با آرایش می توان شانس ازدواج را بالا برد؟

ros.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خودت گفتی دوس داری خوو

برو بابا نیسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسستتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت

بی ازار

عضو جدید
کاربر ممتاز
بستگی به ادم های یک جامعه داره
فکر می کنم در ایران تاثیر داره
البته ارایش کردن اشتباه چون مواد ارایشی باعث زود پیر شدن چوست صورت میشه

jentle man

عضو جدید
برو بابا نیسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسستتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت

باباههههههههههههههههسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز
من موندم پ چرا همین مردا که زنارو واسه آرایششون مسخره میکنن> وقتی یه دختر ساده میبینن فک میکنن طرف ببوئه یا خزوخیل میزنه:whistle:

ros.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

آره دخدرم...
انقد دختر بی آرایش ندیدن ملت تعجب میکنن!!

دخدرا دیگه شورشو درآوردن...جدی میگم..
اره موافقم بعضیا شورشو در اوردن من خودم تو یونی کسایی رو میبینم که یه تار موشون پیدا نیس اما دو کیلو ارایش چپوندن رو صورتشون ...اما نمیگم ارایش نمیکنم خداییش خیلی ساده س گاهی اوقاتم مشخص نیس .چون خودم خوشملم ههههه