجف اباده .

سازمان مرکز که از خودش ظرفیت اعلام نمیکنه . بلکه از دانشگاه استعلام میگیره .

مگه میشه سازمان مرکز یهو 100 نفر به نجف اباد بده ؟

دوست عزیز در مقطع ارشد کیفیت مهمه نه کمیت به همین خاطر تعداد کمی جذب میشن .

هیچوقت هم نمیان اطلاعات مهمی مثل این رو توی اینترنت اعلام کنن . کلام شما زمانی سندیت داره که سایت سازمان مرکز این امار رو ارائه کنه .

اما تا اون موقع ما که فارغ التحصیل میشیم و واسه دکترا اماده میشیم . شما هم بهتره با حدثیات و امارهای موثق دیگران رو امید واهی ندین .

یا علی
در مورد اين فرمايشتون هم مطمئن باش كه در اشتباه كامل هستين و اطلاعاتتون اشتباه هست:biggrin:

IceLord

عضو جدید
کنکور دیوانه وار بد بود.

دوستان چی کار کردن؟

آخرین ویرایش:

13880715

عضو جدید
سلام
من ریاضی 10تا درست زدم یه غلط . جامدات 8تا درست. سیالات 8 تا زدم دو تارو مشکوکم.دینامیک 1 دونه . رتبم فک میکنبد چند بیاد؟
راستی سوالارو هم اگه خواستین بگین

13880715

عضو جدید
درجریان عبوری سیالی دو لوله موازی aوb به صورت لایه ای اگر قطر a دو برابر شود.طول لوله b باید چگونه تغییر پیدا کند تا نسبت دبی ها یکسان باشد؟

13880715

عضو جدید
مقدار تبادل کار از طریق پروانه به سیلندرپیستون حاوی هما برارپبر 20kj و تغییر حجم در فشار ثابت 200kpa به آهستگی انجام شده وبرابر با 0.2 .v2 بزرگتر v1 است.اگر دمای گاز طی فرآیند ثابت بماند مقدار انتقال حرارت؟

IceLord

عضو جدید
مقدار تبادل کار از طریق پروانه به سیلندرپیستون حاوی هما برارپبر 20kj و تغییر حجم در فشار ثابت 200kpa به آهستگی انجام شده وبرابر با 0.2 .v2 بزرگتر v1 است.اگر دمای گاز طی فرآیند ثابت بماند مقدار انتقال حرارت؟

کد:
W=P(V2-V1)=200(0.2)=40 Kj
W=-20 Kj
منفی به خاطر اینه که ما روی سیستم کار انجام دادیم.
Q=W
Q=40+(-20)=20

13880715

عضو جدید
برای لایه مرزی آرام یک صفحه تخت اگر سرعت جریان آزاد دو برابر شود آنگاه ضخامت جابه حایی...میشود؟

13880715

عضو جدید
در جریان تراکم نا پذیر داخل یک لوله انحنا دار اگر پروفیل سرعت جریان محور یکنواغت فرضشود فشار در انحنا داخلی لوله ازخارجی کمتر است یا بیشتر؟

pedestrian

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
ببخشين من يه جورايي دخالت مي كنم. اميدوارم كه كنكورتون خوب باشه. ما فردا كنكور داريم. ميشه بگين سوالارو از كجا مي شه پيدا كرد. تو سايت سنجش رفتم نبود. بعدش ميشه بگين عدداش چطور بود ؟ با دست مي شد حساب كرد يا نه.
مرسي

am2mk

عضو جدید
در جریان تراکم نا پذیر داخل یک لوله انحنا دار اگر پروفیل سرعت جریان محور یکنواغت فرضشود فشار در انحنا داخلی لوله ازخارجی کمتر است یا بیشتر؟

به صورت شعاعی افزایش پیدا میکنه به دلیل گریز از مرکز و ... صفحه 194 کتاب راهیان خدا کرمی

داخلی از خارجی کمتر است

IceLord

عضو جدید
درجریان عبوری سیالی دو لوله موازی aوb به صورت لایه ای اگر قطر a دو برابر شود.طول لوله b باید چگونه تغییر پیدا کند تا نسبت دبی ها یکسان باشد؟

فرمولش اینه:

حالا اگه عدد ها رو بذاریم تو معادله و با فرض f ثابت باید طول لوله دوم باید دو به توان پنج بشه که تا اونجایی که من یادمه این گزینه رو نداشت.

آخرین ویرایش:

am2mk

عضو جدید
سلام
ببخشين من يه جورايي دخالت مي كنم. اميدوارم كه كنكورتون خوب باشه. ما فردا كنكور داريم. ميشه بگين سوالارو از كجا مي شه پيدا كرد. تو سايت سنجش رفتم نبود. بعدش ميشه بگين عدداش چطور بود ؟ با دست مي شد حساب كرد يا نه.
مرسي

سلام عددا خوب بود ولی سوالا موزیانه بود
من که یه دور سیالاتو دوباره میخونم تا فردا
از سوالا بی خبرم از کجا میشه گرفت

am2mk

عضو جدید
برای لایه مرزی آرام یک صفحه تخت اگر سرعت جریان آزاد دو برابر شود آنگاه ضخامت جابه حایی...میشود؟

با افزایش ضخامت لایه مرزی گرادیان سرعت کاهش می یابد این به ذهن من اومد نمیدونم درسته یا نه

IceLord

عضو جدید

فرمولش اینه:

حالا تا u و Umax و رو نداشته باشیم نمی دونم چجوری میشه حسابش کرد.

آخرین ویرایش:

84235705

عضو جدید
با افزایش ضخامت لایه مرزی گرادیان سرعت کاهش می یابد این به ذهن من اومد نمیدونم درسته یا نه
ضخامت لایه مرزی با عکس جذر عدد رینولدر ودر نتیجه با عکس جذر سرعت متناسب است یعنی یک به رادیکال دو

vahidsiasia86

عضو جدید
کسی اگه سوالات رو داره لطفا بذاره که همه استفاده کنن.

نمی دونید کلید سوالات کی میاد؟؟

IceLord

عضو جدید
ضخامت لایه مرزی با عکس جذر عدد رینولدر ودر نتیجه با عکس جذر سرعت متناسب است یعنی یک به رادیکال دو

اینی که شما میگی ضخامت لایه مرزی هست نه ضخامت جابجایی.
حالا من دقیق نمی دونم شاید شما درست بگی.

کسی اگه سوالات رو داره لطفا بذاره که همه استفاده کنن.

نمی دونید کلید سوالات کی میاد؟؟

احتمالا از شنبه سوال ها و کلید ها رو تو سایت سازمان سنجش بذارن.

faridrf

عضو جدید
گزینه سوالا جند جور بود (جابجا بود ) ؟؟
تو پاسخنامه باید چیزی وارد میکردیم ؟؟؟

IceLord

عضو جدید
کسی تونست اون سوال نگاشت رو حل کنه؟
اینو می گم:
کد:
w=(z-1)/(z-2)
|z+1|=3

مشخصات افراد روی پاسخنامه و دفترپچه سوال ها چاپ شده بود و نیازی به وارد کردن اطلاعات روی پاسخنامه نداشنت.

dictatore_bozorg

عضو جدید
uj برایR12 بزرگ است یا کوچک؟

من فکر میکنم چون R12 یک مبرد هست(برای مبرد u(میو) مثبت است) و ما انتظار داریم مبرد ها با کاهش فشار کم به مقدار زیادی دماشون کاهش پیدا کنه پس باید میو بزرگ باشه
پس گزینه صحیح میو مثبت و بزرگ بود

بالا