آقا کسی جواب این سوالو میدونه؟؟کسی میدونه آخرین رتبه قبولی در کل چند بوده پارسال؟
با سلام با این همه سهمیه جایی برای افرادی که سهمیه ندارن ، نذاشتنبا سلام
در مورد کنکور کارشناسی ارشد هر چی می خواهید بنویسید
سلام اگه جزوه ارشد داري برام اي ميل كن يا بگو تو چه مسيري تو سايت گذاشتيسلام اگه کسی جزوه های اساتید معروف مواد را برای کنکور ارشد میخواد من شیمی فیزیک و ترمودینامیک - خواص مکانیکی 1 و 2 - استحاله ها را دارم.
سلام اگه جزوه ارشد داري برام اي ميل كن يا بگو تو چه مسيري تو سايت گذاشتي
ahmadroz1365@gmail.com
خدا خيرت بده[/QUOT
یعنی آقا رضا مدیر جزوه میده (رایگان) >؟
یعنی میشه > ؟![]()
من ميخوام email :ahmadroz1365@gmail.comمن یک cd دارم که شامل 1700 صفحه "خلاصه درس و تست و نکته" در 5 بخش "ترمو ، مکانیکی، فیزیکی، استحاله و علم مواد" هست.
کسانی که خواهان این cd هستند به من اطلاع بدن.http://www.www.www.iran-eng.ir/images/icons/graduated.gif
من ميخوام email :ahmadroz1365@gmail.com
تاریخ این پست رو نگاه کنید!!!!
مال 2 سال پیشه
سلام اگه کسی جزوه های اساتید معروف مواد را برای کنکور ارشد میخواد من شیمی فیزیک و ترمودینامیک - خواص مکانیکی 1 و 2 - استحاله ها را دارم.
سلامسلام ،من بهترین و جامع ترین جزوه کریستالوگرافی رو دارم.خودم به شخصه همچین جزوه ای رو تا حالا جائی ندیدم.از مهندس کرداریانه.
سلام اگه کسی جزوه های اساتید معروف مواد را برای کنکور ارشد میخواد من شیمی فیزیک و ترمودینامیک - خواص مکانیکی 1 و 2 - استحاله ها را دارم.
کسی میتونه کنک.ر دانشگاه آزاد دکتری چجوریه(البته نمیخوام شرکت کنم فقط میخوام بدونم)
آیا اولش تافل میخواد؟کی ها برگذار میشه؟چند سال طول میکشه؟پولش چنده؟رشته مواد رو کدوم دانشگاه های آزاد داره؟آمار قبولیش چجوریه؟
شما کنکور ارشد دادین؟ چطور بود ؟
منظورم کیفیت سوالاست
کسی هست که امسال برای چندمین بار کنکور دادخ باشه ؟
میخوام بگه بهترین برنامه ریزی برای درس خوندن از چه زمانیه و
از کدوم درسا باید شروع کرد تا در آزمون ارشد دولتی قبول شد ؟
کسی هست که زبانشو100% زده باشه؟
آخه یکی از دوستام میگفت محاله کسی زبانشو 100 زده باشه
میخام روشو کم کنم
لطف میکنید خبرم کنید!
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
بحث و گفتگو در مورد کنکور ارشد 93 | کنکوری ها | 107 | |
![]() |
بحث و گفتگو در رابطه با كنكور كارداني به كارشناسي | کنکوری ها | 3 | |
![]() |
بحث و تبادل نظر پيرامون گرايش هاي مهندسي مواد در مقطع كارشناسي ارشد | کنکوری ها | 3 |