سلام من دارم برای ارشد می خونم کارشناسی علوم دام هستم راستش از شهریور شروع کردم خیلی دیره و من خیلی استرس دارم اما خوب می خونم دعا می کنی قبول بشم؟
پذیرش دانشجوی کارشناسی ارشد بدون پایان نامه در بیش از 14 دانشگاه
مدیر کل دفتر گسترش آموزش عالی از پذیرش دانشجوی کارشناسی ارشد آموزش محور (بدون پایان نامه) در بیش از 14 دانشگاه کشور در کنکور کارشناسی ارشد 89 خبر داد.رجبعلی برزویی افزود: پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد به شیوه آموزش محور از سال گذشته آغاز شده است و امسال نیز دانشگاههای دارای مجوز به این شیوه اقدام به پذیرش دانشجو می کنند.
وی اظهار داشت: سال گذشته 14 دانشگاه به شیوه آموزش محور دانشجو پذیرش کردند و امسال نیز علاوه بر این دانشگاهها، دانشگاههای جدید پس از اخذ مجوز قطعی از شورای گسترش آموزش عالی اقدام به پذیرش دانشجو به شیوه آموزش محور می کنند.
مدیر کل دفتر گسترش آموزش عالی گفت: به زودی لیست دانشگاههای جدید که می توانند در کنکور کارشناسی ارشد 89 اقدام به پیذشر دانشجو به شیوه آموزش محور کنند اعلام می شود.
وی اظهار داشت: پذیرش دانشجوی کارشناسی ارشد به شیوه پژوهش محور نیز در دست بررسی است اما اجرای آن برای کنکور کارشناسی ارشد سال 89 قطعی نیست.
برزویی گفت: از این رو پذیرش دانشجو در کنکور کارشناسی ارشد 89 تنها از دو روش آموزش محور و آموزشی و پژوهشی صورت می گیرد.
شیوه پذیرش آموزشی پژوهشی در کارشناسی ارشد شامل گذراندن دروس تئوری به همراه پایان نامه می شود اما وزارت علوم در کنکور سال گذشته کارشناسی ارشد، با سیاستی جدید در راستای افزایش ظرفیت در دوره های تحصیلات تکمیلی، برای اولین بار روش آموزش محور را نیز به روش پذیرش دانشجو در کنکور کارشناسی ارشد اضافه کرد که در این شیوه تمامی واحدها به صورت تئوری ارائه می شود و دانشجو از گذراندن پایان نامه معاف می شود.
در نهایت شیوه پذیرش پژوهش محور دانشجو نیز روش جدید و در دست بررسی است که پذیرش در آن با محوریت پژوهش است و مشتمل بر اخذ واحدهای درسی محدود و الزام به ارائه پایان نامه خواهد بود.
با ابن سیستم مدرک بگیریم کار میدن بهمون؟؟ اپلای چی؟ ئهساث اپلای گرفت واسه ادامه تحصیل؟؟؟
سلام ،من بهترین و جامع ترین جزوه کریستالوگرافی رو دارم.خودم به شخصه همچین جزوه ای رو تا حالا جائی ندیدم.از مهندس کرداریانه.
سلام ،من بهترین و جامع ترین جزوه کریستالوگرافی رو دارم.خودم به شخصه همچین جزوه ای رو تا حالا جائی ندیدم.از مهندس کرداریانه.
اومدی دل بچه ها رو بسوزونی![]()
دلسوخته نبینمت.. این دوستمون حتما میخواد جزوه رو به همه بده.. باور کن.. بهش نگید خودش زود یه جا آپلود میکنه..
![]()
که اینطور!!!
قبلا مهربون تر بودینا
میدونی که من تو فاز دلسوخته و اینا نیستم.....
نفرینت میکنم که شریف قبول شی فوق که از اون سر تهران بیای این سرشامین
دارم اسکنش میکنم/میخوام به صورت pdf آمادش کنم.در آینده نزدیک میتونید جزوه رو داشته باشیدش.منم ميخوام!![]()
آقا به نظر شما رياضي 0 درصد خيلي با 5 درصد فرق داره؟ چي كار كنم رياضي بخونم يا نه؟
شاید یه 100 نفری رتبتو جابجا کنه!!
پیشنهادم اینکه یه بخشی از ریاضی 1 و ریاضی مهندسی رو که روش تسلط بیشتری داری رو حتما بخونی .... فقط صفر نذار ریاضی رو...
من رتبم 664 بود و شبانه شدم ... تا 653 هم روزانه قبول شدن... اگه یه تست ریاضی زده بودم رتبم حدود 550 میشد و این ترم 1.200.000 نداده بودم!!
کدوم قسمت هاشو بیشتر پیشنهاد میدید؟ که اگه براش وقت بزاریم حداقل یک تست یا 2 تا باهاش بشه زد![]()
با سلام. من یه منبع برای شیمی میزیک میخواستم
سلام
البته بگم که کتابهای نیکوکار و مدرسان شریف هم خیلی جالبه.
معادلات و مهندسی رو از مدرسان بخونی بردی.
كتاب آقاسي جلد 1 و 2 داره.كدومشو بخونم؟
چقدر وقت مي گيره؟
تعداد صفحه هاش زياده گويا.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
بحث و گفتگو در مورد کنکور ارشد 93 | کنکوری ها | 107 | |
![]() |
بحث و گفتگو در رابطه با كنكور كارداني به كارشناسي | کنکوری ها | 3 | |
![]() |
بحث و تبادل نظر پيرامون گرايش هاي مهندسي مواد در مقطع كارشناسي ارشد | کنکوری ها | 3 |