غیب گفتی!
انسان کلا زیبا پسنده چه مرد چه زن !
من در مورد جنس مذکر نظر دادم!
اهمیت این موضوع رو تو این موجودات گفتم!
غیب گفتی!
انسان کلا زیبا پسنده چه مرد چه زن !
باز شروع شد چند بر گفتم موقع خواستگاری اریش نکن خانوما ارایش نکنید همش برات تون ضرر داره حالا کو گوش شنوا
این عکس برام خیلی جالبه یکی از محبوبترین بازیگران زن دنیا سیبیل داره. رو عکس زوم کنید گوشه لبش سیبیلش مشخصه اونوقت دخترای ایرانی اینقد بزک میکنن...
http://8pic.ir/images/04019683084764889748.jpeg
به نظر من واسه مردا زیبایی خیلی مهمه
حالا زیبایی میتونه ذاتی باشه یا عملی یا هرچی!
همچین که یه دختر خوشگل میبینن دست و پاشون میلرزه!
زیبایی تو ازدواج مسئله اصلی مرداست!
ا
همینو موهاشو رنگ طبیعی خودش بزارین و یه مقنعه سرش کنین بعد نظر بدین![]()
رنگ موی خودشه که !
یعنی کف بر اطلاعاتت در مورد این خارجیا شدم
من در مورد جنس مذکر نظر دادم!
اهمیت این موضوع رو تو این موجودات گفتم!
رنگ موی خودشه که !
فک نکنم رنگ موی خودش باشه البته موهای طبیعیش احتمالا اینجور رنگی بباشه. اصا کار به این عکس ندارم مهم نیست اصا هرچی خوشکلرنگ موی خودشه که !
خسه نباشی! یعنی ملاک زیبایی پسندی شوماها از آقایون کمتره !!
خنده حضار
سوتی داد شوما چرا 3 کردیش![]()
آدم با آدم فرق داره مسئله اصلی میتونه یه چیز یا چند چیز باشه بعد ظاهر مسئله اصلی باشه خیلی بهتر از اینه که پول مسئله اصلی باشه خوبه مردا بگن برای زن پول مسئله اصلیه؟
فک نکنم رنگ موی خودش باشه البته موهای طبیعیش احتمالا اینجور رنگی بباشه. اصا کار به این عکس ندارم مهم نیست اصا هرچی خوشکل
ولی نظرم درمورد آرایش من خودم خیلی بدم از آرایش غلیظ بدم میاد و بنظرم خیلی ضایع اس تو خیابون یا دانشگاه و... کسی آرایش غلیظ داشته باشه .
ولی یه چیزی این وسط بهم ثابت شده اینه همه این پسرای که مدعی هستن آآرایش زیاد بده و همینطور جو میدن و مسخره میکنن
عیناا همشونم دنبال دخترای هستن که آرایش غلیظ دارن و آخرشم دقیقا همونجور دختری رو واسه ازدواج انتخاب میکنن
ما تو دانشگاه داریم دختر کل صورتش عمل و پروتزه ابرو موی سرشو مدل میزنه و رنگ میکنه و لنز رنگی میزاره و همه نوع آرایش صورت رو هم داره
همه ی پسرای دانشگاه واسش جوون میدن ها مغرور ترین پسرهای دانشگاه که خودشونو میگیرن و ادعاشون میشه همچین خودشون رو جلوش کوچیک میکنه .
فک نکنم رنگ موی خودش باشه البته موهای طبیعیش احتمالا اینجور رنگی بباشه. اصا کار به این عکس ندارم مهم نیست اصا هرچی خوشکل
ولی نظرم درمورد آرایش من خودم خیلی بدم از آرایش غلیظ بدم میاد و بنظرم خیلی ضایع اس تو خیابون یا دانشگاه و... کسی آرایش غلیظ داشته باشه .
ولی یه چیزی این وسط بهم ثابت شده اینه همه این پسرای که مدعی هستن آآرایش زیاد بده و همینطور جو میدن و مسخره میکنن
عیناا همشونم دنبال دخترای هستن که آرایش غلیظ دارن و آخرشم دقیقا همونجور دختری رو واسه ازدواج انتخاب میکنن
ما تو دانشگاه داریم دختر کل صورتش عمل و پروتزه ابرو موی سرشو مدل میزنه و رنگ میکنه و لنز رنگی میزاره و همه نوع آرایش صورت رو هم داره
همه ی پسرای دانشگاه واسش جوون میدن ها مغرور ترین پسرهای دانشگاه که خودشونو میگیرن و ادعاشون میشه همچین خودشون رو جلوش کوچیک میکنه .
تمام مردها زیبای زن براشون در اولویته!
والسلام
اون پسرا سنشون کمه دنبال هوسن بعد حتمن ندید بدیدم هستن ...
فراموش نکنید که هر چیزی علتی داره و ریشه در تکامل داره زیبایی ظاهر نشون دهنده سلامت ژنتیکیه که به نسل بعد منتقل میشه مردهایی که ظاهر زن براشون مهم نبوده نسلشون منقرض شده چون نسلشون سالم نبوده![]()
ینی یکی زشت باشه مریضه؟!![]()
نه هیچ چیز صد در صد نیست منظورم این بود که شاید اینطور باشه منظورم این نبود که حتمن اینطوریه
البته اینو که گفتم قبلن خونده بودم ولی حوصله بحث کردن در موردش رو ندارم
ولي در زندگيهاي جديد اينو نمي بينيم بيشتر صورت مهمه تا سيرتهميشه ما تو زندگي بزرگان دينمون اينو ديديم كه اززشهاي زندگي به سيرت زيباست ن صورت زيبا
با تشكر از تاپيك زيباتون
اره قطعا" ...
99 % مردا اول زیبایی زن براشون مهمه بعد اخلاقش ...
.
.
.
.
هرکی میگه نه .. اول اخلاق مهمه .... شعار داده ..موقع عمل یادش میره !
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
چطور می توان از آینده یک رابطه باخبر شد؟؟؟ | مشاوره ازدواج | 0 | |
![]() |
چگونه می توان خاطره ی عشق قبلی را پاک کرد؟؟؟؟؟ | مشاوره ازدواج | 14 | |
![]() |
چطور می توان فهمید نامزدمان معتاد هست یا نه ؟ | مشاوره ازدواج | 2 |