خدا خودت منا به راه خودت هدایت کن
اولأ لطف کردین نظر دادین دوست عزیز....
اما بحث ما سر مذهب و این جور چیزا نیست ...
ضمنن خدا خدای همه است نه شیعیان....
و اینکه خواهشمندم تاپیک رو وارد این بحثا نکنین .....
من خودم شیعه هستم ولی اصلا نمیتونم این جمله شمارو درک کنم که نوشتین: غیر شیعه ها!
??????!!!!!what
باسلام
بی مقدمه عرض میکنم در حسن نیت شما بر مقام خدا شکی نیست اما اگر اشتباه نکنم غیر مستقیم بنده رو خطاب قرار دادید...
بزرگترین توهین به مقام خدا بیشتر از اینکه تفسیر وجود خدا باشه عدم استفاده ما از دوقدرت عقل و اختیار و به چالش کشیدن روحمون بوده...
متاسفانه انسان جایگاه خودش رو فراموش و گاهی بجای خدا خدایی میکنه...داستان موسی و شبان رو خاطرتون نیست؟
پاینده باشید
خدا خودت منا به راه خودت هدایت کن
بله! خدا خدای همه است! ولی شناخت مسلکها از او متفاوت و گاه متضاده!
از قشر تحصیل کرده جامعه شیعه، اون هم در قرن 21، انتظار بیشتری میره!
یه جوری حرف میزنین که انگار فقط شیعیان خدا رو میشناسن و اونجور که باید ازش شناخت دارن؟؟؟
نمیدونم واقعأ دلیل این جبهه گیری ها و تأکیدتون چیه؟؟؟
اون سری هم عرض کردم برای بحث کردن بهتره اینجا رو اتنخاب نکنین...
متشکرم
غصه نخور بهترین رو براتون رقم خواهد زد دوست عزیز.....من هیچی نمیگم چون خودش میدونه تو دلم چی میگذره..........
منم سعی میکنم به جای اینکه سرچ بزنم و برم یاد بگیرم ببینم بقیه مذاهب غیرشیعه هستن یاد بگیرم خوبیهای اونارو یاد بگیرم!یاد بگیرم تو بیشتر موارد اونا خیلی از ما باخداترن بدون هیچکدوم از ادعاهای ما!
دوست عزیز! همونطور که اشاره کردم، مسلکهای مختلف، شناخت متفاوت و گاه متضادی از خدا بدست میدن! ما اعتقاد داریم که خدا یکتاست و تنها وجود حقیقی است و سایر موجودات، از خود چیزی نداشته و جلوه هایی از آن حقیقت یگانه هستند.... خب! پس چرا این همه دین و مذهب وجود داره؟! وقتی یک حق و حقیقت وجود داشته باشه، پس باید یک دین حق هم وجود داشته باشه، نه بیشتر! در نتیجه، از میان این همه مسلک و مرام، باید یکی درست (دین و مذهب حق) و بقیه نادرست(حالا یا از پایه غلط، یا بعدا تحریف شده) باشند! وظیفه من و شما اینه که با تحقیق و بررسی در اصول و مبانی ادیان و مذاهب مختلف، دین حق رو بشناسیم و با آگاهی و معرفت صحیح اونو اختیار کنیم تا با عمل به احکام آن، به سر منزل مقصود(تکامل نهایی و سعادت ابدی) برسیم. بحث طولانیه و از حوصله اینجا خارج! فقط به صورت جزئی به تصویری که مسلک های مختلف از خدا ارائه میدن اشاره می کنم. مثلا :
به طور بسیار بسیار خلاصه؛ ادیانی مانند یهودیت که توسط کابالائیست ها( یه سرچ کنی آشنا میشی! به طور خلاصه؛ همون حزب شیطان خودمونه و قاتلان پیامبران و جریان دجال) تحریف شده و مسیحیت که توسط کابالائیستهای ظاهرا یهودی تحریف شده، خدا رو مثل خدایان باستانی فرض می کنن و برای او جسم، شریک، فرزند، نقطه ضعف و محدودیت .... قائلند! در نتیجه سخنانی مثل "روبرو شدن" با خدا در مورد اونها عجیب نیست! همچنین در اسلام تحریف شده(توسط کابالائیستهای ظاهرا یهودی و مسیحی) باز هم همون دید محدود رو در مورد خدا شاهدیم! مثل وهابیت و بهائیت! اگه بررسی و تحقیق کنید خواهید دید که خدایی که اونها ازش صحبت می کنن، اصلا شایستگی مقام خدایی رو نداره! چیزایی به خدا نسبت میدن که آدم شرمش میاد ازش صحبت کنه!خودتون تحقیق کنین تا بفهمین چی میگم!
برای آشنایی با این مباحث، سخنرانی های آقای "رائفی پور " در مورد "فراماسونری و شیطان پرستی" مناسب هستند!
خلاصههههه! اگر ما معرفت و شناختی رو که مذهبمون از خدا به ما ارائه میده ندونیم و درک نکنیم، نمیتونیم ادعای شیعه بودن هم داشته باشیم! خدا خیلی فراتر از این حرفا و فکرای محدود ماست! مثال خیلی ساده شده اش همون مثال نور و آینه هستش که قبلا تو یه تاپیکی زده بودم که دیگه نمیخوام بحثو طولانی تر از این کنم! ولی به قول دوستان، بحث همون داستان "موسی و شبان " هستش و نمیشه زیاد ایراد گرفت!
دوست عزیز اینجا یکی از دوستای خوبمون تایپیک گذاشته قرار نیست اینجا کسی صرفا به خاطر این که شیعه نیست اسمش به عنوان غیرشیعه مورد خطاب بگیره هرکسی خدایی داره هرکسی خداشو اینجوری که یاد گرفته وباهاش بزرگ شده میشناسه!نگفتن راجب مذاهب حرف بزنین پرسیدن اگه یروز خدارو ببینی چی بهش میگی!این چه ربطی به مذاهب داره!مگه غیرشیعه ها خدا ندارن که اینجوری راجبشون صحبت میکنین وقتی میگین غیرشیعه باید مواظب باشین که دارین همه مذاهب غیراز شیعه رو مورد خطاب قرار میدین!حتی اگه ی نفرکافر باشه نباید مورد خطابش قرار بدین حتی اونم برای خودش خدا داره!خدا هم هیچوقت هیچ جا نگفته فقط شیعه ها ممکن منو ببینن ومیتونن با من حرف بزنن!
منم سعی میکنم به جای اینکه سرچ بزنم و برم یاد بگیرم ببینم بقیه مذاهب غیرشیعه هستن یاد بگیرم خوبیهای اونارو یاد بگیرم!یاد بگیرم تو بیشتر موارد اونا خیلی از ما باخداترن بدون هیچکدوم از ادعاهای ما!
تشکر دوست عزیز ......
اینجووور نا امید باشی؟!!بهش میگم هدفت از بوجود آوردن من چی بوده ؟؟؟!!!!
یه وقت خسته نشی اااااااا....میگم عاشقتم............ فقط همین
من نمیخوام تو اینجا پست بدم که استارتر محترم ناراحت نشه، ولی چون طرف خطاب هستم مجبور میشم!![]()
واقعا نمیدونم چرا منظور منو سر و ته متوجه میشین!یعنی انقد ثقیل حرف زدم؟! بنده کی گفتم غیر شیعه ها خدا ندارن؟!!! خدا که خدای همس چه ایمان داشته باشن ، چه نداشته باشن!
یکم به جمله ای که گفتی فکر کن! خودت خندت نمیگیره؟!(قرار نیست...) خب هرکس شیعه نیست بهش میگن غیر شیعه دیگه! این که توهین نیست!![]()
اینجاست که میگم منظور منو برعکس متوجه شدین دیگه : مگه من گفتم که خدا گفته که فقط شیعه ها میتونن منو ببینن و باهام حرف بزنن؟! واقعا مغزتون چطوری تحلیل میکنه که از حرفای من اینو برداشت کردین؟! (واقعا سواله برام، توهین فرضش نکنین!)![]()
منظور بنده به طور خلاصه این بود که، خداوند، فراتر از این تصوریه که شما و ما داریم و نمیشه باهاش روبرو شد چون در جسم محدود نیست! جسمانی فرض کردن خدا در ادیان و مذاهب دیگه ای که بعضی هاشو نام بردم مطرحه که منشاء اون رو هم(کابالا) رو اشاره کردم. مشکل من با این بحث این بود که خدا رو مثل اون مسلکها، دارای جسم فرض کرده که شما میتونید یه روزی باهاش روبرو بشید و یقشو بگیریدو ازش چیزی بخواهید!![]()
در حقیقت، خداوند حقیقت هستی و ذات وجوده! یعنی من و تو همیشه در محضر خدا هستیم و همه موجودات جلوه هایی از آن ذات یگانه اند. این یه بحث مفصل و عمیقه که خارج از حوصله دوستان هست و من هم قصد ندارم بازش کنم(مثال نور و آینه رو خوندی؟! تو این تاپیک خلاصشو گفتم). در چنین دیدگاهی، روبرو شدن با خدا به اون معنی که در تاپیک حاضر آمده ، اصلا مطرح نیست! ما در هر لحظه میتونیم از خدا چیزی بخوایم نه اینکه منتظر روبرو شدن با او باشیم اون هم یه روزی!!!![]()
جمله آخرتون هم نشون میده که هیچ، تکرار میکنم، هیچ اطلاع درستی از مبانی ادیان دیگه ندارین که بر اساس برخی ظواهر در موردشون صحبت میکنید! اگه دیدگاه برخی از آنها رو در مورد خدا بهتون بگم، از خجالت و تعجب پس می افتید!به شرطی که شناخت درستی از حقیقت خدا داشته باشین!
بهتره به جای اینکه بدون تفکر کافی در مورد دیگران موضعگیری کنیم، اول منظورشونو خوب متوجه بشیم، بعد جوابشونو بدیم!![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
اگه یه روز تو خیابون خودتو ببینی بهش چی میگی؟ | زنگ تفريح | 143 | |
![]() |
اگه ی روز فراموشی بگیری دوس داری چه خاطراتی رو یادت بیارن؟ | زنگ تفريح | 182 | |
![]() |
اگه یه روز از خواب پاشی.......؟؟؟ | زنگ تفريح | 11 | |
![]() |
اگه یه روز تو خیابون.......... | زنگ تفريح | 10 | |
![]() |
سوال:اگه امروز اولین روز زندگیتون بود چیکار میکردین؟ | زنگ تفريح | 34 |