سلام
بچه ها خاهش میکنم, یکی عکس کاتالوگ ماژیک راندو رو بزاره,خسته شدیم ,
این چه وضعشه که مغازه دار باید برای ما ماژیک انتخاب کنه
هی از بینه این ماژیک ها انتخاب کن, اه ,مسخرشو در اوردنبچه ها خاهش میکنم این کارو هر که میتونه انجام بده
مرسی ممنون![]()
میگم حالا اول ببینین اینارو بعد بگین ببینم با چی کار شده؟
مداد رنگ که داره....
![]()
سلام دوستای گلم...خسته نباشین
بالاخره ماکت پارک منم تموم شد
البته این اولین ماکتم بود
خوشحال میشم نظرتونو بدونم
سلام هرکی به تو گفته میخواسته سره کارت بزاره.توی اسکیس و راندو اصلا از خط کش استفاده نمیشه من توی شیت بندی فقط کادرم رو با خط کش کشیده بودم 0.5 نمره کم کرد![]()
سلام خیلی کارهای عالی بود ،درسته که خیلی تمیز و عالی کار شدن اما به نظرم خیلی زمان برده و روی جزئیات خیلی وقت گذاشته شده که فکر کنم دیگه با وجود این همه برنامه های سه بعدی سازی نیازی به این همه زحمت نیست. البته این نظر شخصی من هستش.
در کل خیلی زیبا،با تنالیته زیبایی و صد در صد با ابزار ها و مداد رنگی های متنوعی کار شده.
در مورد اینکه یا چی کار شده فکر کنم از مداد رنگی water color استفاده شده (مداد رنگی هایی که بعد از خط کشیدن اگه با قلم مو که نمناکه روی رنگ ها بکشین رنگها مثل آبرنگ با هم ترکیب می شن و حالتی ما بین آبرنگ و مداد رنگی به وجود می یاد.)
درمورد قسمت هایی که سفید کار شده به نظرم بعضی جا ها راپید سفید بوده مثل خط های کف پوش و بعضی جا ها گواش سفید با غلظت بالا
![]()
فقط حواستون باشه اسفنج خشک سرطان زا هستسلام آفرین خوب کار کردی و با دقت امیدوارم که کارهای بعدی بهتر هم بشه
دوست گلم یه پیشهاد برات دارم یه بار آزمایش کن شاید خوشت آمد .
درختهایی که با اسفنج ساختی روبا گواش رنگ کن .(گواش پارس نباشه و حتما خارجی باشه)
یه کاسه رو از رنگ مورد نظرت بساز و خیلی رقیقش کن و بعد اسفنج هار و توش کن و بذار یه جا خشک بشن بعد از همون رنگ چند تا طیف تیره تر و روشن تر بساز اما این بار غلیظ باشن ،بعد با قلم قسمت های پایین درخت رو تیره کن و قمت های نوک درخت روشن فقط یکدست رنگ نکن و سعی کن با ضربه زدن حالتی شبیه برگ رو ایجاد کنی و سر آخر بذار یه گوشه خشک بشه.
امیدوارم که این کار رو یکبار آزمایشی انجام بدی و خوشت بیاد.
در مورد کف سازی پارکت اگه می خوای کارت ساده باشه و رنگ نشه سفید رنگ خوبیه اما بهش یه بافتی بده مثلا:
1-فم رو با کاتر خط بنداز نه خیلی زیاد ه طرحی رو روی سطح کارت بکش و بعد با کاتر اروم روش بکش تا یکم زخمی بشه
2- از پوسته تخم مرغ استفاده کن؛ پوسته تخم مرغ رو با آسیاب پودر کن یا با دست به حالت پولکی در بیار روی سطح کارت رو با چسب چوب کاملا چسبی کن یکم صبر کن تا چسب خشک بشه ولی حالت چسبندگیش رو از دست نده بعد پوست تخم مرغها رو روش بریز
3-از یه تور خیلی نازک و ریز استفاده کن یا به شکل کلاژ به سطح کارت بچسبون یا یک پارپچه با چسب چوب
4- اگر هم کارت چند رنگه از گواش استفاده کن و کل کار رو بعد از تمام شدن یک دست یا چند تا تنالیته رنگ کن
5- حتما خودت بافت های بهتر و بیشتری می تونی ایجاد کنی فقط توی طول ترم دنبال بافت باش نه زمان ماکت سازی به فکر این باشی که با چی بسازی
موفق باشی
نمیدونم شما چرا این همه شیت ها رو رنگی میکنین از بچه ها سما خانم زارعان بخواین واستون بده تا کمی شیت بندی یاد بگیزن
سلام اصلا از خط کش استفاده نمیشه کدوم خنگ این حرفو گفته مخصوصا تو اسکیس وای...
سلام شانلی من دانشجوی ترم اولی هستم اگه میشه مراحل ساخت یک ماکت ساده رو همراه با تصویر برام بذارید بسیار ممنونسلام به همه ی دوستای گلم
این تاپیک رو ایجاد کردم که یک تاپیک منسجم برای "ماکت" داشته باشیم.
البته سرچ که میکردم دو تاپیک ِ ماکت دیدم که فکر میکنم محتوی و موضوع اونها با این تاپیک متفاوت باشه.
امیدوارم که خوشتون بیاد و ازش استقبال کنید.
ممنونم![]()
سلام عزیزمسلام دوستان
من دانشجوی ترم یک کارشناسی معماری هستم.واسه ی درس کارگاه مصالح و ساخت تصمیم دارم ماکت ویلای ساوا رو بسازم.البته باید ماکت اتودی باشه.پلان هاشم دارم.اما نمی دونم با چه متریالی بسازم.البته شنیدم بهتره با مقوای 400 گرمی باشه.خوشحال می شم اگر کمکم کنید که چه جوری از روی پلان باید ماکت رو بسازم.
سلام کارت خوب بودطراحی ایستگاه اتوبوس اولین طراحی ما در درس تمرینهای معماری بود. که دیروز بعد از 12 جلسه تمرین تحویل دادیم. کار سختی بود به خصوص اینکه هیچ منبعی تو اینترنت مبنی بر چگونگی طراحی یه مقوله شهری نبود.
به هر حال کار سختی نبود ولی طولانی شدن جلسات تمرین و طراحی ، من و فکر کنم باقی بچه ها رو خسته کرد.
کار بچه ها رو میتونین در ادامه تاپیک ببینید. در ضمن هر جور سوالی هم دارید من هستم ولی خیلی دیر دیر سر میزنم اگه به ایمیلم بفرستید سریعتر جواب میدم.
ممنون میشم اگه با نظراتتون کارها رو نقد کنید.