اصلاح ؟؟؟؟؟؟؟قول دادی ها...............عامو این ریش سیبیل پروفایلتو بزن..................عسک کیه؟خودتونید...........نه بابا به خدا سعي ميكنم نصلاح كنم...مرسي سر زدي دختر شيرازووووووو
اصلاح ؟؟؟؟؟؟؟قول دادی ها...............عامو این ریش سیبیل پروفایلتو بزن..................عسک کیه؟خودتونید...........نه بابا به خدا سعي ميكنم نصلاح كنم...مرسي سر زدي دختر شيرازووووووو
اره ولی خدایی خیلی ناااااازن............دوسشون میدارم.......الهی خوشبخت وشاد باشن همیشه..............ارع.عاموووووووووو نگو كه دل خومونم پره......من به خاطر اووووو خندهوووو گذاشتم كاكوووو...نيگااااااا چه خندههووووو رو لباشوننههههههه
برا چند وقت قبله.........ميدونم ضايعه هوست....اره خودمم........با فوتوشاپ يعني؟ باشهاصلاح ؟؟؟؟؟؟؟قول دادی ها...............عامو این ریش سیبیل پروفایلتو بزن..................عسک کیه؟خودتونید...........
برا چند وقت قبله.........ميدونم ضايعه هوست....اره خودمم........با فوتوشاپ يعني؟ باشه
نه عامو فوتوشاپ چیه.............جدی میگم..........به نظرم بی ریشو سیبیل خیلی باید بهتر باشید ............برا چند وقت قبله.........ميدونم ضايعه هوست....اره خودمم........با فوتوشاپ يعني؟ باشه
مراسم انتقاد از بابکسلام آقا بابک.اینجا چه خبره؟
بيايد ازمن انتقاد كنيد و جايزه بگيريد....قدم رنجه كرديد پينار خانم...سلام آقا بابک.اینجا چه خبره؟
چشم..نه عامو فوتوشاپ چیه.............جدی میگم..........به نظرم بی ریشو سیبیل خیلی باید بهتر باشید ............
عامو چیه خوووووووووووووودارم انتقاد میکنم.
مراسم انتقاد از بابک
هرچه میخواهد دل تنگت علیهش بگو...![]()
بيايد ازمن انتقاد كنيد و جايزه بگيريد....قدم رنجه كرديد پينار خانم...
اون منم يا خدا اين اواتارتون چقدر ترسناكهاقا بابک این عکسه که تو صفحه مشخصات هست کیه؟
هاووولا راحت باشيد.......مهدی داداش تقلب برسون
مرسی آقا بابک . هر انتقادی؟![]()
آبجی پینار سیبیلشو بگومهدی داداش تقلب برسون
مرسی آقا بابک . هر انتقادی؟![]()
عکس زنیه که فکر میکنه ببره...اون منم يا خدا اين اواتارتون چقدر ترسناكه
هاووولا راحت باشيد.......
اون منم يا خدا اين اواتارتون چقدر ترسناكه
سلام زشت ترین زن دنیا شناخته شدهعکس زنیه که فکر میکنه ببره...
نه راست ميگي مهد داداشم زياد نميشناسه خخخخخخخخخخخخخراستش زیاد نمیشناسمت برا همین باید داداش مهدی مشورت کنم![]()
سلام زشت ترین زن دنیا شناخته شده
شاید عکساس بعدیش هم بزارم
راست ميگي ...ولي خوب اينو الان بزرگش كن بده دست بچه سكته ميكنه..جذابه چشم بصیرت داشته باش
این اولین انتقاد من مردم رو ترسناک میبینین
خوش به حالت که نمیشناسیراستش زیاد نمیشناسمت برا همین باید داداش مهدی مشورت کنم![]()
سلام آقا بابک............راستیتش بیشتر نمیشناسمتون...........ولی از موقعی که شناختمتون....فردی صمیمی و با خدا و کشور دوست و مهربان و خوش صحبت هستین........... وازتون هم بدی ندیدم
سلام آقا بابک............راستیتش بیشتر نمیشناسمتون...........ولی از موقعی که شناختمتون....فردی صمیمی و با خدا و کشور دوست و مهربان و خوش صحبت هستین........... وازتون هم بدی ندیدم
من فكر كنم..عكس خريه كه خدا زنش افريدعکس زنیه که فکر میکنه ببره...
...شما خودت خوبي خواهرم خوبياي ديگرانو ميبيني ....لطف كردي قدم رنجه كردي...اومدي تو تاپيك خودت.....
من فكر كنم..عكس خريه كه خدا زنش افريد![]()
آبجی بگو اردبیل دوست وای وای
آقا بابک عاشق اردبیله یکم مشکوکم به این قضیه![]()
راست ميگي ...ولي خوب اينو الان بزرگش كن بده دست بچه سكته ميكنه..