سلام
اینجا کسی واقعیت رو نمیگه
من اومدم همه گفتن به به! به به!
تنها انتقاد به نام کاربریم بود
با اینکه خیلی ایراد داره کارام
با اینکه بعضیا یه حرفایی پشت سرم زده بودن ولی اینقدر بزرگ نبودن که به خودم بگن بلکه حلش کنم
باشه فدات یادم باشه تو سری بعد بزارمت
در ضمن اجی تو اون موقعه با گوشی آن شده بودی اصلا نمیتونستی همزمان به سوالات بچه ها ج بدی فدات بشم
جواب همه رو دادم. من فقط خواستم اسپم نکنن که بتونم همه رو بخونم
هیچکس انتقاد نکرد
دوستان اگه كسي از دستم ناراحته تو پيغام خصوصي ميتونيد توهين هم بكنيد من گزارش نميدم...راحت باشيد.....نميشه همين الان ازم انتقاد كنين...من بي تابم...بابا...بابا يه وقت نگن پارتي بازي كزده باباشو اول گذاشته امان از حرف مردم..
![]()
بابایی دوستان همینجا انتقاد میکنن همچین بکوبنت که ما هم ببینیم دیگه
کم مامانم رو کتک میزنی و بش میگی ضعیفه
باید حتما جلو مردم ابرو ریزی کنم![]()
انتقاد میخای....خو زودتر بگو...خوراکمهدوستان اگه كسي از دستم ناراحته تو پيغام خصوصي ميتونيد توهين هم بكنيد من گزارش نميدم...راحت باشيد.....نميشه همين الان ازم انتقاد كنين...من بي تابم...بابا...بابا يه وقت نگن پارتي بازي كزده باباشو اول گذاشته امان از حرف مردم..
![]()
خب عزیزم شاید کسی درست نمیشناختت که انتقاد کنه
واي چقدر من اصلاح شدمانتقاد میخای....خو زودتر بگو...خوراکمه
این چه وضشه اصن چرا این جوری شما چه عکسیه گذاشتی این چه امضایییه مثلن آخه پسر رشتس خوندی این چه کاریه میکنی آخه
اصن شماااااااااااااااااااااااا
این چه وضشهواي چقدر من اصلاح شدمبدي لدفن مرسي
این چه وضشه
دندوناتو برو خلوت بتراش
تو جمممممممممممممممم عبببببببه
حسابی بشور ...در ضمن مسواک بزنمن رفتم
![]()
نقاشي هاي خودتن اواتار و عكس پروفت؟..اسمت چيه ؟حسابی بشور ...در ضمن مسواک بزن
حالا برو لالا
من رفتماقا بابک انتقاد ت فرداست جلو اسپم هم بگیر درستن به سوالا بچه ها ج بده
وقتی نوبت من شد بیا واسه انتقاد دلم گشاد هرچی دل تنگت قلمبه کردرو بیا بگونقاشي هاي خودتن اواتار و عكس پروفت؟..اسمت چيه ؟![]()
چرا از من انتقاد نميكنين؟
سلام به همگی
خب دوستان یک ماهی بود از کسی انتقاد نکردیم
از فردا شروع میکنیم هر انتقادی دارید از دوستانتون بکنید من حامیتون هستم نگران نباشد
لیست نفرات بعدی واسه انتقاد رو مشخص کردم که به ترتیب نام میبرم و امیدوارم بهونه گیری نکنن و به انتقادات جواب بدن
درود بر همه ی ایرانیان
فردا ساعت 8شب یعنی 4 شنبه
babakmail
نفر بعدی هم روز5شنبه ازاد جونم
azad88888888
نفر بعدی هم روز جمعه 8 شب
eti68
و نفر بعدی هم روز شنبه 8 شب
baran 2012
و نفر بعدش هم روز 1 شنبه 8 شب
K.T
کف پام درد میکنه![]()
من انتقادی ندارم..يعني من بي نقدم.؟ عايا؟ بيايد منو از اشتباه در بياريد..![]()
تو چه خوبي...من انتقادی ندارم..
![]()
بيايد از من انتقاد محترمانه كنيد شوخي ممنوع نا محترمانه هم قبوله وشوخي نه.....من اماده ام.....صل علي محمد بابك پنجر امد![]()
خوبی از خودمونه...![]()
به قول فاتي 24خوبي از خودتونه ....مرسي كه تشريف اوريديداگرچه با بعضی از دیدگاهات موافق نیستم اما سادگی و صداقتتو دوس دارم،شناختم ازت درهمین حده..
موفق باشی![]()