بایگانی بخش آموزش بیان معماری

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Violet Rose

عضو جدید

Violet Rose

عضو جدید
هرچی سعی کردم بقیه ی عکسا اپلود نشد...اخه ماکتم دریاچه ام داش
ببخشید

Violet Rose

عضو جدید
میسی...فقط با تیغ جراحی و کاتر کار کردم...برشای قوس دارو با تیغ جراحی بریدم...اول رو فوم کشیدم بعد با احتیاط بریدمش

m@hn@z.d

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
بچه ها خاهش میکنم, یکی عکس کاتالوگ ماژیک راندو رو بزاره:cry: ,خسته شدیم ,:mad:
این چه وضعشه که مغازه دار باید برای ما ماژیک انتخاب کنه:mad:
هی از بینه این ماژیک ها انتخاب کن, اه ,مسخرشو در اوردن :mad::mad::cry:بچه ها خاهش میکنم این کارو هر که میتونه انجام بده:cry::(
مرسی ممنون:gol:

اين يه فروشگاه توي شهر نيويورك. هر چي بخواي با رنگ وشكل دقيق توي وب سايتش هست.
http://www.dickblick.com/products/shinhan-touch-twin-marker-pens/

Sajjad_Fashion

عضو جدید
میگم حالا اول ببینین اینارو بعد بگین ببینم با چی کار شده؟
مداد رنگ که داره....

:w27:سلام خیلی کارهای عالی بود ،درسته که خیلی تمیز و عالی کار شدن اما به نظرم خیلی زمان برده و روی جزئیات خیلی وقت گذاشته شده که فکر کنم دیگه با وجود این همه برنامه های سه بعدی سازی نیازی به این همه زحمت نیست. البته این نظر شخصی من هستش.

در کل خیلی زیبا،با تنالیته زیبایی و صد در صد با ابزار ها و مداد رنگی های متنوعی کار شده.

در مورد اینکه یا چی کار شده فکر کنم از مداد رنگی water color استفاده شده (مداد رنگی هایی که بعد از خط کشیدن اگه با قلم مو که نمناکه روی رنگ ها بکشین رنگها مثل آبرنگ با هم ترکیب می شن و حالتی ما بین آبرنگ و مداد رنگی به وجود می یاد.)

درمورد قسمت هایی که سفید کار شده به نظرم بعضی جا ها راپید سفید بوده مثل خط های کف پوش و بعضی جا ها گواش سفید با غلظت بالا

:w30:

Sajjad_Fashion

عضو جدید
سلام دوستای گلم...خسته نباشین
بالاخره ماکت پارک منم تموم شد
البته این اولین ماکتم بود
خوشحال میشم نظرتونو بدونم

:w27:سلام آفرین خوب کار کردی و با دقت امیدوارم که کارهای بعدی بهتر هم بشه
دوست گلم یه پیشهاد برات دارم یه بار آزمایش کن شاید خوشت آمد .
درختهایی که با اسفنج ساختی روبا گواش رنگ کن .(گواش پارس نباشه و حتما خارجی باشه)

یه کاسه رو از رنگ مورد نظرت بساز و خیلی رقیقش کن و بعد اسفنج هار و توش کن و بذار یه جا خشک بشن بعد از همون رنگ چند تا طیف تیره تر و روشن تر بساز اما این بار غلیظ باشن ،بعد با قلم قسمت های پایین درخت رو تیره کن و قمت های نوک درخت روشن فقط یکدست رنگ نکن و سعی کن با ضربه زدن حالتی شبیه برگ رو ایجاد کنی و سر آخر بذار یه گوشه خشک بشه.:w30:
امیدوارم که این کار رو یکبار آزمایشی انجام بدی و خوشت بیاد.

در مورد کف سازی پارکت اگه می خوای کارت ساده باشه و رنگ نشه سفید رنگ خوبیه اما بهش یه بافتی بده مثلا:
1-فم رو با کاتر خط بنداز نه خیلی زیاد ه طرحی رو روی سطح کارت بکش و بعد با کاتر اروم روش بکش تا یکم زخمی بشه
2- از پوسته تخم مرغ استفاده کن؛ پوسته تخم مرغ رو با آسیاب پودر کن یا با دست به حالت پولکی در بیار روی سطح کارت رو با چسب چوب کاملا چسبی کن یکم صبر کن تا چسب خشک بشه ولی حالت چسبندگیش رو از دست نده بعد پوست تخم مرغها رو روش بریز
3-از یه تور خیلی نازک و ریز استفاده کن یا به شکل کلاژ به سطح کارت بچسبون یا یک پارپچه با چسب چوب
4- اگر هم کارت چند رنگه از گواش استفاده کن و کل کار رو بعد از تمام شدن یک دست یا چند تا تنالیته رنگ کن
5- حتما خودت بافت های بهتر و بیشتری می تونی ایجاد کنی فقط توی طول ترم دنبال بافت باش نه زمان ماکت سازی به فکر این باشی که با چی بسازی

موفق باشی

آخرین ویرایش:

Sajjad_Fashion

عضو جدید
سلام هرکی به تو گفته میخواسته سره کارت بزاره.توی اسکیس و راندو اصلا از خط کش استفاده نمیشه من توی شیت بندی فقط کادرم رو با خط کش کشیده بودم 0.5 نمره کم کرد:cry:

من منظورم توی خود کار نبود منظورم کادر ، بعضی فونت های طولانی بود خود کار که بادست آزاد کار می شه .
فکر نکم قصدشون سر کار گذاشتن باشه چون آقای یگانه بهم گفته:w19:(ایشون که توی اسکیس و راندو مشهور هستن)

m@hn@z.d

عضو جدید
کاربر ممتاز
مصالح

مصالح

سلام. ببخشيد من يه پيشنهادكوچولو دارم. لطفا دوستاني كه كار اشون و ميذارن تو سايت حتما ذكر كنن كه ازچي براي ساخت ماكتشون استفاده كردن .هر کس عکسی از ماکتش میزاره قبلش مصالحی که واسه ساختش بکار برده رو بگه كه هي بچه ها جداجدا سئوال نپرسن.نظرتون چيه?:gol:

roya2

عضو جدید
سلام به همه دوستان تنبل:smile:
با تنبلی چه کار می کنید:D.من دوست دارم کار انجام بدممممممم:D پس لطف کنید و عکس برای راندو بذارید:D.مرسسسسسسسی:gol:

hammerzan

عضو جدید
کاربر ممتاز
:w27:سلام خیلی کارهای عالی بود ،درسته که خیلی تمیز و عالی کار شدن اما به نظرم خیلی زمان برده و روی جزئیات خیلی وقت گذاشته شده که فکر کنم دیگه با وجود این همه برنامه های سه بعدی سازی نیازی به این همه زحمت نیست. البته این نظر شخصی من هستش.

در کل خیلی زیبا،با تنالیته زیبایی و صد در صد با ابزار ها و مداد رنگی های متنوعی کار شده.

در مورد اینکه یا چی کار شده فکر کنم از مداد رنگی water color استفاده شده (مداد رنگی هایی که بعد از خط کشیدن اگه با قلم مو که نمناکه روی رنگ ها بکشین رنگها مثل آبرنگ با هم ترکیب می شن و حالتی ما بین آبرنگ و مداد رنگی به وجود می یاد.)

درمورد قسمت هایی که سفید کار شده به نظرم بعضی جا ها راپید سفید بوده مثل خط های کف پوش و بعضی جا ها گواش سفید با غلظت بالا

:w30:

دوست عزیز خیلی ممنون از توضیحات و راهنمایی هات ! واقعا خیلی چیز یادمون دادی!:w27::gol:
توو این عکسم فکر کنم ضمینه ی بعضی جاهای تیره با ماژیک کار شده! یه کتابی هست بنام راندو و ترسیم رنگی اونجا میتونی نمونه هاشو ببینی!
احتمالا از پاستل هم برای نور دهی استفاده!
البته جنس و رنگ کاغذ هم خیلی مهمه!:w16:

Faeze Ardeshiry

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
:w27:سلام آفرین خوب کار کردی و با دقت امیدوارم که کارهای بعدی بهتر هم بشه
دوست گلم یه پیشهاد برات دارم یه بار آزمایش کن شاید خوشت آمد .
درختهایی که با اسفنج ساختی روبا گواش رنگ کن .(گواش پارس نباشه و حتما خارجی باشه)

یه کاسه رو از رنگ مورد نظرت بساز و خیلی رقیقش کن و بعد اسفنج هار و توش کن و بذار یه جا خشک بشن بعد از همون رنگ چند تا طیف تیره تر و روشن تر بساز اما این بار غلیظ باشن ،بعد با قلم قسمت های پایین درخت رو تیره کن و قمت های نوک درخت روشن فقط یکدست رنگ نکن و سعی کن با ضربه زدن حالتی شبیه برگ رو ایجاد کنی و سر آخر بذار یه گوشه خشک بشه.:w30:
امیدوارم که این کار رو یکبار آزمایشی انجام بدی و خوشت بیاد.

در مورد کف سازی پارکت اگه می خوای کارت ساده باشه و رنگ نشه سفید رنگ خوبیه اما بهش یه بافتی بده مثلا:
1-فم رو با کاتر خط بنداز نه خیلی زیاد ه طرحی رو روی سطح کارت بکش و بعد با کاتر اروم روش بکش تا یکم زخمی بشه
2- از پوسته تخم مرغ استفاده کن؛ پوسته تخم مرغ رو با آسیاب پودر کن یا با دست به حالت پولکی در بیار روی سطح کارت رو با چسب چوب کاملا چسبی کن یکم صبر کن تا چسب خشک بشه ولی حالت چسبندگیش رو از دست نده بعد پوست تخم مرغها رو روش بریز
3-از یه تور خیلی نازک و ریز استفاده کن یا به شکل کلاژ به سطح کارت بچسبون یا یک پارپچه با چسب چوب
4- اگر هم کارت چند رنگه از گواش استفاده کن و کل کار رو بعد از تمام شدن یک دست یا چند تا تنالیته رنگ کن
5- حتما خودت بافت های بهتر و بیشتری می تونی ایجاد کنی فقط توی طول ترم دنبال بافت باش نه زمان ماکت سازی به فکر این باشی که با چی بسازی

موفق باشی
فقط حواستون باشه اسفنج خشک سرطان زا هست
تو بعضی دانشگاها استفاده ازش ممنوع
دونه های ریزش هنگام تنفس مسرن تو ریه و به دیواره ریه می چسبن و در نمیان
به مرور سرطان میارن
دور از جون همه

saman021

عضو جدید
سلام

سلام

وقت همه دوستان عزیز به خیر من می خوام با دوستم نمایشگاه معماری برگزار کنیم در دانشگاه و این گردشی بشه به بیشتر دانشگاه بره حالا از تک تک عزیزانی که می تونن کمک کنن ممنون میشم هر نظری که احساس می کنید به درد بخوره در اختیارم قرار بدید ممنون میشم از محبت شما عزیزان طرح به این شکل هستش که شکل گیری خانه اولیه انسان و تا الا و تاثیران آن بر روی انسان به شکل عکس اسکیس و راندو تقریبا 500 شیت کار کردیم حالا هم کمک می خوایم بهترین کار رو انجام بدیم ممنون می شم اگه کمکم کنید بهترین آرزوها رو برای تک تک شما دوستان دارم :gol::gol::gol:

شیوای معمار

عضو جدید
سلام دوستان :smile:

من دانشجوی ترم یک کارشناسی معماری هستم.واسه ی درس کارگاه مصالح و ساخت تصمیم دارم ماکت ویلای ساوا رو بسازم.البته باید ماکت اتودی باشه.پلان هاشم دارم.اما نمی دونم با چه متریالی بسازم.البته شنیدم بهتره با مقوای 400 گرمی باشه.خوشحال می شم اگر کمکم کنید که چه جوری از روی پلان باید ماکت رو بسازم.

پترو

عضو جدید
کاربر ممتاز
خلی جالب بود البته من رشته مهندسی شیمی خوندم اما برام جالب بود.
مخصوصا کار مهیار سورانی!!

AlMiGHtY

عضو جدید
سلام
واقعا کارات عالی بودن، می تونم بپرسم اون شیت مسجد جامع عتیق رو با چه تکنیکی کار کردی؟
مخصوصا از اون قسمت سایه ش خیلی خوشم اومد

dj reza

عضو جدید
سلام به همه ی دوستای گلم:gol:
این تاپیک رو ایجاد کردم که یک تاپیک منسجم برای "ماکت" داشته باشیم.
البته سرچ که میکردم دو تاپیک ِ ماکت دیدم که فکر میکنم محتوی و موضوع اونها با این تاپیک متفاوت باشه.
امیدوارم که خوشتون بیاد و ازش استقبال کنید.:gol:
ممنونم ;)
سلام شانلی من دانشجوی ترم اولی هستم اگه میشه مراحل ساخت یک ماکت ساده رو همراه با تصویر برام بذارید بسیار ممنون

فرهاند

عضو جدید
سلام راندو ها عالی بودن ممنون میشه نحوه ی راندو کردن با مارکر رو توضییح بدین و چند نمونه کار مارکر هم بزارین
من اصلا نمیتونم با مارکر راندو کنم:cry::cry:

niloufary

کاربر فعال
سلام
من تازه عضو شدم ترم یک معماری هستم ولی به اندازه ی ترم های بالاتر ازمون کار میکشن و ماکت های سخت میخوان ازمون
خیلی بی تجربه م ولی کارم خوبه و جزو سه نفر از بهترین ماکت سازهای کلاس هستم هم کارم تمیزه هم سلیقه م طرح هایی هم که انتخاب میکنم سعی میکنم بهترین باشه
ولی خیلی کمک میخوام توی محوطه سازی نشون دادن درخت و اب و.... توی ماکت و پروژه ی نهایی این ترمم یکی از ساختمون های مدرنه که هنوز طرحی انتخاب نکردم و گیجم میشه کمکم کنید و کار توی این باشگاه هم بهم یاد بدید لطفا
دست گلتونم درد نکنه:heart::gol:

niloufary

کاربر فعال
سلام دوستان :smile:

من دانشجوی ترم یک کارشناسی معماری هستم.واسه ی درس کارگاه مصالح و ساخت تصمیم دارم ماکت ویلای ساوا رو بسازم.البته باید ماکت اتودی باشه.پلان هاشم دارم.اما نمی دونم با چه متریالی بسازم.البته شنیدم بهتره با مقوای 400 گرمی باشه.خوشحال می شم اگر کمکم کنید که چه جوری از روی پلان باید ماکت رو بسازم.
سلام عزیزم
منم میخوام ویلای ساوا رو بسازم بیا به هم کمک کنیم راستش من طرح نداشتم ولی تا دیدم میخوای این ویلا رو بسازی رفتم عکسشو دیدم و تصمیم گرفتم بسازمش ازت ممنونم :gol:

nomber_van

عضو جدید
afarin

afarin

طراحی ایستگاه اتوبوس اولین طراحی ما در درس تمرینهای معماری بود. که دیروز بعد از 12 جلسه تمرین تحویل دادیم. کار سختی بود به خصوص اینکه هیچ منبعی تو اینترنت مبنی بر چگونگی طراحی یه مقوله شهری نبود.
به هر حال کار سختی نبود ولی طولانی شدن جلسات تمرین و طراحی ، من و فکر کنم باقی بچه ها رو خسته کرد.
کار بچه ها رو میتونین در ادامه تاپیک ببینید. در ضمن هر جور سوالی هم دارید من هستم ولی خیلی دیر دیر سر میزنم اگه به ایمیلم بفرستید سریعتر جواب میدم.
ممنون میشم اگه با نظراتتون کارها رو نقد کنید.
سلام کارت خوب بود
اگه بگی چه سطحی درس میخونی بهتره

منم اگه تونستم چندتا از کارایه دره پیتمو میزارم ;)

setareharchitect

عضو جدید
دوست عزیز طرح پخته ای دارید.
وطرحتون نماد اهواز خوزستان.
ولی چرا بی هیچ توضحی اون قرار دادید؟حیف.
هدف از قرار دادن پروفیل قائم و مایل همزمان در نما چیست؟
آیا ایجاد حرکت بوده؟
و تأکید شما بر کدام قسمت از طرح بوده که با استفاده از پروفیل مایل خواستید بهش برسید؟(هدف گذاری برای پروفیل مایل)

H.SHafiee

عضو جدید
کاربر ممتاز
آموزش ساخت ماکت(بناهای قدیمی)

آموزش ساخت ماکت(بناهای قدیمی)

http://www.www.iran-eng.ir/picture.php?pictureid=7006&albumid=2221&dl=1259870056&thumb=1 http://www.www.iran-eng.ir/picture.php?pictureid=7005&albumid=2221&dl=1259870189&thumb=1 http://www.www.iran-eng.ir/picture.php?pictureid=7004&albumid=2221&dl=1259870320&thumb=1 http://www.www.iran-eng.ir/picture.php?pictureid=7003&albumid=2221&dl=1259870496&thumb=1
سلام بچه ها .این ماکت رو با آجرهائی که ابعادشون1cm*0.5mm*0.3mmساختم چند روز دیگه بصورت کاملا حرفه ای آموزشش رو شروع میکنم.امیدوارم بتونم به بچه های معماری ومرمت کمک کنم.

فرخنده

عضو جدید
سلام و مرسی.
این کار من نبود کار بچه ها رو میزارم. بعد ها در آینده استانداردهای طراحی و ضوابط رو که تونستم در بیارم رو هم اضافه میکنم.
من کاردانی معماری دانشگاه علمی کاربردی میخونم. امید وارم بتونم بهتون کمک کنم و عضو فعالی باشم.
موفق باشید.

وضعیت
موضوع بسته شده است.