بایگانی بخش آموزش بیان معماری

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mouli

عضو جدید
سلااااااااااااااااااااااا ااااااااام.
من این ترم طراحی ترمینال دارم.:surprised::(:cry:البته خیلی هم دوسش دارم واسم جدیده:w31:
ایده ی کارم خواب تجسم و تخیله
کسی اطلاعاتی در حل روابط توی سایت داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:confused::razz::surprised:

sadafe tanha

عضو جدید
سلام خیلی ممنون من خیلی نیاز داشتم کار کسی رو ببینم این ترم استاد راندو تو ساخت و ارائه 2نداریم و به مشکل برخوردم تا ترم بعد میاد استاد ماکت سازی داریم ولی رنگ نداریم
البته نقاشی کار میکنم با همه چیز ولی با راندو فرق داره

aref_fld

عضو جدید
تذکر

تذکر

لازم به ذکر است که این کارهای دکتر مهدی نژاد استاد دانشگاه علم و صنعت است. تخصص ایشون بیشتر در اسکیس و آبرنگ هست.

nima_jak

عضو جدید
سلام من می خوام روی سطح زمین راندو اب بزنم چه جوری میشه ممنون میشم راهنمایی کنید

asadd

عضو جدید
بله بعضی از کارا از آقای مهدی نژاد هستش... ولی اکثرش اینطور نیست... کارای احسان طایفه رو هم از کتابش اسکن کردم... به زودی میزارم برای دانلود.. آخر همین هفته

Sajjad_Fashion

عضو جدید
ارشیو

ارشیو

:crying2:این هسته های میوه چیه وسط کار !!!
چرا کارت رو با اینا نابود کردی؟؟؟!!:crying2:

Sajjad_Fashion

عضو جدید
چند نمونه از اسكيس طراحي شهري

:w19:ایت همه متن! دیگه پرزانته جایی براش نموند که:w19:
من که کلی عکس و کتاب دیدم توی هیچکدوم این همه متن نبود فقط در حد چند خط که توی کل شیت پراکنده بود،برای تحلیل بهتره از اسکیس های کوچک و فلش با یکی دو کلمه و به صورت شیت پویا استفاده کنیم(نظر شخصی)
مثل قسمت هایی که توی کادر بندی سمت چپ شیت استفاده کردی یا تحلیل تابش توی سمت راست

آخرین ویرایش:

sepid.tabrizi

عضو جدید
سلام خوشبحالتون اساتید دانشگاه ما این شیت بندی ها رو فبول نمیکنن فقط شیت بندی دستی و راندو شده

atenat

عضو جدید
;)
http://www.glueck-ober-pech.com/:)))http://www.glueck-ober-pech.com/:)))
سلام بچه ها ;)
راستش چيزي كه براي ما دانشجويانه معماري مهمه داشتن دست و ذهن قوي هست كه اين كار هم جز با تمرين حاصل نميشه .
تمرين اينكار هم جز اسكيس زدن مداوم حاصل نميشه . :cool:
پس چون احتمالا همه ما سرمون خيلي شلوغه و تنبليمون مياد تنهايي بشينيم تمرين كنيم پس اينجا كه جمعمون جمع ميتونيم يه گروه اسكيس و در حقيقت كارگاه اسكيس داشته باشيم .
به اين ترتيب كه هر دفعه يك موضوع مطرح ميشه و با تعيين زماني براي طراحي هر كس طرح خودشو ميذاره تو تاپيك و بعد از پايان مهلت بهترين اسكيس انتخاب ميشه و براي جايزه هم از فرد برنده همه شركت كنندگان ازش تشكر ميكنن .

البته قرار نيست خيلي وقت بذاريم فقط براي اينكه ذهنمون با موضوعات مختلف درگير بشه ميگم

wow عالیه:w33::w42::w40:

واقعا عالیه . اگه بتونم حتما شرکت میکنم

Negar-A

عضو جدید
اولش که مهدکودک بود منم تازه پلان و حجمم درست شده بود اما جلسه ی پیش بهمون گفت طرح اصلیتون مجتمع اموزشی شامل مهد کودک ودبستانه:wallbash:یعنی 2 ماه سرکار بودیم:crying:

Violet Rose

عضو جدید
سلام دوستای گلم...خسته نباشین
بالاخره ماکت پارک منم تموم شد
البته این اولین ماکتم بود
خوشحال میشم نظرتونو بدونم

وضعیت
موضوع بسته شده است.