اگر در یک خانواده غیر مسلمان به دنیا اومده بودید، آیا باز هم مسلمان بودید؟

mehrshad53

اخراجی موقت
سلام:gol:
من تو هر خانواده اي بدنيا مي اومدم دين خانواده رو داشتم چون به نظرم همه ي دين ها يكي اند
مهم اين كه آدم ِِِ آدم خوبي باشه (مطمئنن فقط مسلمون ها بهشت نمي رن .....مسيحي هام ميرن ِيهودي هام ميرن ِزرتشتي هام ميرن و.........)
:gol:
خوب شد گفتی......
فردوس دمی ز بخت پالوده ماست، دوزخ شرری ز رنج بیهوده ماست
بهشت و جهنم کیلوئی چنده عزیزان؟! اگه بود که این اقایون مدعی که خودشون شما را مسلمون کردن این همه جنایت نمیکردن.......:razz:

art90

عضو جدید
خوب شد گفتی......
بهشت و جهنم کیلوئی چنده عزیزان؟! اگه بود که این اقایون مدعی که خودشون شما را مسلمون کردن این همه جنایت نمیکردن.......:razz:
كي گفته اين ها ما رو مسلمون كردن..................من گفتم كه همون اعتقاداتي رو داشتم كه خانواده ام داشته اعتقادات خانواده ي من تا اونجا كه من مي دونم 50 سال پيشم همين بوده و تو اين مدتم اگه تاتير منفي نداشته باشه تاتير متبت هم نداشتن.............
نبايد اين مسايل رو با دين قاطي كرد..............همه ي دين ها اين دوران رو گذروندن
اعتقاد به اين كه بهشت يا جهنم هست يا نه يه چيز شخصي.........منم اين متال رو زدم كه بگم همه ي دين ها يه چيز
ببخشيد من همهي س 3 نقطه ها رو ت تايپ كردم

100af

مدیر تالار مهندسی صنایع
مدیر تالار
کاربر ممتاز
همه جا فکر کنم همینجوره

شما تالا در باره دین های دیگه تحقیق کردی؟bible خوندی؟

مگه نمیگن مسلمون دینشو با تحقیق انتخاب میکنه و آزاده؟پس چرا بچه به دنیا میاد تو گوشش اذان میگن؟شاید اون نخواد مسلمون باشه

درسته. این مورد در همه ی دین ها صدق می کنه.و استثنا هستند کسانی که دین پدرانشون را رها می کنند. خوب منظور من از این تاپیک این بود :" چرا باید اینطور باشه؟ من و شمایی که در عصر اتم و... زندگی می کنیم چرا باید تحقیق را ترد کنیم؟ (نه زبانی در عمل)"

100af

مدیر تالار مهندسی صنایع
مدیر تالار
کاربر ممتاز
همه جا فکر کنم همینجوره

شما تالا در باره دین های دیگه تحقیق کردی؟bible خوندی؟

مگه نمیگن مسلمون دینشو با تحقیق انتخاب میکنه و آزاده؟پس چرا بچه به دنیا میاد تو گوشش اذان میگن؟شاید اون نخواد مسلمون باشه

خوب سوال من هم همینه چرا همه جا همین طوره؟ مگر ما امروزی ها ادعای دانش و فرهنگ نداریم؟ پس این تقلید بی چون چرا؟

100af

مدیر تالار مهندسی صنایع
مدیر تالار
کاربر ممتاز
خوب شد گفتی......

ما به دیگران کاری نداریم برای اصلاح جامعه باید از خودمون شذوع کنیم نه اینکه منتظر بشیم اول دیگران پا پیش بگذارند.در ضمن قرار نیست ما اشتباهاتمون را به خاطر گناه دیگران توجیه کنیم .

در این دنیا 2 چیز افسونم می کنید 1-آسمان آبی که می بینم و می دانم که نیست و 2 خدایی که نمی بینم ولی میدانم که هست.

100af

مدیر تالار مهندسی صنایع
مدیر تالار
کاربر ممتاز
دقیقا همینطوره دوست من.
ادیان یک سری خصوصیات مشترک دارن. مثل خداپرستی، عبادت، نیکی کردن به دیگران و ... . یک سری مسایل خاص خودشون هم دارن مثلا نوع روزه گرفتن. نوع عبادت و .... من با یک سری از این احکام که در اسلام هست و با یکسری از آیات قرآن نتونستم کنار بیام. به خاطر همین میگم اسلام رو قبول ندارم. نه اینکه با همه چیزش مشکل داشته باشم.

حرفتون را قبول دارم .من فکر میکنم یه سری هنجارها هستند که باید رعایت بشن حالا باهر دین ومسلکی.
در مورد آیات قران هم باید بگم نفهمیدن من وشما دلیل بر اشتباه بودنش نیست باور کن هستن کسایی که می تونن بفهمن و به ما هم بگن. اما شما نباید توقع داشته باشین این سوالها را من یا امثال من جواب بدن. خوب من وشمایی که تردید داریم باید بریم دنبالش تا بفهمیم درسته یا نه وگرنه کسی نمی آید به ما بگه تو روخدا قبول کنید؟!
ضرر و زیان این ندونستن اول به خودمون میرسه.پس وقتشه یه استارت بزنیم.

شیوای معمار

عضو جدید
:gol::gol::gol:

اگر همین آدم با همین روحیات بودم و مثلا" اشتباهی بعد از تولد منو می دادند به یه خونواده ی غیر مسلمان توی یه کشور غربی , فکر می کنم بله , باز هم مسلمان می شدم.

من خودم به طور اتفاقی از 3-4 سال پیش توی یه راهی قرار گرفتم , که باعث شد هر روز بیشتر و بیشتر به حقیقت اسلام پی ببرم.نمی خوام شعار بدم , یا کلیشه ای حرف بزنم که خستتون کنه , اما من فکر می کنم هر انسانی تو زندگیش موقعیت هایی واسش پیش می آد, حتی عشق به یه انسان دیگه, که اگه هوشیار باشه می تونه راه اصلی زندگیش رو پیدا کنه.
من بعد از خوندن عرفان های غربی و هندی و چینی و یا حتی مطالعه ی عهد جدید و عتیق که امروز وجود داره, واستفاده از همین قانون جاذبه ای که این روزا خیلی سر زبوناست, و خوندن مقالات راجع به فیزیک, و بعد مطالعه ی فلسفه ی فیلسوفانی مثل شیخ اشراق و ملاصدرا و اما محمد غزالی ,و یا حتی کتب نجوم ابوریحان بیرونی, و بعد خوندن کتاب های مذهبی مثل حق الیقین و علم الیقین و منتهی الآمال و حیوت القلوب... و بعد خوندن صحیفه ی سجادیه و نهج البلاغه که جدا" مست کننده است و در آخر تطبیق همه ی این ها با آیات قرآن پی بردم که حقیقت همیشه چقدر نزدیک و دم دست من بوده.اما من همیشه یا به خاطر بی توجهی یا به خاطر نگه کردن به رفتار آدمای دیگه بی دلیل به سمتش نمی رفتم.

البته این هم موضوع مهمی هستش که هر انسانی ظرفیت وجودی و راه هدایت خاص خودش رو داره, و هدایت در آخر به دست خداست.

reza4321

عضو جدید
کاربر ممتاز
:gol::gol::gol:

اگر همین آدم با همین روحیات بودم و مثلا" اشتباهی بعد از تولد منو می دادند به یه خونواده ی غیر مسلمان توی یه کشور غربی , فکر می کنم بله , باز هم مسلمان می شدم.

من خودم به طور اتفاقی از 3-4 سال پیش توی یه راهی قرار گرفتم , که باعث شد هر روز بیشتر و بیشتر به حقیقت اسلام پی ببرم.نمی خوام شعار بدم , یا کلیشه ای حرف بزنم که خستتون کنه , اما من فکر می کنم هر انسانی تو زندگیش موقعیت هایی واسش پیش می آد, حتی عشق به یه انسان دیگه, که اگه هوشیار باشه می تونه راه اصلی زندگیش رو پیدا کنه.
من بعد از خوندن عرفان های غربی و هندی و چینی و یا حتی مطالعه ی عهد جدید و عتیق که امروز وجود داره, واستفاده از همین قانون جاذبه ای که این روزا خیلی سر زبوناست, و خوندن مقالات راجع به فیزیک, و بعد مطالعه ی فلسفه ی فیلسوفانی مثل شیخ اشراق و ملاصدرا و اما محمد غزالی ,و یا حتی کتب نجوم ابوریحان بیرونی, و بعد خوندن کتاب های مذهبی مثل حق الیقین و علم الیقین و منتهی الآمال و حیوت القلوب... و بعد خوندن صحیفه ی سجادیه و نهج البلاغه که جدا" مست کننده است و در آخر تطبیق همه ی این ها با آیات قرآن پی بردم که حقیقت همیشه چقدر نزدیک و دم دست من بوده.اما من همیشه یا به خاطر بی توجهی یا به خاطر نگه کردن به رفتار آدمای دیگه بی دلیل به سمتش نمی رفتم.

البته این هم موضوع مهمی هستش که هر انسانی ظرفیت وجودی و راه هدایت خاص خودش رو داره, و هدایت در آخر به دست خداست.
مطمئنا شما از اون دسته خواهيد بود كه پيش خودتون حداقل شرمنده نيستيد و رفتسيد و با مطالعه اسلام رو انتخاب كرديد و مسلمان زاده باقي نمونديد.كاش يگران هم بدون تعصب و ديد منفي كه از قبل دارن برن و همين كتابها و خيلس كتابهاي ديگه از شهيد بهشتي و مطهري و كتابهاي ديگه كه فكر ميكنن ميتونن ايدئولوژي دينها رو مقايسه كنن رو بخونن بعد ببينن بازم ميتونن منفي نگرانه به خود دين و اصل دين نگاه كنن؟

100af

مدیر تالار مهندسی صنایع
مدیر تالار
کاربر ممتاز
دم در همون بهشتی که ما مسلمانها خیلی بهش اعتقاد داریم کسی وای نستاده بپرسه که مسلمونی،کلیمی،زرتشتی یا یهودی ازت میپرسه خدا کیه چقدر تلاش کردی بشناسیش موفق شدی؟، تونستی یه لحظه خوشحالش کنی تونستی دل بندشو نشکونی تونستی مال بندشو نخوری غیبت نکنی قضاوت نکنی دروغ نگی تونستی حق الناس نکنی از حق خودش میگذره ولی از حق بندش نمیگذره تونستی جوری رفتار کنی که جلوی ملائک سرشو بالا بگیره و بگه این بنده ی منه دیدین سربلندم کرد دیدین حق داشتم بگم بهش سجده کنید دیدید اشرف مخلوقاته، عزیزی که این تاپیک رو گذاشتی اینارو ازمون میخوان وگرنه داشتن کدوم مذهب یه اسمه که داریم دنبال خودمون میکشیمش، من فقط یه چیز میدونم و مطمئنم که اگر 100هزار بار دیگه به دنیا بیام باز هم عاشق خدام با تمام وجود و باز هم میخوام که علی وارانه زندگی کنم علی یارتون تو این روزهای عزیز;)

دین و اعتقاد به معنی یدک کشیدن یه اسم نیست.یعنی چیزی که در قلبت احساس می کنی و با تمام وجود بهش اعتقاد داری .به نظر من شما میتونی یه زرتشتی بهشتی باشی یا یک کلیمی بهشتی یا یک مسلمان بهشتی یا جهنمی.
منظورم از این تاپیک این بود که چقدر اعتقادات تون را می شناسید. این خدایی که شما ازش دم می زنید را چقدر می شناسی؟

100af

مدیر تالار مهندسی صنایع
مدیر تالار
کاربر ممتاز
من با جرات میگم اگر در یک خانواده ی مسلمان نبودم هیچ وقت مسلمان نمی شدم.یعنی اسمش را یدک نمی کشیدم.همون طور که اگر در خانوده ی انگلیسی بودم الان انگلیسی حرف میزدم.چه بخوایم و نخوایم اولین جرقه اعتقادات دینی توی خانواده اس.
بعضی ها طوری حرف میزنن که انگار توی این دنیا زندگی نمی کنن!مریخی ان!
آخه یکی بگه من کافر از کجا تحقیق کنم و انتخاب کنم؟
سراغ کتاب های هر دینی که برید ،مسلما همون دین را بهترین میدونه.
نمی خوام به اعتقادات کسی توهین کنم اما باور کنید پشت هر دینی تعصباتی شکل گرفته که باعث شده پیروانش از حقیقت دور بمونن.

smart man

عضو جدید
ضمن احترام به اعتقادات دوستان عرض می کنم که بسیار خوشحالم از اینکه مسلمون نیستم. البته این کار بدون تحقیق نبوده. مطالعات زیادی داشتم و چنین نتیجه گیری کردم. ولی خوب این سایت جای بیان نتیجه مطالعات من نیست.
شاد باشید.
ضمن احترام به مطالعات و تحقیقات شما!
شما که اینقدر محکم حرف میزنی یه مناظره با آقای حسنزاده آملی داشته باش اونوقت نتیجه رو به ما هم اعلام کن.(این آقا تو جوونیش در مورد ادیان مختلف مطالعه کرده )

NGH

عضو جدید

درس خواجه

'خواجه نصیر الدین ' دانشمند یگانه ی روزگار در بغداد مرا درسی آموخت که همه ی درس بزرگان در همه ی زندگانیم برابر آن حقیر می نماید و آن این است :

در بغداد هرروز بسیار خبرها می رسید از دزدی , قتل و تجاوز به زنان در بلاد مسلمانان که همه از جانب مسلمانان بود . روزی خواجه نصیر الدین مرا گفت می دانی از بهر چیست که جماعت مسلمان از هر جماعت دیگر بیشتر گنه می کنند با آنکه دین خود را بسیار اخلاقی و بزرگمنش می دانند ؟

من بدو گفتم : بزرگوارا همانا من شاگرد توام و بسیار شادمان خواهم شد اگر ندانسته ای را بدانم .

خواجه نصیر الدین فرمود :

ای شیخ تو کوششها در دین مبین کرده ای و اصول اخلاق محمد که سلام خدا بر او باد را می دانی . و همانا محمد و جانشینانش بسیار از اخلاق گفته اند و از بامداد که مومن از خواب بر می خیزد تا هنگامی که شبانگاه با بانویش همبستر می شود , راه بر او شناسانده شده است

اما چه سری است که هیچ کدام از ایشان ذره ای بر اخلاق نیستند و بی اخلاق ترین مردمانند وآنکه اخلاق دارد نه از مسلمانی اش که از وجدان بیدار او است.

من بسیار سفرها کرده ام و از شرق تا غرب عالم و دینها و آیینها دیده ام . از 'غوتمه ( بودا ) 'در خاورزمین تا 'مانی ایرانی' در باختر زمین که همانا پیروانشان چه نیکو می زیند و هرگز بر دشمنی و عداوت نیستند

آنها هرگز چون مسلمانان در اخلاقشان فرع و اصل نیست و تنها بنیان اخلاق را خودشناسی می دانند و معتقدند آنکه خود را بشناسد وجدان خود را بیدار کرده و نیازی به جزئیات اخلاقی همچون مسلمانان ندارد

اما عیب اخلاق مسلمانی چیست ای شیخ ؟

در اخلاق مسلمانی هر گاه به تو فرمانی می دهند , آن فرمان ' اما ' و ' اگر ' دارد .

در اسلام تو را می گویند :

دروغ نگو ... اما دروغ به دشمنان اسلام را باکی نیست

غیبت مکن ... اما غیبت انسان بدکار را باکی نیست

قتل مکن ... اما قتل نامسلمان را باکی نیست .

تجاوز مکن ... اما تجاوز به نامسلمان را باکی نیست .

و این ' اماها ' مسلمانان را گمراه کرده و هر مسلمان به گمان خود دیگری را نابکار و نامسلمانمي شمرد

قطعا" بنده اسلام رو انتخاب می کردم.​

100af

مدیر تالار مهندسی صنایع
مدیر تالار
کاربر ممتاز
شما که اینقدر محکم حرف میزنی یه مناظره با آقای حسنزاده آملی داشته باش اونوقت نتیجه رو به ما هم اعلام کن.(این آقا تو جوونیش در مورد ادیان مختلف مطالعه کرده )

ببینید هدف من از این تاپیک این نیست که اعتقادات مون را بهم تحمیل کنیم. می خوام با خودمون رو راست باشیم. من شخصا در مورد ادیان تحقیقی نکردم . این کار انجام نشدنیه! می دونید چرا؟ بری درمورد اسلام تحقیق کنی همه جا نوشته راه سعادت همینه! در مورد هر دین دیگه ای هم پیروانش هم چین حرف هایی می زنن.

100af

مدیر تالار مهندسی صنایع
مدیر تالار
کاربر ممتاز

درس خواجه

'خواجه نصیر الدین ' دانشمند یگانه ی روزگار در بغداد مرا درسی آموخت که همه ی درس بزرگان در همه ی زندگانیم برابر آن حقیر می نماید و آن این است :

در بغداد هرروز بسیار خبرها می رسید از دزدی , قتل و تجاوز به زنان در بلاد مسلمانان که همه از جانب مسلمانان بود . روزی خواجه نصیر الدین مرا گفت می دانی از بهر چیست که جماعت مسلمان از هر جماعت دیگر بیشتر گنه می کنند با آنکه دین خود را بسیار اخلاقی و بزرگمنش می دانند ؟

من بدو گفتم : بزرگوارا همانا من شاگرد توام و بسیار شادمان خواهم شد اگر ندانسته ای را بدانم .

خواجه نصیر الدین فرمود :

ای شیخ تو کوششها در دین مبین کرده ای و اصول اخلاق محمد که سلام خدا بر او باد را می دانی . و همانا محمد و جانشینانش بسیار از اخلاق گفته اند و از بامداد که مومن از خواب بر می خیزد تا هنگامی که شبانگاه با بانویش همبستر می شود , راه بر او شناسانده شده است

اما چه سری است که هیچ کدام از ایشان ذره ای بر اخلاق نیستند و بی اخلاق ترین مردمانند وآنکه اخلاق دارد نه از مسلمانی اش که از وجدان بیدار او است.

من بسیار سفرها کرده ام و از شرق تا غرب عالم و دینها و آیینها دیده ام . از 'غوتمه ( بودا ) 'در خاورزمین تا 'مانی ایرانی' در باختر زمین که همانا پیروانشان چه نیکو می زیند و هرگز بر دشمنی و عداوت نیستند

آنها هرگز چون مسلمانان در اخلاقشان فرع و اصل نیست و تنها بنیان اخلاق را خودشناسی می دانند و معتقدند آنکه خود را بشناسد وجدان خود را بیدار کرده و نیازی به جزئیات اخلاقی همچون مسلمانان ندارد

اما عیب اخلاق مسلمانی چیست ای شیخ ؟

در اخلاق مسلمانی هر گاه به تو فرمانی می دهند , آن فرمان ' اما ' و ' اگر ' دارد .

در اسلام تو را می گویند :

دروغ نگو ... اما دروغ به دشمنان اسلام را باکی نیست

غیبت مکن ... اما غیبت انسان بدکار را باکی نیست

قتل مکن ... اما قتل نامسلمان را باکی نیست .

تجاوز مکن ... اما تجاوز به نامسلمان را باکی نیست .

و این ' اماها ' مسلمانان را گمراه کرده و هر مسلمان به گمان خود دیگری را نابکار و نامسلمانمي شمرد

قطعا" بنده اسلام رو انتخاب می کردم.​

فرض کن شما اروپا به دنیا امده بودی .اون وقت چی؟

mojtaba_81

عضو جدید
وز عالم کفر تا به دین یک نفس است
وز عالم شک تا به یقین یک نفس است
این یک نفس عزیز را خوش میدار
کاز حاصل عمر ما همین یک نفس است

من همین الآن که اینم نمیدونم چی هستم ... حالا وای به حال اینکه بخوام فک کنم اگه یه چیز دیگه بودم چی میشدم ...

100af

مدیر تالار مهندسی صنایع
مدیر تالار
کاربر ممتاز
وز عالم کفر تا به دین یک نفس است
وز عالم شک تا به یقین یک نفس است
این یک نفس عزیز را خوش میدار
کاز حاصل عمر ما همین یک نفس است

من همین الآن که اینم نمیدونم چی هستم ... حالا وای به حال اینکه بخوام فک کنم اگه یه چیز دیگه بودم چی میشدم ...

اگرندونید الان کجا ایستادید هیچ وقت نمی تونید به جایی که می خواهید برسید!

mojtaba_81

عضو جدید
اگرندونید الان کجا ایستادید هیچ وقت نمی تونید به جایی که می خواهید برسید!
جایی که می خواهی برسی از کجا میدونی کجاست که از الان تصمیم رسیدن بهش رو داری؟...
جایی که فقط در تصوراته... زندگی فقط یه بار تکرار میشه و همه ی ما مثل بازیگرایی هستیم که داریم فی البداهه بازی می کنیم... شاید اونجایی که میخوای بهش برسی وقتی رسیدی (تازه اگرم همون باشه) اونجوری نباشه که تصور میکردی...

100af

مدیر تالار مهندسی صنایع
مدیر تالار
کاربر ممتاز
جایی که می خواهی برسی از کجا میدونی کجاست که از الان تصمیم رسیدن بهش رو داری؟...
جایی که فقط در تصوراته... زندگی فقط یه بار تکرار میشه و همه ی ما مثل بازیگرایی هستیم که داریم فی البداهه بازی می کنیم... شاید اونجایی که میخوای بهش برسی وقتی رسیدی (تازه اگرم همون باشه) اونجوری نباشه که تصور میکردی...

یعنی شما هیچ هدفی نداری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

pejman.pna

عضو جدید
کاربر ممتاز

این عزیزی که ازش نام می بری رو من نمی شناسم. ولی من مطالعاتم از خود قرآن بوده و نهج البلاغه. نیازی به ماله کشی این آقایون ندارم. جملات واضحی نوشته شده که نیازی به تفسیر (تحریف) این دوستان نیست.

NGH

عضو جدید
فکر می کنم بازم اسلام چون مستحضر هستین که آخرین دینه. یه مدتی هست که دارم در باره اسلام بخصوص حجاب تحقیق می کنم و این جمله "از بامداد که مومن از خواب بر می خیزد تا هنگامی که می خوابد، در اسلام راه بر او شناسانده شده است " برام مسلم شده.
ناگفته نماند که من انجیل رو هم خوندم.

Fo.Roo.GH

عضو جدید
کاربر ممتاز
من ترجیح میدادم بدون اینکه اسم دینی رو یدک بکشم....انسان زندگی کنم و بر اساس فطرت و وجدان و شرف انسانی پیش برم.

haj morteza

عضو جدید
کاربر ممتاز
من چون راجب دینم مطالعه کردم مطمئن باشید اون موقع هم اسلام رو انخاب میکردم.....

اسلام پیامبر رو که داره هیچ،امام علی داره،فاطمه زهرا داره،امام حسین داره،امام صادق داره و امام زمان داره....

تعقل،علم،عشق،ایثار،شهادت و نزد خدا روزی خردن و.......

بالا