بحث و گفتگو پیرامون آزمونها( کاردانی به کارشناسی- کارشناسی ارشد و دکترا) مكانيك سيالات

hasanpogc

عضو جدید
اگه به کارنامه دقت کنین یکی تو ساخت رتبش 62 شده ولیتو بقیه گرایشا بالای 2000
ولی یکی دیگه تو طراحی 66 اورده و بدترین رتبش تو ساخت با حدود 200

درصداهم که کاملا مشخصه!!!
اینکه میگید ظرفیت ساخت تو ارشد نسبت به طراحی پایینه بخاطر اینه که تو لیسانسم دانشجوهای ساخت نسبت به جامدات و سیالات کمتره!!!
کلا کسایی که جامدات و سیالات هستن پایه نسبتا قوی دارن.الان اگه به قبولیای هوافضا نگاه کنید میبینید که اکٍرا جامداتئو سیالاتن.ویا اگه رتبه های تاپ مکانیک نگاه کنید میبینید رتبشون تو ساختم تقریبا تک رقمیه!!!

رينولدز جان سلام
ميشه بهم بگي اگه يه درسي مثل رياضي رو 20 درصد بزني ولي اگه يكي با درصدهاي مشابه رياضي رو 60 بزنه چقدر توي تراز با هم فرق مكنن

hasanpogc

عضو جدید
اگه میشه اسم دقیق کتاب رو معرفی کنی چون داخل سایت انتشارات من نگاه کردم یه سری کتاب در دست چاپ داشتند البته خودم یکی از کتاب هاش رو دارم ولی سوالات ساخت و تولید دانشگاه ازاد داخلش نیست
كتابهاي كنكور پردازش
البته اين كتابها پنج جلدي هستند
از جلد دوم تا پنجم هم كنكور ازاد رو داره

Hossein_b5717

عضو جدید
بچه ها سر جلسه باید تاییده معدل ببریم؟؟

مگه کارآموزی شما واحد حساب میشه؟خوش به حالتون معدلو می کشه بالا
برای ما صفر واحده!!!!

a_noferesti2010

عضو جدید
سلام من یک بار دیگر درخواستی دادم اماسی جواب نداد :( تو رو خدا بگین منابع آزاد تبدیل چه کتابایی هست؟ وبرای محاسبات عدی چه کتبی بخونم؟
به نظر شما محاسبات عددی نیازبه کلاس داره یا نه؟
ریاضی عمومی چی؟
به نظر شما زبان برم یا محاسبات عددی ؟
تو رو خدا جواب بدین؟؟؟؟؟؟:cry::cry::cry::cry:

Ludwig

عضو جدید
سلام من یک بار دیگر درخواستی دادم اماسی جواب نداد :( تو رو خدا بگین منابع آزاد تبدیل چه کتابایی هست؟ وبرای محاسبات عدی چه کتبی بخونم؟
به نظر شما محاسبات عددی نیازبه کلاس داره یا نه؟
ریاضی عمومی چی؟
به نظر شما زبان برم یا محاسبات عددی ؟
تو رو خدا جواب بدین؟؟؟؟؟؟:cry::cry::cry::cry:

دوست من چرا اینجا درخواستت رو مطرح نمیکنی:smile:

ارشد مكانيك ازاد 89

reynolds_nike

عضو جدید
کاربر ممتاز
رينولدز جان سلام
ميشه بهم بگي اگه يه درسي مثل رياضي رو 20 درصد بزني ولي اگه يكي با درصدهاي مشابه رياضي رو 60 بزنه چقدر توي تراز با هم فرق مكنن

با سلام
بستگی به سختی یا راحتی درسا داره.مثلا امسال چون ریاضیش سخت بود و اکثرا همه خوب نزدن.پس کسی که ریاضی رو خوب میزد ترازش خیلی بالا میرفت
ولی در مورد جامدات امسال راحت بود و معمولا باحتی میشد بالای 50 زد

مثلا اگه کسی ریاضیو 50 میزد سیالاتو 30 ترازش از کسی که سیالاتو 50 میزد و ریاضیو 30 بهتر میشد چون ریاضیو اکثرا پایین زدن!!!

hasanpogc

عضو جدید
با سلام
بستگی به سختی یا راحتی درسا داره.مثلا امسال چون ریاضیش سخت بود و اکثرا همه خوب نزدن.پس کسی که ریاضی رو خوب میزد ترازش خیلی بالا میرفت
ولی در مورد جامدات امسال راحت بود و معمولا باحتی میشد بالای 50 زد

مثلا اگه کسی ریاضیو 50 میزد سیالاتو 30 ترازش از کسی که سیالاتو 50 میزد و ریاضیو 30 بهتر میشد چون ریاضیو اکثرا پایین زدن!!!

رينولدز عزيز ممنونم از اينكه جواب داديد
راستي يه خبر جديد
قراره دانشگاه ازاد يه مرحله ديگه تكميل اعلام بكنه البته همش مركز ازمون امروز فردا ميكنه من خودم زنگ زد م مركز ازمون گفتن تا اخر بهمن حتما اعلام ميكنيم
به هر حال من كه پوستم كنده شد تقريبا الان همه در=سا رو خوندم
سيالتها تازه تموم شده جامدات هم كه خيلي وقته تموم شده
ديناميك وارتعاشات هم تموم شده
كنترل هم رو به اتمامه
رياضي ها هم جزوه هاي كلاسي معتقدي تمومه
زبانم هم بد نيست پارسال 50زدم حالا يه كم ديگه هم ميخونم

ali-1365

عضو جدید
با سلام خدمت دوستان
حوزه امتحانی به جز دانشگاه امیر کبیر جای دیگه ای هم هست؟

am2mk

عضو جدید
سلام
ممنون تو ویرایش درستش کردم
ما این تاییدیه رو به کی باید نشون بدیم فقط وقت ثبت نام تو دانشگاه میخوان؟ واسه سنجش نباید بفرستیم؟
کاراموزیمون 2 واحد هست 1 و 2 البته نمرش بین 10 تا 15 خیلی اذیت میکنن تا 30 بهمن باید نمره رد بشه که هنوز رد نشده .
وقتی نمره کاراموزی اومد و تاییدیه گرفتم اونم به همراه کارت(با معدل اصلاح شده) باید واسه سازمان سنجش پست کنم؟
ممنون

vahidsiasia86

عضو جدید
با سلام خدمت دوستان
حوزه امتحانی به جز دانشگاه امیر کبیر جای دیگه ای هم هست؟
تا اون جایی که من از دوستام که امتحان میدن پرسیدم و خبر دارم ، دانشگاه تربیت معلم ، علامه طباطبایی ( من افتادم اینجا... چهار راه لشگره...) ، دانشگاه امام حسین هم هست...

hasanpogc

عضو جدید
اقا ما كه تقريبا درسا رو تموم كرديم بجز كنترل
والان هم ميخواهم تا ارديبهشت فقط تست بزنم نظر شماها چيه

ENG.MOHAMMAD

عضو جدید
سلام بچه ها.و یک سلام ویژه به داوطلبان ارشد89. و خسته نباشید.من در حال انجام پایان نامه هستم.یک سوال داشتم و اون اینکه بچه هایی که الان آماده آزمون هستند و تست زدند و ماهها وقت گذاشتند به نظرشون کتب کدوم موسسه خوبه؟ پارسه همش خوبه؟ یا ماهان بهتره؟ و اگر هر کدوم یه سری از کتبشون خوبه بگید کدوماش خوبن؟ مرسی.با تشکر فراوان.

Risko

عضو جدید
سلام .
کسی میدونه برای محاسبات عددی چه کتابی رو باید بخونیم ؟

rattling_boy

عضو جدید
اگه به کارنامه دقت کنین یکی تو ساخت رتبش 62 شده ولیتو بقیه گرایشا بالای 2000
ولی یکی دیگه تو طراحی 66 اورده و بدترین رتبش تو ساخت با حدود 200

درصداهم که کاملا مشخصه!!!
اینکه میگید ظرفیت ساخت تو ارشد نسبت به طراحی پایینه بخاطر اینه که تو لیسانسم دانشجوهای ساخت نسبت به جامدات و سیالات کمتره!!!
کلا کسایی که جامدات و سیالات هستن پایه نسبتا قوی دارن.الان اگه به قبولیای هوافضا نگاه کنید میبینید که اکٍرا جامداتئو سیالاتن.ویا اگه رتبه های تاپ مکانیک نگاه کنید میبینید رتبشون تو ساختم تقریبا تک رقمیه!!!

سلام

درک نکته ی موجود تو این کارنامه ها اینقدرها هم مشکل نیست که شما میگی!

اون کارنامه ی اول طرف دروس ساخت رو که ضریب 4 داره با 46 درصد زده و تونسته توی گرایش ساخت رتبه ی خوبی بیاره ولی نفر دوم دروس ساخت رو نزده و خوب قطعا باید هم توی گرایش ساخت رتبه اش بد بشه.

ملاک قرار دادن این دوتا کارنامه با هم اصلا سنجش مناسبی برای حرف شما نبود چون هر کس بر حسب درووس متفاوتی که میزنه رتبه میاره.;)

rattling_boy

عضو جدید
دوستان نمونه سوالات و پاسخ نامه ی سال های گذشته ی کنکور آزاد رو از کجا میشه گیر آورد؟!

am2mk

عضو جدید
سلام.
امیدوارم سالم و سلامت باشید
بچه ها این 5-6 ماه هم مثل برق و باد گذشت و فردا کنکور مکانیکه
انگار همین دیروز بود که میگفتیم چی بخونیم چی نخونیم.
من که اصلا نگران نیستم تا اونجا که وقت داشتم و در توانم بود خوندم :w10: .ترم سنگینی داشتم :sweatdrop: ولی تا میتونستم ادامه دادم . بقیشو سپردم به خدا .
امیدوارم همه موفق باشیم و چند وقت دیگه همه درباره انتخاب رشته و دانشگاه با هم صحبت کنیم.
التماس دعا به امید خدا

mziarp

عضو جدید
تراز دانشگاه آزاد

تراز دانشگاه آزاد

ميشه يكي بگه چطور تراز هاي دانشگاه آزاد محاسبه ميشه؟

khatriya

عضو جدید
سلام دوستان من ميخوام منظر شرکت کنم .. کسي تجربه ايي .. اطلاعاتي.. منابعي .. چيزي نداره؟

ghazaleh_heidari

کاربر بیش فعال
سلام
خسته نباشيد اگه ممكنه ايميل ياهو بذاريد
راستش من خواستم ميل بزنم با gmail نتونستم
به هر حال اگه ميخواي ارشد ازاد امتحان بدي اميدوارم از وضعيت تراز وظرفيت واحدهاي مختلف خبر داشته باشي
من كه پارسال با تراز 5850
نتونستم قبول بشم
انشا الاه امسال همه قبول بشن
سلام
ببخشید دیر سر زدم. ای میل یاهو هم میدم :)
ghazaleh_eng82@yahoo.com

vahidsiasia86

عضو جدید
با آرزوی موفقیت و سربلندی برای همتون.
امیدوارم به هرچی که میخواید برسید.
التماس دعا

Risko

عضو جدید
سلام .
آیا فقط زبان تخصصی توی کنکور ازاد سوال می یاد و چه کتابی برای این درس خوبه ؟؟
آیا کتاب زبان تخصصی راهیان ارشد خوبه ؟؟

rattling_boy

عضو جدید
بالاخره این هم رسید.:mad:

لاکردار هرکاری می کنی تا این روزا نرسه نمیشه که:cry:

امیدوارم همه ی رفقا واسه کنکور فردا اماده باشن و بهترین کنکور عمرشون رو فردا بدن.

برای همتون دعا می کنم شما هم همتون برام دعا کنید:gol:

با آرزوی موفقیت همه ی رفقا:heart:

behrooz_313

عضو جدید
با سلام
باور نمیکردم به این سرعت شب کنکور بشه...
میترسم به همین سرعت زمان مرگمم برسه و هنوز کارهام نا تموم مونده باشه و مثل امشب کلی از خودم و غفلتام پشیمون باشم...

IceLord

عضو جدید
انشالله همه با هم کنکور رو بترکونیم.
فردا بعد از کنکور همین جا جشن و پایکوبی می گیریم :دی

از دوستان کسی مشهد امتحان میده؟

بالا