از جمله معیار هایی که در وهله اول شاید به نظرمان می رسید
سطح اعتقادی
سطح اجتماعی
سطح تحصیلات
سطح مالی
تناسب شخصیت
به نظر من که این اصلا چیز اشتباهی نیست..برخلافه همه که ظاهر رو تو اولویت های 5 6 به بعر قرار میدن باید این مورد رو تو اولویت های اول قرار داد ( حداقل واسه پسر که میخواد شریک زندگیشو انتخاب کنه )...دوستان اگه این مطلب رو می خونن بهم بگن چقدر دارم اشتباه می کنم من برای انتخاب همسر آیندم اولین معیار اینکه از نظر ظاهری تیپ و قیافه اون طور که من می خوام باشه در مرحله دوم از نظر سطح اعتقادش و بقیه موارد اونچنان برام مهم نیست
با سلام به همه دوستان
اولین موضوع بحث وگفتگو پیرامون مسائل خانواده وزندگی مشترک با موضوع معیار انتخاب شریک زندگی برگزار می شود
منتظر نظرات شما دوستان گرامی هستیم
لطفا بدون ایجاد پست های اسپم نظرات خود ر بیان کنید
با تشکر
![]()
با توجه به نظرات داده شد ونظرات موجود خیلی افراد در وهله اول این ظاهر انسان است که باید مورد تائید قرار گیرد وبعد از پذیرش ملاک های دیگردر بررسی قرار میگیرد چه بسا زندگی با فردی که اورا دوست نداریم حتی اگر بهترین باشد لذت بخش نیست
ایا موافقید ؟
درسته بررسی ملاک ها مهمه ولی دوست داشتن زمان داره.بعد از دو سال زندگی دوست داشتن کمرنگ میشه و نمی شه با نون و عشق عین داستان ها زندگی کرد.با توجه به نظرات داده شد ونظرات موجود خیلی افراد در وهله اول این ظاهر انسان است که باید مورد تائید قرار گیرد وبعد از پذیرش ملاک های دیگردر بررسی قرار میگیرد چه بسا زندگی با فردی که اورا دوست نداریم حتی اگر بهترین باشد لذت بخش نیست
ایا موافقید ؟
بله . صفت زیبا رویی شاید توسط اکثریت جامعه هم پذرفته میشه مگه اونایی که از روی تعصب بخوان اولویت های دیگه رو در اول بذارن . ولی این واقعیت رو باید قبول کنیم که فقط ظاهر زیبا ، محضاً نمی تونه سایر ملاک ها رو کامل کنه . در کل معیار های انتخاب می تونه شامل موارد زی باشه:با توجه به نظرات داده شد ونظرات موجود خیلی افراد در وهله اول این ظاهر انسان است که باید مورد تائید قرار گیرد وبعد از پذیرش ملاک های دیگردر بررسی قرار میگیرد چه بسا زندگی با فردی که اورا دوست نداریم حتی اگر بهترین باشد لذت بخش نیست
ایا موافقید ؟
به طور 100 درصد با این مورد مخالفم، به نظر من ظاهر انسان ناپایدار ترین ملاک برای انتخاب همسره، چون به یک باد بنده و هیچ وقت نمیشه به حد کمال زیبایی رسید، مطمئناً اگر مثلاً برای یه پسری یه خانم جذاب باشه و عاشقش بشه، به طور قطع و یقین میتونم یگم خوشگلتر از اون خانم هم وجود خواهد داشت و اگر ملاک اولمون ظاهر باشه، دلسرد میشیم از زیبایی خانم خودمون...با توجه به نظرات داده شد ونظرات موجود خیلی افراد در وهله اول این ظاهر انسان است که باید مورد تائید قرار گیرد وبعد از پذیرش ملاک های دیگردر بررسی قرار میگیرد چه بسا زندگی با فردی که اورا دوست نداریم حتی اگر بهترین باشد لذت بخش نیست
ایا موافقید ؟
خوب من با همین مخالفم، که اول ظاهر مورد تایید بشه بعد بریم سراغ ملاک های دیگه، این یعنی عقل آدم تو چشماشه، یکی اگر خوشگل نبود و معیارهای دیگه رو داشت چی؟ اینطوری خیلی از صفات خوب دیگه که توی زندگی مهمتره رو از دست میدیم...بله درسته
منظور کلی طبق بیشتر نظرات این بود
که ظاهر افراد وقتی مورد پسند واقع شد
ملاک های دیگر رامورد بررسی قرار بدیم
ببخشید ها..........مث اینکه تو میری خواستگاری اونوقت تو میزان عشق طرف رو میسنجی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ این چه جوریشه تو خودت یه دوره امتحان باید پس بدی مگه اینکه برعکس شه و یه دختر ازت خواستگاری کنه...........سلام
من در انتخاب همسر اولين ملاك عشق است
پول دارم ماشينن دارم خونه نه اما فروشگاه دارم
اما به دختري كه بخواد با من از دواج كنه ميگم كه هيچي ندارم
تا ميزان عشقش رو بفهمم
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
E | مشورت در مورد بحث مهریه در ازدواج | مشاوره ازدواج | 37 | |
![]() |
۰ 1 معیار اشتباه برای ازدواج | مشاوره ازدواج | 0 | |
![]() |
ده معیار اشتباه در انتخاب همسر + راه حل | مشاوره ازدواج | 0 |