اهل تسنن

وضعیت
موضوع بسته شده است.

hami_sani

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دلیلم اینه 1- خدا هیچ جای قرآن از مسئله به این مهمی ( ولایت شخص بر مردم ) سخنی نمگه یعنی هیچ تصریحی نداره که ای مردم بعد از پیامبر بر علی اقتدا کنید . 2- در فرهنگ لغت عربی معنی ولی دوست هست اگر باور ندارید تمام فرهنگ های بیطرف عربی رو نگاه بندازید. 3- مسئله غدیر به خاطر حرفهایی بود که پشت سر علی گفته میشد و پیامبر چون علی رو میشناخت کاروان رو متوقف کرد و خواست که با علی دشمنی نکنند. حرفشون هم این بود که میگفتن علی خیانت کرده به بیت المال و از غنایم جنگی بیش از سهمش برداشته .
یه سوال
خدا زمانیکه حادثه غدیر رخ داد گفت من بر شما منت گذاشتم وبه پیامبر گفت اگر انچه بر تو فرض کردم به مردم انتقال ندهی دینت کامل نیست ایا خدا این همه تاکید کرد که بگه دو نفر با هم دوستن؟
لطفا به حاشیه نکشون
فقط جواب همینو بده

hami_sani

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
کلا علم شیعه برا اساس فرافکنی و سفسطه ساخته شده
توی حوزه هم یه درسی در همین رابطه دارن
یعنی وختی بزرگاتون یاد میگیرن چطور ملت رو بپیچونن
نباید انتظاری از عوامتون داشت!!!!

امیدوارم به راه راست برگردین!!!!!!
امیدوارم شما نیز هدایت شوید

hami_sani

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بحث وضو نیاز به دانستن علوم صرف ونحو دارد که اگر به کتابهای صرفی خودتون مراجعه کنید و بخونیدش بعد بایین آیه رو تجزیه کنید خواهید فهمید که منظور خدا چی بوده. الان تاپیک جای بحث های فرعی نیس ولش کنید .
عزیز من شما تو مساعل جزئی زورتون میاد زیر بار حرف خدا برید
بعد چطور میشه انتظار قبول ولایت رو داشته باشین

hami_sani

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام به همگي. من سني هستم. سني شمال كشور. ببينيد سني از اسمش پيداست انجام دهنده ي سنت هاي پيامبر(ص). اين سنت ها به گفته ي شيعه ها مستحب هستش. والا ما هم منكرش نميشيم. ولي اينجا از بچگي بهمون ياد ميدن اون مستحب هارو هم بخونيم. تفاوت ماها فقط در همين نمازمون هستش. وگرنه بعضي جاها يه لاييك از يه مسلماني كه تظاهر به مسلمان بودن ميكنه بهتر باشه. منظورم رفتار و تصميم هايي هست كه ميگيره. پس به گفته ي پيامبر (ص) : هركس به سمت قبله وايسه نماز بخونه، بگه خدا يكي و پيامبرم محمد (ص) هستش مسلمان نام خواهد گرف. پس بحثمون از اين لحاظ ديگه تمومه.
لطفا اینقدر تفاوت رو کوچیک جلوه ندین
تفاوت ما اینه که ما قران رو قبول داریم(حالا اینکه هممون گناه میکنیم بحثش جداست)
ولی شما همشو قبول ندارین.یعنی اینکه هر جاشو دوس دارین قبول دارین و بقیه شو نه

hami_sani

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ببينيد هركي اگه ميگه نميدونم سني ها علي رو قبول ندارن دروغ گفته عين چي. و بعضي ها هم ميگن شيعه ها از حرف هاشون معلومه كه علي (ع) رو بالاتر از محمد(ص) ميدونن. خب اينم دروغه. اينجا شيعه ها هستن كه با عمر مشكل دارن و اون رو يه كافر بيشتر نميدونن.
اونا کسایی هستند که بهشون میگن علی اللهی
وما ازونا نیستیم

hami_sani

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ببخشيد. ولي محمد (ص) گفته اگه عمر نبود اسلامي كه اون موقع پا گرفت هم نبود. درست عمر قبلا يه آدم قمه كش و شر بوده . ولي بعدا كه مسلمون شده جون همه ازش ميترسيدن اومدن مسلمون شدن. حالا چطور ميگي اگه كافر نبود پس چي بود؟؟؟!!!
به پیامبر دروغ نبندین پیامبر هیچ وقت به قاتل دار و دسته ی قاتل دخترش همچین چیزی نسبت نمیده

hami_sani

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
لطف داری شما
دیگران میتونن درک کنن که الان منطق شیعه چیه
سفسطه
جواب ندارین هیچوخت!!!!

اگه میدونستین پس اهل تسنن رو به دشمن علی بودن تهمت نزنین!!!!

مثل اینکه محیط این باشگاه همچنان احمقانست و به هیچ وجه نمیشه بحث عقلانی کرد
خوش باشین
ملت دارن مفت مفت پولاتونو میخورن
شمام بیاین ازین حرفای خاله زنکی بزنین!!!!!
سلام ادب
تو خودتو ناراحت نکن
اینا همه نفهمن
یه نفر میفهمه اونم تویی
فقط دیر به دنیا اومدی دنیا از دست رفت

hami_sani

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من با بچه های اهل تسنن برخوردداشتم انصافا" آدمای خوب و منظم و توپی بودن فریضه های دینی خودشون رو هم دقیق وکامل انجام میدادن اهل دروغ وغیبت هم نبودن ایمان قوی هم داشتن درکل مسلمان به تمام معنا .
اصل ایمانو ول کردن چسبیدن به ظواهرش

shotgun

عضو جدید
اصل ايمان چيه؟ اينه كه بري روضتو بخوري. نمازتو شكسته بخوني و آخر هم بگي من از ته قلبم به خدا ايمان دارم؟؟؟؟؟

k2_h

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من تقریبا نصف نظراتو خوندم....خداییش خیلی زیاد بودن ....ولی در اینکه سنی ها با شیعه ها فرق اساسی دارن شک ندارم.....
متاسفانه اگه خیلی صریح بیایم در مورد کافر بودن یا نبودن سنی ها بحث کنیم همه جبهه میگیرن بدون اینکه حتی فکر کنن چون تجربه داشتم که میگم....
ولی وقتی خدا میگه هرکس من رو قبول داره باید تو راه راست قدم بزاره و هدایت شده باشه ....یعنی اهل بیت رو قبول داشته باشه و همچنین امیرالمومنین رو انتظار دارین امتی که این حرف خدارو نادیده میگیرن و طبق میل خودشون یا تحریفاتی که شده عمل میکنن و علی ع رو امام خودشون نمی دونن و غیر مستقیم حکمت سخنان خدا رو باطل میکنن کافر نباشن؟
مگه معنی کفر یعنی چی؟
مگه کافر شاخ و دم داره؟

خسته نباشی تو کلا . عزیز من علی جانشین نبوده و نشد و نیست و نخواهد شد . حالا هی بگین ما مسلمونیم شما سنی ها کافر . برین حج اون موقع میفهمین کی به کیه . فقط اونجا بلدن با شما چکار کنن

hami_sani

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
جالبه ؛ بجای اینکه انسانیت فراموش شده رو پیدا کنیم . به رنگها می پردازیم
بهتر است انسان باشیم نه شیعه و نه سنی و نه هیچ مکتب دیگر
شما خودتو ناراحت نکن
وقتی گزاشتنت تو قبر ازت پرسیدن امامت کیه بگو من ادمم .شیعه و سنی چیه؟
کلا بیخیال

shotgun

عضو جدید
شما خودتو ناراحت نکن
وقتی گزاشتنت تو قبر ازت پرسیدن امامت کیه بگو من ادمم .شیعه و سنی چیه؟
کلا بیخیال

وقتي ميذارنت تو قبر نميپرسن امامت كيه. ميپرسن پيامبرت كيه خدات كيه ؟ نماز خوندي؟؟

AminNePo

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام ادب
تو خودتو ناراحت نکن
اینا همه نفهمن
یه نفر میفهمه اونم تویی
فقط دیر به دنیا اومدی دنیا از دست رفت
نخیر الان 5 ملیارد نفر میفهمن
1 میلیارد نفر (سنی ها) معتقدن که راه اینه
صد ملیون معتقد چاه اینه

خر هم باشه میره سمت اونایی که موفقترن!!!!!!!

hami_sani

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام.
من یک سنی و کرد هستم.
شمایی که این سوال رو مطرح کردین واقعا آدم بی فکری هستین .
سوالتون یک توهین محسوب میشه.
نه سنی و نه شیعه بلکه هر کسی که شهادتین گفته باشه مسلمون محسوب میشه.
آدم هایی افراطی مثل شما کم نیستند.
در ضمن شما در حد و اندازه ای نیستین که در مورد هر مساله ای فتوا صادر کنید.
اگه منم مثل شما فکر میکردم میگفتم شیعه ها نه تنها کافر بلکه مشرک هم هستند اما با یک دید بدون تعصب وقتی یک شیعه رو در حال نماز میبینم با خودم فکر میکنم که اون هم خدای محمد رو پرستش میکنه.
شمایی که این سوال رو مطرح کردین مسلمون نیستین .
حضرت حسین(ع) میفرمایند :اگر دین نداری لا اقل آزاده باش.
بعد از دیدن سوال شما این آیه به خاطرم اومد :
همگی به ریسمان اللهی چنگ زنید و متفرق نشوید
نه عزیزم کی گفته صرف گفتن شهادتین مسلمون میشیم؟
مسلمونی به حرف نیست
من فتوا صادر نکردم
در برابر قران جواب داری جواب منطقی بده نداری اسپم نکن

ITDeveloper

عضو جدید
کاربر ممتاز
صد ملیون معتقد چاه اینه

بزار خر ها برن طرف موفق تر ها
همون بهتر که خرا با اونا باشند

hami_sani

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به نظر من هم تشیع هم تسنن ایراد دارن یه جاهایی این بهتره یه جاهایی اون. مثلا سنی ها ازدواج موقت رو قبول ندارن، و اونو مخصوص پیامبر اسلام می دونن یا این که شیعیان اکثر ادعیه شون به امام ها و امامزاده ها اختصاص داره،و دعاهای کمتری دارن که به خود خدا اختصاص داشته باشه ،خود شما ببینید چقدر برنامه های تلویزیون یا... به خود خدا اختصاص داره ولی سنی ها این کارها رو شرک حساب می کنن.یا سنی ها توبه مرد و زن بعد از ارتداد رو قبول دارن ولی شیعیان توبه مرد مرتد رو قبول ندارن.و...
من بیشتر مثال ها رو در مورد تسنن زدم چون خیلی کمتر دربارشون بحث شده منظورم از این نوشته ها این بود که اکثر ما از احکام دیگر ادیان و دیگر مذاهب غالبا بی خبریم .هیچ جا هم به جز درباره تشیع برای ما توضیحی ندادن پس بهتره قضاوت هامون بر اساس تعصبات نباشه و بر اساس آگاهی و دلیل و منطق باشه.
عزیزم موضوع بحث اینا یی که گفتی نیس
مردم ما گناه میکنن دلیلی نداره بگیم شیعه مشکل داره
هر کس جواب کار خودشو میده

Maryam.Silent

عضو جدید
کاربر ممتاز
من خودم دوستای سنی زیادی دارم اما هیچ وقت باهاشون بحث نمیکنم چون قبولشون ندارم. حضرت محمد(ص) فقط تئ ماجرای غدیر امام علی معرفی نکرده تو هر موقعیتی این کارو کرده و در نهایت تو آخرین حجش ساعت ها مردمو تو اون بیابونه داغ نگه نداشته که فقط بگه علی دوستمه
آخرشم بگم که من اصلا نماز روزه هاشونو قبول ندارم

abu_72

عضو جدید
کاربر ممتاز
چه جالب چطور اصول دین اهمیت نداره؟
ببخشيد كجايي اصول دين به خلافت علي (ع) و ابوبكر ربط داره

منظور من كه امامت نبود ............... منظورم خلافت و جانشيني بعد از پيامبر (ص) هست

hami_sani

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خسته نباشی تو کلا . عزیز من علی جانشین نبوده و نشد و نیست و نخواهد شد . حالا هی بگین ما مسلمونیم شما سنی ها کافر . برین حج اون موقع میفهمین کی به کیه . فقط اونجا بلدن با شما چکار کنن
ببخشید خیلی عذر میخام واقعا شرمندم
ولی مجبور میکنی ادمو یه چیزی بگه
سگم در خونه خودش زور داره

hami_sani

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
وقتي ميذارنت تو قبر نميپرسن امامت كيه. ميپرسن پيامبرت كيه خدات كيه ؟ نماز خوندي؟؟
اینو شما میگین
عزیزم
ببین وقتی با دلیل اوردن قانع نمیشین دیگه کار به اینجاها میرسه که هر کی میاد یه چیزی میگه

hami_sani

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
صد ملیون معتقد چاه اینه

تا ببینیم خر موفقیت رو در چی میدونه
البته خره دیگه شایذم نفهمید
نمونش زیاده

abu_72

عضو جدید
کاربر ممتاز
دقيقا روي اين بحث دارم ......... آقا چه فرقي داره كه چه كسي به خلافت رسيد اين موضوع 1200 سال پيش اهميت داشت

بعدش هم اينو بدون وقتي ميري حج تا 7 بار دور زادگاه علي (ع) طواف نكني حاجي نميشي ..... اول بايد دور علي بگردي تا بشي حاجي

hami_sani

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من خودم دوستای سنی زیادی دارم اما هیچ وقت باهاشون بحث نمیکنم چون قبولشون ندارم. حضرت محمد(ص) فقط تئ ماجرای غدیر امام علی معرفی نکرده تو هر موقعیتی این کارو کرده و در نهایت تو آخرین حجش ساعت ها مردمو تو اون بیابونه داغ نگه نداشته که فقط بگه علی دوستمه
آخرشم بگم که من اصلا نماز روزه هاشونو قبول ندارم
ولی حرف منطقی رو اینجا کسی قبول نمیکنه

Maryam.Silent

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظر من هم تشیع هم تسنن ایراد دارن یه جاهایی این بهتره یه جاهایی اون. مثلا سنی ها ازدواج موقت رو قبول ندارن، و اونو مخصوص پیامبر اسلام می دونن یا این که شیعیان اکثر ادعیه شون به امام ها و امامزاده ها اختصاص داره،و دعاهای کمتری دارن که به خود خدا اختصاص داشته باشه ،خود شما ببینید چقدر برنامه های تلویزیون یا... به خود خدا اختصاص داره ولی سنی ها این کارها رو شرک حساب می کنن.یا سنی ها توبه مرد و زن بعد از ارتداد رو قبول دارن ولی شیعیان توبه مرد مرتد رو قبول ندارن.و...
من بیشتر مثال ها رو در مورد تسنن زدم چون خیلی کمتر دربارشون بحث شده منظورم از این نوشته ها این بود که اکثر ما از احکام دیگر ادیان و دیگر مذاهب غالبا بی خبریم .هیچ جا هم به جز درباره تشیع برای ما توضیحی ندادن پس بهتره قضاوت هامون بر اساس تعصبات نباشه و بر اساس آگاهی و دلیل و منطق باشه.
سارا جان برای چی ازدواج موقت فقط واسه پیامبره؟ کی اینو گفته؟ درسته الان خیلیا از این قانون سو استفاده میکنن اما دلیل نمیشه قانونیو که خدا تو دین گذاشته و خلیفه ی دوم(عمر) ورش داشته دلیله برتری باشه

hami_sani

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ببخشيد كجايي اصول دين به خلافت علي (ع) و ابوبكر ربط داره

منظور من كه امامت نبود ............... منظورم خلافت و جانشيني بعد از پيامبر (ص) هست
ای بابا مگه اماما از فضا اومدن
خوب علی امامه دیگه

k2_h

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بسیار خوشحالم که این حرف رو میشنوم
راستش من با اهل تسنن شمال هیچ آشنایی ندارم
و خوشحالم که این طوری فکر می کنند

ولیکن اکثریت اهل تسنن دارن پیرو اون ها میشن، اکثر روحانیون اهل تسنن اونجا درس می خونن و بالطبع نظریات اون ها رو با خودشون میارن

سخت در اشتباهی عزیزم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا