بحث :انتقاد از کاربران باشگاه

babakmail

عضو جدید
کاربر ممتاز

کی منو نمیگه؟!:surprised:
من از شوما انتقا کردم خو!
من مست و تو ديوانه ما را كه برد خانه....دست فرمون من انتقاد پذير نيست 11 سال گواهينامه 11 سال بدون تصادف جرحي و بزرگ فقط با لطف خدا...پس دست فمون خوبه ديه

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
من مست و تو ديوانه ما را كه برد خانه....دست فرمون من انتقاد پذير نيست 11 سال گواهينامه 11 سال بدون تصادف جرحي و بزرگ فقط با لطف خدا...پس دست فمون خوبه ديه

خو پس آشپزیت خوب نی.
مرد باید اشپزیش خوب باشه تا زنش از خوردن غذاش لذت ببره!
:D

آبـی

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
مرسی از دعوتت دوست عزیزم، ولی من که ندیدمت، چه انتقادی دارم ازت بکنم ؟!! :razz:

Savalancivil

کاربر بیش فعال
آخه مرد به اون گندگی با گربه بازی میکنه:biggrin:
دیگه زدم به سیم آخر هرچی به ذهنم برسه میگم....

babakmail

عضو جدید
کاربر ممتاز
آخه مرد به اون گندگی با گربه بازی میکنه:biggrin:
دیگه زدم به سیم آخر هرچی به ذهنم برسه میگم....
نه باوووووو بازي چيه...نگهداري ميكنم....اخه يتيم بود دلم براش سوخت اگر ورش نميداشتم ازخيابان االان مرده بود...دقيفا 2 سال پيش از اشغالاي كنار خيابون پريد وسط خيابان منم ترمز كردم..رفتم ورش داشتم..

Savalancivil

کاربر بیش فعال
اره فقط تفنني بود الان سبيلو را زدم....منتها برا حفظ هيبت نيازه برادر برا نسخ كشي...خوبي ممنون تشريف اورديد ..
ای ای ای سیبیلو زدی؟
وای وای وای مردم مگه سیبیلشو میزنه:eek:
از تو انتظار نداشتم بابک اینم یه انتقاده دیگه:biggrin:
قوربونت دادی...;)

Savalancivil

کاربر بیش فعال
نه باوووووو بازي چيه...نگهداري ميكنم....اخه يتيم بود دلم براش سوخت اگر ورش نميداشتم ازخيابان االان مرده بود...دقيفا 2 سال پيش از اشغالاي كنار خيابون پريد وسط خيابان منم ترمز كردم..رفتم ورش داشتم..
بچه مردمو دزدیدی آوردی خونت میگی یتیم بود:biggrin:
الان پدر مادرش دنبالشن
مگه تو جنازه والدینشو دیدی میگه یتیم بود؟
اینم یه انتقاد دیگه....;)

babakmail

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه مردمو دزدیدی آوردی خونت میگی یتیم بود:biggrin:
الان پدر مادرش دنبالشن
مگه تو جنازه والدینشو دیدی میگه یتیم بود؟
اینم یه انتقاد دیگه....;)
اتفاقا از كسبه پرسيدم..اين ور اونور خيابونرر ا گشتم....من تا اون موقع گربه نداشتم كه بخوام اينو نگه دارم يا كارم اين باشه....هر انجمن حمايت از حيوانات هم زنگ زدم گفتن ما تحويل نميگيريم.... ...اون موقع انقدركثيف بود چشماشم بسته بود.. كسي توي كارتكن اونو اونجا گذاشته يود و از مادش جدا كرده لود..

Savalancivil

کاربر بیش فعال
آقا این داداش بابک ما مبرا از هر گون انتقاده
میخوام تعریفش کنم
داش مشدی
با مرام
صمیمی
وطن پرست
دوست داشتنی
وغیره....

Savalancivil

کاربر بیش فعال
اتفاقا از كسبه پرسيدم..اين ور اونور خيابونرر ا گشتم....من تا اون موقع گربه نداشتم كه بخوام اينو نگه دارم يا كارم اين باشه....هر انجمن حمايت از حيوانات هم زنگ زدم گفتن ما تحويل نميگيريم.... ...اون موقع انقدركثيف بود چشماشم بسته بود.. كسي توي كارتكن اونو اونجا گذاشته يود و از مادش جدا كرده لود..
ایول محیط بانه حمایت از حیواناته یتیم نواز
آقا من راضی شدم...:D

babakmail

عضو جدید
کاربر ممتاز
آقا این داداش بابک ما مبرا از هر گون انتقاده
میخوام تعریفش کنم
داش مشدی
با مرام
صمیمی
وطن پرست
دوست داشتنی
وغیره....
نه باووووووووو اينايي كه ميگي به مردان خوب خدا نزديك ..نه به بنده حقير سرا پا تقصير ..بنده را چوب كاري نكن ...همشهري......خود شما درخت كار نمونه وعلاقنتد به محيط زيست هستيد 1000 تا تا چنار ميكارن...

Savalancivil

کاربر بیش فعال
نه باووووووووو اينايي كه ميگي به مردان خوب خدا نزديك ..نه به بنده حقير سرا پا تقصير ..بنده را چوب كاري نكن ...همشهري......خود شما درخت كار نمونه وعلاقنتد به محيط زيست هستيد 1000 تا تا چنار ميكارن...
بابک یه سر به گوروشوک بزن سوال پرسیدم ببین میتونی جواب بدی؟
تقصیراتم گردن من:biggrin:

baran256016

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام....عاقا من خیلی انتقاد دارم....بگم.؟؟؟؟؟؟؟؟/ناراحت نمیشید؟ بگم؟اره؟پشیمون نشیاااااااااااااا

baran256016

عضو جدید
کاربر ممتاز
بگو تا توانی به بازوی خویش....:w37:
خو باشه میگم...........عاقا این عسک دونفریه چیه ؟هاااااااااااااان.........................اواتارو میگم..............عامواکثربچه ها مجردن خووووووووووووووووو دیلیشون میخواد از اینا........ارع:redface:

babakmail

عضو جدید
کاربر ممتاز
خو باشه میگم...........عاقا این عسک دونفریه چیه ؟هاااااااااااااان.........................اواتارو میگم..............عامواکثربچه ها مجردن خووووووووووووووووو دیلیشون میخواد از اینا........ارع:redface:
عاموووووووووو نگو كه دل خومونم پره......من به خاطر اووووو خندهوووو گذاشتم كاكوووو...نيگااااااا چه خندههووووو رو لباشوننههههههه