ایرانیها در جدیدترین لیست شادترین مردم جهان جایی ندارند؟

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام مجدد
شما بودی میخواستی از دید جامعه شناسی
پس خوب ببین
ایشون از جامعه شناسان بزرگ کشور هستن

اما مواردی که گفتین دلیلش چی هست ......... آمار طلاق رفته بالا چرا ؟ غیر اینه که یه عده تحت تبلیغات ناهواره قرار میگیرن و میرن تو کار زید داشتن
آمار تصادفات ......... این که اومده پایین ......... میخوای هزارتا آمار بهت بدم حتی اگه بتونم جهانیشو نشون میدم . دی
البته ایران بازم نسبت به جاهای دیگه پیشتازه در این باره که انشاالله با قانون جدید این وضع بهبود پیدا میکنه
آمار شکستهای مکرر ......... سبب افسردگی میشه !!!!!!!
یادمون نره هر شکستی مقدمه پیروزیست
درجا زدن های ممتو .......... یعنی چی !!!!!!!!!
خود رو مردم حساب کردن هم میتونه اون بحث باشه
یه آمار برو در شهر بگیر و مخصوا در روستاها
البته سوالات لطفا هدفدار نباشه
علیک السلام
نوشته های روی کاغذ همیشه رو کاغذ جواب میدن نه تو عالم واقعیت.
واقعیت ها ویژه گی خاص خودشونو دارن.
البته طرف صحبت من شخص شما نبوده و نیستید. فقط داریم با هم گفتگو میکنیم که ظاهرا هر کدوممون حرف خودمونو بزنیم.
اینکه میگن ماهی های اقیانوس جز آب نمی فهمند حرف درستی است. یه سر برو دادسرا و امار پرونده ها و شکایت یکسال گذشته رو بگیر . اونوقت پی میبری که نتیجه افسردگی چیه؟
آمار و ارقام همیشه آئینه ای برای انعکاس واقعیت هاست.
با آمار حرف بزنیم بهتره که راه بیفتیم بریم روستا .
ولی خوب چه فایده. همینه که هست. شما فک کن همه خوشحالن و من ارزو میکنم که همه یه روز خوشحال باشند.
 

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
امیدوارم افرادی که این تاپیک رو میخونن
یکبار هم که شده دو پستی که گذاشتم به نقل از استاد جامعه شناس ایران ، دکتر علی اصغر سعیدی ، رو کامل بخونن بعد دوبار اظهار نظر بفرمایند و بر نظرات کاملا سیاسی منشانه خود استوار بمانند


انشاالله
 

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
علیک السلام
نوشته های روی کاغذ همیشه رو کاغذ جواب میدن نه تو عالم واقعیت.
واقعیت ها ویژه گی خاص خودشونو دارن.
البته طرف صحبت من شخص شما نبوده و نیستید. فقط داریم با هم گفتگو میکنیم که ظاهرا هر کدوممون حرف خودمونو بزنیم.
اینکه میگن ماهی های اقیانوس جز آب نمی فهمند حرف درستی است. یه سر برو دادسرا و امار پرونده ها و شکایت یکسال گذشته رو بگیر . اونوقت پی میبری که نتیجه افسردگی چیه؟
آمار و ارقام همیشه آئینه ای برای انعکاس واقعیت هاست.
با آمار حرف بزنیم بهتره که راه بیفتیم بریم روستا .
ولی خوب چه فایده. همینه که هست. شما فک کن همه خوشحالن و من ارزو میکنم که همه یه روز خوشحال باشند.
شما گفتی با من نبودی ولی کاملا تلویحی گفتی که بودی
مطمئن باش من خیلی بیشتر از شما از این آمارها و دلایلش خبر دارم

متاسفانه ما همه چی رو میخوایم بگیم سیاسی اینه که مشکل زاست
مثلا بلیط اتوبوس گرون میشه میزاریم تقصیر دولت !!!!!
غافل از اینکه بعضی شهرها شورای شهر این کار ور انجام میدن و اصلا به دولت مربوط نیست

گفتم دو پستی که از دید یک فرد جامعه شناس زدم رو بخونید ...........بعد نظراتی بدین خلاف واقعیت که متاسفانه در فضای نت زیاد دیده میشه

دلیلشم معلومه ......تفاوت در نگرش به شادیها .......... در ضمن نگفتم همه مردم شادن ............. گفتم بیش از 50 درصد شادن
اگه میخواستم بگم همه شادن که این همه دلیل نمیوردم ....... پس این دلایل رو بی دلیل نیوردم
 
آخرین ویرایش:

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
از جامعه شناسی شادی تا مدیریت شادی ... sociology
از ديدگاه جامعه شناسي، شادي به چه معناست؟
دکتر علی اصغر سعیدی


از ديدگاه جامعه شناسي، شادي به چه معناست؟
- در ابتدا نكاتي را در مورد شادي و رابطه آن با حوزه جامعه شناسي بيان مي كنم. مبحث شادي در حوزه جامعه شناسي اوقات فراغت قرار مي گيرد. با توجه به اينكه شادي حالتي است كه در فرد بروز و ظهور مي يابد، روان شناسي اجتماعي نيز به آن مي پردازد.
در جامعه شناسي اوقات فراغت، مبحث جامعه شناسي شادي، به بررسي تأثير روابط اجتماع بر شادي و ارتباط متقابلي كه شادي در روابط اجتماعي، طبقات و گروه هاي سني مختلف مي گذارد، پرداخته مي شود. مثلاً اينكه آيا شادي زن و مرد با يكديگر متفاوت است يا بايد متفاوت باشد؟ شادي شهري و روستايي داريم؟


به نظر مي رسد كه در نوع شادي هاي شهري و روستايي تفاوت وجود دارد. (فولكلور ممكن است هنر روستايي باشد كه هنر اصيل تري است، اما شادي شهري ممكن است شادي توده وار و نوعي شادي شكل نگرفته باشد) حتي شادي مي تواند طبقاتي باشد؛ مثلاً شما انواعي از مراسمي داريد كه گروه هاي مختلف، آن را برگزار مي كنند. تحقيقات نشان مي دهد كه در گذشته اين قضيه بسيار رسم بوده و شادي ها بيشتر، طبقاتي بوده اند. فرض كنيد من عضو طبقه متوسط رو به بالا هستم يا من يك بورژوا هستم، بنابراين از شركت كردن در مراسم موسيقي كلاسيك شاد و سرخوش مي شوم تا از رفتن به تماشاي مسابقه فوتبال. در گذشته حتي گفته مي شد كه فوتبال متعلق به طبقه كارگر است ولي به نظر مي رسد با تغييراتي كه در جوامع جديد صورت گرفته است اين نوع روابط نيز تغيير كرده است. يعني افراد بر اساس جنسيت، طبقه، مكان جغرافيايي و... شادي نمي كنند. ما در جريان جهاني شدن قرار گرفته ايم و همه اين موارد از اين قضيه تاثير پذيرفته اند. از بعد سياستگذاري اجتماعي نيز اتفاقاً شادي مسئله بسيار مهمي است؛ ................ سياستگذاران اجتماعي و روشنفكراني كه به اين مسئله مي پردازند بين اين دو تفاوت قائلند اما به طور كلي شادي را نوعي احساس سعادت مي دانند؛ چيزي كه از آن طريق، انسان احساس لذت كرده و به منبع سعادت دست پيدا مي كند. به نظر مي رسد هر قدر ملتي شادتر باشد، احساس رفاه بيشتري دارد. اگر توجه كنيد، مي بينيد كه رفاه را مي توان براساس يك بعد ذهني نيز تعريف كرد. بعضي افراد معتقدند شادي ها مي توانند كنش هايي احساسي باشند؛ پس در اين صورت مي توان شادي را به ۲ نوع تقسيم كرد.
۱. شادي از نوع احساسي
۲. شادي از نوع واكنش شناختي.
بايد توجه داشت كه به خصوص شادي هاي جمعي، شادي هاي شناختي تري هستند چرا كه اگر چه بيشتر آنها ابداعي و ساختگي بوده اند، اما در طول مدت زمان بسياري باقي مانده اند. به نظر من شادي هاي جمعي، زندگي بخش تر هستند و به همين جهت شما مي توانيد در بعضي موارد، شادي هاي جمعي را در مقابل سوگواري هاي جمعي، غم هاي جمعي نيز قرار دهيد. سرخوشي اي كه يك مراسم شاد ملي و مذهبي به شما مي دهد، شايد همان سرخوشي را شما از طريق شركت در سوگواري هاي مذهبي نيز دريافت كنيد؛ يعني هر دو اين موارد، زندگي بخش هستند (برخلاف عقيده بعضي از افراد كه به نظر من، با فهمي دروني به جامعه و رسومات آن نمي پردازند). در بعضي از سمينارهاي خارجي به برگزاري مراسم مذهبي توسط زنان مسلمان (مثلاً برگزاري سفره هاي مذهبي، ختم ها و روضه خواني ها) اشاره شده و آنها را ناشي از حزن آلودبودن و غمگين بودن جامعه مي دانند در صورتي كه اتفاقاً آن اشكي كه به صورت جمعي در اين مراسم ريخته مي شود، زندگي بخش است و اين گونه افراد از اين طريق سعادت مي جويند و به دنبال كسب نوعي سعادت و رفاه هستند. شما ممكن است تمام نيازهاي اساسي و مادي را تهيه كنيد و بر اساس معيارهاي مرسوم بگوييد يك فرد، گروه يا جامعه در رفاه هستند، اما اگر شما افراد را از دسترسي به چيزهايي كه برايشان واجب است و نياز دارند- مثلاً ابراز شادي- بازداريد، خواهيد ديد كه اين جامعه حتي با داشتن خيلي از تسهيلات مادي در رفاه نيست. نمونه ملموس اين قضيه، اتحاد جماهير شوروي بود كه افراد به راحتي نمي توانستند مراسم ملي، مذهبي و سنتي خود را انجام دهند و بايد كاري را انجام مي دادند كه مثلاً حزب يا چارچوب ايدئولوژيك به آنها مي گفت. در نتيجه، اين جامعه علي رغم داشتن رفاه مادي، احساس رفاه نمي كند.
پس در بعد سياستگذاري هاي اجتماعي، شادي به خاطر نقشي كه در بهزيستي و رفاه دارد، از اهميت بسياري برخوردار است. مقولات ذهني باعث مي شوند حتي با وجود رفاه مادي، افراد احساس بدبختي كنند. مثلاً اگر تيم ملي كشور ببازد، افراد احساس بدبختي مي كنند اگر چه از لحاظ دسترسي به مسكن، شغل و تغذيه مشكلي نداشته باشند.
نكته اي كه دوست دارم اكنون به آن بپردازم اين است كه در جامعه شناسي بدن كه به خودآگاهي بدن مي پردازد، يكي از راه ها اين است كه افراد براي بهبود خودشان (كسب رفاه مادي يا درمان بيماري) ديگر به سمت روش هاي علمي و زيست پزشكي (كه فرد را بدون در نظر گرفتن روح و شخصيتش مورد درمان قرار مي دهند) نروند. در دوره جديد، افراد به طب هاي جايگزين و مكمل روي مي آورند. در اينجا يكي از شيوه هايي كه به آن پرداخته مي شود، شيوه self healing است (يعني ارتباط جسم و روح در جهت شفاي بيماري ها). از اين طريق مي توان پذيرفت كه شادي به طور كلي مي تواند ابعاد جديدي پيدا كرده و از طريق سرخوش كردن روح به جسم هم كمك كند تا بعضي از بيماري ها از بين بروند. به همين جهت است كه در حوزه جامعه شناسي بدن، اشك و لبخند به يك ميزان مي توانند در بهبود بيماري ها مؤثر واقع شوند.
* پس به نظر شما شادي و غم هر دو بر سلامتي افراد، تأثيرگذار هستند؟
- به طور كلي بله اما بايد توجه داشت كه هر نوع شادي و غمي نمي تواند چنين تأثيري داشته باشد. به نظر من، شادي هاي جمعي و شادي هاي محله اي را بايد از شادي هاي توده اي و شادي هاي فردي جدا كنيم. عموماً شادي هاي فردي و شادي هاي توده اي خطرناك هستند زيرا عنصر خودكنترلي در آن وجود ندارد. مثلاً در گذشته مراسم چهارشنبه سوري (يا هر مراسم شادي بخش ديگري) چون به نحو جمعي انجام مي گرفت، آيين جمعي محسوب شده و آيين جمعي نيز يكي از ويژگي هايش، سنتي بودن و غير مخرب بودن آن است.

اما وقتي آييني به صورت شخصي باشد، هيچ كنترلي بر آن وجود نداشته و مخرب است.
در همين رابطه آنتوني گيدنز معتقد است آيين هاي شخصي- چه از نوع سرخوش كننده و چه از نوع غم آور،- از نقطه هاي تاريك مدرنيته محسوب مي شود.
آيين هاي شخصي- از جمله دسترسي به اينترنت يا هر مورد ديگري- ممكن است باعث سرخوشي و احساس شادي در فرد شود، به طور مكرر يك رفتار انجام گيرد و جنبه اعتياد پيدا كند اما وقتي اجراي مراسم جشني به طور سالانه، ماهانه و مكرر انجام گيرد، هيچ گاه جنبه اعتياد پيدا نمي كند؛ چرا كه در آن عنصر وسواس و اجبار وجود ندارد اما در اعتياد شخصي به بعضي مسائل و عناصر، وسواس و اجبار وجود داشته و براي جامعه بسيار خطرناك است؛ چرا كه رفتار را شكل مي دهد و ابعاد بيروني نيز براي اجتماع دارد. حتي مي توان گفت اثر آن بر سياست هاي آموزشي و بهداشتي تعيين كننده است. مثلاً ممكن است كشيدن سيگار براي فردي لذت بخش باشد اما از آن جلوگيري مي شود؛ نوعي لذت فردي است كه به اجتماعي آسيب مي رساند.

نكته بسيار جالب اينجاست كه شما هيچ گاه نمي توانيد چيزي را سراغ داشته باشيد كه به نحو جمعي و به عنوان يك سنت، انجام شود و ضرر داشته باشد. چون خود آن جمع، اثرات مخرب آن سنت جمعي را كنترل مي كنند. پس اگر شادي جمعي اي را مي بينيد و احساس مي كنيد كه به نوعي در حال خطرناك شدن است (مثلاً همين استفاده از مواد محترقه در چهارشنبه سوري) بدانيد اين نوع شادي، احتمالاً شادي جمعي و سنتي اي است كه كم كم به سمت شادي توده اي و بي شكل سوق پيدا كرده است. شايد به دليل ازبين رفتن نهادهاي سنتي و شادي بخش، محله ها و... باشد كه شادي هاي جمعي نيز به شادي هاي توده اي و خطرناك تبديل شده اند. اينجاست كه بايد به اين انديشيد كه چطور مي توان به طرح توسعه محله اي پرداخت كه به ساماندهي شادي هاي محلي نيز بينجامد. به نظر من همان طور كه ضروري است خدمات شهري از طريق شهرداري و محلات انجام شود، در مورد شادي هاي جمعي نيز بايد همين تدبير انديشيده شود.
در اين قسمت ذكر اين نكته را ضروري مي دانم كه شادي هاي جمعي محله اي به دليل اينكه سازمان يافته و براساس قواعد جمع كنترل مي شود، ديگر ويژگي آسيب و تخريب ندارد.
بايد اشاره كنم كه شادي هاي خانه محور و خصوصي نيز به همان اندازه شادي هاي توده اي براي جامعه مخرب هستند. در ايران شادي هاي خصوصي نيز وجود دارد كه به علت عدم وجود هيچ گونه كنترل بر آنها، خطرناك هستند.

راهكار كنترل اين شادي هاي مخرب اين است كه بايد براي انجام و برگزاري جمعي جشن هاي ملي و سنتي اجازه داده شده و امكاناتي نيز براي اجراي آن فراهم شود. در غير اين صورت، شادي هاي توده اي به سمت شادي هاي خانگي سوق مي يابد كه به نظر من بسيار خطرناك تر است. البته ممكن است از بعد اجتماعي مضر نباشد اما در بلندمدت براي جامعه بسيار مخرب خواهد بود؛ چون شما هيچ گونه آگاهي اي- حتي از ميزان خسارت وارده در شادي هاي خصوصي- نداريد.
از جامعه شناسی شادی تا مدیریت آن

 

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
* نقش شادي در روابط اجتماعي چيست و چه تاثيري بر فعاليت هاي افراد و روحيه جمعي جامعه مي گذارد؟
- اگر شادي هاي جمعي و غيرمضر انجام شوند، تقويت كننده بعضي از روابط اجتماعي هستند. اين نوع شادي ها مانند تمامي اعمالي كه در هر جامعه به قوام آن جامعه كمك مي كنند، مي توانند به روابط آن جامعه نيز كمك كرده و باعث سرخوش شدن افراد جامعه شوند. اين جزو كاركردهاي سنتي لازم و ضروري براي جامعه است. ممكن است در طي زمان، بعضي از اين كاركردها از بين برود ولي چون جامعه به سمت مقولات خاصي مي رود و طالب لذت و رفاه بيشتر است، اعمال سنتي در جامعه جديد تقويت شده و مردم، بيشتر به آن توجه مي كنند؛ چرا كه سرخوش كننده و رفاه دهنده است. مدرن ترين دولت، دولت رفاه است. اين دولت، دولتي است كه سعي مي كند تا حد امكان، منابع سعادت در اختيار تمامي افراد قرار دهد. يعني با پيش بيني وقايع خطرناك در آينده سعي كند افراد را بيمه كرده و زير چتر رفاهي خود قرار دهد. مسائل شادي در زمره مقولات رفاه ذهني است. درست است كه دولت هاي رفاه براي قابل اندازه گيري بودن خدماتشان، به مقولات رفاهي علمي توجه مي كنند، اما هم در مباحث سياستگذاري و هم در مباحث بررسي هاي جامعه شناختي، به مقولات رفاه ذهني توجه مي شود.
* شما فكر نمي كنيد شادي هاي جمعي بر هم زننده نظم و آرامش جامعه هستند؟
- يك شادي جمعي كه از سنت ها استخراج شده باشد، نه تنها برهم زننده نظم و آرامش جامعه نيست بلكه لازمه نظم و قوام اجتماعي نيز هست. اين نوع شادي به هيچ وجه برهم زننده نيست، چون ويژگي هاي خاصي دارد.
۱- آيين جمعي است؛ اگر آيين شخصي بود، بر هم زننده بود و اگر ما مي بينيم كه شادي هاي جمعي بر هم زننده نظم مي شوند، به دليل آن است كه شكل توده اي به خود گرفته اند. افرادي كه در آن شركت مي كنند از گروه هاي مشخصي نيستند و از گروه هاي بي شكل هستند. مثلاً گروه هاي مختلفي از مكان هاي مختلفي به يك محله مراجعه مي كنند. اين تجمع، حالت شادي جمعي را پيدا نمي كند ولي اگر در يك محله كه افراد شناخت بيشتري نسبت به هم دارند، يك جشن و شادي جمعي برگزار شود، همه افراد تقريباً يكديگر را مي شناسند و نوعي كنترل خود، كنترل محله و كنترل جمع وجود دارد. البته بعضي از مشكلات نيز غيرقابل اجتناب بوده و به دليل پيچيده شدن جوامع، شما قادر به پيشگيري از آن نيستيد، ولي اگر نوعي سامان محله اي براي برگزاري شادي هاي جمعي به وجود بيايد، بسياري از مشكلات، قابل پيشگيري است. مثلاً موردي كه من خود در انگلستان ديدم، مربوط است به مراسمي مربوط به هندوها (كه بسيار شبيه چهارشنبه سوري در ايران بود).

در آنجا ما از يك هفته قبل از برگزاري جشن و مراسم آتش بازي، صداي ترقه مي شنيديم، ولي هيچ خسارتي هم به كسي وارد نمي شد. مواد محترقه هم وجود داشت و با اينكه دولت وظيفه خود مي دانست كه بر ورود و خروج و توليد اين مواد كنترل داشته باشد، ولي وقتي به اين نوع از استفاده مي رسيد، ديگر چون مسأله اي سنتي و جمعي است، به افراد، امر و نهي نمي كرد. واقعاً خسارتي نيز وارد نمي شد. علت اينكه خسارت وارد نمي شد اين بود كه اين مراسم به نحو محله اي انجام مي شد و تمام اين هماهنگي ها با استفاده از انجمن هاي مدني انجام مي گرفت. مثلاً دولت انگليس به فرهنگ هاي چندگانه اهميت داده و به افراد و گروه هاي مذهبي مختلف اجازه مي داد اجتماعات خود را داشته باشند و آنها را حمايت مي كرد. حمايت كردن نيز به اين علت است كه گروه هاي بي شكل- كه از آن ياد كرديم- شكل نگيرند. در اينجا ديگر من كه مسلمان بودم در مراسم گروه هاي ديگر شركت نمي كردم؛ همان طور كه اگر جامعه ما نيز دست به ساماندهي محله اي نسبت به برگزاري برخي شادي ها از جمله چهارشنبه سوري بزند، توده هاي بي شكل ايجاد نشده و با كنترلي كه افراد روي برگزاري مراسم دارند، اتفاق خطرناكي نيز نخواهد افتاد. ساماندهي محله اي باعث مي شود كه افراد خود هر محله- كه هم فكر و هم رده هستند
۲- به شادي جمعي بپردازند و بر جمع خود كنترل داشته و بنابراين هيچ اتفاق مضري پيش نيايد. مي توانيم بگوييم شادي هاي توده اي كه اين رفتارهاي بي شكل از دسته هاي بي شكل بروز مي كند، آسيب رسان خواهد بود. به نظر من علت اين قضيه نيز به رشد يا عدم رشد گروه هاي يك جامعه مدني بازمي گردد.
* چه تدابيري مي توان براي داشتن جامعه اي شاد انديشيد؟
- در جامعه جديد راهكارهايي كه به يك نظام محله اي و رفاه جامعه محور (از طريق توسعه محله اي) بينجامد، بسيار كمك كننده خواهد بود. من اين قضيه را به صورت بومي كشور خودمان مطرح مي كنم. در ايران هنوز بعضي از مقوم هاي جامعه محلي وجود دارند؛ مثلاً مسجد هنوز به عنوان يك محور در يك محله باقي است. ما بايد اين را با رشد سازمان هاي غيردولتي كه مي توانند بعضي از اين اجتماعات را به وجود آورند، تلفيق كنيم. اين نوع حركت و سياستگذاري به نظر من، هم مي تواند ارائه دهنده خدمات مختلف شهري و محله اي باشد و هم مي تواند با برنامه ريزي در آينده، مراسم سنتي و آيين هاي جمعي را به نحو اصيل تري برگزار كند. اين قضيه امكان پذير است و به نظر، هيچ راه ديگري نداريم.
ضمن اينكه در جهان جديد ارتباطات و وسايل ارتباط جمعي بسيار مهم هستند. به نظر من مسائلي مثل چهارشنبه سوري، مسائلي نيستند كه يك هفته قبل از اجراي آن، بتوانيم به طور كامل به آن بپردازيم. در جوامع ديگر تا آنجايي كه من ديدم، مثلاً اگر در ميانه لندن جامائيكايي ها كارناوال هاي مختلفي راه مي انداختند، حتي هفته ها و ماه ها قبل از اجراي مراسمشان در تدارك برگزاري مراسم بوده و همكاري بين گروه هاي محلي و دولتي (نيروهاي نظم دهنده) وجود داشت. اين همكاري هاست كه نتايج خوبي خواهد داشت. به نظر من دولت بايد برنامه ريزي هاي ميان مدتي را در اين رابطه داشته باشد؛ ضمن اينكه نقش دستگاه هاي ارتباطي نيز در اين ميان بسيار مهم است. به نظر من بايد براي آگاهي سازي در شادي هاي حوزه عمومي، دستگاه هاي ارتباطي در طول سال نيز به اين مسائل بپردازند تا آگاه سازي آنها تاثير بيشتري داشته باشد. علاوه بر اين، براي نتيجه دادن اين امر بايد همكاري بين دولت و مردم وجود داشته باشد. همكاري سازمان يافته دولت و مردم (همكاري مردم با دولت از طريق تشكل هاي غيردولتي، انجمن ها و...) بسيار نتيجه بخش خواهد بود. براي مديريت شادي و اجراي آن در جامعه بايد شهرداري ها يا دولت در هر محله با انجمن هاي آن محله ارتباط برقرار كرده و هر دو با يكديگر همكاري كنند تا موفقيت حاصل شود. در حقيقت بايد مديريت اجتماع را با همكاري خود اجتماع به نتيجه رساند. شادي اصيل و رفاه را دولت رفاه نمي تواند به تنهايي انجام دهد. راه سومي ها و امثال گيدنز معتقدند كه دولت بايد نقش نظارت كننده قوي داشته باشد، ولي بدون كمك گرفتن از مردم نمي تواند اين كار را انجام دهد.

* به نظر شما جامعه ما، جامعه اي شاد است؟
- به طور روشن نمي توانم پاسخ اين سؤال را بدهم؛ چون اظهارنظر قطعي نياز به تحقيق و ارائه آمار دارد اما به نظر من عناصر زيادي (با مايه هاي سنتي) در جامعه ما وجود دارند كه مي توانند زندگي بخش باشند. به نظر مي رسد مديريت شادي لازم باشد. بعضي ها مي گويند شادي هايي چون چهارشنبه سوري چون زودگذر هستند نه نياز به برنامه ريزي دارند و نه مديريت. اگر از آنها بپرسيد چرا اين شادي ها زودگذرند، مي گويند چون اين شادي ها يك روز يا يك شب در سال هستند! اما به نظر من شادي هايي چون مراسم چهارشنبه سوري به هيچ وجه زودگذر نيستند. اين شادي ها از نوع شادي هاي اصيل هستند.

* نقش خانواده در جلوگيري از آسيب هاي اجتماعي ناشي از عدم ابراز شادي و داشتن روحيه اي افسرده چيست؟
- چون در اين سؤال، شما آسيب هاي اجتماعي را در كنار شادي آورديد، بايد بگويم لزوماً جامعه اي كه شاد است، جامعه اي نيست كه در آن آسيب هاي اجتماعي وجود نداشته باشد، چون خود همين شادي ها نيز ممكن است آسيب زا باشد (مثلاً شادي هاي شخصي).
در اينجا نقش خانواده بسيار مهم است. همان طور كه گفته شد، ما شادي هايي را مهم و زندگي بخش مي دانيم كه شادي هايي جمعي باشد. خانواده از جمله نهادهايي است كه مي تواند به اين روند كمك كند. به همان اندازه كه جامعه از شادي هاي اصيل دور مي شود، شادي غيراصيل و آسيب زا مي شود.
اگر خانواده ايراني باشد و قوام و كاركرد داشته باشد، شما مي توانيد بعضي از شادي ها را به خانواده بسپاريد، ولي ممكن است خانواده اين توانايي را نداشته باشد و چون كنترل درستي بر ابزار اين شادي ها ندارد، بنابراين شايد غيراصيل و آسيب زا مي شود.
ادامه همون بحث
 

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شما گفتی با من نبودی ولی کاملا تلویحی گفتی که بودی
مطمئن باش من خیلی بیشتر از شما از این آمارها و دلایلش خبر دارم

متاسفانه ما همه چی رو میخوایم بگیم سیاسی اینه که مشکل زاست
مثلا بلیط اتوبوس گرون میشه میزاریم تقصیر دولت !!!!!
غافل از اینکه بعضی شهرها شورای شهر این کار ور انجام میدن و اصلا به دولت مربوط نیست

گفتم دو پستی که از دید یک فرد جامعه شناس زدم رو بخونید ...........بعد نظراتی بدین خلاف واقعیت که متاسفانه در فضای نت زیاد دیده میشه

دلیلشم معلومه ......تفاوت در نگرش به شادیها
این ادم شادی ها رو خطرناک توصیف کرده. با این حساب حرفاش به درد خودش میخوره نه من.
راستی شما این جواب ها رو میبینی یا میخونیشون؟
 

safa13

عضو جدید
کاربر ممتاز
علیک السلام
نوشته های روی کاغذ همیشه رو کاغذ جواب میدن نه تو عالم واقعیت.
واقعیت ها ویژه گی خاص خودشونو دارن.
البته طرف صحبت من شخص شما نبوده و نیستید. فقط داریم با هم گفتگو میکنیم که ظاهرا هر کدوممون حرف خودمونو بزنیم.
اینکه میگن ماهی های اقیانوس جز آب نمی فهمند حرف درستی است. یه سر برو دادسرا و امار پرونده ها و شکایت یکسال گذشته رو بگیر . اونوقت پی میبری که نتیجه افسردگی چیه؟
آمار و ارقام همیشه آئینه ای برای انعکاس واقعیت هاست.
با آمار حرف بزنیم بهتره که راه بیفتیم بریم روستا .
ولی خوب چه فایده. همینه که هست. شما فک کن همه خوشحالن و من ارزو میکنم که همه یه روز خوشحال باشند.
واسه من خیلی جالبه.....تو این تاپیک یه سری اومدن نظر دادن......تعدادشون زیاد نبود ولی یه نگاه اجمالی نشون میده نظر مردم در مورد شادی ایرانی ها چیه
حتی شاد بودن هم می خوان به زور به ما بقبولونن.....متاسفم......واسه ندیدن حقایق
 

reynolds_nike

عضو جدید
کاربر ممتاز
آره خیلی اقدام بدی هست وبه نظرم افراد به ناحق صاحب لیسانس میشن
و این ارزش مدرک رو میاره پایین
الآن بدون تلاش قبول میشن .......من شخصی رو میشناسم امسال با تراز 3000 برق آزاد قبول شد !!!!!!!
واقعا اینکه هیچی از ریاضی نمیدونه چطور میتونه دووم بیاره ........ فکر کنم به جای چهارسال حداقل 6 سالی در خدمت دانشگاه باشه !!!!!!!
خدا رو چه دیدی شایدم خوب شد ......... بله قطعا ، چون متقاضی کار رو میاره بالا و این ظرفیت هنوز آنچنان ایجاد نشده
به قول یک نفر ......الآن وضعی شده که فقط دانشگاه تهران و صنعتی شریف و امیرکبیر دانشگاهاهی خوبی هستن
بقیه دانشگاهها همشون تو یه رنجن .......... حتی با دانشگاه آزاد ....... البته امیدوارم تا این حد این چنین نباشه

رو چه اصلی میگین ته دل شاد نیستن .......... من عمده ترین دلایلشو گفتم ........ آماری هم که گفتم از یک منبع بی طرف بود ........ عمده ترینش همین بحث چشم هم چشمی ، زندگی رو بر خود سخت گرفتن و تشریفات بیش از حد است

شما تو بین افراد جامعه هم میتونی اینو ببینی ........ اکثر افرادی که بد گرفتار تشریفات شدن ....... زندگی خیلی خوشی از لحاظ محبت ندارن
ولی یلی خونواده ها دیدم که شاید پدر خانواده کار جالبی نداشته باشه ولی صمیمیت فوق العاده ای در خانواده حکمفرماست

یه دلیل عمده دیگه هم که سبب میشه شادی از بین بره به نظرم دور شدن قلبها از همدیگه است ........اینکه مردم کمتر دور هم جمع میشن و اکثرا شدن اسیر تلویزیون و ........
که این خودش افسردگی میاره

من نمیگم چشم تو هم چشمی نیست و تشریفاتم زیاده ولی خوب شرایط زندگی کردن قبول کن سخته
الان شما قیمت اجاره خونه هارو برو بپرس .ادمیزاد سکته میزنه.من نمیدونم مردم چقدر درامد دارند که این قدر هزینه باید بدند.
شما به عنوان یک تحصیل کرده که بین 20 تا 25 سن داری. آیا به آینده خودت فکر میکنی که چیکار میخوای بکنی؟؟؟آیا با این درآمدی که کسب میشه میتونید از پس مخارج زندگی بر بیایند!!!؟؟؟
 

safa13

عضو جدید
کاربر ممتاز
این ادم شادی ها رو خطرناک توصیف کرده. با این حساب حرفاش به درد خودش میخوره نه من.
راستی شما این جواب ها رو میبینی یا میخونیشون؟
دوست عزیز شادی تو کشور ما شبیه گناه شده......حتی رو دست زدن هم حساسن
 

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
این ادم شادی ها رو خطرناک توصیف کرده. با این حساب حرفاش به درد خودش میخوره نه من.
راستی شما این جواب ها رو میبینی یا میخونیشون؟
برام جالبه که یک ذرشم نخوندی
حاضرم قسم بخورم

کامل خوندم .......به شما هم توصیه میکنم کامل بخونید ....... از دید یک جامعه شناس هست ........شما جامعه شناسی ؟

مشکل ما اینه که هر چی رو خودمون بخوایم قبول داریم ......... مشکل ما اینه خودمون رو تو همه زمینه ها مبتکرو دانا میدونیم
مشکل اینه
ایشون گفته شادی جمعی خوبه ......شادی فردی نه و خطرناکه چون کنترل نداره
بشین واقعا بخون ......... هرجاش شبهه داشتی ازم بپرس جواب میدم

وقتی حوصله ندارین یه مطلب رو کامل بخونید ......... واقعا ناراحت میشم چرا که این یعنی وقت تلف کردن .......... کسی که حوصله نداره یه متن ساده رو بخونه
میخوای در نگرش و دیدش تغییر ایجاد کنی ؟
قطعا نمیشه
 

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوست عزیز شادی تو کشور ما شبیه گناه شده......حتی رو دست زدن هم حساسن
آهان لپ کلام رو گفتی

اینکه شادی از دید شما چی هست
ممنون ، بسیار خوب
چیزایی که گناه هست قشنگ معلومه

مهندس جانی که گفتی اجازه خونه ..... به شما حق میدم اون میتونه یه خورده ما رو ناخشنود کنه
ولی شادی رو از زبان بعضیها در یاب .......... بسیار خوب بود
 

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
واسه من خیلی جالبه.....تو این تاپیک یه سری اومدن نظر دادن......تعدادشون زیاد نبود ولی یه نگاه اجمالی نشون میده نظر مردم در مورد شادی ایرانی ها چیه
حتی شاد بودن هم می خوان به زور به ما بقبولونن.....متاسفم......واسه ندیدن حقایق
یک نگاه اجمالی .......... چقدر جالب ..........ده نفر نهایتش میشن کل جامع :biggrin:

خب معنی شادی شما رو فهمیدم .......نه به خدا اگه ما بخوایم این قبیل شادیها رو به شما بقوبولونیم
همین شادیهایی که دارم متوجه میشم از دید مشا ......مطمئن باش خیلیها رو تو جامعه مسلمون شیعه ایران افسرده میکنه .......... و خدا رو شکر که میکنه :)
 

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
برام جالبه که یک ذرشم نخوندی
حاضرم قسم بخورم .( برای شما قسم خوردن مثل آب خوردنه؟)

کامل خوندم .......به شما هم توصیه میکنم کامل بخونید ....... از دید یک جامعه شناس هست ........شما جامعه شناسی ؟( بله بنده هم جامع شناسم و هم استاد روانشناسی )

مشکل ما اینه که هر چی رو خودمون بخوایم قبول داریم ......... مشکل ما اینه خودمون رو تو همه زمینه ها مبتکرو دانا میدونیم
مشکل اینه ( اینایی که میگید شاید مشکل خود شما باشه)
ایشون گفته شادی جمعی خوبه ......شادی فردی نه و خطرناکه چون کنترل نداره ( ایشون خیلی بیجا و عبث گفته. چنین خوضعبلاتی رو نمیشه از کسی پذیرفت)
بشین واقعا بخون ......... هرجاش شبهه داشتی ازم بپرس جواب میدم ( این ادعای عقل کل پنداری هم برای شما بد دردی شده دوست من)

وقتی حوصله ندارین یه مطلب رو کامل بخونید ......... واقعا ناراحت میشم چرا که این یعنی وقت تلف کردن .......... کسی که حوصله نداره یه متن ساده رو بخونه ( تهمت نزن که خیال نکنم ایمانت کمه )
میخوای در نگرش و دیدش تغییر ایجاد کنی ؟( من همچین قصدی ندارم )
قطعا نمیشه( در مورد شما این حرف درسته. )
 

safa13

عضو جدید
کاربر ممتاز
آهان لپ کلام رو گفتی

اینکه شادی از دید شما چی هست
ممنون ، بسیار خوب
چیزایی که گناه هست قشنگ معلومه

مهندس جانی که گفتی اجازه خونه ..... به شما حق میدم اون میتونه یه خورده ما رو ناخشنود کنه
ولی شادی رو از زبان بعضیها در یاب .......... بسیار خوب بود
نمی دونم چی بگم به شما یی که میخواین یک نفره نظر یک ملت رو تغییر بدین.شمایی که فقط نظر خودتون براتون مهمه.....اگه دست زدن گناهه باشه شما درست میگی من چیزهای گناه الود رو شادی میدونم. متاسفم واسه طرز فکرتون.....من دلیلی برای بحث با شما نمیبینم....پس لطفا همونطوری که من جوابی به پستاتون نمیدم......شما هم جواب پستهای منو ندین
 

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
من نمیگم چشم تو هم چشمی نیست و تشریفاتم زیاده ولی خوب شرایط زندگی کردن قبول کن سخته
الان شما قیمت اجاره خونه هارو برو بپرس .ادمیزاد سکته میزنه.من نمیدونم مردم چقدر درامد دارند که این قدر هزینه باید بدند.
شما به عنوان یک تحصیل کرده که بین 20 تا 25 سن داری. آیا به آینده خودت فکر میکنی که چیکار میخوای بکنی؟؟؟آیا با این درآمدی که کسب میشه میتونید از پس مخارج زندگی بر بیایند!!!؟؟؟
سلام مهندس جان
اگه شما میون اشخاصی زندگی کنی که اهل تشریفات و این مسائل نباشن همه اینا حل میشه
ولی اگه هستی .... خب باید بسازی البته دولت موظفه خیلی از این موارد از جمله مشغله خونه دار شدن جوونها رو بپذیره که تلاشهایی کرده و انشاالله ثمرخواهد داد ...... نمونش راکد شدن بازار مسکن هست
ولی در مورد کرایه خونه ها حق با شماس بالار فته
شما از کجا فهمیدی سن من چقدر هست !!!!!!!؟ نمیدونم شاید سنمون زیاد شده شایدم کم
ولی چیزی که من میدونم تو کشور خارج همه شاغلن ........ بچه ها از هجده سالگی تقریبا مستقل میشن و خانه جداگونه دارن
ما این ظرفیتها رو آیا میتونیم ایجاد کنیم ؟ هر وقت ایجاد کردیم خیلی مسائل حل میشه شک نکن
 

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
برام جالبه که یک ذرشم نخوندی
حاضرم قسم بخورم .( برای شما قسم خوردن مثل آب خوردنه؟)

کامل خوندم .......به شما هم توصیه میکنم کامل بخونید ....... از دید یک جامعه شناس هست ........شما جامعه شناسی ؟( بله بنده هم جامع شناسم و هم استاد روانشناسی )

مشکل ما اینه که هر چی رو خودمون بخوایم قبول داریم ......... مشکل ما اینه خودمون رو تو همه زمینه ها مبتکرو دانا میدونیم
مشکل اینه ( اینایی که میگید شاید مشکل خود شما باشه)
ایشون گفته شادی جمعی خوبه ......شادی فردی نه و خطرناکه چون کنترل نداره ( ایشون خیلی بیجا و عبث گفته. چنین خوضعبلاتی رو نمیشه از کسی پذیرفت)
بشین واقعا بخون ......... هرجاش شبهه داشتی ازم بپرس جواب میدم ( این ادعای عقل کل پنداری هم برای شما بد دردی شده دوست من)

وقتی حوصله ندارین یه مطلب رو کامل بخونید ......... واقعا ناراحت میشم چرا که این یعنی وقت تلف کردن .......... کسی که حوصله نداره یه متن ساده رو بخونه ( تهمت نزن که خیال نکنم ایمانت کمه )
میخوای در نگرش و دیدش تغییر ایجاد کنی ؟( من همچین قصدی ندارم )
قطعا نمیشه( در مورد شما این حرف درسته. )
کلا خیلی جالبه ما خودمون بحثی رو میکشیم به توهین بعد میگیم بله شما توهین کردی
شاد باشین
البته ببخشین شادی شما با من فرق داره
پس هرجور صلاح میدونین باشین
 

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
کلا خیلی جالبه ما خودمون بحثی رو میکشیم به توهین بعد میگیم بله شما توهین کردی
شاد باشین
البته ببخشین شادی شما با من فرق داره
پس هرجور صلاح میدونین باشین

من چیزی راجع به توهین نگفتم گفتم تهمت نزنید.
 

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
نمی دونم چی بگم به شما یی که میخواین یک نفره نظر یک ملت رو تغییر بدین.شمایی که فقط نظر خودتون براتون مهمه.....اگه دست زدن گناهه باشه شما درست میگی من چیزهای گناه الود رو شادی میدونم. متاسفم واسه طرز فکرتون.....من دلیلی برای بحث با شما نمیبینم....پس لطفا همونطوری که من جوابی به پستاتون نمیدم......شما هم جواب پستهای منو ندین
:biggrin:
معذرت میخوام واقعا مردم از خنده

کجای حرف من دست زدن گناهه بود موندم
تو جامعه دس بزن .......فقط دس ........ ببین کی بهت چیزی میگه
طوری حرف میزنن انگار تو عمرشون یه دونه کنسرت موسیقی تو ایران ندیدن و نرفتن
یه سر برید به خدا ....... از این روحیه کسلی بیرون میاین
 

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
من چیزی راجع به توهین نگفتم گفتم تهمت نزنید.
راستی یه چیزی گفتی در مورد قسم ؟!!!!!!
اون اصلا توهین آمیز نبود
خواهر روانشناس من ....... که احتمالا هنوز دانشجویین
یه سری به مثلها بزنین ......اون به نحوی یعنی اینکه شک ندارم نخوندید
دلیل :
چون گفتین گفته همه شادیها مخربه !!!!!!
در شرایطی که حرف ایشون اصلا این نبود

احتمالا بنده خدا دولتی از این به بعد حساب میشن ( خنده در حد تیم تکواندو ) !!!!
 

safa13

عضو جدید
کاربر ممتاز
:biggrin:
معذرت میخوام واقعا مردم از خنده

کجای حرف من دست زدن گناهه بود موندم
تو جامعه دس بزن .......فقط دس ........ ببین کی بهت چیزی میگه
طوری حرف میزنن انگار تو عمرشون یه دونه کنسرت موسیقی تو ایران ندیدن و نرفتن
یه سر برید به خدا ....... از این روحیه کسلی بیرون میاین
شما حتی نمیدونین کی باید به حرف دیگران بخندین....
اره کنسرت رفتم
کنسرتی که خواننده ش از ترس فقط یه شعر شاد خوند
کنسرتی که قبل همون اهنگ شادش همه ملت رو قسم داد که تو رو خدا دست و سوت نزنین برام دردسر میشه
مشکل شما خودبزرگ بینی عقل کل دونستن خودتونه
این مشکلتون گویا به راحتی حل نمیشه
امیدوارم دیگه مجبور نشم با افرادی با این خصوصیات بحث کنم
 

reynolds_nike

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام مهندس جان
اگه شما میون اشخاصی زندگی کنی که اهل تشریفات و این مسائل نباشن همه اینا حل میشه
ولی اگه هستی .... خب باید بسازی البته دولت موظفه خیلی از این موارد از جمله مشغله خونه دار شدن جوونها رو بپذیره که تلاشهایی کرده و انشاالله ثمرخواهد داد ...... نمونش راکد شدن بازار مسکن هست
ولی در مورد کرایه خونه ها حق با شماس بالار فته
شما از کجا فهمیدی سن من چقدر هست !!!!!!!؟ نمیدونم شاید سنمون زیاد شده شایدم کم
ولی چیزی که من میدونم تو کشور خارج همه شاغلن ........ بچه ها از هجده سالگی تقریبا مستقل میشن و خانه جداگونه دارن
ما این ظرفیتها رو آیا میتونیم ایجاد کنیم ؟ هر وقت ایجاد کردیم خیلی مسائل حل میشه شک نکن
کمی شما بیش از اندازه خوش بین هستید.من بازم میگم تشریفات و....رو قبول دارم ولی متاسفانه حس میکنم که آینده شغلیم زیاد جالب نیست.
شما تا 22 الی 23 سالگی درستون تموم میشه و 2 سالم خدمت تشریف میبری.و تو سن 25 تازه میخوای مثلا تو یک شرکتی مشغول به کار بشی(تازه بماند که کلی آشنا و پارتی باید جور کنی تا استخدامت کنند)
بعدش چقدر میخوان بهت حقوق بدند.تو 1 الی 2 سال اول نهایتا 500 الی 600 و باید چند سال کار بکنی تا حقوقت برسه به نزدیکای 1 تومن(تازه حالت خوبشه).چقدر باید کار کنی که صاحب یک زندگی متوسط رو به خوب بشی.آیا میشه با این شرایط شما صاحب یک خونه بشید؟؟؟اینکه میگید سن ازدواج بالا رفته به همین دلایله دیگه
تازه اون 1 میلیونی که فرستادنشون دانشگاه رو میخوان چیکار کنند.برای ماها که کار بزور گیر میاد اونا میخوان چیکار کنند!!!!!؟؟؟؟
 

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مورد اختلاف یکیش اینه که من از روی آمار و با توجه به ارزیابی های خودم از جامعه میگم اکثر انسانها افسرده و غمگینند . ایشون هم میگه طبق گزارش و برنامه های تلویزیون و مقاله اون به اصطلاح استاد همه شادند. و میگه اونایی که شاد نیستند تقصیر خودشونه.
 

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
مورد اختلاف یکیش اینه که من از روی آمار و با توجه به ارزیابی های خودم از جامعه میگم اکثر انسانها افسرده و غمگینند . ایشون هم میگه طبق گزارش و برنامه های تلویزیون و مقاله اون به اصطلاح استاد همه شادند. و میگه اونایی که شاد نیستند تقصیر خودشونه.
خوب برای خودتون بافتین
ما که آماری ندیدیم
آمار بزارید با شاخص قبول .......... نه چیزای بی ربط لطفا
 

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
راستی یه چیزی گفتی در مورد قسم ؟!!!!!!
اون اصلا توهین آمیز نبود
خواهر روانشناس من ....... که احتمالا هنوز دانشجویین
یه سری به مثلها بزنین ......اون به نحوی یعنی اینکه شک ندارم نخوندید
دلیل :
چون گفتین گفته همه شادیها مخربه !!!!!!
در شرایطی که حرف ایشون اصلا این نبود

احتمالا بنده خدا دولتی از این به بعد حساب میشن ( خنده در حد تیم تکواندو ) !!!!
شما درست میگید. بنده دانشجوی دکترا در رشته روانشناسی هستم و یه ترم دیگه درسام تموم میشه. اما هیچوقت نخواستم جوری لفظ قلم صحبت بکنم که دوستان احساس بدی داشته باشند. همیشه با زبان خودم حرف میزنم و ادعایی هم ندارم. اون حرفایی هم که اون به اصطلاح استاد گفته همش غلطه و نظریه خودشونه که بافتن و گفتن. شادی هم که ایشان اصلا معنیشو نمیدونه و تعریفشم صحیح نیست.
در ضمن من نگفتم که ایشون گفته همه شادیها مخربه. اینو شما از زبان من میگوئید. من گفتم ایشون شادی رو خطرناک توصیف کرده.
 

safa13

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما درست میگید. بنده دانشجوی دکترا در رشته روانشناسی هستم و یه ترم دیگه درسام تموم میشه. اما هیچوقت نخواستم جوری لفظ قلم صحبت بکنم که دوستان احساس بدی داشته باشند. همیشه با زبان خودم حرف میزنم و ادعایی هم ندارم. اون حرفایی هم که اون به اصطلاح استاد گفته همش غلطه و نظریه خودشونه که بافتن و گفتن. شادی هم که ایشان اصلا معنیشو نمیدونه و تعریفشم صحیح نیست.
در ضمن من نگفتم که ایشون گفته همه شادیها مخربه. اینو شما از زبان من میگوئید. من گفتم ایشون شادی رو خطرناک توصیف کرده.
دوست عزیز کسی که خوابه میشه بیدارش کرد......ولی کسی که خودش رو به خواب زده هیچوقت نمیشه بیدار کرد....مگه میشه آمار بر ضد عملکرد اینها پیدا کرد......من که بعید میدونم.....با این جو......و ف ی ل ت ر ی ن گ شدید
 

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
کمی شما بیش از اندازه خوش بین هستید.من بازم میگم تشریفات و....رو قبول دارم ولی متاسفانه حس میکنم که آینده شغلیم زیاد جالب نیست.
شما تا 22 الی 23 سالگی درستون تموم میشه و 2 سالم خدمت تشریف میبری.و تو سن 25 تازه میخوای مثلا تو یک شرکتی مشغول به کار بشی(تازه بماند که کلی آشنا و پارتی باید جور کنی تا استخدامت کنند)
بعدش چقدر میخوان بهت حقوق بدند.تو 1 الی 2 سال اول نهایتا 500 الی 600 و باید چند سال کار بکنی تا حقوقت برسه به نزدیکای 1 تومن(تازه حالت خوبشه).چقدر باید کار کنی که صاحب یک زندگی متوسط رو به خوب بشی.آیا میشه با این شرایط شما صاحب یک خونه بشید؟؟؟اینکه میگید سن ازدواج بالا رفته به همین دلایله دیگه
تازه اون 1 میلیونی که فرستادنشون دانشگاه رو میخوان چیکار کنند.برای ماها که کار بزور گیر میاد اونا میخوان چیکار کنند!!!!!؟؟؟؟
مهندس من حرفتو قبول دارم ......... ولی ببین به نظر من یک مشکل دیگه هم اینه که حتما شما باید چهارساله دانشگاهتو تموم کنی اونم با واحد زیاد ........این چنین معذرت میخوام از همه دانشجوها .....ما دانشجو بار نمیایم
دانشجو کسیه که در کنار خوندن درسش عملیشو هم فرا بگیره .....اگه این چنین بشه مشکلات خیلیش حل میشه
در مورد سربازی آرا متاسفانه ولی خب چاره چیه .......البته این به نفع خانمهاس
در مورد کارم که شما بهتر میدونین در حال حاضر کارخانجات البته دنبال اشخاصی میرن که حقوق مزایای کم بخوان و قانع باشن که به همین خاطر به ما آقایون ظلم میشه
در مورد 1 الی دو سال .........بستگی داره کجا بری
مثلا اونی که مهندس معماره اگه بتونه با اتوکد طرح نقشه ایجاد کنه و بره شرهای کوچیکتر میلیونی میتونه پول پارو کنه
بیشترش بستگی به خود ما داره ......... البته خب دولت و مارد دیگه هم بی تاثیر نیستن

بالا رفتن سن ازدواج بله دیگه سطح توقعات رفته بالا و از حد معقول خارج شده
مگه قدیمیا نبودن ....... ازشون بپرسی شروع زندگی چی داشتن چگونه بودن
 

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما درست میگید. بنده دانشجوی دکترا در رشته روانشناسی هستم و یه ترم دیگه درسام تموم میشه. اما هیچوقت نخواستم جوری لفظ قلم صحبت بکنم که دوستان احساس بدی داشته باشند. همیشه با زبان خودم حرف میزنم و ادعایی هم ندارم. اون حرفایی هم که اون به اصطلاح استاد گفته همش غلطه و نظریه خودشونه که بافتن و گفتن. شادی هم که ایشان اصلا معنیشو نمیدونه و تعریفشم صحیح نیست.
در ضمن من نگفتم که ایشون گفته همه شادیها مخربه. اینو شما از زبان من میگوئید. من گفتم ایشون شادی رو خطرناک توصیف کرده.
ایشون همچین حرفی نزده

دوست عزیز کسی که خوابه میشه بیدارش کرد......ولی کسی که خودش رو به خواب زده هیچوقت نمیشه بیدار کرد....مگه میشه آمار بر ضد عملکرد اینها پیدا کرد......من که بعید میدونم.....با این جو......و ف ی ل ت ر ی ن گ شدید

از همه معذرت میخوام .........دیگه باید برم
سپاس از توهینها و تهمتهای قشنگتون
ولی خواشا توهین یا تهمت میزنید ............... یه خورده در موردش بیندیشین ........بد نیست مخصوصا زننده پست 88
 

Similar threads

بالا