این خانم 37 ساله زندگی اش را با دنیا عوض نمی کند؟ + تصاویر

Ћцвгіѕ Ǥіяl

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به گزارش پرداد به نقل از هالی وییر: این زن با بدنیا آمدن دوقلوهایش دارای 11 فرزند شد از پذیرفتن کمک دولت خودداری کرد.
این زن امریکایی "تانیا سولیوان" نام دارد و اهل کنت است. او 37 ساله است و از زمان تولد ششمین فرزندش شغلش را به عنوان مشاور استخدام رها کرد و به تدریس بچه هایش در منزل پرداخت.

وی میگوید: گاهی ممکن است در خانه دچار هرج و مرج شویم اما این شرایط را با یک دنیا عوض نمیکنیم. من از اینکه میبینم بعضی ها پیشنهاد میدهند از کمک دولتی استفاده کنیم ناراحت میشوم. بعضی تعداد بچه ها را بهانه ای برای کار نکردن قرار میدهند. اما ما مدیریت میکنیم.

آنها در حال خرید یک مینی بوس برای حل مشکل حمل و نقل خانواده هستند. آنها روزی 20 نان و هفته ای 50 بطری شیر مصرف میکنند.

خانم سولیوان میگوید: من هرروز صبح ساعت 5 بیدار میشوم و کارهایم را شروع میکنم و به محض اینکه بچه ها بیدارمیشوند شستشو و جارو کردن را شروع میکنم و بعد از گردگیری خانه صبحانه بچه ها را میدهم.
بچه های این خانواده از 3 ماه تا 18 سال سن دارند.

ویسا

عضو جدید
یه چیزی رو دقت کردین؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:eek:چرا یه دخترش سیاه پوسته؟!!!:redface:

real Crysis

اخراجی موقت
یه چیزی رو دقت کردین؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:eek:چرا یه دخترش سیاه پوسته؟!!!:redface:

میتونه یه صفت باشه که از یکی از والدینش به ارث برده ممکنه تو شجرشون یه سیاه پوست داشته باشن که اومده تو این بنده خدا ژن غالب شده.

suniya2012

عضو جدید
که چی؟!!!! چندنفر دیگه رو هم مثل خودمون بدبخت کنیم که چی بشه؟!!!!:evil:

suniya2012

عضو جدید
تو خوشبختی خودمون موندیم، چه برسه بخوایم چند نفر دیگه رو خوشبخت کنیم!!!

tanin92

عضو جدید
فک کنم تو کشور اونا تابلو فرزند کمتر زندگی بهتر نصب نشده!
یکی داوطلب شه براشون زحمتشو بکشه
چون از قرار معلوم تصمیم دارن همچنان بچه دار شن!

shanim

عضو جدید
کاربر ممتاز
نمیدونم این چطوری این همه بچه میارن من و خانومم ۲ ساله که تصمیم گرفتیم بچه دار بشیم هنوز توی قسمت Feasibility Study موندیم
تا برسیم به Detail Desgin فکر کنم یه ۳ سال دیگه هم طول بکشه !
خدأیش خیلی‌ سخته یدونش هم چه برسه به این همه :)

b_xxxxxxeman

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نمیدونم این چطوری این همه بچه میارن من و خانومم ۲ ساله که تصمیم گرفتیم بچه دار بشیم هنوز توی قسمت Feasibility Study موندیم
تا برسیم به Detail Desgin فکر کنم یه ۳ سال دیگه هم طول بکشه !
خدأیش خیلی‌ سخته یدونش هم چه برسه به این همه :)

داداش..اينا چي بود گفتييييي؟؟؟؟؟؟:eek:

Ir. A. P

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم بچه زیاد دوست دارم خب...:cry:
ولی کار قشنگی که میشه کرد اینه که چندتا بچه رو به فرزند خواندگی قبول کنی...این جوری زحمته خودتم کمتره:smile:

اره من اصلا دلم نمیخواد بچه داشته باشم ولی دوست دارم یه عالمه بچه به فرزندی قبول کنم و همشونم دختر باشن که مثل من بدون خواهر نباشن:cry:

Maenad

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مگه بچه دنیا آوردن هنره؟؟؟ اونم اینهمه...
که چی بشه؟ زمین داره منفجر میشه...