ایا ایرانیان 1400 سال پیش اسلام را با اغوش باز قبول کردن!!!؟؟؟

sun_girl

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوست عزیز
سوال جالب پرسیدید اما...
به نظر من برای اینکه بخواید به حقیقت برسید باید جواب چند سوال رو برا خودتون روشن کرده باشید...
1. شما دنبال چه جوابی هستید؟ و برای گرفتن جواب چقدر بی طرف هستید؟
2. فکر میکند حقیقتی که دنبالش هستید رو می تونید به راحتی اینجا و اونم با یه تاپیک پیدا کنید؟[/QUOTE
دوست من
من مثل شما عزیزان و سروران گرامی دکتر یا مهندس نیستم
سواد انچنانی هم ندارم
سوالی پرسیدم و خواستم که باسوادان و تحصیل کردهای ایرانم جوابش را بدهند
من به دنبال حقیقت هستم
به نظر شما اگر در خانه بنشینم و در را بروی خودم ببندم می توانم جواب سوالات خود را بیابم
به من یاد داده اندکه
نادان نه میداند و نه میپرسد
دانا هم میداند و هم میپرسد
از قدیم گفته اند جوینده یابنده است
مرسی از جوابتون دوست محترم
منم با شما موافقم...
نادان نمی داند که نمی داند پس نمی پرسد
و دانا می پرسد پس می داند
اما به نظر من حقیقتی که شما دنبال اون هستید رو اینجا نمی تونید به راحتی پیدا کنید...
به چند علت:
یکی اینکه اینجا معمولا هر کسی به عقیده و نظرش اصرار داره و کمتر به صحت و سقم اون تردید داره.. پس نمیتونن یه بحث رو بی طرف دنبال کنن.. این از پستهایی که دوستان گذاشتن هم مشخص...
دوم اینکه شما اول صحبتتون اشاره کردید به دنبال حقیقت هستید، دوست خوبم حقیقت این سوالی رو که می پرسید رو باید لابه لای کتب تاریخی بگردید نه این باشگاه.. چون مطمئنا اشراف خیلی از دوستان و اعضای باشگاه به حقیقتی که خودشون بهش رسیدن نمیتونه شما رو مجاب کنه... بخصوص که از این صحبت شما (جمله پایین) پیداست که تو گرفتن جوابتون بی طرف نیستید

دوست من میشه مبع این خبر که شمال ایران با اغوش باز اسلام رو پذیرفتن رو به ما بدید که بر اساس کدام مدرک این حرف کذب رو بیان داشتید ممنون و سپاس گذارم

به نظر من باشگاه محل مناسبی برای تبادل نظر و عقیده است .. اما برای پیدا کردن حقیقت به اینجا نمیشه اکتفا کرد

موفق باشید :gol:

بالا