باورتون میشه هیتلر نقاش بوده؟

blackviper210

عضو جدید
کاربر ممتاز
در جواب دوستانی که به هیتلر توهین میکنن باید عرض کنم که هر کسی نظری داره و قابل احترام........
.
.
مردم ناآگاه هیتلر را آنگونه که یهودیان تبلیغ میکنند شناخته اند.به قول هیتلر{تاریخ به دست ملل پیروز نوشته میشود پس نباید تحت تاثیر تاریخ نویسی کذبی که از طرف دولتهای غربی و اروپایی انجام گرفته است قرار بگیریم،اما میتوان با روح و روانی آگاه به حقایق نگاه کرد}

عجب جواب قانع کننده ای دادی...;)
نخست اینکه هر عقیده ای قابل احترام نیست....
دوم اینکه خود ملت آلمان بعد از گذشت چندین سال هنوز بخاطر کارهایه هیتلر دارن عذر خواهی میکنن ربطی به یهودیها نداره...دادگاه هایی که برای جنایات نازیها برپا شد در خود آلمان بود نه اسرائیل...در زمان حکومتش چندین بار خود افسران آلمانی بخاطر جنایتهاش میخواستن ترورش کنن ولی موفق نشدن{
لابد اینها هم کار اسرائیل و آمریکا بوده}
سوم اینکه پس بفرما صدام هم آدم بزرگی بوده این ایرانیها چون دشمنشون بوده بد معرفیش کردن.. قذافی هم همینطور، ژنرال عیدی امین{
فرمانده ارتش و رئیس جمهور اوگاندا} که صدها هزار نفر رو کشته هم مرد با شرافت و بزرگی بوده:D
ولی هیچکدوم از این وحشی ها که گفتم به پای هیتلر روانی نمیرسن. یک مرد نژاد پرست و بی رحم و اَبَر بیشعور که بویی از انسانیت نبرده بود.
شما خودت رو به بی خبری زدی وگرنه هنوز مدارک جرم و جنایتش موجوده. کوره های آدم پزیش هنوز از بین نرفتن..:)
من فکر می کنم نا آگاه یکی دیگه است...:D
یه وبلاگی هست به اسمه طرفداران آدولف هیتلر.{http://adolfhitler.blogsky.com/page/2} بعد میگه اونهاییکه هیتلر رو نمی شناسن ازش بدشون میاد و این تبلیغات آمریکا و انگلیس هست که او رو آدمه بدی معرفی میکنه..
در ادامه میگه: درسته
جنایتهایی کرده ولی آدمه خوبی بوده:biggrin:. واسه دلایلش هم چند تا نقاشی ازش گذاشته و دیگر هیچ.
شما هم مثه این وبلاگ نویس جواب دادی.:redface:

آخرین ویرایش:

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
هیچ آدمی تک بعدی نیس
این ماییم ک انتخاب میکنیم کدوم بعد وجودیمونو پرورش بدیم و بشیم هیتلر یا ...
چندوقت پیش ی فیلم ایتالیایی از جنایات هیتلر خوندم
نمیدونم چجوری میشه اسم همچین موجودی رو انسان گذاشت
عجب صبری خدا دارد......

پسر بهاری

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
هیچ آدمی تک بعدی نیس
این ماییم ک انتخاب میکنیم کدوم بعد وجودیمونو پرورش بدیم و بشیم هیتلر یا ...
چندوقت پیش ی فیلم ایتالیایی از جنایات هیتلر خوندم
نمیدونم چجوری میشه اسم همچین موجودی رو انسان گذاشت
عجب صبری خدا دارد......

:surprised:

ممنونم دوست خوب

پسر بهاری

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اخرش من نفهمیدم...........هیتلر.....چطوری میتونسته ک نقاش باشه............مگه روح هنرمندان لطیف نیست؟؟:surprised:

blackviper210

عضو جدید
کاربر ممتاز
اخرش من نفهمیدم...........هیتلر.....چطوری میتونسته ک نقاش باشه............مگه روح هنرمندان لطیف نیست؟؟:surprised:

تا اونجا که فهمیدم، قبل از اینکه وارد سیاست بشه. تو دانشکده هنرهای زیبا نقاشی میخونده ولی کارش خوب نبوده. گفتن این نقاشیها بدرد معماری میخوره نه بیشتر.:confused:

sadic

عضو جدید
داش مرسی از دعوتت.
متاسفانه ساختار انسان خیلی پیچیده اس.و البته خیلی هم قابل تغییر...

پسر بهاری

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
داش مرسی از دعوتت.
متاسفانه ساختار انسان خیلی پیچیده اس.و البته خیلی هم قابل تغییر...

این قابلیت خوبی هست.........اما متاسفانه گاهی بعضی از افراد از این قابلیت بد استفاده میکنند...................و راه رو گم میکنند