دوست مکن سوال روشنه ایا با با اغوش باز اسلام را پذیرفتن یا نه؟سلام دوست خوبم
به نظر من هم گفتگوی جالبی است، اگر خوب پیش رود.
مرسی
من قسمتی از مقاله ای با نام جامعه ایرانی و فرهنگ اسلامی با منبع برایتان می نویسم. لطفاً ادامه اش را نیز بخوانید، حتماً جوابتان را خواهید یافت.
..........................هر جامعه در مقایسه با تفاوتها و تمایزهایش با دیگر جوامع شناخته میشود. این ویژگی، مقطعی نبوده و درگذر تاریخ و بستر جغرافیایی تداوم دارد. باورها و ارزشهای مشترک، و میراث علمی و ادبی و امثال آنها قادرند انسجام یک ملت را تقویت کرده و استقلال فرهنگی و فرهنگ فرزانگی آنان را پررنگتر سازند؛ اما این تواناییها باید بهوسیله خلاقیتها و تولیدات علمی و فکری نسلهای هر عصری صیانت، شکوفا و شکوهمند گردد و احیاناً اصلاح، پالایش و پیرایش شود.
برای درک فرهنگ مولد و مؤثر جامعه ایرانی ضرورت دارد تاریخ این مرز و بوم را به دو بخش تقسیم کنیم؛ دوره باستان و دوره اسلامی.
در دوران باستان یا پیش از اسلام ایرانیان ضمن نشان دادن استعدادهای خود در عرصههای گوناگون امپراتوریهای مقتدری تشکیل دادند و در برابر قدرتهای بزرگ آن دوران یعنی یونانیان و رومیان مقاومت کردند.
پیشینة فرهنگ شهروندی کهن را باید در اندیشههای ایرانی هزاران سال پیش جستوجو کرد. در باورهای قدیمی ایرانیان پیش از اسلام بر این نکته تاکید میشود که آدمی باید برای دستیابی به کمال بکوشد. در این کشش و کوشش ـ که یک روش حقیقتیابی یا طریقة کمالجویی نام دارد ـ انسان با تلاشی مستمر در پی یافتن اصل خود در برابر آفریننده هستی است.
پس از ظهور اسلام و گسترش این ایین در ایران، عرفای ایرانی ضمن آنکه با نیروی محرکه فرهنگ قرآن، حدیث و سنت پیامبر بنیانهای فکری و علمی عرفان را بهوجود آوردند از مفاهیم معنوی پیش از اسلام که در فرهنگ عمومی مطرح بود بهرهگرفتند. سهروردی در پایهگذاری فلسفه اشراق این تأثیرپذیری را در آثار و افکار خود بروز داد.
در دیدگاه این عارف، حقیقت در دل انسان مؤمن و آگاه به حقایق معنوی جای دارد و از این روی هیچ سرزمین یا قومی بر دیگران برتری ندارد، بلکه هرگونه برتری به دلیل میزان بهره هر ملت از حکمت و حقیقت است.
سهروردی اعتقاد داشت در ایرانِ باستان امتی بود که طالب حق بودند و میکوشیدند مردم را به سوی روشنایی روحانی هدایت کنند و خداوند هم به آنان کمک کرد تا به ساحل نجات و رستگاری برسند.
او آنان را دلیرمردانی میداند که جز به یکتاپرستی نمیاندیشیدند و مشمول این کلام قرآن بودند: خداوند سرپرست آنانی است که ایمان آوردهاند و ایشان را از ظلمات به سوی نور هدایت میکند. این توجه سهروردی به حکمت ایرانیان یادآور حدیث رسول اکرم است که فرمودند: اگر علم در ستاره ثریا هم باشد مردانی از فارس به آن دست مییابند. در واقع، تفکر این عارف نشانهای از قدرت عظیم جذب و فرهنگ اسلامی است که این حکیم را چنان پرورش داد تا میراث فرهنگی ایران کهن و قهرمانان فرزانه آن روزگار را با سرمایه عارفان بزرگ اسلامی الفت دهد و در پرتوِ قرآن و حدیث حکمتی ماندگار پدید آورد.
منبع
دوست مکن سوال روشنه ایا با با اغوش باز اسلام را پذیرفتن یا نه؟
ما برا دونستن حقیقت باید به منابه بی طرف دست رسی داشته باشیم
شما دوست من نوشتید خداوند سرپرست آنانی است که ایمان آوردهاند و ایشان را از ظلمات به سوی نور هدایت میکند.
اینجا ایمان اوردن منظور چیه؟
ببینید دوست من بعد از وفات پیامبر دین اسلام ابوبکر رو کردن خلیفه مسلمین و بعد از ایشان عمر شد خلیفه و در زمان عمر ایران بدست مسلمانان فتح شد سوال اینجاست ایا ایرانیان با اغوش باز پذیرفتن واین اشغال بدون جنگ و خون ریزی بود ایا مقاومتی صورت نگرفت ۀ چه در زمانی که به ایران حمله شد و چه بعد از اشغال
ببینید دو موضع وجود داره که کاملا ضد همه
1.میگه با اغوش باز پذیرفتن و مسلمان شدن وافتخار کردن که مسلمان شدن
2. و دیگری میگه نه ۀ مقاومت زیادی شد خونها ریخته شد کشته بالا کشته به زنان ایران زمین تجاوز شد دختران ایران زمین به کنیزی برده شدندو.......
من می خوام بدونم کدومش درسته؟ و حقیقت چیه؟
بهتره يه بار ديگه داستان كفاش وانوشيروانو بخونين.وقتي كسي به سرزمينت تجاوز ميكنه مسلما جلوش وايميستي و دفاع ميكني حالا ميخاد به بهونه كشورگشايي حمله كنه يا به بهونه ترويج دين...
تو ايران هم همين طور شد خيلي ها كشته شدن...خيلي از آثار تمدن ما بدست اعراب افتاد و نابود شد خيلي از كتابهاي ما سوخت چون اعراب ميگفتن جز قرآن كتابي نبايد باشه ولي ازش حرفي زده نميشه!!! و اين نشون ميده كه تاريخ ما بي طرف نوشته نشده!!
حالا يه سوال ديگه مطرح ميشه... زماني كه اعراب به سرزمين ما حمله كردن ما از نظر علمي و فرهنگي غني بوديم و چطور كسانيكه در اون زمان تعداد با سوادهاشون به روايت خودشون بيشتر از 17 نفر نبود ميخاستن ما رو غني تر كنن؟!!!
بهتره يه بار ديگه داستان كفاش وانوشيروانو بخونين.
بعد منظور از كتاب ها كدوم كتابهايه؟
در لینک زیر می تونید تاریخ حمله اعراب به ایران و وحشیگریها و ستم های انها را در دوره های هر یک از خلفای اعراب بخوانید
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php?t=170644
هنگامي كه لشكر مسلمين و سپاه ايران در قادسيه به هم رسيدند ، رستم فرخ زاد ، " زهره بن عبدالله " را كه به عنوان مقدمه الجيش مسلمين پيشاپيش آمده و با جماعت خود اردو زده بود به حضور خود طلبيد و منظورش اين بود بلكه با نوعي مصالحه كار را تمام كند كه به جنگ نكشد . به او گفت : شما مردم عرب همسايگان ما بوديد و ما به شما احسان مي كرديم و از شما نگهداري مي نموديم و چنين و چنان مي كرديم . زهره بن عبدالله گفت : امروز وضع ما با اعرابي كه تو مي گويي فرق كرده است ، هدف ما با هدف آنها دو تاست ، آنها به خاطر هدفهاي دنيوي به سرزمينهاي شما مي آمدند و ما به خاطر هدفهاي اخروي . ما همچنان بوديم كه تو وصف كردي ، تا خداوند پيامبر خويش را در ميان ما مبعوث فرمود و ما دعوت او را اجابت كرديم ، . رستم گفت : دين خودتان را براي من توضيح بده : گفت : پايه اسايش اقرار بو حدانيت خدا و رسالت محمد است گفت : نيك است ، ديگر چي ؟ گفت : ديگر آزاد ساختن بندگان خدا از بندگي بندگان براي اينكه بنده خدا باشند نه بنده بنده خدا . گفت :
بادرود
دوستان این قسمت رو خوب بخوانید
او به ما اطمينان داد كه هر كه اين دين را نپذيرد خوار و زبون خواهد شد و هر كه بپذيرد عزيز و محترم خواهد گشت
ایا این حرف می تونه پایه واحساس حمله به کشورهای دیگه باشه تا به زنان و دختران ان کشور تجاوز به شه وزنان و دختران به کنیزی برده شند
ایا با این عملعزيز و محترم خواهد گشت
دوم این که
ديگر آزاد ساختن بندگان خدا از بندگي بندگان براي اينكه بنده خدا باشند نه بنده بنده خدا .
ایا دلایل نظیر این می تواد عاملی برای همه به کشور دیگر باشد
شاید ماهیت این دین از نظر این دوست ما این است بدرود
بادرود به همه عزیزان
ایا واقعا وعراب به ایران حمله کردن برای ترویج دین اسلام بود؟
ایا واقعا مردم ایران با اغوش باز اسلام را قبول کردن؟
ایا واقعا همه چیزهای که می گویند درست است؟
حقیقت چیست؟
بد بخت ترین مردم کسانی هستند که از تاریخ گذشته خود چیزی نمی دانند
من هم یه مدت دقدقه این سوالو داشتم؛بادرود به همه عزیزان
حقیقت چیست؟
دوست عزیز من نظرم را راجع به حمله اعراب گفتم.هنگامي كه لشكر مسلمين و سپاه ايران در قادسيه به هم رسيدند ، رستم فرخ زاد ، " زهره بن عبدالله " را كه به عنوان مقدمه الجيش مسلمين پيشاپيش آمده و با جماعت خود اردو زده بود به حضور خود طلبيد و منظورش اين بود بلكه با نوعي مصالحه كار را تمام كند كه به جنگ نكشد . به او گفت : شما مردم عرب همسايگان ما بوديد و ما به شما احسان مي كرديم و از شما نگهداري مي نموديم و چنين و چنان مي كرديم . زهره بن عبدالله گفت : امروز وضع ما با اعرابي كه تو مي گويي فرق كرده است ، هدف ما با هدف آنها دو تاست ، آنها به خاطر هدفهاي دنيوي به سرزمينهاي شما مي آمدند و ما به خاطر هدفهاي اخروي . ما همچنان بوديم كه تو وصف كردي ، تا خداوند پيامبر خويش را در ميان ما مبعوث فرمود و ما دعوت او را اجابت كرديم ، . رستم گفت : دين خودتان را براي من توضيح بده : گفت : پايه اسايش اقرار بو حدانيت خدا و رسالت محمد است گفت : نيك است ، ديگر چي ؟ گفت : ديگر آزاد ساختن بندگان خدا از بندگي بندگان براي اينكه بنده خدا باشند نه بنده بنده خدا . گفت :
بادرود
دوستان این قسمت رو خوب بخوانید
او به ما اطمينان داد كه هر كه اين دين را نپذيرد خوار و زبون خواهد شد و هر كه بپذيرد عزيز و محترم خواهد گشت
ایا این حرف می تونه پایه واحساس حمله به کشورهای دیگه باشه تا به زنان و دختران ان کشور تجاوز به شه وزنان و دختران به کنیزی برده شند
ایا با این عملعزيز و محترم خواهد گشت
دوم این که
ديگر آزاد ساختن بندگان خدا از بندگي بندگان براي اينكه بنده خدا باشند نه بنده بنده خدا .
ایا دلایل نظیر این می تواد عاملی برای همه به کشور دیگر باشد
شاید ماهیت این دین از نظر این دوست ما این است بدرود
به نظر شما بننده بنده خدا بودن بهتر است؟!
مردم آن زمان این بندگی رو خیلی بهتر از من و شما درک کرده بودند. من منبعی رو که Agent_47 ذکر کرده بود رو خوندم این مساله رو تایید کرده بودبهر حال ایمان قوی مسلمان و بی انگیزگی ایرانیان باعث شکست انان شد.
بهر حال به نظر من ایرانیان دین اعراب را پذیرفتندوبعدازمدتی متوجه بی لیاقتی حاکمان عرب شده و خود حکومت خود را بدست گرفتند
دوست من میشه مبع این خبر که شمال ایران با اغوش باز اسلام رو پذیرفتن رو به ما بدید که بر اساس کدام مدرک این حرف کذب رو بیان داشتید ممنون و سپاس گذارمحالا که اینهمه به بقیه گیر دادید اینو جواب بدی
در ضمن قوم خزر و کاسپین (شمال ایران) قرن 3 هجری با آغوش باز اسلام آوردن پس مطمئن باش بقیه هم با آغوش باز اسلام آوردن و تو جنگ حلوا خیرات نمیشه.
دوست عزیزبادرود به همه عزیزان
حقیقت چیست؟
ممکنه لطف کنید بگید شما چه مدرکی از آثار نابود شده و سوخته به دست مسلمانان پیدا کردید؟ و چه مدرکی برای این ادعا؟وقتي كسي به سرزمينت تجاوز ميكنه مسلما جلوش وايميستي و دفاع ميكني حالا ميخاد به بهونه كشورگشايي حمله كنه يا به بهونه ترويج دين...
تو ايران هم همين طور شد خيلي ها كشته شدن...خيلي از آثار تمدن ما بدست اعراب افتاد و نابود شد خيلي از كتابهاي ما سوخت چون اعراب ميگفتن جز قرآن كتابي نبايد باشه ولي ازش حرفي زده نميشه!!! و اين نشون ميده كه تاريخ ما بي طرف نوشته نشده!!
حالا يه سوال ديگه مطرح ميشه... زماني كه اعراب به سرزمين ما حمله كردن ما از نظر علمي و فرهنگي غني بوديم و چطور كسانيكه در اون زمان تعداد با سوادهاشون به روايت خودشون بيشتر از 17 نفر نبود ميخاستن ما رو غني تر كنن؟!!!
منبع لطفاًسال 540 میلادی طاعون اومده بود وایران از ارمنی ها برای جنگ با اعراب استفاده میکرد
اعراب به دلیل ژن خاصی کمتر بیمار میشدند ومصونیت داشتند
دوست عزیز
سوال جالب پرسیدید اما...
به نظر من برای اینکه بخواید به حقیقت برسید باید جواب چند سوال رو برا خودتون روشن کرده باشید...
1. شما دنبال چه جوابی هستید؟ و برای گرفتن جواب چقدر بی طرف هستید؟
2. فکر میکند حقیقتی که دنبالش هستید رو می تونید به راحتی اینجا و اونم با یه تاپیک پیدا کنید؟[/QUOTE
دوست من
من مثل شما عزیزان و سروران گرامی دکتر یا مهندس نیستم
سواد انچنانی هم ندارم
سوالی پرسیدم و خواستم که باسوادان و تحصیل کردهای ایرانم جوابش را بدهند
من به دنبال حقیقت هستم
به نظر شما اگر در خانه بنشینم و در را بروی خودم ببندم می توانم جواب سوالات خود را بیابم
به من یاد داده اندکه
نادان نه میداند و نه میپرسد
دانا هم میداند و هم میپرسد
از قدیم گفته اند جوینده یابنده است