با آرایش می توان شانس ازدواج را بالا برد؟

فنا2011

اخراجی موقت
ارایش ملایممممممممممممم بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟اره؟؟؟ملایم نه اینایی که عین دراکولا میشن یه ارایش ساده بده؟؟؟؟؟؟؟

مگه اصلن دخترا آرایش میکنن؟ ..اصلن ...فقط کرم ضد آفتاب میزنن بنده خدا ها اینم خوب باید بزنن ....ولی آرایش اصلن ..............بستگی داره ملایم از دیدگاه دخترای ایرانی چجور باشه ؟;)

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
دقیقا یکش خودخودخودتی
ینی چی خود خودمم؟!!:confused:
اره موافقم بعضیا شورشو در اوردن من خودم تو یونی کسایی رو میبینم که یه تار موشون پیدا نیس اما دو کیلو ارایش چپوندن رو صورتشون ...اما نمیگم ارایش نمیکنم خداییش خیلی ساده س گاهی اوقاتم مشخص نیس .چون خودم خوشملم ههههه
براووو:D

love eternal

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مگه اصلن دخترا آرایش میکنن؟ ..اصلن ...فقط کرم ضد آفتاب میزنن بنده خدا ها اینم خوب باید بزنن ....ولی آرایش اصلن ..............بستگی داره ملایم از دیدگاه دخترای ایرانی چجور باشه ؟;)

نه کی گفته آرایش میکنن
اصن ضدآفتابم نمیزنن
پوستشون خودش ضدآفتاب تولیدمیکنه

ros.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

از نظر من ملایم یعنی اینکه چشاتو اصلا ارایش نکنی چون نیازی نداره بعدشم فقط یه خورده کرم پودر بزنی تا پوستت یه دست شه و یه رز خوشرنگ ملایم این ارایش منه

jujushow

عضو جدید
این عکس برام خیلی جالبه یکی از محبوبترین بازیگران زن دنیا سیبیل داره. رو عکس زوم کنید گوشه لبش سیبیلش مشخصه اونوقت دخترای ایرانی اینقد بزک میکنن...
http://8pic.ir/images/04019683084764889748.jpeg

داداش اونا با سیبیل هم قشنگند ! متاسفانه دخترای بعضی کشورا هر کاری کنند بازم :smile:

ahoo_fr

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرسی مینا جون .مث همیشه عالی بود ..
جالبه فرانسوی ها از لحاظ زیباییی وچهره خیلی شبیه ایرانی ها هستن ..حتی پاریس برادر خوند تهران گفته میشه ..اما عمل های زیبایی وآرایش اصلا انقد کمه به چش نمیاد ..
امیدوارم ما هم کم کم متوجه این پیری های زود رس پوست بشیم .

ahoo_fr

عضو جدید
کاربر ممتاز

به جان خودم خانم های اونا هم آرایش ملایم دارن ..
برا مهمونیا مث تو خیابون بعضیها میشن ..

فنا2011

اخراجی موقت
به جان خودم خانم های اونا هم آرایش ملایم دارن ..
برا مهمونیا مث تو خیابون بخیلها میشن ..

من همه حرفات و قبول دارم فقط ببخشید بدون اجازه اینکارو میکنم همن بعضیا رو میکنم خیلی ها ...البته ببخشیدا ..

A N A H I T A

عضو جدید
کاربر ممتاز
  • Like
واکنش ها: etnn

Takesh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شوعر رو بعیده ولی نگاه جنس مخالف رو جذب میکنه ! حالا نیتش رو کار نداریم............

sahel70

عضو جدید
همه دخترا که اهل آرایش ان چنانی نیستن،خصوصا تحصیل کرده ها ،در حد ملایم کفایت میکنه
هر چی سطح فرهنگ و اخلاق میاد پایین تر سطح آرایش میره بالاتر ،پسری که به خاطر گریم تو خیابون انتخابت کرد تو همون خیابون هم خوشگل تر پیدا میکنه و ولت میکنه

etnn

عضو جدید
کاربر ممتاز
داداش اونا با سیبیل هم قشنگند ! متاسفانه دخترای بعضی کشورا هر کاری کنند بازم :smile:

قیافه ی این دختره از نظر من کاملا معمولیه(تازه بدون سیبیل:D)- همچین میگه قشنگ :|

etnn

عضو جدید
کاربر ممتاز
100 البته که به پای شما نمیرسه .......

پ.ن
البته 30بیلش:biggrin:

.........:D

kadoo

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
نه بخدا جدی گفتم :D از نظر من قیافش کاملا معمولیه :|

آجی این دختره مال عکس بچگیشه قسمت های اول هری پاتر که بازی میکرد
تقریبا همسن و سال خودمونه
الان میتونی توی گوگل سرچ کنی ببین الان چه شکلیه میفهمی
همه چی گویاست!

• Like

etnn

عضو جدید
کاربر ممتاز
آجی این دختره مال عکس بچگیشه قسمت های اول هری پاتر که بازی میکرد
تقریبا همسن و سال خودمونه
الان میتونی توی گوگل سرچ کنی ببین الان چه شکلیه میفهمی
همه چی گویاست!

نمیدونم چرا به دلم نمیشینه! نچسبه:D

kadoo

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
نمیدونم چرا به دلم نمیشینه! نچسبه:D

من منظورم بود الان هم سبیل داره یا نه میشه فهمید!!!

ولی خداییش به دل من که خیلی میشینه تنها بازیگریه که خوشم میاد از قیافه ش
البته شاید هم چون یه زمانی عاشق نقش هرمیون هری پاتر بودم هم هست

• Like