فک نکنم رنگ موی خودش باشه البته موهای طبیعیش احتمالا اینجور رنگی بباشه. اصا کار به این عکس ندارم مهم نیست اصا هرچی خوشکل
ولی نظرم درمورد آرایش من خودم خیلی بدم از آرایش غلیظ بدم میاد و بنظرم خیلی ضایع اس تو خیابون یا دانشگاه و... کسی آرایش غلیظ داشته باشه .
ولی یه چیزی این وسط بهم ثابت شده اینه همه این پسرای که مدعی هستن آآرایش زیاد بده و همینطور جو میدن و مسخره میکنن
عیناا همشونم دنبال دخترای هستن که آرایش غلیظ دارن و آخرشم دقیقا همونجور دختری رو واسه ازدواج انتخاب میکنن
ما تو دانشگاه داریم دختر کل صورتش عمل و پروتزه ابرو موی سرشو مدل میزنه و رنگ میکنه و لنز رنگی میزاره و همه نوع آرایش صورت رو هم داره
همه ی پسرای دانشگاه واسش جوون میدن ها مغرور ترین پسرهای دانشگاه که خودشونو میگیرن و ادعاشون میشه همچین خودشون رو جلوش کوچیک میکنه .
تمام مردها زیبای زن براشون در اولویته!
والسلام
دقیقا همینطوره!
اینا فقط ادعاست
یه چیز کلی بهت بگم ! چه مرد چه زن براش یه سری الویت ها مهمه ! مثلا یه مرد ممکنه داشتن اخلاق خوب همسر رو به زیبایی ظاهریش فدا کنه ! یکی نه برعکس باشه چهره نه چندان زیبای طرف رو ندید بگیره فقط چونکه از طرز فکر و نگاه اون زن خعلی خوشش میاد ! مثل تشبیح ندوشن از تهران اگه شنیده باشیش
یا مثلا یکی هست (اینو خودم دیدم) پول و وضعیت مالی طرف رو کلا چسبید در حالی که دختره نه قیافه داره نه اخلاق و بسیاری موارد دیگر که بستگی به طرز فکر داره
عینن اینایی که گفتم در مورد مونثات هم صدق میکنه فقط دوز پول و آهن پرستیشون از مذکذات شدید تره
اون پسرایی که میگی دنبال زیبایی ظاهر هستن بله زیادن اگه نگم همشون باید بگم اکثریتشون میرن دنبال اون دخترا ولی یادت باشه رفتن داریم تا رفتن ! باید ببینی هدف چیه
مطمئن باش اگه نگم همشون، اکثریتشون هدفشون زندگی و ازدباج نیس فقط طرف رو برای چند ساعت اجاره میخان حالا اخلاقش هم سگی هم بود به خاطر ظاهرش تحملش میکنن !
تو یونی هم باید بگم همین قوانین تقریبا حاکمه! ولی اما و اگر زیاد داره که واسه همین بستگی داره به نوع یونی و.... واسه همین بحث یونی خودش یه مقوله جداست که واردش نمیشیم