اگه بهت بگن 1 ذقیقه بیشتر زنده نیستی چیکار میکنی؟

mehrdad2012

عضو جدید
کاربر ممتاز
ازخداوند میخواستم یک دقیقه ی دیگه فرصت بده تا از پدر ومادرم تشکر کنم و ازشون میخواستم که برام طلب مغفرت کنند .

MisyoMasoud

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دو رکعت نماز میخونم وتوبه میکنم خدارو هم شاکرم بلاخره باید رفت.

Nilpar

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه لباس خوشگل میپوشم که بعدا تو مراسمم بگن لحظه های اخر لباسش خیلی خوشگل بود!!!!

beti12

عضو جدید
چشامو می بستم و می گفتم خدایا خودت گفتی هیچوقت تنهام نمی ذاری! یه کم می ترسم!یه وقت تنهام نذاریا!

anise b

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه بتونم خانواده ام رو میبینم یا باشون حرف میزنم:(برای آخرین بار

milad1370

عضو جدید
رو به اسمان میکنم میگم خدا یا سهم ما از اسمان ابی و خاکیت هیچی نبود ولی ازت می خوام اخرتم را اسمونی کنی

zahra.71

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بابا 1 مین خیلی کمه........میشه یه کم چونه زد؟ را داره؟

yasna1373

عضو جدید
1 دقیقه خیلی کمه ولی خب تو همون مدت زمان میگم بدرود انسان هایی که نه شما من رو فهمیدید و نه من شما را فهمیدم!بدرود!

roya.b

عضو جدید
یه پیام خداحافظی واینکه چقد دوسشون دارم رو به همه دوست وآشنا وفامیل وخونواده سند میکنم
چند نفس عمیق میکشم وچشامو می بندم و به خودش فکر میکنم

Fateme_bay

عضو جدید
کاربر ممتاز
خدایی یه دقیقه هم شد وقت؟؟؟؟
اون لحظه که بهت خبر بدن داری یه دقیقه دیگه میمیری...هیچ کاری نمیکنی...

یعنی نمیتونی کاری بکنی...شانس اگه بیاری بتونی یه استغرالله ی چیزی بگی...اگه اصلا زبونت بتونه کار کنه
واسه اینکه شوکه میشی...اینکه خبر مرگ آدم رو یه دقیقه قبل از اتفاق افتادنش به آدم بدن...خیلی بزرگه...به نظرم بزرگترین غم واسه آدمه..اصلا شاید همون موقع دق کنی و بمیری..به یک دقیقه هم نکشته
تا بخوای بدویی بری بابا مامان رو ببینی و ببوسی!!!!وسط راه مردی...چه برسه به اینکه نماز بخونی....

چرا الان که وقت واسه انجام این کارها داریم انجامشون ندیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا الان که وقت دارم انجام نمیدم؟؟؟؟
چرا الان که میتونم زندم...بنده خوبی باشم نیستم؟؟؟
:cry:

حتما باید بهمون بگن دو روز دیگه...یه ساعت دیگه...قراره بمیری تا یادمون بیوفته...بنظرم شاید دیگه فایده ای نداشته باشه

نمیدونم اصلا ربطی داره یا نه اما یاد این شعر افتادم

مزرع سبز فلک دیدم و داس مه نو
یادم از کشته خویش آمد و هنگام درو

arch_archi

عضو جدید
کاربر ممتاز
خدایی یه دقیقه هم شد وقت؟؟؟؟
اون لحظه که بهت خبر بدن داری یه دقیقه دیگه میمیری...هیچ کاری نمیکنی...

یعنی نمیتونی کاری بکنی...شانس اگه بیاری بتونی یه استغرالله ی چیزی بگی...اگه اصلا زبونت بتونه کار کنه
واسه اینکه شوکه میشی...اینکه خبر مرگ آدم رو یه دقیقه قبل از اتفاق افتادنش به آدم بدن...خیلی بزرگه...به نظرم بزرگترین غم واسه آدمه..اصلا شاید همون موقع دق کنی و بمیری..به یک دقیقه هم نکشته
تا بخوای بدویی بری بابا مامان رو ببینی و ببوسی!!!!وسط راه مردی...چه برسه به اینکه نماز بخونی....

چرا الان که وقت واسه انجام این کارها داریم انجامشون ندیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا الان که وقت دارم انجام نمیدم؟؟؟؟
چرا الان که میتونم زندم...بنده خوبی باشم نیستم؟؟؟
:cry:

حتما باید بهمون بگن دو روز دیگه...یه ساعت دیگه...قراره بمیری تا یادمون بیوفته...بنظرم شاید دیگه فایده ای نداشته باشه

نمیدونم اصلا ربطی داره یا نه اما یاد این شعر افتادم

مزرع سبز فلک دیدم و داس مه نو
یادم از کشته خویش آمد و هنگام درو

باهات موافقم