با چه كسي ازدواج مي كنيد؟

salahshur

عضو جدید
کاربر ممتاز
خودش و اعتقادش رو بشناسه ،انسانی که بخاطر چیزهای با ارزشی(صداقت و باهوشی،احساس مسئولیت) که داره به خودش بنازه و از همچین افرادی خوشش بیاد نه چیزهای بی ارزش(زیبایی و ثروت)،نوسان رفتاری زیاد نداشته باشه،واقع گرا باشه ،به اعتقادات نفر مقابلش هم احترام بذاره،طبق پروتوکلی که با مشارکت همدیگر تعریف میکنیم رفتار بکنه و بهش پایبند باشه

امیر Amir

کاربر حرفه ای
در واقع با 3 نوع شخصيت ازدواج مي كنيد:

1 - شخصيتي كه شما فكر مي كنيد او هست.

2 -شخصيتي كه او هست

3 - شخصيتي كه او در نتيجه ازدواج با شما پيدا مي كند

لطفا فکر کنید ودر نهایت بگید که با چه جور آدمی ازدواج میکنید؟

خوب تا الان دختر خانوما از من خواستگاری فرموده اند...

من هم شخصیت خاصی رو در نظر ندارم...

فکر کنم آدم با شعور در بر گیرنده همه معانی لغوی و عملی باشه

okanava

عضو جدید
کاربر ممتاز
هر چه هست برام ارزشمند است . او هر چه باشه همان خواهم بود و بالعکس .دلیلی ندارد انسان عاقل بالغ و مهم تر از همه محبوبم را ناخواسته وادار به تغییر رفتار کنم .یا هر چه که من فکر می کنم شود .
هر انسانی شخصیتی دارد و مکمل ها مثل درو تخته هستند نه فعل و انفعالات شیمیایی که تغییر دهنده هم باشند .

البته تغییر لازمه زندگی است اما در شرایط نامطلوب .
مرسسی سوال کوتاه و پر از تاملی بود عزیزم .

maral22

عضو جدید
کاربر ممتاز

این همه اعتماد به نفس کاذب آدم رو شگفت زده می کنه!:surprised:فکر نمی کنید لزومی نداره توی هر نوشته ای این مسئله رو یادآوری کنید!مطمئن باشید تمام بچه های باشگاه این مسئله رو متوجه شدن!​

!...

عضو جدید
کاربر ممتاز
هر 3 مورد!
فکر میکنم که هست! و هست!و با هم به تکامل, و اون شخصیت واقعی میرسیم!!!!!
(عجب حرفایی زدم ها!!! از من بعید بود!!!!)
اصلا یادم نبود که من نمی خوام ازدواج کنم!:whistle:

:w18:

neda_eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگر كسي بتونه خودش باشه يه انسان واقعي كه خدا را بشناسه و واسه خودش و انسانيتش ارزش قائل باشه خوبه اما متاسفانه كسي نيست به قول پروين اعتصامي :
انسان بدين صفات اگر يابي
گر نام او فرشته نهي شايد

MAHSA3+*

عضو جدید
انسان از فردای خودش خبر نداره.... حالا که چی اصلا ....خب نمیدونم !!!

Anooshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظر من كه هر 3مورد بايد باشه
يعني اول از همه هر كس خودش باشه و تظاهر نكنه بعد بدونه كه بعد از ازدواج بايد يه تغييراتي بكنه و اينكه اون تغييرات بيشتر از همه بخاطر طرف مقابلش باشه پس هر سه مورد تكميل كننده هم ميشن ولي به طور كلي چنين افرادي خيلي كمن

salahshur

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظر من كه هر 3مورد بايد باشه
يعني اول از همه هر كس خودش باشه و تظاهر نكنه بعد بدونه كه بعد از ازدواج بايد يه تغييراتي بكنه و اينكه اون تغييرات بيشتر از همه بخاطر طرف مقابلش باشه پس هر سه مورد تكميل كننده هم ميشن ولي به طور كلي چنين افرادي خيلي كمن
سلام
میخوام نظر خودم رو راجع به این حرفتون بگم
به نظر شما ارزش آدم ها به چیزی نیست که الان هستن.با تغییرات در خد بسیار ناچیز موافقم اما بیشتر نه.
ببینید پیدا کردن همسر برای زن یا مرد مثل شلوار خریدن میمونه .بهتر نیست یه شلواری بگیرید که اندازه خودتون باشه که نخواید تنگ و گشادش کنید و بهتون بیاد.شاید طرحشو و جنسش خوب باشه اما آیا بعد از تنگ یا گشاد کردن ممکنه خراب بشه.معمولا در این جور مواقع اون چیزی هم که میخواید در نمیاد.فراموش نکنید که هر شلواری هم نمیتونه تنگ و گشاد بشه.هزینه هایی که خودتونم بدید فراموش نکنید.

خیلی از مشکلات در جامعه ما که امروز در بین زوجین هست و باعث طلاق میشه اینه که ما میخوایم آدم ها رو اونجوری که میخوایم تغییر بدیم.
مثلا خیلی از پسرها به خاطر زیبایی یه خانم باهاش ازدواج میکنن و فکر میکنن بعد از ازدواج میتونن هرجوری که دلشون بخواد طرف مقابل رو تغییر بدن.همینطور خانم ها

ببینید کسی که باهاش ازدواج میکنین خشت خام نیست که هرجوری که دلتون بخواد شکلش بدید.خشتی پخته شده هست که زیاد تغییر درش نمیشه صورت داد.
وقتی شما با کسی ازدواج میکنین و بعد میخواین تغییر بدین شما عاشق نیستین.شما خودخواه هستین.

نتیجه گیری:بهتره آدم ها رو همون جوری که هستن بپذیریم نه اون جوری که ما میخوایم باشن

این نظر منه تا نظر سایر دوستان چی باشه
موفق باشید;)

Anooshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
میخوام نظر خودم رو راجع به این حرفتون بگم
به نظر شما ارزش آدم ها به چیزی نیست که الان هستن.با تغییرات در خد بسیار ناچیز موافقم اما بیشتر نه.
ببینید پیدا کردن همسر برای زن یا مرد مثل شلوار خریدن میمونه .بهتر نیست یه شلواری بگیرید که اندازه خودتون باشه که نخواید تنگ و گشادش کنید و بهتون بیاد.شاید طرحشو و جنسش خوب باشه اما آیا بعد از تنگ یا گشاد کردن ممکنه خراب بشه.معمولا در این جور مواقع اون چیزی هم که میخواید در نمیاد.فراموش نکنید که هر شلواری هم نمیتونه تنگ و گشاد بشه.هزینه هایی که خودتونم بدید فراموش نکنید.

خیلی از مشکلات در جامعه ما که امروز در بین زوجین هست و باعث طلاق میشه اینه که ما میخوایم آدم ها رو اونجوری که میخوایم تغییر بدیم.
مثلا خیلی از پسرها به خاطر زیبایی یه خانم باهاش ازدواج میکنن و فکر میکنن بعد از ازدواج میتونن هرجوری که دلشون بخواد طرف مقابل رو تغییر بدن.همینطور خانم ها

ببینید کسی که باهاش ازدواج میکنین خشت خام نیست که هرجوری که دلتون بخواد شکلش بدید.خشتی پخته شده هست که زیاد تغییر درش نمیشه صورت داد.
وقتی شما با کسی ازدواج میکنین و بعد میخواین تغییر بدین شما عاشق نیستین.شما خودخواه هستین.

نتیجه گیری:بهتره آدم ها رو همون جوری که هستن بپذیریم نه اون جوری که ما میخوایم باشن

این نظر منه تا نظر سایر دوستان چی باشه
موفق باشید;)
من اصلا نگفتم كه بايد شخصي كه قرار باهاش هر كسي ازدواج كنه بايد كاملا عوض شه منظورم اين بود كه به هر حال تغييراتي در راستاي ازدواج واسه هر دوطرف پيش مياد نميدونم شايد منظورمو خوب نرسوندم
به هر حال نظر شما متين هست و من كه هيچ مخالفتي با چنين تفكري ندارم چون درسته
;)

FZ.H

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب من باید با کسی ازدواج کنم که چشم همه دربیاد!مامان بتونه به عمه ها فخر بفروشه.دهن خواستگارای قبلیم باز بمونه!دو تا شاخ بتونم رو سر همه در بیارم با ازدواج کردنم!!باید با کسی ازدواج کنم که پول داره!ماشین داره!خونه!کار!خانواده سطح بالا!موقعییت اجتماعی خوب!ترجیحا راه نزدیک(این که شد آگهی ازدواج!:biggrin:)
بچه ها نخندید این واقعا درد منه.اینکه باید مجبور باشی با چنین آدمی ازدواج کنی!
اما من می خوام با آدمی ازدواج کنم که یه انسان واقعی باشه و اینکه خوب باشه از نظر ایمان و اخلاق!فقط همین.البته دارم تو این راه مبارزه می کنم!

امیر Amir

کاربر حرفه ای

این همه اعتماد به نفس کاذب آدم رو شگفت زده می کنه!:surprised:فکر نمی کنید لزومی نداره توی هر نوشته ای این مسئله رو یادآوری کنید!مطمئن باشید تمام بچه های باشگاه این مسئله رو متوجه شدن!​

خوب باید چندین بار برای بعضی ها این موضوعات تکرار بشه که هی دچار مشکل نشن..شما دخترا که خودتونو بیشتر میشناسید:biggrin::biggrin:;):D

امیر Amir

کاربر حرفه ای
ازدواج سنت پيامبره اگر كسي انجام بده
درآخرت به بهشت ميره
اگر انجام نده
دراين دنيا دربهشت خواهد زيست

بزن به افتخارش....

هیب هیب

هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا:w40::w42::w32::w33:اااااااااااااااااااااااااااااا

nadernorozi

عضو جدید
هیچ کس نمیتونه به دلش یاد بده که نشکنه ولی حداقل میتونیم یادش بدیم وقتی شکست لبه تیزش دست اونی رو که شکسته نبره

متاسفانه معیارهای ازدواج عوض شده و تمامی ما انتخابمان را برپایه اصول نیست بلکه همه حدسیات و رویاهای واهی درونی ماست که تصمیم میگیرد و در اخر به بن بست میرسد
ازدواج خوب و زیباست اما با نگاهی
عمیق

maral22

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب باید چندین بار برای بعضی ها این موضوعات تکرار بشه که هی دچار مشکل نشن..شما دخترا که خودتونو بیشتر میشناسید:biggrin::biggrin:;):D
اتفاقا به همین خاطر می گم دیگه تکرار نکنید!!!اون وقت ممکنه دیگه هیچ دختر خانمی ازتون خواستگاری نکنه!!!چون به ضعفاتون بیشتر پی می بره!:w16:اون وقت این همه اعتماد به نفسی رو که خانمها بهتون دادن از دست می دین!البته من همیشه گفتم آدم باید اول طرفش رو بشناسه بعد این قدر بهش بها بده چون همه ظرفیتش رو ندارن!!!بهتره شما هم ظرفیتتون رو بالا ببرین چون در عصر حاظر تکنولوژیش بیشتر به درد کسایی می خوره که ظرفیت و شعور بالاتری دارن!:smile::dالبته من قصد توهین به شما و کسی رو ندارم من روی صحبتم با همه است!باور کنید فرقی نداره دختر یا پسر خواستگاری کنن مهم اینه که در کنار هم با آرامش و خوشبختی زندگی کنن وهم رو درک کنن و به هم احترام بذارن!:w36:

!...

عضو جدید
کاربر ممتاز
حالا گذشته از شوخی!
میگن, نماز ستون دینه!
منم واسه انتخاب همسره آیندم, 2تا شرط دارم! که یه جورایی, همون ستون دینه!
که حتما باید اون 2شرط رو داشته باشه! تا بره مرحله ی بعد!!!!:whistle:
اگه اون دوتا شرط برقرار باشه, بقیه ی شرایطش رو میبینم!
و گرنه, اگه جنیفر لوپز, یا آنجولینا... یا... هم باشه هم به مرحله ی بعد راش نمیدم! و در موردش فکر نمی کنم!:whistle:

:w18:

MAHSA3+*

عضو جدید
با کسی که عقل و احساسش در تعادل باشه
اینم که از کجا میفهم ؟؟؟ خب آدم چشم داره هوش داره میتونه لا اقل یه ذره بفهمه طرف چه جور آدمیه...

( البته بنده حق ندارم در مورد هیچ کس فکر کنم!!! مگر اینکه از ف ی ل ت ر خانوادم عبور کنه تازه اون موقع اجازه فکر کردن دارم !!!! ...)

venous_20

عضو جدید
کاربر ممتاز
شخصيتي كه شما فكر مي كنيد او هست.....

آخرین ویرایش: