بحث و گفتگو در مورد آزمونها (کارشناسی ، کارشناسی ارشد و دکترا)

Sara1772

عضو جدید
سلام من دارم برای ارشد می خونم کارشناسی علوم دام هستم راستش از شهریور شروع کردم خیلی دیره و من خیلی استرس دارم اما خوب می خونم دعا می کنی قبول بشم؟

hamideh vf

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام من دارم برای ارشد می خونم کارشناسی علوم دام هستم راستش از شهریور شروع کردم خیلی دیره و من خیلی استرس دارم اما خوب می خونم دعا می کنی قبول بشم؟

ایشالا قبول شی:gol:

بلکه یاد بگیری پستتو تو جای خودش بذاری:)

mahsa.77

عضو جدید
سلام.من ترم 5مهندسی موادم .کتاب تست برای ریاضی وزبان برای ارشد چی بخونم ؟ممنون :)

REZAB

عضو جدید
کاربر ممتاز
پذیرش دانشجوی کارشناسی ارشد بدون پایان نامه در بیش از 14 دانشگاه
مدیر کل دفتر گسترش آموزش عالی از پذیرش دانشجوی کارشناسی ارشد آموزش محور (بدون پایان نامه) در بیش از 14 دانشگاه کشور در کنکور کارشناسی ارشد 89 خبر داد.رجبعلی برزویی افزود: پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد به شیوه آموزش محور از سال گذشته آغاز شده است و امسال نیز دانشگاههای دارای مجوز به این شیوه اقدام به پذیرش دانشجو می کنند.
وی اظهار داشت: سال گذشته 14 دانشگاه به شیوه آموزش محور دانشجو پذیرش کردند و امسال نیز علاوه بر این دانشگاهها، دانشگاههای جدید پس از اخذ مجوز قطعی از شورای گسترش آموزش عالی اقدام به پذیرش دانشجو به شیوه آموزش محور می کنند.
مدیر کل دفتر گسترش آموزش عالی گفت: به زودی لیست دانشگاههای جدید که می توانند در کنکور کارشناسی ارشد 89 اقدام به پیذشر دانشجو به شیوه آموزش محور کنند اعلام می شود.
وی اظهار داشت: پذیرش دانشجوی کارشناسی ارشد به شیوه پژوهش محور نیز در دست بررسی است اما اجرای آن برای کنکور کارشناسی ارشد سال 89 قطعی نیست.
برزویی گفت: از این رو پذیرش دانشجو در کنکور کارشناسی ارشد 89 تنها از دو روش آموزش محور و آموزشی و پژوهشی صورت می گیرد.
شیوه پذیرش آموزشی پژوهشی در کارشناسی ارشد شامل گذراندن دروس تئوری به همراه پایان نامه می شود اما وزارت علوم در کنکور سال گذشته کارشناسی ارشد، با سیاستی جدید در راستای افزایش ظرفیت در دوره های تحصیلات تکمیلی، برای اولین بار روش آموزش محور را نیز به روش پذیرش دانشجو در کنکور کارشناسی ارشد اضافه کرد که در این شیوه تمامی واحدها به صورت تئوری ارائه می شود و دانشجو از گذراندن پایان نامه معاف می شود.
در نهایت شیوه پذیرش پژوهش محور دانشجو نیز روش جدید و در دست بررسی است که پذیرش در آن با محوریت پژوهش است و مشتمل بر اخذ واحدهای درسی محدود و الزام به ارائه پایان نامه خواهد بود.

Amin.M.1986

عضو جدید
پذیرش دانشجوی کارشناسی ارشد بدون پایان نامه در بیش از 14 دانشگاه
مدیر کل دفتر گسترش آموزش عالی از پذیرش دانشجوی کارشناسی ارشد آموزش محور (بدون پایان نامه) در بیش از 14 دانشگاه کشور در کنکور کارشناسی ارشد 89 خبر داد.رجبعلی برزویی افزود: پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد به شیوه آموزش محور از سال گذشته آغاز شده است و امسال نیز دانشگاههای دارای مجوز به این شیوه اقدام به پذیرش دانشجو می کنند.
وی اظهار داشت: سال گذشته 14 دانشگاه به شیوه آموزش محور دانشجو پذیرش کردند و امسال نیز علاوه بر این دانشگاهها، دانشگاههای جدید پس از اخذ مجوز قطعی از شورای گسترش آموزش عالی اقدام به پذیرش دانشجو به شیوه آموزش محور می کنند.
مدیر کل دفتر گسترش آموزش عالی گفت: به زودی لیست دانشگاههای جدید که می توانند در کنکور کارشناسی ارشد 89 اقدام به پیذشر دانشجو به شیوه آموزش محور کنند اعلام می شود.
وی اظهار داشت: پذیرش دانشجوی کارشناسی ارشد به شیوه پژوهش محور نیز در دست بررسی است اما اجرای آن برای کنکور کارشناسی ارشد سال 89 قطعی نیست.
برزویی گفت: از این رو پذیرش دانشجو در کنکور کارشناسی ارشد 89 تنها از دو روش آموزش محور و آموزشی و پژوهشی صورت می گیرد.
شیوه پذیرش آموزشی پژوهشی در کارشناسی ارشد شامل گذراندن دروس تئوری به همراه پایان نامه می شود اما وزارت علوم در کنکور سال گذشته کارشناسی ارشد، با سیاستی جدید در راستای افزایش ظرفیت در دوره های تحصیلات تکمیلی، برای اولین بار روش آموزش محور را نیز به روش پذیرش دانشجو در کنکور کارشناسی ارشد اضافه کرد که در این شیوه تمامی واحدها به صورت تئوری ارائه می شود و دانشجو از گذراندن پایان نامه معاف می شود.
در نهایت شیوه پذیرش پژوهش محور دانشجو نیز روش جدید و در دست بررسی است که پذیرش در آن با محوریت پژوهش است و مشتمل بر اخذ واحدهای درسی محدود و الزام به ارائه پایان نامه خواهد بود.

با ابن سیستم مدرک بگیریم کار میدن بهمون؟؟ اپلای چی؟ میشه اپلای گرفت واسه ادامه تحصیل؟؟؟

آخرین ویرایش:

maryam_m_r_y

عضو جدید
سلام..من تازه اومدم اينجا;)
بچه ها شما هيچكدوم نميدونين براي قبولي رشته شكل دادن دانشگاه شريف با سهميه شاگرد اولي چه رتبه اي لازمه؟:surprised:

payam_mtal_eng

عضو جدید
سلام ،من بهترین و جامع ترین جزوه کریستالوگرافی رو دارم.خودم به شخصه همچین جزوه ای رو تا حالا جائی ندیدم.از مهندس کرداریانه.

فرهنگ

مدیر بازنشسته
دلسوخته نبینمت:biggrin: .. این دوستمون حتما میخواد جزوه رو به همه بده.. باور کن.. بهش نگید خودش زود یه جا آپلود میکنه.. ;)

که اینطور!!!
قبلا مهربون تر بودینا:confused:
میدونی که من تو فاز دلسوخته و اینا نیستم.....:biggrin:
نفرینت میکنم که شریف قبول شی فوق که از اون سر تهران بیای این سرش:biggrin::):) امین

Amin.M.1986

عضو جدید
که اینطور!!!
قبلا مهربون تر بودینا:confused:
میدونی که من تو فاز دلسوخته و اینا نیستم.....:biggrin:
نفرینت میکنم که شریف قبول شی فوق که از اون سر تهران بیای این سرش:biggrin::):) امین

خودت خواستی بس اینجا رو داشته باش: ایشالا امسال علم و صنعت قبول بشی که از اون سر تهران بیای اینور.;)
فرهنگ جان به اونی که میخوای میرسی ولی اگه نرسیدی بدون که خیرت تو چیزی بوده که خودت نمیدونستی( اوه اوه مثل آدم حسابی ها حرف زدم انگار:surprised:)
یا علی:gol:

آخرین ویرایش:

payam_mtal_eng

عضو جدید
را ستش من دارم واسه کنکور ارشد آماده میشم واسه همین خیلی دنباله جزوات برتر از اساتید برتر بودم به مرور آمادشون میکنم تا بتونید داشته باشیدش.
جزوه های مکانیکی،فیزیکی و ترمودینامیک

ttaranom

عضو جدید
آقا به نظر شما رياضي 0 درصد خيلي با 5 درصد فرق داره؟ چي كار كنم رياضي بخونم يا نه؟

REZAB

عضو جدید
کاربر ممتاز
اختصاص 20 درصد از سهميه دوره‌هاي كارشناسي ارشد و دكترا به متأهلين رسما به دستگاه‌ها و نهادهاي ذيربط ابلاغ شد.هيئت وزيران در جلسه 24 آبان و به پيشنهاد سازمان ملي جوانان مصوب كرد كه 20 درصد از سهميه دوره‌هاي كارشناسي ارشد و دكترا با رعايت مقررات مربوط، به داوطلبين متأهل اختصاص يابد. همچنين سقف وام‌هاي پرداختي از طريق صندوق مهر رضا به زوجين جوان از 40 ميليون ريال به 50 ميليون ريال افزايش يابد.
اين مصوبه در تاريخ 22 آذر توسط محمدرضا رحيمي معاون اول رئيس‌جمهور به دستگاه‌ها و نهادهاي ذيربط رسماً ابلاغ شده است.

REZAB

عضو جدید
کاربر ممتاز
آقا به نظر شما رياضي 0 درصد خيلي با 5 درصد فرق داره؟ چي كار كنم رياضي بخونم يا نه؟

شاید یه 100 نفری رتبتو جابجا کنه!!
پیشنهادم اینکه یه بخشی از ریاضی 1 و ریاضی مهندسی رو که روش تسلط بیشتری داری رو حتما بخونی .... فقط صفر نذار ریاضی رو...
من رتبم 664 بود و شبانه شدم ... تا 653 هم روزانه قبول شدن... اگه یه تست ریاضی زده بودم رتبم حدود 550 میشد و این ترم 1.200.000 نداده بودم!!

Amir_Ans

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
شاید یه 100 نفری رتبتو جابجا کنه!!
پیشنهادم اینکه یه بخشی از ریاضی 1 و ریاضی مهندسی رو که روش تسلط بیشتری داری رو حتما بخونی .... فقط صفر نذار ریاضی رو...
من رتبم 664 بود و شبانه شدم ... تا 653 هم روزانه قبول شدن... اگه یه تست ریاضی زده بودم رتبم حدود 550 میشد و این ترم 1.200.000 نداده بودم!!

کدوم قسمت هاشو بیشتر پیشنهاد میدید؟ که اگه براش وقت بزاریم حداقل یک تست یا 2 تا باهاش بشه زد:w16:

REZAB

عضو جدید
کاربر ممتاز
کدوم قسمت هاشو بیشتر پیشنهاد میدید؟ که اگه براش وقت بزاریم حداقل یک تست یا 2 تا باهاش بشه زد:w16:

دیگه بستگی به خودت داره که رو کدوم مباحث راحتتر باشی.......
حد...مشتق... اعداد مختلط... انتگرال مختلط... نگاشت ها....سری فوریه....
فکر میکنم اینا تست های راحتتری داشته بشن...
واسه ریاضی 1 کتاب آقاسی انتشارات نگاه دانش هم شنیدم خوبه...
کتاب ریاضی مهندسی انتشارات نصیر دانشگاه خواجه نصیر هم خیلی کامله...

sajjadsaber

عضو جدید
سلام
البته بگم که کتابهای نیکوکار و مدرسان شریف هم خیلی جالبه.
معادلات و مهندسی رو از مدرسان بخونی بردی.

ttaranom

عضو جدید
كتاب آقاسي جلد 1 و 2 داره.كدومشو بخونم؟
چقدر وقت مي گيره؟
تعداد صفحه هاش زياده گويا.

فرهنگ

مدیر بازنشسته
سلام

البته بگم که کتابهای نیکوکار و مدرسان شریف هم خیلی جالبه.
معادلات و مهندسی رو از مدرسان بخونی بردی.​

ولی اون ترمی که من مهندسی داشتم و از رو مدرسان میخوندم. قسمت معادله موج و گرما رو خیلی بد گفته و اصلا قابل فهم نیست

د ا ن ش گ ا ه

عضو جدید
کاربر ممتاز
ارشد

ارشد

سلام
دروسی که در ارشد میاد
1-ریاضی مهندسی
2-زبان تخصص
3-خواص فیزیکی
4-خواص مکانیکی
5-استحاله فزها
6-دروس تخصصی(ریخته گری-خوردگی-انجماد-شکل دادن-جوشکاری)
من چون خودم شناسایی میخونم فقط راجب این گرایش اطلاع دارم-کلا 32 واحد هستش که شامل 22 واحد درس و 8 واحد پایان نامه و 2 واحد سمینار-اگه زرنگ باشی درس رو 2 ترم تموم میکنی فقط پایان نامه میمونه-بچه های کارشناسی ناپیوسته یاید دروس ریاضی مهندسی,انتخاب مواد مهندسی,مواد پیشرفته,انتقال مطالب علمی و خواص فیزیکی 2 رو به عنوان جبرانی بگذرونن
اگه سوال دیگه ای بود در خدمتم

omidshsh

عضو جدید
من که از روی مدرسان شریف می خونم بسیار هم راضی هستم
ولی سر جلسه وقت نمی کنم همه ی تست های ریاضی رو بزنم.
راستی اگه قرار باشه که وقت نکنم 10 تا تست رو بزنم
بهتره این 10 تست ریاضی باشه یا ترمو؟ یا فرقی نداره؟

omidshsh

عضو جدید
یه سوال دیگه:
کسی جواب کنکور پارسالو داره؟؟؟
راستی دفترچه ی مربوط به ظرفیت دانشگاه ها رو کسی داره؟
حدودا چند نفر پارسال روزانه قبول شدن؟

بالا