HAMED1001
عضو جدید
اشباه دادم سوال رو مناونو زدم 0.01
0.01 رو با حل بدست آوردید؟
آخه پیچش تنش محوری نداره که کرنش محوری داشته باشه، این سوال یا خیلی سخته یا خیلی آسون!
اشباه دادم سوال رو مناونو زدم 0.01
me tooمن زدم صفر، امیدوارم درست باشه.
بار بحرانی برابر 4 ضرب در پی ای تقسیم بر L به توان 2 .چون تیر یکسر در گیر یک سر لولا میباشد طول معادل برابر 0.7L است , و چون نصف بار روی ستون است بار بحرانی را برابر نصف p قرار میدهیم که باتوجه به اینکه 0.7 بتوان 2 حدودا برابر 0.5 است جواب گفته شده حاصل میشود. *4درسته، من اشتباه کردم، منم از گیر دار رفتم ولی از 2L، الان که نوشتی متوجه شدم که اشتباه کردم، 0.7L درسته.
هر چند اگر 0.7L باشه، صورت باید ضرب در 4 بشه، اما یادم نیست که تو گزینه ها بود یا نه (نیروی وارد به سر تیر P/2 بود)
فکر کنم 0.01 میشد و از فرمول( رو * فی= ال *گاما ) و احتیاجی به Gنبودآقا کسی جواب اون سوال جامدات که مربوط به پیچش میشد و کرنش محوری رو خواسته بود میدونه؟
صورت سوال دقیق یادم نیست
فکر کنم 0.01 میشد و از فرمول( رو * فی= ال *گاما ) و احتیاجی به Gنبود
توجه به امضا :دی
توجه به امضا :دی
این سوال دقیقا از مریام بود
این سوال دقیقا از مریام بود
doost aziz aslan nemishe goft baghiye bayad bebini chi kar kardanتوجه به امضا :دی
مشکل نبود اسکنره.کابل گوشی هم همرام نیست.فردا اسکن میکنم
اگر برات زحمتی نیست سوالات ساخت وتولید رو هم اسکن کن
ممنون
نظرتون درباره اون سوال آونگ تو دینامیک چیه؟
من 3mgsin رو زدم.
اون سوال که دو تا چرخدنده بود K معادلش رو کی در آورده؟(طراحی اجزا)
توی دینامیک ماشین دور خروجی چرخدنده به ساعتگرد بودن یا نبودن وابسته بود یا نه؟
جوابشو میدونم که 100 میشد.
هر کی سوالا یادشه مطرح کنه تا باکمک همدیگه به جواباش برسیم.
سوال پیچش k/3 میشد.نظرتون درباره اون سوال آونگ تو دینامیک چیه؟
من 3mgsin رو زدم.
SALAM KHEDMATE DOOSTE AZIZ[FONT="]سلام خدمت همه برو بچز[/FONT]
[FONT="]بالاخره کنکور تموم شد. به خدا امتحان رو که دادم اصلا برام هیچی مهم نبود فقط خستشه شده بودم از درس!راحت شدم!جاتون خالی امروز رفتم استادیوم بازی استقلال حالی داد..فردا هم هوافضا دارم و مهم نیست برام..راستی میدونستید هوافضا 200 نفر تهران میگیره؟؟؟؟یعنی احتمال قبولی برامون کم نیست![/FONT]
[FONT="]ولی چقدر زود گذشت!![/FONT]
[FONT="]بخش ارتعاشات چقدر سخت بود!! 10 درصدم نزدم!بقیه رو هم متوسط زدم![/FONT]
Ice lord[FONT="] رو تایید میکنم منم همین گزینه زدم!![/FONT]
W=P(V2-V1)=200(0.2)=40 KjW=-20 Kjمنفی به خاطر اینه که ما روی سیستم کار انجام دادیم.Q=WQ=40+(-20)=20
[FONT="] [/FONT]
[FONT="]جواب [/FONT]ice lord:
[FONT="]w=(z-1)/(z-2)[/FONT][FONT="]|z+1|=3[/FONT]
[FONT="] جوابش رو من زدم خطی که از مبدا نمیگذره فکر کنم درسته[/FONT]
R12 [FONT="]بزرگ است زدم البته شانسی زدم!!دلیلی براش نداشتم[/FONT]
[FONT="]جواب دیکتاتور درسته [/FONT]
delta=((5x)/(Re)^(1/2)1
[FONT="]با این حساب اگر سرعت دو برابر بشه ضخامت یک تقسیم بر رادیکال 2 میشه[/FONT]
[FONT="]منم زدم 1/16 و شانسی زدم!!چون 1/32 [/FONT] [FONT="]در میاوردم ولی نبود تو گزینه ها![/FONT]
[FONT="]دما هم 19 درجه درست بود گزینه 1 [/FONT]
[FONT="]سوال پیچش رو [/FONT]k/3 [FONT="] در اوردم[/FONT]
[FONT="]ماکزیمم کرنش برشی تنها سوالی بود که مطمین بودم درست زدم! میشد 150 !اول با شرط تنش سوم برابر صفر باید یک رابطه بین کرنش 3 و دو کرنش دیگه در بیارید بعد کرنش 3 رو حساب کنید!! عددی بزرگتر از از عدد بزرگه میشه که منهای 15 میشد 150!!مطمینم[/FONT]
[FONT="]اونیکی تنش پیچشی رو منم زدم صفر البته شانسی زدم ولی فکر میکنم صفر نمیشد!ولی از فرمول عادی نمیشه بزاری حل کنی چون یک طرفش تکیه گاه نبود که!!اون در صورتیه که تکیه گاه داشته باشیم[/FONT]
[FONT="]خدمت [/FONT]13880715[FONT="] عزیز:[/FONT]
[FONT="]اول یه سوال! شما سوالا رو از کجا اوردی؟من واقعا موندم تو این مسیله...؟جواباشو از کجا اوردی که درصد گرفتی؟[/FONT]
[FONT="]دوست من ، بنده تخصص ویژه در رتبه شناسی دارم جدی میگم[/FONT]
[FONT="]رو حرفم حساب کنی[/FONT]
[FONT="]ریاضی خوب زدی—سیالات متوسط زدی جامدات خوب زدی دینامیک پایین متوسط زدی (بد نزدی)[/FONT]
[FONT="]رتبه شما 700 میشه! برو حالشو ببر! [/FONT]
[FONT="]دوستای من همشون خوف بودند تو کنترل و ارتعاشات میگند 4 تا هم نزدند! منم 4 تا زدم! 4 تا دیگه هم شانسی زدم که گویا 3 تاش غلط شده صد در صد!!!!!![/FONT]
[FONT="] [/FONT]
شیشه 2 جداره میشد نصف اون q که داده میشد 25شیشه 2 جداره ، q چند میشد ؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
M | دکترا 93 - تبدیل انرژی - بحث پیرامون درصد ها، تخمین رتبه و سوالات | آزمون های دانشگاهی | 20 | |
بحث و بررسی کنکور ارشد 91 مهندسی مکانیک | آزمون های دانشگاهی | 4 |