اگه سوسک پشت گردنت باشه چیکار میکنی؟؟/
M mahboobeh عضو جدید Aug 11, 2014 #2 saeeddhk گفت: اگه سوسک پشت گردنت باشه چیکار میکنی؟؟/ کلیک کنید تا باز شود... 100در100 میمیرم... ایییییییشش چی بود این آخره شبی
saeeddhk گفت: اگه سوسک پشت گردنت باشه چیکار میکنی؟؟/ کلیک کنید تا باز شود... 100در100 میمیرم... ایییییییشش چی بود این آخره شبی
baran256016 عضو جدید کاربر ممتاز Aug 11, 2014 #3 saeeddhk گفت: اگه سوسک پشت گردنت باشه چیکار میکنی؟؟/ کلیک کنید تا باز شود... یاااااااااا خدااااااااااااااااااااا ولی خب قطعا از سر جام پا میشم جیغ میزنم بادستم میندازمش دیگه ...کاری ازم بر نمیاد بیش از این... بعدشم گریه میکنم بعدشم میرم یه دوش اساسی میگیرم ارع
saeeddhk گفت: اگه سوسک پشت گردنت باشه چیکار میکنی؟؟/ کلیک کنید تا باز شود... یاااااااااا خدااااااااااااااااااااا ولی خب قطعا از سر جام پا میشم جیغ میزنم بادستم میندازمش دیگه ...کاری ازم بر نمیاد بیش از این... بعدشم گریه میکنم بعدشم میرم یه دوش اساسی میگیرم ارع
saeeddhk عضو جدید کاربر ممتاز Aug 11, 2014 #5 کلا سوسک ها با من رفیقند.چندشب پیش خواب بودم یکی پشت گردنم بود
Autumn girl کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Aug 11, 2014 #6 saeeddhk گفت: کلا سوسک ها با من رفیقند.چندشب پیش خواب بودم یکی پشت گردنم بود کلیک کنید تا باز شود... واييييييييييييي من كه ديگه غش ميكنم
saeeddhk گفت: کلا سوسک ها با من رفیقند.چندشب پیش خواب بودم یکی پشت گردنم بود کلیک کنید تا باز شود... واييييييييييييي من كه ديگه غش ميكنم
fati24 کاربر فعال تالار هنر , کاربر ممتاز Aug 11, 2014 #7 میگیرم تو دستم لهش میکنم که دیگه پشت گردنم نره...
zahra_1992 عضو جدید Aug 11, 2014 #9 کلی بپر بپر میکنم تا بیافته!!!! البته الان بعد از سه سال زندگی تو خوابگاه خیلی عادی شده زندگی با این جانوران.....
کلی بپر بپر میکنم تا بیافته!!!! البته الان بعد از سه سال زندگی تو خوابگاه خیلی عادی شده زندگی با این جانوران.....
eti68 عضو جدید کاربر ممتاز Aug 11, 2014 #14 *breath* گفت: کلیک کنید تا باز شود... خو مگه چیه میترسم خوو از سوکس
Silence92 عضو جدید کاربر ممتاز Aug 18, 2014 #18 جییییییییییییییییییییییییغغغغغغغغغغ میکشم، میپرم هوااااا، مامانمو صدا میزنم، میدوئم این ور اون ور ، سوووووووووووسک سوووووووووسک
جییییییییییییییییییییییییغغغغغغغغغغ میکشم، میپرم هوااااا، مامانمو صدا میزنم، میدوئم این ور اون ور ، سوووووووووووسک سوووووووووسک
د دختر بهاری کاربر بیش فعال کاربر ممتاز Aug 18, 2014 #19 میندازمش پایین و میکشمش ترس که نداره اون فقط یه سوسکهههههههههه
saba27 کاربر بیش فعال کاربر ممتاز Aug 18, 2014 #21 اول خونسردی خودمو حفظ میکنم بعدشم پرتش میکنم اونطرف و میکشمش به همین راحتی
S shakiba.h کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Aug 18, 2014 #23 اینجا شکلک آب دهن قورت دادن نداره ؟؟.... . . . اگه بابا مامانم نباشن میکشمش ...سابقشم دارم
fatima1996 عضو جدید کاربر ممتاز Aug 22, 2014 #24 ابتدا خونسردی خود را حفظ کرده سپس جیـــــــــــــــــغ میکشیم... ب همین سادگی
Д дажджавая кропля عضو جدید کاربر ممتاز Aug 22, 2014 #25 برش میدارم میندازم دور بعدشم ی دوش حسابی میگیرم ..........آرع
saeeddhk عضو جدید کاربر ممتاز Aug 27, 2014 #30 دیشب ساعت 3 میخواستم بخوابم.دست کردم تو جیب دیدم یه چی اومده تو دستم دیدم یه سوسک تا اومدم بکشمش پرواز کرد.
دیشب ساعت 3 میخواستم بخوابم.دست کردم تو جیب دیدم یه چی اومده تو دستم دیدم یه سوسک تا اومدم بکشمش پرواز کرد.