اهل تسنن

وضعیت
موضوع بسته شده است.

k2_h

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ببين متاسفانه سني هاي ما چند دسته هستن ...........يك سري ها قبول دارند يك سري ها قبول ندارن

مثلا يك دسته از برداران سني به امام زمان اعتقاد دارند اما ميگن كه هنوز به دنيا نيومده و به زودي از نوادگان پيامبر زاده خواهد شد
يك دسته ديگه اصلا قبول ندارن اين حرفا رو

همه سنی ها امام مهدی رو قبول دارن و میگن هنوز به دنیا نیومده . قرارم نیس شاید این جمعه بیاید و جمکران و جاشم مشخص شده باشه :biggrin:

با اسب سفیدم نمیاد .

shotgun

عضو جدید
اگه شيعه ها مسلمون واقعي بودن كه اون موقع كه پيامبر (ص) اومد پيك داد كه بياين به اسلام. رد نميكردنش.. در صورتي كه همه جا به جز ايران اون دعوت رو قبول كرد. حالا يه عده زرتشتي ميان ميگن نماز ما غلطه. عجبا. نميخواستم دهنمو وا كنم چون اين حكومت مستبد اگه بياد بگيره نميگه شيعه اي يا سني . فقط ميگيره.

k2_h

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من شما رو نمیدونم اما تو کتم نمیره که امام علی بعده سه خلیفه قرار بگیره

کاش حداقل دوم میشد شماها دست از سر ما بر میداشتین . عین تیم ملی ایران حریف هیچکی نیست و همه رو حریفه

hami_sani

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خوب ببين هرجور كه حساب كني ايشون خليفه 4 مسلمون ها بودند

ولي چي ؟............ امام اول حضرت علي (ع)
دیدی زورتون میاد بگین امام اولتونه
این یعنی زیر بار حرف خدا نمیرین
یعنی میگین خدا اشتباه کرده
یعنی پا جای پای شیطون میزارین
اونم گفت خدا اشتباه میکنه میگه من به ادم سجده کنم
اونم کافر شد
شما هم نیز

Maryam.Silent

عضو جدید
کاربر ممتاز
پس نماز خودتو درست مي دوني نماز سني هارو غلط. عجب بابا. خيلي باحالي. شاه اسماعيل اومده مذهبي به اسم شيعه درست كرد شماها هم جو گرفتين. برو عزيز. هنوز از جو بيا بيرون. چشات واقعيت رو ببينه بعد بيا حرف بزن...
من نمازمو صحیح نمیبینم اما شیوه شو چرا قبول دارم. چون تو قرآن اومده چطور باید وضو گرفت چرا باید رو سنگو چوب سجده کرد

hami_sani

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اگه شيعه ها مسلمون واقعي بودن كه اون موقع كه پيامبر (ص) اومد پيك داد كه بياين به اسلام. رد نميكردنش.. در صورتي كه همه جا به جز ايران اون دعوت رو قبول كرد. حالا يه عده زرتشتي ميان ميگن نماز ما غلطه. عجبا. نميخواستم دهنمو وا كنم چون اين حكومت مستبد اگه بياد بگيره نميگه شيعه اي يا سني . فقط ميگيره.
حرف بیربط میزنی
کی از ایران حرف زد
مگه اصحاب پیامبر کجا بودن که پیک داد
توهم زدی ها

hami_sani

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
کاش حداقل دوم میشد شماها دست از سر ما بر میداشتین . عین تیم ملی ایران حریف هیچکی نیست و همه رو حریفه
ببین اگه حرف منطقی بلد نیستی بزنی کسی بهت ایرادی نمیگیره ها
حرف مستند داری بزن وگرنه اسپم نکن
اینطوری شعور خودتو به جمه ثابت میکنی
حالا خود دانی

k2_h

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خدا دقيقا قبول داره........... ديگه من اين يك مورد رو قبول ندارم ........ پيامبر معصوم هست از هر لحاظ

ببخشيد ها شما چطور به پيامبري ايمان اورديد كه معصوم نيست يعني امكان خطا و اشتباه داره

کدوم خر و احمقی اینو گفته ؟

ما میگیم امامان دوازده گانه شما معصوم نیستن و تمام و علی هم جانشین نبود و نشد

abu_72

عضو جدید
کاربر ممتاز
حق داری اینو بگی عزیزم . دارین برا 1200 سال پیش سگدویی میکنین که بلکه جور بشه دو نفرو راضی کنین علی جانشین بوده

لطفا ادب رو رعايت كنيد

من نميخواستم در مورد جانشيني بحث كنم اما...... شما ميتونيد ثلبت كنيد كه پيامبر ابوبكر رو جانشين كرد ؟

ماجراي غدير خم را همه قبول دارند توي همه كتاباي تاريخ اومده ...پيامبر براي چه مسئله اي كاروان 12000نفري رو متوقف كرد ؟

shadmehr21

عضو جدید
ده بی وه کو خویان جووابیان ده ی ده نا ده بن به کهلهگا . :gol:

خوشه ویست منیش یانه که ویشی قبول دیرم فریش بدم و لیان تی ولی ئیمه و درجه اول چشتیگه توایمن سه به خوییمانه نه شیعه و سنی
دی خویشت زانی ئیمه خویشمان دو دسه یمن نباید کلهر و خومان دور بکین
زانی چه ویشم؟
:gol:

• Like
واکنش ها: k2_h

hami_sani

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

خودتو کنترل کن
اینجا خونتون نیس که هر چی دوس داری بگی

shotgun

عضو جدید
ما کاری به لفظ شیعه وسنی نداریم
ولی تفرقه رو بعد از مرگ پیامبر با غصب حق علی بوجود اوردن.کیا .همون خلفاتون

خلفا اگه دنبال مقام بودن ميرفتن همون با دخترا مي خوابيدن و خوش ميگذروندن. بعد يه قيام هم ميكردن همه چي ميخوابيد. نميومدن كه واسه اسلام خودشون رو به آبو آتيش بزنن واسه اسلام........

hami_sani

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خوشه ویست منیش یانه که ویشی قبول دیرم فریش بدم و لیان تی ولی ئیمه و درجه اول چشتیگه توایمن سه به خوییمانه نه شیعه و سنی
زانی چه ویشم؟
اینجا اکثرا فارسن لطفا یه طوری بگو همه بفهمن
مرسی

abu_72

عضو جدید
کاربر ممتاز
دیدی زورتون میاد بگین امام اولتونه
این یعنی زیر بار حرف خدا نمیرین
یعنی میگین خدا اشتباه کرده
یعنی پا جای پای شیطون میزارین
اونم گفت خدا اشتباه میکنه میگه من به ادم سجده کنم
اونم کافر شد
شما هم نیز
قربونت برم من خودم شيعه هستم........... من كه گفتم امام اول علي

hami_sani

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خلفا اگه دنبال مقام بودن ميرفتن همون با دخترا مي خوابيدن و خوش ميگذروندن. بعد يه قيام هم ميكردن همه چي ميخوابيد. نميومدن كه واسه اسلام خودشون رو به آبو آتيش بزنن واسه اسلام........
مستند حرف بزن
حرف مفت جواب نداره

Maryam.Silent

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه چیز که نه به سنی نه به شیعه بودن ربط نداره. سپاه عرب نمیتونست ایرانو فتح کنه. 2 تنها کشوری که بت پرست نبودن مردمش ایرانیا بودن

k2_h

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ببین اگه حرف منطقی بلد نیستی بزنی کسی بهت ایرادی نمیگیره ها
حرف مستند داری بزن وگرنه اسپم نکن
اینطوری شعور خودتو به جمه ثابت میکنی
حالا خود دانی

استارت تاپیکت فهم و شعورتو نشون میده دیگه جای بحث نداره عزیزم .

من حقایق رو میگم . هیچ جای قرآن هم سخن از جانشینی نزده . شما شیعیان قرآنتونم تحریف شدس مثه واجباتتون .

abu_72

عضو جدید
کاربر ممتاز

ببين بلد نيستي مودب باشي ها

قرآن رو بيار ............ سوره احزاب آيه 33 ....بخون ببين چي نوشته

معني اين آيه : ((همانا خداوند اراده كرد دور گرداند از شما اهل بيت هرگونه پليدي و نا پاكي را و شما را پاك و طاهر قرار داد ))

hami_sani

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

من حقایق رو میگم . هیچ جای قرآن هم سخن از جانشینی نزده . شما شیعیان قرآنتونم تحریف شدس مثه واجباتتون .
در مورد شعور بزار بقیه نظر بدن باشه.باریکلا پسر
در مورد قران من هر چی از قران اوردم تو رد کردی
دیگه جای بحث نداره
قرانم قبول ندارین
فقط ملتو گول میزنین
اگه تو مکه قرانو رو زمین بزاری میخان خودشونو پاره کنن
ولی میان اصل قرانو زیر پا میزارن هیچی نیس

k2_h

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
لطفا ادب رو رعايت كنيد

من نميخواستم در مورد جانشيني بحث كنم اما...... شما ميتونيد ثلبت كنيد كه پيامبر ابوبكر رو جانشين كرد ؟

ماجراي غدير خم را همه قبول دارند توي همه كتاباي تاريخ اومده ...پيامبر براي چه مسئله اي كاروان 12000نفري رو متوقف كرد ؟

عزیزم این خرافاتو همه علمای شیعه نوشتن دیگه مگه غیر از اینه

abu_72

عضو جدید
کاربر ممتاز

ببين قرآن ما و شما كه يكي هست همون چيزي كه توي قران شما نوشته توي قرآن ما هم نوشته ،اينو نميدونستي؟

يكم اطلاعاتت رو بيشتر كن عزيزم

k2_h

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
زانی چه ویشم؟

به لی چاوه که م . ئه زانم . :gol:

Maryam.Silent

عضو جدید
کاربر ممتاز

واسه ما تحریف شدس واسه شما پاکو منزل؟

hami_sani

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
هیف که اینجا جدیدا صاحب درست ودرمونی نداره
وگرنه قدیما کسی جرات نداشت بیاد عربده کشی کنه

k2_h

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ببين بلد نيستي مودب باشي ها

قرآن رو بيار ............ سوره احزاب آيه 33 ....بخون ببين چي نوشته

معني اين آيه : ((همانا خداوند اراده كرد دور گرداند از شما اهل بيت هرگونه پليدي و نا پاكي را و شما را پاك و طاهر قرار داد ))

ولایت = جانشینی علی ؟ :w20:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا