اگر شما یک مسئول بلند پایه فرهنگی بودید

major7

عضو جدید
اگر شما یک مسئول بلند پایه فرهنگی بودید، و پول و قدرت کافی در اختیار داشتید ، چه طرح هایی برای بهبود وضعیت فرهنگی ارائه می کردید؟
این سوال در واقع تلنگریه به خودمون . همین ما که از وضعیت فرهنگی جامعه خودمون ناراضی هستیم. و فقط می دونیم بعضی مسایل فرهنگی ما ناصوابه. خب شما مدیر مسئول بیاین و طرح بدین.

آخرین ویرایش:

mor1360

عضو جدید
اگر شما یک مسئول بلند پایه فرهنگی بودید، و پول و قدرت کافی در اختیار داشتید ، چه طرح هایی برای بهبود وضعیت فرهنگی ارائه می کردید؟
این سوال در واقع تلنگریه به خودمون . همین ما که از وضعیت فرهنگی جامعه خودمون ناراضی هستیم. و فقط می دونیم بعضی مسایل فرهنگی ما ناصوابه. خب شما مدیر مسئول بیاین و طرح بدین.

زرنگیییییییی ؟! می خوای طرح های درخشان مهندسان نابغه ایرانو ببری به نام خودت ثبت کنی و ... آرهههههههه ؟! :D

جدا از شوخی، این بحث خیلی مفصل و تخصصیه ! فکر نکنم در این مقال و مجال بگنجه ! :)

major7

عضو جدید
زرنگیییییییی ؟! می خوای طرح های درخشان مهندسان نابغه ایرانو ببری به نام خودت ثبت کنی و ... آرهههههههه ؟! :D

جدا از شوخی، این بحث خیلی مفصل و تخصصیه ! فکر نکنم در این مقال و مجال بگنجه ! :)
الان ینی وقت خیلی تنگه که در این مجال نگنجه؟
شما خودت شروع کن منم پشتتم

Ice Dream

عضو جدید
کاربر ممتاز
من بیشتر روی نسل بعدی هزینه می کردم (حوزه آموزش و اطلاع رسانی)
و در کنارش هم برای بهبود وضعیت فعلی فعالیت های رسانه ای بیشتری انجام می دادم... بخصوص فکر می کنم در غالب سریال بشه خیلی از بی فرهنگی ها رو نقد کرد و یا خیلی از هنجارها رو برای جامعه با تکرار جا انداخت...
سعی می کردم آمارهای دقیق و به روز از وضعیت حوزه های مختلف فرهنگی داشته باشم و بر اساس آمارها تصمیم گیری بشه تو هر حوزه و اولویتها با مشورت با متخصصین مشخص بشه
روی حوزه های اقتصادی و سایر حوزه های مربوط که زیرمجموعه من نبودن فشار ایجاد می کردم تا عملکردهای اون حوزه ها هم در راستای بهبود وضعیت صورت بگیره:cool:
گسترش ارتباط با سایر فرهنگها هم همزمان می تونه منجر به آسیب یا ارتقا بشه... با درنظرداشتن این امر ارتباط با سایر فرهنگها هم می تونه روش خوبی برای بهبود اوضاع باشه

major7

عضو جدید
من بیشتر روی نسل بعدی هزینه می کردم (حوزه آموزش و اطلاع رسانی)
و در کنارش هم برای بهبود وضعیت فعلی فعالیت های رسانه ای بیشتری انجام می دادم... بخصوص فکر می کنم در غالب سریال بشه خیلی از بی فرهنگی ها رو نقد کرد و یا خیلی از هنجارها رو برای جامعه با تکرار جا انداخت...
سعی می کردم آمارهای دقیق و به روز از وضعیت حوزه های مختلف فرهنگی داشته باشم و بر اساس آمارها تصمیم گیری بشه تو هر حوزه و اولویتها با مشورت با متخصصین مشخص بشه
روی حوزه های اقتصادی و سایر حوزه های مربوط که زیرمجموعه من نبودن فشار ایجاد می کردم تا عملکردهای اون حوزه ها هم در راستای بهبود وضعیت صورت بگیره:cool:
گسترش ارتباط با سایر فرهنگها هم همزمان می تونه منجر به آسیب یا ارتقا بشه... با درنظرداشتن این امر ارتباط با سایر فرهنگها هم می تونه روش خوبی برای بهبود اوضاع باشه
میشه جزیی تر صحبت کنین و بصورت دقیق بگین چکار میکردین برای فرهنگ؟
شما میگی دستور میدادی سریال درست کنن برای اینکه بی فرهنگیا زدوده بشه...خب الانم دارن همین کارو میکنن. فقط ممکنه از دید شما ارزش های فرهنگی با مسئولان امروزی در تعارض باشه
گسترش ارتباط با سایر فرهنگ ها چگونه؟
حوزه آموزش و اطلاع رسانی برای نسل بعدی؟ بیشتر توضیح بده لطفا

Ahmad Engineer

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
درست شدن وضع فرهنگی خیلی خیلی کار داره...

من اگه میتونستم کاری که میخوام انجام بدم کاری میکردم که همه شاغل بشن و کار مناسبی داشته باشن
از طرفیم زود و به موقع ازدواج کنن
کسی که زندگیش نظم و ترتیبی داشته باشه وصبح زود بره سرکار و بعدشم با خونوادش باشه دیگه مجلی برای کارای ناصوابی که گفتی نداره
بعدشم سرشون به زن و کار خودشون گرمه دیگه مجالی واسه دیدن کارای ناصواب فرهنگی نداره...

mina jigili

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بحث راجع به این مقوله نیاز به فکر زیاد داره ولی اون چرا که به ذهنم میرسه را میگم
اول اینکه حجاب را آزاد میکردم
دو: امکانات شادی و تفریح برای مردمم را چه جوون چه کودک و پیر همه جوره فراهم میکردم تا اینکه اسم کشورمو مردمش انقد بد نره مثل الان که روزانه اتوبوس اتوبوس مردم میرن کشورای دیگه برای خوردن آب جو و کیف و حال وقتی تو کشور باشه چ نیازی دارن برن کشورای دیگه
سه: فرهنگ سازی عمیق از طریق رسانه ها راجع به داشتن روابط سالم و روشن کردن کامل جوونا
چهار:برطرف کردن مشکل کار
پنج:استعداد یابی جوونها از طریق برنامه های تلوزیونی و حمایت اونها
ششم:بالا بردن فرهنگ کتاب خوانی و جا انداختن این مساله و کشوندن جوونها به این سمت از طریق برنامه های سازمان یافته
هفت:برگزاری کلاس های رایگان برای بالا بردن سطح فکریه مردم درباره ی اطلاعات و علوم روز دنیا
هشتم:تدریس زبان انگلیسی و فرانسه به طور جدی در مقطع دبستان و بعد از اون آلمانی و اسپانیایی
و........

mor1360

عضو جدید
بجز موارد 3،4،5،6و7 که یا کلی هستند، یا در حال اجرا و یا غیر عملی، در موارد دیگه یه دفه بگو فرهنگ کشور رو با خاک یکسان می کردم دیگه ! :biggrin:

بالا