با آرایش می توان شانس ازدواج را بالا برد؟

samira-71

عضو جدید
کاربر ممتاز
ین عکس برام خیلی جالبه یکی از محبوبترین بازیگران زن دنیا سیبیل داره. رو عکس زوم کنید گوشه لبش سیبیلش مشخصه اونوقت دخترای ایرانی اینقد بزک میکنن...
http://8pic.ir/images/04019683084764889748.jpeg
ا
همینو موهاشو رنگ طبیعی خودش بزارین و یه مقنعه سرش کنین بعد نظر بدین:D

sea ray

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظر من واسه مردا زیبایی خیلی مهمه
حالا زیبایی میتونه ذاتی باشه یا عملی یا هرچی!
همچین که یه دختر خوشگل میبینن دست و پاشون میلرزه!
زیبایی تو ازدواج مسئله اصلی مرداست!

آدم با آدم فرق داره مسئله اصلی میتونه یه چیز یا چند چیز باشه

آخرین ویرایش:

Takesh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

samira-71

عضو جدید
کاربر ممتاز
رنگ موی خودشه که !
فک نکنم رنگ موی خودش باشه البته موهای طبیعیش احتمالا اینجور رنگی بباشه. اصا کار به این عکس ندارم مهم نیست اصا هرچی خوشکل:D

ولی نظرم درمورد آرایش من خودم خیلی بدم از آرایش غلیظ بدم میاد و بنظرم خیلی ضایع اس تو خیابون یا دانشگاه و... کسی آرایش غلیظ داشته باشه .
ولی یه چیزی این وسط بهم ثابت شده اینه همه این پسرای که مدعی هستن آآرایش زیاد بده و همینطور جو میدن و مسخره میکنن
عیناا همشونم دنبال دخترای هستن که آرایش غلیظ دارن و آخرشم دقیقا همونجور دختری رو واسه ازدواج انتخاب میکنن

ما تو دانشگاه داریم دختر کل صورتش عمل و پروتزه ابرو موی سرشو مدل میزنه و رنگ میکنه و لنز رنگی میزاره و همه نوع آرایش صورت رو هم داره
همه ی پسرای دانشگاه واسش جوون میدن ها مغرور ترین پسرهای دانشگاه که خودشونو میگیرن و ادعاشون میشه همچین خودشون رو جلوش کوچیک میکنه .

A N A H I T A

عضو جدید
کاربر ممتاز
آدم با آدم فرق داره مسئله اصلی میتونه یه چیز یا چند چیز باشه بعد ظاهر مسئله اصلی باشه خیلی بهتر از اینه که پول مسئله اصلی باشه خوبه مردا بگن برای زن پول مسئله اصلیه؟

تمام مردها زیبای زن براشون در اولویته!
والسلام

A N A H I T A

عضو جدید
کاربر ممتاز
فک نکنم رنگ موی خودش باشه البته موهای طبیعیش احتمالا اینجور رنگی بباشه. اصا کار به این عکس ندارم مهم نیست اصا هرچی خوشکل:D

ولی نظرم درمورد آرایش من خودم خیلی بدم از آرایش غلیظ بدم میاد و بنظرم خیلی ضایع اس تو خیابون یا دانشگاه و... کسی آرایش غلیظ داشته باشه .
ولی یه چیزی این وسط بهم ثابت شده اینه همه این پسرای که مدعی هستن آآرایش زیاد بده و همینطور جو میدن و مسخره میکنن
عیناا همشونم دنبال دخترای هستن که آرایش غلیظ دارن و آخرشم دقیقا همونجور دختری رو واسه ازدواج انتخاب میکنن

ما تو دانشگاه داریم دختر کل صورتش عمل و پروتزه ابرو موی سرشو مدل میزنه و رنگ میکنه و لنز رنگی میزاره و همه نوع آرایش صورت رو هم داره
همه ی پسرای دانشگاه واسش جوون میدن ها مغرور ترین پسرهای دانشگاه که خودشونو میگیرن و ادعاشون میشه همچین خودشون رو جلوش کوچیک میکنه
.

دقیقا همینطوره!
اینا فقط ادعاست

sea ray

عضو جدید
کاربر ممتاز

همه ی پسرای دانشگاه واسش جوون میدن ها مغرور ترین پسرهای دانشگاه که خودشونو میگیرن و ادعاشون میشه همچین خودشون رو جلوش کوچیک میکنه .

اون پسرا سنشون کمه دنبال هوسن بعد حتمن ندید بدیدم هستن ...

delbaar

کاربر فعال
پسرا همه واسه ازدواج دوست دارن زنشون خوشگل باشه..واین بنظرم بد نیست
همه چه دختر چه پسر به زیبایی جذب میشیم
ولی اینکه طبیعی باشه این زیبایی ...که خیلی بهتره...اینو پسرا خودشون هم میدونن...واینکه باز بنظر خودم ارایش غلیظ خوشگل که نمیکنه قیافه ادمو وحشتناک میکنه
عمل کردن و ارایش هم فقط تو دخترا نیست دیگه تو پسرا هم خیلی زیاد شده

etnn

عضو جدید
کاربر ممتاز
فراموش نکنید که هر چیزی علتی داره و ریشه در تکامل داره زیبایی ظاهر نشون دهنده سلامت ژنتیکیه که به نسل بعد منتقل میشه مردهایی که ظاهر زن براشون مهم نبوده نسلشون منقرض شده چون نسلشون سالم نبوده:)

ینی یکی زشت باشه مریضه؟!:surprised:

delbaar

کاربر فعال
بنظرم اقا سهیل درست میگه اون پسرا ندید بدید بودن...

سلما کوچولو

عضو جدید

BEKco

عضو جدید
آیا با آرایش میتوان شانس ازدواج را بالا برد ؟
1 - بنابراین مردی که با این شرایط ازواج کنه بعد از ازدواج این زن برایش تکراری میشه چون داره مرتب زیبای های مختلف و متنوع میبینه . ( یک نکته : مادامیکه کسی ازدواج نکرده دچار توهم درباره بعضی موضوعات است . فکرهای بیخود درباره زندگی زناشویی دارد)
2 - بنده دیده ام که زنها علاقه به ازدواج با مردان چشم پاک را دارند .

AMMARIYA

عضو جدید
کاربر ممتاز
ولی تا جائیکه من تو دانشگاه دیدم دختراییکه سنگینترنو ارایشه ملایمتری دارن مورد احترام ترن تا اوناییکه مثل عروسک میان ..اصولا این دخترارو فقط واسه دوستیو وقت گذروندن تو یونی میخوان..

mina12345

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
هميشه ما تو زندگي بزرگان دينمون اينو ديديم كه اززشهاي زندگي به سيرت زيباست ن صورت زيبا

با تشكر از تاپيك زيباتون
ولي در زندگيهاي جديد اينو نمي بينيم بيشتر صورت مهمه تا سيرت

mahaya67

عضو جدید
اره قطعا" ...
99 % مردا اول زیبایی زن براشون مهمه بعد اخلاقش ...
.
.
.
.
هرکی میگه نه .. اول اخلاق مهمه .... شعار داده ..موقع عمل یادش میره !

بله ، میگن زن باید خوشکل باشه، اخلاقش با لواشک و آلوچه و ... خود به خود درست میشه :smile: