بحث و گفتگو پیرامون آزمونها( کاردانی به کارشناسی- کارشناسی ارشد و دکترا) مكانيك سيالات

mec1386

عضو جدید
کاربر ممتاز
من نمیدونم شبانه اصفهان چه رتبه ای میخواد که بخوام نظر بدم ولی رتبه ات رو اگر با این فرض بگیریم که درصدات همین باشه و کلیدها اصلاح نشه و زبان هم صفر زده باشی،فکر میکنم چیزی حدود 1500 طراحی کاربردی بشی
بابا شما که "آب پاکی ریختی رو دستمون
پارسال یکی از دوستام با این درصدا شد 640
ریاضی سیالات دینامیک 20-25
جامدات 40

the great leader

عضو جدید
سلام بچه ها لطفا سوال 57 سیالات رو یه نگاهی بندازین
به نظر من جواب 144 میشه ماهان هم همین گزینه رو زده ولی سازمان سنجش 190 رو زده!!![FONT=&quot][/FONT]
میشه 193.با استفاده از دو دمای داده شده بازده کارنو(برگشت پذیر)رو حساب میکنیم که میشه هفتاد درصد و ضربدر 480 میکنیم که کار برگشت پذیر بدست بیاد(336 تقریبا).از طرفی بازده واقعی رو هم داریم که ضربدر 480 میشه 144 که این میشه کار واقعی.در نهایت کار برگشت پذیر منهای کار واقعی میشه میزان برگشت ناپذیری.

the great leader

عضو جدید
چطوری که خیلی ضربتی/
معادله کار و انرژی /اصطکاک نداریم/ طناب منعطف بود پس اتلاف انرژی هم نه/ می مونه دو تا ترم انرژی جنبش و پتانسیل که مکان و سرعت در اینا هست خب یه مشتق می گیریم شتاب ظاهر می شه جای ایکس و سرعت همون که مسئله گفت
لطفا لطفا لطفا بفرما که در سوال 91 در رابطه زیر به جای هر پارامتر چی گذاشتی که گزینه صحیح رو 3 بدست آوردی:
mgh=.5mv^2
چون من به شکلی کاملا دقیق از دو راه قانون دوم نیوتن و کار و انرژی حلش میکنم و باز به گزینه 2 میرسم

sedaghatpour

عضو جدید
اگه ترتیب پاسخ ها رو از راست به چپ بگیریم:

سوال 51 طبق کلید سازمان سنجش گزینه 3 درسته ولی شما گزینه 1 رو علامت زدین

سوال 52 طبق کلید سازمان سنجش گزینه 1 درسته ولی شما گزینه 4 رو علامت زدین

سوال 55 طبق کلید سازمان سنجش گزینه 1 درسته ولی شما گزینه 3 رو علامت زدین

سوال 57 طبق کلید سازمان سنجش گزینه 3 درسته ولی شما گزینه 1 رو علامت زدین

سوال 59 طبق کلید سازمان سنجش گزینه 3 درسته ولی شما گزینه 1 رو علامت زدین

سوال 64 طبق کلید سازمان سنجش گزینه 3 درسته ولی شما گزینه 1 رو علامت زدین

سوال 66 طبق کلید سازمان سنجش گزینه 3 درسته ولی شما گزینه 1 رو علامت زدین

سوال 67 طبق کلید سازمان سنجش گزینه 4 درسته ولی شما گزینه 1 رو علامت زدین

بازم بگم

مهندس عزیز
جناب سازمان سنجش پاسخهاشو طبق دفترچه A مرتب کرده که من اون پاسخهارو منتقل کردم رو دفترچه سوالات ماهان.مثلا سوال 51 طبق دفترچه A گزینه 3 صحیحه(123.75) که توی دفترچه سوالات ماهان که من پاسخشو گذاشتم میشه همون گزینه1(123.75).مابقی سوالات هم بهمین ترتیب گذاشته شدن.
الان متوجه شدی دوست عزیز؟؟؟ جوابارو شما چک کن ببین کدومو بنده غلط زدم.بیشتر توضیح بدم؟

آخرین ویرایش:

errornima

عضو جدید
سلام به همه دوستان
من الان دانشجو هستم(ترم 3)کارشناسی ناپیوسته
و میخواستم بدونم امیدی هست به دانشگاه دولتی یا باید مثل کاردانی و کارشناسی آزاد بریم..

solarisal

عضو جدید
من الان رفتم سایت سنجش تا فرم نظرخواهی در مورد کلید سوالارو پر کنم (سوال 36 و ...) ولی در قسمت توضیحاتش چنین گزینه ای را ندارند !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
چیکار کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

solarisal

عضو جدید
یه سوال دیگه هم داشتم دوستان اطلاعی دارند که سوالات هوافضا را با کلیدش باید از کجا بدست آورد؟ این ماهان که کلیدش را قرار نداده

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

sedaghatpour

عضو جدید
سلام بچه ها.مخصوصا بچه های ساخت و تولید.
همین الان پست سایتمو آپدیت کردم و سوالای ساخت و تولیدو با جوابای سازمان سنجش رو سایت گذاشتم.امیدوارم تونسته باشم کمکی کنم.
از اینکه کامنت روی سایت میذارین ممنونم
http://sedaghatpour.ir/?p=779

alimec

عضو جدید
لطفا لطفا لطفا بفرما که در سوال 91 در رابطه زیر به جای هر پارامتر چی گذاشتی که گزینه صحیح رو 3 بدست آوردی:
mgh=.5mv^2
چون من به شکلی کاملا دقیق از دو راه قانون دوم نیوتن و کار و انرژی حلش میکنم و باز به گزینه 2 میرسم
:surprised: شما بذار من ببینم:w01:

s.soltani.k

عضو جدید
تخمین رتبه!

تخمین رتبه!

سلام بر همگی:gol:

:que: آقا فکر می کنید رتبه من با درصدهای زیر تو طراحی چند میشه؟

زبان 42
ریاضی 30
سیالات 16.67
جامدات 61.67
دینامیک 16.67
معدل 15.38

ممنون میشم نظر بدید!

fluid2008

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به همه دوستان
من الان دانشجو هستم(ترم 3)کارشناسی ناپیوسته
و میخواستم بدونم امیدی هست به دانشگاه دولتی یا باید مثل کاردانی و کارشناسی آزاد بریم..
شما اگر دروس رو از پایه شروع کنید به خوندن و از روی منابع صحیح و بصورت اصولی بخونید البته که امید هست.

bardia_52015

عضو جدید
من الان رفتم سایت سنجش تا فرم نظرخواهی در مورد کلید سوالارو پر کنم (سوال 36 و ...) ولی در قسمت توضیحاتش چنین گزینه ای را ندارند !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
چیکار کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام
چرا داره ---یکی از گزینه هاش نوشته گزینه صحیح نداره(همون اوایل امده)

nimi

عضو جدید
با درود بر همه
در سوال 108 اشاره ای نکرده که سیستم مینیمم فاز است یا ما ااطلاعات دیگری در مورد G نداریم .پس چرا سنجش یکهو گفته ناپایدار است(یعنی میتونم بگم ما تعداد p یا z را نداریم و فقط N را می توانیم حساب کنیم)
با سپاس فراوان

the great leader

عضو جدید
بابا شما که "آب پاکی ریختی رو دستمون
پارسال یکی از دوستام با این درصدا شد 640
ریاضی سیالات دینامیک 20-25
جامدات 40
اون چیزی که به ذهن من میرسید،البته از صمیم قلب آرزو میکنم که بهتر بشی چون میگی زیاد تلاش کردم.
البته من فکر میکنم تخمین رتبه هایی که بچه ها توی این تاپیک میزنن به طور کاذبی امیدوارکننده است.اگر یه نگاهی به رتبه های بچه های پارسال بندازید متوجه میشید.ضمن اینکه امسال به مراتب آسونتر از پارسال بوده،چون مثلا ما داریم میگیم درس سخته ریاضی بود که دیدید مهندس کریمی گفتن از پارسال آسونتر بوده.دینامیک ارتعاشات پارسال هم به مراتب سختتر بوده از امسال.من موافق دادن روحیه هستم،منتها برای قبل از امتحان نه الآن که امتحان رو دادیم و رفت.الآن این خوشبینی کاذب فقط باعث جا خوردن هنگام دادن نتایج میشه
این کارنامه رو که مال یکی از بچه های پارساله که توی همین سایت میومد نگاه کن بعد ببین با 640 که میگی میخونه یا نه
زبان 9
ریاضی 20
سیالات 18
جامدات 43
دینامیک 26

کاربردی 820
تبدیل 1500
بازم میگم از ته قلبم آرزو دارم که نتیجه مورد رضایتت باشه

pm1

عضو جدید
شبانه جاهایی مثل بوشهر و یاسوج و شهرهایی توی همین حدود رو انشاءالله میاری.اهواز پنجاه پنجاهه

ممنون دوست عزیز . بنظر دور روزانه(تبدیل یا طراحی) رو باید خط بکشم ، نه ؟؟
یبار دیگه درصدامو میزارم، دوستای دیگه هم نظر بدن ممنون میشم.
ریاضی 25
سیالات 35
جامدات 32
دینامیک 10

hamedowen

عضو جدید
درصدات خیلی خوبه مخصوصا دینامیک ارتعاشات به نظر من بستگی به معدل داره از 300 تا 500

jane man alaki nagi javad jona
man kheili na omid shode budam vaghean beham rikhte budam
akhe age deghat koni hame migan asoon bude harja miri migan kheili asoon bude o ma kheili khob zadim be hamin khater man daghun shodam
riazi: 30
sayalat :50
jamedat :30
erteashat :30
moadelam 15.71

hala age kasi digam hast ke nazar bede bege man ba in darsada che rotbey taghribi miaram va darsadam ro ba khodesh va baghie doostash moghayese kone kheili mamnun misham
bazam mamnun az hame ke komak mikonid:gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol:

hamedowen

عضو جدید
اون چیزی که به ذهن من میرسید،البته از صمیم قلب آرزو میکنم که بهتر بشی چون میگی زیاد تلاش کردم.
البته من فکر میکنم تخمین رتبه هایی که بچه ها توی این تاپیک میزنن به طور کاذبی امیدوارکننده است.اگر یه نگاهی به رتبه های بچه های پارسال بندازید متوجه میشید.ضمن اینکه امسال به مراتب آسونتر از پارسال بوده،چون مثلا ما داریم میگیم درس سخته ریاضی بود که دیدید مهندس کریمی گفتن از پارسال آسونتر بوده.دینامیک ارتعاشات پارسال هم به مراتب سختتر بوده از امسال.من موافق دادن روحیه هستم،منتها برای قبل از امتحان نه الآن که امتحان رو دادیم و رفت.الآن این خوشبینی کاذب فقط باعث جا خوردن هنگام دادن نتایج میشه
این کارنامه رو که مال یکی از بچه های پارساله که توی همین سایت میومد نگاه کن بعد ببین با 640 که میگی میخونه یا نه
زبان 9
ریاضی 20
سیالات 18
جامدات 43
دینامیک 26

کاربردی 820
تبدیل 1500
بازم میگم از ته قلبم آرزو دارم که نتیجه مورد رضایتت باشه

salam dooste man
omidvaram khubo khosho salamat bashi
man nemikham behem rohie bedi mikham vaghe binane begi hodoodan chand misham ba tavajo be darsadae ke az doostat shenidi ke emsal zadan
riazi 30
sayalat 50
jamedat 30
erteashat 30
moadel 15.71

mamnun az hame doostan ke be poste man nazar midan
doosetun daram

javadakbari1

عضو جدید
یه سوال دیگه هم داشتم دوستان اطلاعی دارند که سوالات هوافضا را با کلیدش باید از کجا بدست آورد؟ این ماهان که کلیدش را قرار نداده

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
iهوا فضا فقط کد b داره همون سوالای تو سایت ماهان با کلید سنجش

javadakbari1

عضو جدید
با درود بر همه
در سوال 108 اشاره ای نکرده که سیستم مینیمم فاز است یا ما ااطلاعات دیگری در مورد G نداریم .پس چرا سنجش یکهو گفته ناپایدار است(یعنی میتونم بگم ما تعداد p یا z را نداریم و فقط N را می توانیم حساب کنیم)
با سپاس فراوان
سوال درست است. ربطی به می نیمم و یا غیر می نیمم فاز نداره چون شکل رو کامل کنی N برابر 2 میشه و از اونجایی که p نمی تونه منفی شه(چون تعداد هست) در نتیجه z همواره عددی مثبت هست پس همواره ناپایدار

برای تکمیل بحث اگر می نیمم فاز باشه p میشه صفر پس z میشه 2 که ناپایدار اگر نا مینیمم فاز باشه پس p عددی بزرگت از صفر هست که z میشه عددی بزرگتر از 2 پس باز هم ناپایدار

آخرین ویرایش:

hamin913

عضو جدید
ممنون دوست عزیز . بنظر دور روزانه(تبدیل یا طراحی) رو باید خط بکشم ، نه ؟؟
یبار دیگه درصدامو میزارم، دوستای دیگه هم نظر بدن ممنون میشم.
ریاضی 25
سیالات 35
جامدات 32
دینامیک 10

رتبه شما با میانگین تبدیل 23.4 حدود 1500 می شه

• Like
واکنش ها: pm1

hamin913

عضو جدید
salam dooste man
omidvaram khubo khosho salamat bashi
man nemikham behem rohie bedi mikham vaghe binane begi hodoodan chand misham ba tavajo be darsadae ke az doostat shenidi ke emsal zadan
riazi 30
sayalat 50
jamedat 30
erteashat 30
moadel 15.71

mamnun az hame doostan ke be poste man nazar midan
doosetun daram

رتبه شما حدود 500 طراحی کاربردی می شود

بالا