امین قیاسی 1986
عضو جدید
سلام
اینجا قراره در باره ی موتور های دیزل گفتگو و تبادل نظر داشته باشیم و مطمئنا بحث های داغی خواهیم داشت .
اینجا قراره در باره ی موتور های دیزل گفتگو و تبادل نظر داشته باشیم و مطمئنا بحث های داغی خواهیم داشت .
يه سوال ميپرسم بياين روش بحث كنيم:سلام
برای شروع خیلی هم خوبه
اینو میدونم کشتی های بزرگ زمانی که پهلو میگیرن سه تا شش ماه طول میکشه تا بار خالی و مجدد بار گیری کنن در این مدت که نمیشه موتور کشتی روشن بمونه وباید خاموش بشه
و قطار به نظر من درست نیست که خاموش و روشن شدنش براش مضر باشه
البته چون سوخت مورد استفاده در موتور های دیزل چربه زیاد به موتور فشار نمیاد یعنی اصتحکاک زیاد نیست (نسبت به موتورهای اتو)
به نظر من به خاطر مصرف خوب و بازدهی بالا توی دنیا دارند روی دیزل کار می کنندتا حالا شنیدید که میگن موتور های دیزل کم دور هستند ولی در عوض قدرت زیادی تولید میکنن ؟
جدیدا موتور های پر دور دیزل ساخته شده که خدایی از بنزینی چیزی کم ندارن
حتی یه جا خوندم داخل مجله ی خارجی نوشته بود آلفا، پردور ترین موتور دیزل جهان را ساخت 14000 دور در دقیقه /خدایی وقتی شنیدم مغزم سوت کشید !!!!
نظرتون چیه ؟
به نظر من به خاطر مصرف خوب و بازدهی بالا توی دنیا دارند روی دیزل کار می کنند
سابقه دیزل از اوتو خیلی بیشتر و الان هم دوباره دنیا داره بازبینی روی این موتورها انجام میده
كلا موتور ها ي ديزل در رنج موتور هاي كم دور هستن و با اين اسم شناخته ميشنوقتی دور موتور در دیزل بالا میره بازدهی کاهش پیدا نمی کنه ؟
راستی اقا امین این چیزی که در بالا گفتی مرتبط با دیزل هست ! یه خورده توضیح چاشنیش می کنی !
تا اونجا که من می دونم ماشیهای دیزیلی مصرفشون کمتره و ماشینهای قدرتی هستند اما توی سرعت کم میارند
ولی با توجه به اینکه دنیا دنبال آلوگی کمتر هست ماشینهای دیزل دوباره داره روی کار می یاد.
قربونتسلام احمد جان چه عجب
چشم ما روشن
كاراي زيادي كردن
سبك كردن قطعات
بالا بردن فشار تزريق
افزايش نسبت تراكم
استفاده از سيستم هوشمند براي كنترل موتور
همه ي اين موارد در بهبود كاركرد ديزل موثر هستن
جالب بودحق با شماست. اما قدرت به راحتي با گيربكس به سرعت تبديل ميشه.
بنده سوار يك سواري شاسي بلند فورد كه شده بودم توي جاده سرعتش 120 بود بدون اينكه اصلا بهش فشار بياد. فقط دور موتورش كمي برام خنده دار بود 2000 ! تازه اونجا فهميدم كه ديزل هست.
آره منكرنيستم ولي با يه سري تكنولژي هاي پيشرفته اي كه اخيرا در موتور هاي ديزل به كار رفته به نظرم چيزي كم ندارهقربونت
میام و سر می زنم تا حالا داشتم از دانشه بچه ها استفاده می کردم
همه مواردی که گفتی درسته اما هنوز موتورهای دیزل توی بعضی آیتمها از موتور بنزینی عقب تر هستند
سلام .به نظر من خیلی خوبه که ازموتورهای دیزل پردور در خودروهای سبک استفاده کرد فقط ازنظر سوخت مقرون بصرفه است ولی موتورهای بنزینی ازهر دیدگاهی که بخواهیم بحث کنیم در خودروهای سبک حرف اول رامیزنند.تا حالا شنیدید که میگن موتور های دیزل کم دور هستند ولی در عوض قدرت زیادی تولید میکنن ؟
حتی یه جا خوندم داخل مجله ی خارجی نوشته بود آلفا، پردور ترین موتور دیزل جهان را ساخت 14000 دور در دقیقه /خدایی وقتی شنیدم مغزم سوت کشید !!!!
نظرتون چیه ؟
سلام .به نظر من خیلی خوبه که ازموتورهای دیزل پردور در خودروهای سبک استفاده کرد فقط ازنظر سوخت مقرون بصرفه است ولی موتورهای دیزل ازهر دیدگاهی که بخواهیم بحث کنیم در خودروهای سبک حرف اول رامیزنند.تا حالا شنیدید که میگن موتور های دیزل کم دور هستند ولی در عوض قدرت زیادی تولید میکنن ؟
نظرتون چیه ؟
|
|
|
چند وقت پیشا خبرِ این بود که ایران خودرو اولین موتورِ دیزلِ سواریش رو تست کرده ...
کسی اطلاعاتی داره ؟
رو چی قرارِ سوارش کنن ؟
کی به تولید انبوه میرسه ؟ اصلاً تولید خواهد شد؟