انتقادم اینه:
دس فرمونش خعلی بده!!خخخ
شمارو كه نميگه ....داره من ميگه...بابي پنچه طلا معروفه
من مست و تو ديوانه ما را كه برد خانه....دست فرمون من انتقاد پذير نيست 11 سال گواهينامه 11 سال بدون تصادف جرحي و بزرگ فقط با لطف خدا...پس دست فمون خوبه ديه
کی منو نمیگه؟!
من از شوما انتقا کردم خو!
من مست و تو ديوانه ما را كه برد خانه....دست فرمون من انتقاد پذير نيست 11 سال گواهينامه 11 سال بدون تصادف جرحي و بزرگ فقط با لطف خدا...پس دست فمون خوبه ديه
انشالله ميام امريكا بيا ازم انتقاد كن.....ممنون كه تشريف اوردي قدمت رو تخم چشام...مرسی از دعوتت دوست عزیزم، ولی من که ندیدمت، چه انتقادی دارم ازت بکنم ؟!!![]()
اره فقط تفنني بود الان سبيلو را زدم....منتها برا حفظ هيبت نيازه برادر برا نسخ كشي...خوبي ممنون تشريف اورديد ..آخه پسر این چه سیبیلیه
بابک وعده کرده بودم بگم دیگه فحش نده....![]()
انشالله ميام امريكا بيا ازم انتقاد كن.....ممنون كه تشريف اوردي قدمت رو تخم چشام...![]()
نه باوووووو بازي چيه...نگهداري ميكنم....اخه يتيم بود دلم براش سوخت اگر ورش نميداشتم ازخيابان االان مرده بود...دقيفا 2 سال پيش از اشغالاي كنار خيابون پريد وسط خيابان منم ترمز كردم..رفتم ورش داشتم..آخه مرد به اون گندگی با گربه بازی میکنه
دیگه زدم به سیم آخر هرچی به ذهنم برسه میگم....
فدايي داري داداش ...فدای تخم چشات...
قدمت رو چشم. حتماً بیا؛ خوشحال میشم ...![]()
ای ای ای سیبیلو زدی؟اره فقط تفنني بود الان سبيلو را زدم....منتها برا حفظ هيبت نيازه برادر برا نسخ كشي...خوبي ممنون تشريف اورديد ..
برام قيافه نگير ...با كلي تبليغ همين 3 4 نفر اومدن...چرا برا دور جديد سر وقت نيامدي ساعت 8...............
بچه مردمو دزدیدی آوردی خونت میگی یتیم بودنه باوووووو بازي چيه...نگهداري ميكنم....اخه يتيم بود دلم براش سوخت اگر ورش نميداشتم ازخيابان االان مرده بود...دقيفا 2 سال پيش از اشغالاي كنار خيابون پريد وسط خيابان منم ترمز كردم..رفتم ورش داشتم..
ای ای ای سیبیلو زدی؟
وای وای وای مردم مگه سیبیلشو میزنه
از تو انتظار نداشتم بابک اینم یه انتقاده دیگه
قوربونت دادی...![]()
هارا خدافظ هله ایشیم وار سننخدافظ..بزنم يا نزنم...
اتفاقا از كسبه پرسيدم..اين ور اونور خيابونرر ا گشتم....من تا اون موقع گربه نداشتم كه بخوام اينو نگه دارم يا كارم اين باشه....هر انجمن حمايت از حيوانات هم زنگ زدم گفتن ما تحويل نميگيريم.... ...اون موقع انقدركثيف بود چشماشم بسته بود.. كسي توي كارتكن اونو اونجا گذاشته يود و از مادش جدا كرده لود..بچه مردمو دزدیدی آوردی خونت میگی یتیم بود
الان پدر مادرش دنبالشن
مگه تو جنازه والدینشو دیدی میگه یتیم بود؟
اینم یه انتقاد دیگه....![]()
ایول محیط بانه حمایت از حیواناته یتیم نوازاتفاقا از كسبه پرسيدم..اين ور اونور خيابونرر ا گشتم....من تا اون موقع گربه نداشتم كه بخوام اينو نگه دارم يا كارم اين باشه....هر انجمن حمايت از حيوانات هم زنگ زدم گفتن ما تحويل نميگيريم.... ...اون موقع انقدركثيف بود چشماشم بسته بود.. كسي توي كارتكن اونو اونجا گذاشته يود و از مادش جدا كرده لود..
نه باووووووووو اينايي كه ميگي به مردان خوب خدا نزديك ..نه به بنده حقير سرا پا تقصير ..بنده را چوب كاري نكن ...همشهري......خود شما درخت كار نمونه وعلاقنتد به محيط زيست هستيد 1000 تا تا چنار ميكارن...آقا این داداش بابک ما مبرا از هر گون انتقاده
میخوام تعریفش کنم
داش مشدی
با مرام
صمیمی
وطن پرست
دوست داشتنی
وغیره....
بابک یه سر به گوروشوک بزن سوال پرسیدم ببین میتونی جواب بدی؟نه باووووووووو اينايي كه ميگي به مردان خوب خدا نزديك ..نه به بنده حقير سرا پا تقصير ..بنده را چوب كاري نكن ...همشهري......خود شما درخت كار نمونه وعلاقنتد به محيط زيست هستيد 1000 تا تا چنار ميكارن...
بگو تا توانی به بازوی خویش....سلام....عاقا من خیلی انتقاد دارم....بگم.؟؟؟؟؟؟؟؟/ناراحت نمیشید؟ بگم؟اره؟پشیمون نشیاااااااااااااا
خو باشه میگم...........عاقا این عسک دونفریه چیه ؟هاااااااااااااان.........................اواتارو میگم..............عامواکثربچه ها مجردن خووووووووووووووووو دیلیشون میخواد از اینا........ارعبگو تا توانی به بازوی خویش....![]()
نه بابا به خدا سعي ميكنم نصلاح كنم...مرسي سر زدي دختر شيرازوووووووسلام....عاقا من خیلی انتقاد دارم....بگم.؟؟؟؟؟؟؟؟/ناراحت نمیشید؟ بگم؟اره؟پشیمون نشیاااااااااااااا
عاموووووووووو نگو كه دل خومونم پره......من به خاطر اووووو خندهوووو گذاشتم كاكوووو...نيگااااااا چه خندههووووو رو لباشوننهههههههخو باشه میگم...........عاقا این عسک دونفریه چیه ؟هاااااااااااااان.........................اواتارو میگم..............عامواکثربچه ها مجردن خووووووووووووووووو دیلیشون میخواد از اینا........ارع![]()