بحث :انتقاد از کاربران باشگاه

baran256016

عضو جدید
کاربر ممتاز
عاموووووووووو نگو كه دل خومونم پره......من به خاطر اووووو خندهوووو گذاشتم كاكوووو...نيگااااااا چه خندههووووو رو لباشوننههههههه
اره ولی خدایی خیلی ناااااازن............دوسشون میدارم.......الهی خوشبخت وشاد باشن همیشه..............ارع.:w16:

baran256016

عضو جدید
کاربر ممتاز
برا چند وقت قبله.........ميدونم ضايعه هوست....اره خودمم........با فوتوشاپ يعني؟ باشه
نه عامو فوتوشاپ چیه.............جدی میگم..........به نظرم بی ریشو سیبیل خیلی باید بهتر باشید ............
عامو چیه خوووووووووووووودارم انتقاد میکنم.

بانوی باران

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام آقا بابک............راستیتش بیشتر نمیشناسمتون...........ولی از موقعی که شناختمتون....فردی صمیمی و با خدا و کشور دوست و مهربان و خوش صحبت هستین........... وازتون هم بدی ندیدم

babakmail

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام آقا بابک............راستیتش بیشتر نمیشناسمتون...........ولی از موقعی که شناختمتون....فردی صمیمی و با خدا و کشور دوست و مهربان و خوش صحبت هستین........... وازتون هم بدی ندیدم
:biggrin:;)...شما خودت خوبي خواهرم خوبياي ديگرانو ميبيني ....لطف كردي قدم رنجه كردي...اومدي تو تاپيك خودت.....

Pinar.G

عضو جدید
کاربر ممتاز

آبجی بگو اردبیل دوست وای وای
آقا بابک عاشق اردبیله یکم مشکوکم به این قضیه :smoke::smoke::w20:

بانوی باران

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
:biggrin:;)...شما خودت خوبي خواهرم خوبياي ديگرانو ميبيني ....لطف كردي قدم رنجه كردي...اومدي تو تاپيك خودت.....

:gol::gol: شما لطف دارین...............خواهش میکنم .....وظیفه مون زودتر از اینا خدمت برسیم....................بله اونکه مسلمه تاپیکه خودمه:biggrin:

setare2013

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
راست ميگي ...ولي خوب اينو الان بزرگش كن بده دست بچه سكته ميكنه..

راست میگه ساناز جون
اون تاپیک انتقاد از کاربرا رو که زدم وقتی میگفتم درود بر ایران و ایرانبی ذوق میکردی
کلا معتقد هستی و داداش خوبی هستی و حرف بد هم نمیزنی
به خانما هم احترام میزاری تو تاپیک