اهل تسنن

وضعیت
موضوع بسته شده است.

jovhar

عضو جدید
کاربر ممتاز
عزیز من این تفسیر که مال خودتونه همون خودتون مراجعه کنید بهش کافیه ثانیا آیه داره بر قلب پیامبر نازل میشه نه عثمان و خداوند اگر میخواست کس دیگه ای رو خطاب قرار بده نعوذ بالله انقدر سواد داره !! که بگه هو !!

خدا حرفش دونمیشه
یااین درسته
انما یرید اللّه لیذهب عنکم الرجس اهل البیت و یطهرکم تطهیراً

یا اون

بههرحال اگرم منظور پیامبر باشه ناقض نیست و گناه محسوب نمیشه. حتیترک اولی هم نیست.

.MosTaFa.

کارشناس تالار مهندسی صنایع
کاربر ممتاز
عزیز من این تفسیر که مال خودتونه همون خودتون مراجعه کنید بهش کافیه ثانیا آیه داره بر قلب پیامبر نازل میشه نه عثمان و خداوند اگر میخواست کس دیگه ای رو خطاب قرار بده نعوذ بالله انقدر سواد داره !! که بگه هو !!

شما علوم قرآنیت در چه سطحه برادر؟
هر جا قرآن خطاب قرار داده انت، یعنی آیه برمی گرده به پیامبر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

در ضمن شما سنی ، من شیعه، من به تفاسیر شما چیزی نگفتم که شما بی ادبی می کنی
مودب باش و با حوصله

ثانیا، این تفسیر تنها نیست، توی تفسیر صافی و ... هم همینو نوشته
تفسیر هم من درآوردی نیست برادر، از آیات و روایاته، منبع این روایت هم از امام صادق هست و کتاب مجمع البیان

shotgun

عضو جدید
سلام به همگي. من سني هستم. سني شمال كشور. ببينيد سني از اسمش پيداست انجام دهنده ي سنت هاي پيامبر(ص). اين سنت ها به گفته ي شيعه ها مستحب هستش. والا ما هم منكرش نميشيم. ولي اينجا از بچگي بهمون ياد ميدن اون مستحب هارو هم بخونيم. تفاوت ماها فقط در همين نمازمون هستش. وگرنه بعضي جاها يه لاييك از يه مسلماني كه تظاهر به مسلمان بودن ميكنه بهتر باشه. منظورم رفتار و تصميم هايي هست كه ميگيره. پس به گفته ي پيامبر (ص) : هركس به سمت قبله وايسه نماز بخونه، بگه خدا يكي و پيامبرم محمد (ص) هستش مسلمان نام خواهد گرف. پس بحثمون از اين لحاظ ديگه تمومه.

AminNePo

عضو جدید
کاربر ممتاز
جواب پری جواب خوبیه واست.:smile:
چوپانی که به گوسفندایی که دنبالش راه افتادن نمیتونه راه رسیدن به آغل رو درست نشون بده
چوپان نیست چه برسه به چوپان خوب!!!!!!

اولا که من به وجود این موجود اعتقاد ندارم
پس کسی که وجود نداره عقلی هم نداره که بیاد عاقل بشه

دوما چطور توی یه آیه از اون کتابتون کلمات داره معنای نهان هستن اما جای دیگه معنای رو؟؟؟؟

تناقض و فقط تناقض

هر دو گروه دارای تناقضای به شدت قوی هستن!!!!!

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز
دلیلم اینه 1- خدا هیچ جای قرآن از مسئله به این مهمی ( ولایت شخص بر مردم ) سخنی نمگه یعنی هیچ تصریحی نداره که ای مردم بعد از پیامبر بر علی اقتدا کنید . 2- در فرهنگ لغت عربی معنی ولی دوست هست اگر باور ندارید تمام فرهنگ های بیطرف عربی رو نگاه بندازید. 3- مسئله غدیر به خاطر حرفهایی بود که پشت سر علی گفته میشد و پیامبر چون علی رو میشناخت کاروان رو متوقف کرد و خواست که با علی دشمنی نکنند. حرفشون هم این بود که میگفتن علی خیانت کرده به بیت المال و از غنایم جنگی بیش از سهمش برداشته .

در فرهنگ عربی هر کلمه در جای مختلف معنی متفاوت تری پیدا میکنه....مثل انگلیسی یا فارسی خودمون....
پیامبر بدون دلیل اونهمه ملتو جمع نکرد که بعد بیاد به مردم بگه من و علی با هم رفیقیم...خوب اینو اگه نمیگفتم همه میدونستن....غیر از اینه؟پس معنی ولی معنی جدی تری پیدا میکنه....یعنی از یه دوست و رفیق معمولی بیشتر...یعنی بعد من همه کاره ....ولی من ...جانشین من
این مسئله ی غنایم جنگی رو درموردش جایی نشنیده بودم اگه تونستم بعدا جوابتونو میدم....
شما اگه قران رو قبول داری پیامبرم باید قبول داشته باشی....پیامبر گفته من بعد خودم دوتا جانشین بین مردم میزارم ....کتابم و عترتم که عترتش همان اهل بیت یعنی امیرالمومنین و خاندانشونه....
در ضمن خدا بارهادر قران گفته:
شامل مغفرت خدا نمیشوید مگر>>
توبه کنید ...به خدا ایمان اورید ....عمل صالح انجام دهید ....و هدایت شده باشید و اهل بیت رو قبول داشته باشید

.MosTaFa.

کاربر ممتاز
سلام به همگي. من سني هستم. سني شمال كشور. ببينيد سني از اسمش پيداست انجام دهنده ي سنت هاي پيامبر(ص). اين سنت ها به گفته ي شيعه ها مستحب هستش. والا ما هم منكرش نميشيم. ولي اينجا از بچگي بهمون ياد ميدن اون مستحب هارو هم بخونيم. تفاوت ماها فقط در همين نمازمون هستش. وگرنه بعضي جاها يه لاييك از يه مسلماني كه تظاهر به مسلمان بودن ميكنه بهتر باشه. منظورم رفتار و تصميم هايي هست كه ميگيره. پس به گفته ي پيامبر (ص) : هركس به سمت قبله وايسه نماز بخونه، بگه خدا يكي و پيامبرم محمد (ص) هستش مسلمان نام خواهد گرف. پس بحثمون از اين لحاظ ديگه تمومه.

می دونی چیه عزیز؟
من سال ها با اهل تسنن رفیق بودم
فرق ما و شما اینه که ما دنباله رو علی هستیم و شما دنباله رو عمر
در بسیاری از جاها این اتفاق افتاده، و بیشتر اختلافات از این ناشی میشه

jovhar

عضو جدید
کاربر ممتاز
چوپانی که به گوسفندایی که دنبالش راه افتادن نمیتونه راه رسیدن به آغل رو درست نشون بده
چوپان نیست چه برسه به چوپان خوب!!!!!!

اولا که من به وجود این موجود اعتقاد ندارم
پس کسی که وجود نداره عقلی هم نداره که بیاد عاقل بشه

دوما چطور توی یه آیه از اون کتابتون کلمات داره معنای نهان هستن اما جای دیگه معنای رو؟؟؟؟

تناقض و فقط تناقض

هر دو گروه دارای تناقضای به شدت قوی هستن!!!!!

من که نمی فهمم چی میگی
:(

Savant

کاربر بیش فعال
شما علوم قرآنیت در چه سطحه برادر؟
هر جا قرآن خطاب قرار داده انت، یعنی آیه برمی گرده به پیامبر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

در ضمن شما سنی ، من شیعه، من به تفاسیر شما چیزی نگفتم که شما بی ادبی می کنی
مودب باش و با حوصله

ثانیا، این تفسیر تنها نیست، توی تفسیر صافی و ... هم همینو نوشته
تفسیر هم من درآوردی نیست برادر، از آیات و روایاته، منبع این روایت هم از امام صادق هست و کتاب مجمع البیان
عجب آدمی هستی تو . میگم شما به تفسیر خودتون مراجعه کنید توهینه !!! شاید !!
شما همش میگین این تفسیر و اون تفسیر واو روایت همش هم از شیعه !! من شیعه نیستم بخوام نظرات چند دانشمند شیعه رو قبول کنم به راحتی !! احترام حضرت صادق واجبه اما شما از کجا میدونید چنین حرفی رو ایشون زدن ؟

AminNePo

عضو جدید
کاربر ممتاز
می دونی چیه عزیز؟
عزیز دل
اصلا میدونی خلفای راشدین چی هستن؟؟؟؟؟
ابوبکر - عمر - عثمان - علی - حسن - بعدشم حسین میشد اگه معاویه جنگ راه نمینداخت!!!!!

shotgun

عضو جدید
می دونی چیه عزیز؟
ببينيد هركي اگه ميگه نميدونم سني ها علي رو قبول ندارن دروغ گفته عين چي. و بعضي ها هم ميگن شيعه ها از حرف هاشون معلومه كه علي (ع) رو بالاتر از محمد(ص) ميدونن. خب اينم دروغه. اينجا شيعه ها هستن كه با عمر مشكل دارن و اون رو يه كافر بيشتر نميدونن.

jovhar

عضو جدید
کاربر ممتاز
دلیلم اینه 1- خدا هیچ جای قرآن از مسئله به این مهمی ( ولایت شخص بر مردم ) سخنی نمگه یعنی هیچ تصریحی نداره که ای مردم بعد از پیامبر بر علی اقتدا کنید . 2- در فرهنگ لغت عربی معنی ولی دوست هست اگر باور ندارید تمام فرهنگ های بیطرف عربی رو نگاه بندازید. 3- مسئله غدیر به خاطر حرفهایی بود که پشت سر علی گفته میشد و پیامبر چون علی رو میشناخت کاروان رو متوقف کرد و خواست که با علی دشمنی نکنند. حرفشون هم این بود که میگفتن علی خیانت کرده به بیت المال و از غنایم جنگی بیش از سهمش برداشته .
جالب شد
عجب چند منبع معتبر بیار که همشون این حرفتو مستند آورده باشن

انما ولیکم الله ورسوله
یعنی خدا دوست شماست ها:surprised:

jovhar

عضو جدید
کاربر ممتاز
عزیز دل
ابوبکر - عمر - عثمان - علی - حسن - بعدشم حسین میشد اگه معاویه جنگ راه نمینداخت!!!!!

آقا شما اگه نه سنی هستی:surprised: نه شیعه وارد این بحثا نشو که نمیشه دلیل منطقی داشت.
جای صحبت باشما یه تاپیک دیگه هست نه اینجا

AminNePo

عضو جدید
کاربر ممتاز
من که نمی فهمم چی میگی
:(
ببین
شما خودت مگه عقل نداری؟؟؟؟؟؟؟
برو بشین اون کتاب رو بخون
هرچقدر ازش فهمیدی بسته
چون همون خداتون تو همون کتابتون گفته که به هرکس به قدر درکش علم میدیم!!!!

حالا چطوره که یه گروهی میان میشینن دور هم تخمه میشکونن تفسیر قرآن میدن بیرون؟؟؟؟؟
میگن اینجاش مفهوم پنهان داره
اینجاش همینه که هست

خب میتونن ازش استفاده ابزاری بکنن
منم میتون الان بیام بشینم تفسیر بدم بیرون بگم همینه که هست!!!!!!!

درک علما از اون کتاب درک درجه چهار به حساب میاد
یعنی یه چیز به شدت ناقص
کدومشون اومدن اول کتابشون بگن من هم انسانم و به اندازه فهمم نوشتم
همشون فکر میکردن بودن اونجا و دیدن که محمد چطور این کتاب رو نوشته!!!!!!

Savant

کاربر بیش فعال
در فرهنگ عربی هر کلمه در جای مختلف معنی متفاوت تری پیدا میکنه....مثل انگلیسی یا فارسی خودمون....
پیامبر بدون دلیل اونهمه ملتو جمع نکرد که بعد بیاد به مردم بگه من و علی با هم رفیقیم...خوب اینو اگه نمیگفتم همه میدونستن....غیر از اینه؟پس معنی ولی معنی جدی تری پیدا میکنه....یعنی از یه دوست و رفیق معمولی بیشتر...یعنی بعد من همه کاره ....ولی من ...جانشین من
این مسئله ی غنایم جنگی رو درموردش جایی نشنیده بودم اگه تونستم بعدا جوابتونو میدم....
شما اگه قران رو قبول داری پیامبرم باید قبول داشته باشی....پیامبر گفته من بعد خودم دوتا جانشین بین مردم میزارم ....کتابم و عترتم که عترتش همان اهل بیت یعنی امیرالمومنین و خاندانشونه....
در ضمن خدا بارهادر قران گفته:
شامل مغفرت خدا نمیشوید مگر>>
توبه کنید ...به خدا ایمان اورید ....عمل صالح انجام دهید ....و هدایت شده باشید و اهل بیت رو قبول داشته باشید
اولا اینکه شما دشمنی با علی رو دست کم میگیرید که ملتو برای عدم دشمنی جمع کنه !! دوما هر کی هر حدیثی نقل کرد سرع نگو خوب حتما پیامبر گفته ! کتابی وعتری نیست و کتبی و سنتی هست . یعنی در نظر شما اهل بیت پیامبر بیشتر از خود پیامبر میتونن مفید واقع بشن برای جامعه ؟ سوما مسئله اینجاس که اهل بیت چه کسانی هستن ؟

AminNePo

عضو جدید
کاربر ممتاز
آقا شما اگه نه سنی هستی:surprised: نه شیعه وارد این بحثا نشو که نمیشه دلیل منطقی داشت.
جای صحبت باشما یه تاپیک دیگه هست نه اینجا
به نظر من چون این دوتا گروه با هم نمیسازن
و
آبشن تو یه جوب نمیره

وجود یه نفر که از بیرون نظر بده مفیده
اگه نیست
من رفتم!!!!!

jovhar

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببین
شما خودت مگه عقل نداری؟؟؟؟؟؟؟
برو بشین اون کتاب رو بخون
هرچقدر ازش فهمیدی بسته
چون همون خداتون تو همون کتابتون گفته که به هرکس به قدر درکش علم میدیم!!!!

حالا چطوره که یه گروهی میان میشینن دور هم تخمه میشکونن تفسیر قرآن میدن بیرون؟؟؟؟؟
میگن اینجاش مفهوم پنهان داره
اینجاش همینه که هست

خب میتونن ازش استفاده ابزاری بکنن
منم میتون الان بیام بشینم تفسیر بدم بیرون بگم همینه که هست!!!!!!!

درک علما از اون کتاب درک درجه چهار به حساب میاد
یعنی یه چیز به شدت ناقص
کدومشون اومدن اول کتابشون بگن من هم انسانم و به اندازه فهمم نوشتم
همشون فکر میکردن بودن اونجا و دیدن که محمد چطور این کتاب رو نوشته!!!!!!

دقیقا همینه که میگی هرکس به اندازه درکش
شما اگر قرآن رو بخونی و آیه به آیه جلو بری یک درک داری
اگه جستو گریخته یه درک
اگر مثل یکی باشی که به اون میگن عالم به قرآن که هم تاریخ اسلام میدونه و هم شان نزول و هم معنی کلمات رو اونوقت اون درک دیگه ای داره.

اگه منظورت اونی باشه که من فهمیدم خیلی بچهای و به درد بحث کردن منطقی نمی خوری.

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببينيد هركي اگه ميگه نميدونم سني ها علي رو قبول ندارن دروغ گفته عين چي. و بعضي ها هم ميگن شيعه ها از حرف هاشون معلومه كه علي (ع) رو بالاتر از محمد(ص) ميدونن. خب اينم دروغه. اينجا شيعه ها هستن كه با عمر مشكل دارن و اون رو يه كافر بيشتر نميدونن.

کسی نگفت سنی ها علی رو قبول ندارن....علی رو قبول دارن ولی نه به عنوان امام....قبول دارن به عنوان دوست پیامبر!!!
اگه عمر کافر نبود پس کی بود؟
کسایی که از پیامبر می پرسیدند:
ای پیامبر این که میگی بعد من علی ع جانشین منه حرف خودته یا خدا ؟میخوای علی ع رو هم بر ما مسلط کنی؟
پیامبر هم جواب داد کدوم حرف من غیر از حرف خدا بوده که این یکیش باشه؟
پس چرا با حرف خدا مقابله کردند؟ چرا خلافت علی ع رو قبول نکردن؟

.MosTaFa.

کاربر ممتاز
عجب آدمی هستی تو . میگم شما به تفسیر خودتون مراجعه کنید توهینه !!! شاید !!
شما همش میگین این تفسیر و اون تفسیر واو روایت همش هم از شیعه !! من شیعه نیستم بخوام نظرات چند دانشمند شیعه رو قبول کنم به راحتی !! احترام حضرت صادق واجبه اما شما از کجا میدونید چنین حرفی رو ایشون زدن ؟

اولا کاملا لحنت مشخصه، گفتی خودتون مراجعه کنید کافیه، همین کلمه کافی که توی این پست پاکش کردی توهینه، من که از پشت کوه نیومدم

خب اگه قرار بود من روایات اهل تسنن رو قبول داشته باشم که سنی میشدم و یا شما بالعکس، من دلیل اعتقاد خودم و شیعه رو گفتم

چطور شما صحیح بخاری رو کاملا صحیح می دونید و هر چی توش اومده مطمئن هستید درسته اونوقت ما نباید مطوئن باشیم؟

نمیدونم شما بر چه مذهبی هستی ولی امام شافعی شعر زیبایی داره که ترجمش اینه
میگه اگه محبت اهل بیت پیامبر رافضی بودنه من از همه رافضی ترم

ولی متاسفانه امروزه اینقدر این به اصطلاح علمای عربستانی توی گوش اهل تسنن دنیا خوندن، که شبکه درست کردن صبح تا شب توهین می کنن به همون علی و اهل بیت
جای بسی تاسف داره

عزیز دل

جدی میگی؟ نمی دونستم ، خوب شد اشاره کردین شما

jovhar

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظر من چون این دوتا گروه با هم نمیسازن
و
آبشن تو یه جوب نمیره

وجود یه نفر که از بیرون نظر بده مفیده
اگه نیست
من رفتم!!!!!

به سلامت. کجا از بیرون نظر دادی همش که در مقابل شیعه پست فرمودید

shotgun

عضو جدید
کسی نگفت سنی ها علی رو قبول ندارن....علی رو قبول دارن ولی نه به عنوان امام....قبول دارن به عنوان دوست پیامبر!!!
اگه عمر کافر نبود پس کی بود؟
کسایی که از پیامبر می پرسیدند:
ای پیامبر این که میگی بعد من علی ع جانشین منه حرف خودته یا خدا ؟میخوای علی ع رو هم بر ما مسلط کنی؟
پیامبر هم جواب داد کدوم حرف من غیر از حرف خدا بوده که این یکیش باشه؟
پس چرا با حرف خدا مقابله کردند؟ چرا خلافت علی ع رو قبول نکردن؟

ببخشيد. ولي محمد (ص) گفته اگه عمر نبود اسلامي كه اون موقع پا گرفت هم نبود. درست عمر قبلا يه آدم قمه كش و شر بوده . ولي بعدا كه مسلمون شده جون همه ازش ميترسيدن اومدن مسلمون شدن. حالا چطور ميگي اگه كافر نبود پس چي بود؟؟؟!!!

AminNePo

عضو جدید
کاربر ممتاز
دقیقا همینه که میگی هرکس به اندازه درکش
شما اگر قرآن رو بخونی و آیه به آیه جلو بری یک درک داری
اگه جستو گریخته یه درک
اگر مثل یکی باشی که به اون میگن عالم به قرآن که هم تاریخ اسلام میدونه و هم شان نزول و هم معنی کلمات رو اونوقت اون درک دیگه ای داره.

اگه منظورت اونی باشه که من فهمیدم خیلی بچهای و به درد بحث کردن منطقی نمی خوری.
لطف داری شما
دیگران میتونن درک کنن که الان منطق شیعه چیه
سفسطه
جواب ندارین هیچوخت!!!!
اولا کاملا لحنت مشخصه، گفتی خودتون مراجعه کنید کافیه، همین کلمه کافی که توی این پست پاکش کردی توهینه، من که از پشت کوه نیومدم

خب اگه قرار بود من روایات اهل تسنن رو قبول داشته باشم که سنی میشدم و یا شما بالعکس، من دلیل اعتقاد خودم و شیعه رو گفتم

چطور شما صحیح بخاری رو کاملا صحیح می دونید و هر چی توش اومده مطمئن هستید درسته اونوقت ما نباید مطوئن باشیم؟

نمیدونم شما بر چه مذهبی هستی ولی امام شافعی شعر زیبایی داره که ترجمش اینه
میگه اگه محبت اهل بیت پیامبر رافضی بودنه من از همه رافضی ترم

ولی متاسفانه امروزه اینقدر این به اصطلاح علمای عربستانی توی گوش اهل تسنن دنیا خوندن، که شبکه درست کردن صبح تا شب توهین می کنن به همون علی و اهل بیت
جای بسی تاسف داره

جدی میگی؟ نمی دونستم ، خوب شد اشاره کردین شما
اگه میدونستین پس اهل تسنن رو به دشمن علی بودن تهمت نزنین!!!!

مثل اینکه محیط این باشگاه همچنان احمقانست و به هیچ وجه نمیشه بحث عقلانی کرد
خوش باشین
ملت دارن مفت مفت پولاتونو میخورن
شمام بیاین ازین حرفای خاله زنکی بزنین!!!!!

.MosTaFa.

کاربر ممتاز

تا قبول داشتن چی باشه برادر عزیز
بله شما علی رو به عنوان خلیفه چهارم قبول دارید، و منزلتش رو از 3 خلیفه قبل پایین تر می دونید (اکثرا البته نه همه)
اون چیزی که در مورد شیعه گفتید هم اصلا وجود نداره، که خودتون هم فرمودید

شیعه ها با عمر مشکل دارن چو دلیل واسش دارن،

درضمن کتاب هایی از عبدالوهاب و غیره هست که بدترین توهین ها به حضرت علی شده توی اون ها؟ این یعنی قبول داشتن؟

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز
اولا اینکه شما دشمنی با علی رو دست کم میگیرید که ملتو برای عدم دشمنی جمع کنه !! دوما هر کی هر حدیثی نقل کرد سرع نگو خوب حتما پیامبر گفته ! کتابی وعتری نیست و کتبی و سنتی هست . یعنی در نظر شما اهل بیت پیامبر بیشتر از خود پیامبر میتونن مفید واقع بشن برای جامعه ؟ سوما مسئله اینجاس که اهل بیت چه کسانی هستن ؟

اگه دشمنی با علی کم چیزی نیس پس چرا بعد از مرگ پیامبر به دشمنی باهاش بلن شدنو نقشه ی قتلشو کشیدن؟
ببین با کلمات بازی نکن اگه حرف منطقی و قانع کننده داری بزن;)
اینا هر حدیثی نیستن....حدیث ثقلین رو خیلی ها نقل کردن از پیامبر و خیلی ها قبولش دارن مگه کسایی که سرشون زیر پتوئه و هیچ مطالعه ای ندارن....
اهل بیت پیامبر همونهایی هستن که پیامبر وقتی تو بستر بود اونهارو دور خودش جمع کرد و گفت خدایا اهل بیتم رو حفظ کن....
شما تو چیزای پایه ای هم مشکل داری دیگه واقعا بحثی نیس

عیدی امین

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
..............

..............

من با بچه های اهل تسنن برخوردداشتم انصافا" آدمای خوب و منظم و توپی بودن فریضه های دینی خودشون رو هم دقیق وکامل انجام میدادن اهل دروغ وغیبت هم نبودن ایمان قوی هم داشتن درکل مسلمان به تمام معنا .

.MosTaFa.

کاربر ممتاز
اگه میدونستین پس اهل تسنن رو به دشمن علی بودن تهمت نزنین!!!!

دشمنی؟ من گفتم شیعه پیرو علی هست و سنی پیرو عمر
بحث دشمنی نبود

در ضمن بعضی فرق اهل تسنن کارشون از دشمنی با علی (ع) هم گذشته

AminNePo

عضو جدید
کاربر ممتاز
به سلامت. کجا از بیرون نظر دادی همش که در مقابل شیعه پست فرمودید
ببین جناب فرهیخته
که از اون آشغالدونی بیرونت کردن اومدی اینجا

من خودم عقلم میرسه چی به چیه
اولش هم گفتم دلیل بحثم چیه
برو اون پست رو بخون بعد بیا حرف مفت بزن

AminNePo

عضو جدید
کاربر ممتاز
دشمنی؟ من گفتم شیعه پیرو علی هست و سنی پیرو عمر
بحث دشمنی نبود

در ضمن بعضی فرق اهل تسنن کارشون از دشمنی با علی (ع) هم گذشته
بعضی فرق شیعه هم کارشون از دشمنی با امام زمانتون گذشته
بعضیهاشون اصلا امامانی که شما معصوم میدونیدشون رو به عنوان پیشوا قبول ندارن چه برسه معصوم بودن!!!!!

someone-x

عضو جدید
کاربر ممتاز
تا قبول داشتن چی باشه برادر عزیز
بله شما علی رو به عنوان خلیفه چهارم قبول دارید، و منزلتش رو از 3 خلیفه قبل پایین تر می دونید (اکثرا البته نه همه)
اون چیزی که در مورد شیعه گفتید هم اصلا وجود نداره، که خودتون هم فرمودید

شیعه ها با عمر مشکل دارن چو دلیل واسش دارن،

درضمن کتاب هایی از عبدالوهابو غیره هست که بدترین توهین ها به حضرت علی شده توی اون ها؟ این یعنی قبول داشتن؟

خود شما داری میگی عبد الوهاب
جالبه بدونین اکثر سنی ها به خصوص طرف ما (شمال) وهابی ها رو قبول ندارن و اونا رو حتی سنی نمیدونن
شات گان هم احتمالا این نظر رو تایید کنه چون توی شماله

jovhar

عضو جدید
کاربر ممتاز
لطف داری شما
دیگران میتونن درک کنن که الان منطق شیعه چیه
سفسطه
جواب ندارین هیچوخت!!!!
!

حاجی، مهندس
دارم میگم هرکی بهاندازه فهمش ودرکش از قرآنمیفهمه
حالا تو داری درک یک عالم رو بخاطربه کرسی نشوندن درک ناقص خودت نفی میکنی:surprised:

من ازنتیجه تلاش اون در درک قرآن استفاده میکنم و بهش احترام میزارم.
حالا اگه دوست نداری برو و بخون اگر واقعا اهل علم و مطالعه و کشف حقیقت هستی.
شایدم دنبال راحتی هستی که میگی هرچی خودم خوندم بسمه.

shadmehr21

عضو جدید
جای بسی تاسف داره
کی به حضرت علی توهین کرده؟
این که دیگه از اون حرفا بود
بابا شما که توهین به بزرگای دینی که ما قبول داریم و شما نه دیگه یه جورایی واستون عادی شده بخدا

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا