امتحان اجتماعی حجاب 3 (جديدترين ورژن!)

rose_1988sh

عضو جدید
کاربر ممتاز
واااااااااااااااای
خیــــــــــــــــــــــــــلی باحال بود:w15::w15::w15::w15::w15:
دستت درد نکنه کلی خندیدم:w15:

البته در مورد همه ام این درست نیست...
ولی واقعا این مورد شایع تره :w16:
نمونشم تو دانشگاه ما زیاد هست :w25:

BAW705

عضو جدید
کاربر ممتاز
واااااااااااااااای
خیــــــــــــــــــــــــــلی باحال بود:w15::w15::w15::w15::w15:
دستت درد نکنه کلی خندیدم:w15:

البته در مورد همه ام این درست نیست...
ولی واقعا این مورد شایع تره :w16:
نمونشم تو دانشگاه ما زیاد هست :w25:
بللللللللللله
می دونیم !

حسين 1966

عضو جدید
برخي افراد به قدري بنده شيطان ميشوند که بعد از مدتي تبديل به ابزار شيطان براي گسترش پليدي در جامعه مي شوند و آنچه را که شيطان براي افراد عادي تنها مي تواند از طريق وسوسه دنبال کند را اين افراد در عمل اجرا مي کنند

متاسفم براي کسايي که سعي مي کنن خانمها رو نسبت به حجاب بدبين کنند . ولي يقين دارم خانمهاي باحجاب و اصيل هرگز تحت تاثير اين تهمت ها رضاي خدا را کنار نخواهند گذاشت .

shadmehrbaz

عضو جدید
کاربر ممتاز
شاگردام ؟!!!!
چي درس ميديد ؟
كجا ؟!!!!( بگيد ريا نميشه :D )

والا من با دانش آموزايي كه درس آقا رضا رو ميفتن توي كلاس تقويتي كار ميكنم كه بتونن پاسش كنن !!! :whistle:

اینطورام که شما میفرمایید نیست دوست من.
البته فکر نکنی من چادری هستم و میخوام جبهه بگیرم،من فقط میخوام بگم در هر دو گروهی که فرمودید نوع مفتضحانش وجود داره.

البته چادری ها هم تکو توک خوبن همشون که عقده ای نیسن....ولی خببببب این راهش نیست به زور چادر سر دختر کنی عقدش از یه جا میزنه بیرون نمیفهمی از کجا خوردی!!!!(مامان بابارو میگم)

توی هر قشری بد و خوب وجود داره و لی دلیل نمیشه که هر کی چادر سرش میکنه اجباری باشه و یه عالمه عقده داشته باشه البته من خودم هم دختر چادری دیدم که چون باباش کله گنده بود چادر سر میکرد و بی اف داشت اما مگه چقدر از چادریا اینطورین ؟

دوستاي گلم ،
منظور من از اين تاپيك اين بود كه دختراي ايراني علاقه اي به چادر ندارن و اكثر چادريها به انتخاب خودشون نيست كه چادري شدن بلكه به اجبار اطرافيان بوده و متاسفانه همين باعث عقده يي شدنشون شده :w16:

shadmehrbaz

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب اونی که شما گفتی چادریه اصلا چادری نیست که
وقتی چادرشو درآورده چطوری چادریه؟ چادری کسیه که چادرو همیشه سرش کنه و به انتخاب خودش
:w15:

چادريه ، ولي چادري زوري! حجاب زوري ! حجابي كه خودش دوست نداره ! همون حجابي كه شما و دوستاتون داريد با تاپيكها و پست هاتون تبليغشو ميكنيد براي مصون موندن از چشم نا محرم!!!! درحاليكه اونا خودشون اينو نميخوان! :lol:

داستان بود یا حقیقت هم داشت؟؟؟؟

بر گرفته از واقعيت بود !! ;)

برخي افراد به قدري بنده شيطان ميشوند که بعد از مدتي تبديل به ابزار شيطان براي گسترش پليدي در جامعه مي شوند و آنچه را که شيطان براي افراد عادي تنها مي تواند از طريق وسوسه دنبال کند را اين افراد در عمل اجرا مي کنند

متاسفم براي کسايي که سعي مي کنن خانمها رو نسبت به حجاب بدبين کنند . ولي يقين دارم خانمهاي باحجاب و اصيل هرگز تحت تاثير اين تهمت ها رضاي خدا را کنار نخواهند گذاشت .

من بنده ي شيطانم! واي باز لو رفتم !!! :w04:

بله...منم موافقم كه اجازه بديم خانمها خودشون تصميم بگيرن كه حجاب داشته باشن يا نه! :w16:

آخرین ویرایش:

#AREZOO#

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستاي گلم ،
منظور من از اين تاپيك اين بود كه دختراي ايراني علاقه اي به چادر ندارن و اكثر چادريها به انتخاب خودشون نيست كه چادري شدن بلكه به اجبار اطرافيان بوده و متاسفانه همين باعث عقده يي شدنشون شده :w16:
خب ماهم که قبول کردیم آقا شادمهر گل;)یبا دیگه پستمو بخون:cool:

زيگفريد

عضو جدید
کاربر ممتاز
آرزو آخه یه بار به همچین صحنه ای بر خوردم ، دختره اینقد فحشش داد که زن بسیجیه سوار ماشین شد رفت:lol:

افرين به اين دختر شجاع :smile:

يه بار منم همچين چيزي رو در خيابان ديدم و واقعا از شهامت اون دختر لذت بردم . حسابي جلوي اون دو تا فاطي كوماندو درامد .

البته اون خانمهاي گشت ارشادي كه همراه برادران !! در ماشين نشستند و دور ميزنند در اكثر مواقع خودشون اخر اخرشند !!! :surprised: ;) :)

كربلايي حسام

اخراجی موقت
ا

دختر بي حجاب يه بي اف داشت و چند ساعت وقتشو با اون ميگذروند دختر محجبه به طور ميانگين با 10 تا پسر در روز وقت ميگذروند ! (البته بازم ضريب خطاي ناچيزي داشت!!)

نتيجه: اكثر دختراي محجبه به زور خونواده حجاب گذاشتن به همين دليل عقده يي بار ميان و بيرون از خونه خودشونو تخليه ميكنن ... و خودشونو و جامعه رو به خطر مي اندازن

تابستون هم میشه درسهای زندگی اجتماعی به دانش اموزان داد.نه؟؟؟
به جون رضا1234 ميشه !:w19:

در احاديث ذكر شده است كه وقتي حرف حق در گوش كسي فرو نمي‌رود
در لقمه‌اش شك كنيد

البته شاعر ميگه هركس به ولايت علي شك دارد
با مادر خويش درميان بگذارد

گفتم كه دور هم باشيم پسر گلم

fatiostad

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز

دختر بي حجاب يه بي اف داشت و چند ساعت وقتشو با اون ميگذروند دختر محجبه به طور ميانگين با 10 تا پسر در روز وقت ميگذروند ! (البته بازم ضريب خطاي ناچيزي داشت!!)

نتيجه: اكثر دختراي محجبه به زور خونواده حجاب گذاشتن به همين دليل عقده يي بار ميان و بيرون از خونه خودشونو تخليه ميكنن ... و خودشونو و جامعه رو به خطر مي اندازن

آخه دوستان گفتن همه ي چادريا اينجوري نيستن گفتم كه منم نميگم همه اينجورين ولي اكثريت چرا !

چطور میتونی اینقدر راحت به اکثریت یک گروه توهین کنی و تهمت بزنی؟!
عقده ای اونی هست که آروزهای دست نیافتی ش رو درقالب داستان بیان میکنه....
برو خودت رو درست کن...

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به فرض اینکه صحیح بگیریم فرض جناب شادمهر باز رو (که حقیقتاً این طور نیست) دلیلی بر رد این نکته وجود نداره که بی حجابها نیز به خاطر عقده های خانواده هایشان بی حجاب شده اند، منتها جنس عقده شون فرق میکنه! اتفاقاً عقده های این طیف بیشتر و شدیدتر و متنوع تره!

(کلاً با این فرض عقده ای بودن دو طیف در حالت کلی مخالفم ولی چکار کنم که سطح استارتر تاپیک در همین حده و باید با زبون خودش باهاش حرف زد)

مستعانیه

عضو جدید
امتحان اجتماعی حجاب
امتحان اجتماعی حجاب2
واينك :

امتحان اجتماعی حجاب 3

بنده با شاگردهایم خیلی صمیمی هستم .همیشه اینطور بوده.طوری که در تابستان هم با بنده تماس میگیرن و احوالپرسی و سوال و راهنمایی و ...
یه روز که چند نفری اومدن خانه ما به صرف چاي و قيلون بحث سر حجاب و تحجر و اسلام ِ زوري شد
یه کار جالب بهشون سپردم تا هر کدوم برن و تحقیق کنن و جوابشو بیارن تا نتیجه بگیریم.
به هر کدوم سپردم دو وقت معین کنن:
وقت اول: دختري كه حجابش چادر سياهه همه جاشم پوشونده ست و از خونه مياد بيرون
وقت دوم: دختري كه اعتقادي به حجاب نداره و به زور يه روسري كرده سرش و از خونه مياد بيرون
به شاگردام گفتم در هر دو حالت فقط به دختره نگاه كنن گناه ديد زدنشونم به پاي من.... به پسرايي هم كه به دختره نگاه ميكنن كاري نداشته باشن اصلا"!
بعد از چند روز همه دم در خانه ام جمع شدن (
:lol:) و گزارش دادن:
دختر محجبه بعد از خارج شدن از خونه به محض اينكه از كوچه خودشون گذشت چادرو از سرش در آورد انداخت تو كيفش به مسيرش ادامه داد و توي راه هم حتي نشد كه يه پسرو جا بندازه و بهش نگاه نكنه!!! (البته ضريب خطاي ناچيز هم داشت!) خلاصه توي مسير به 7-8 نفري شماره داد (حتي به شاگرداي من!!:w00:) اين مسيرو ادامه داد تا رسيد به بي افش بعد با هم رفتن پشت درختا...ديگه شاگردام به خاطر صعب العبور بودن اون مناطق و عدم تجاوز به حريم خصوصي ديگران نتونستن بيشتر جلو برن و بفهمن دختره محجبه با بي افش چيكار ميكردن اون پشت!
بعد از مدتي دختر محجبه از پشت درختا بيرون اومد و همون مسيري كه اومده بودو دوباره برگشت و سر كوچه شون كه رسيد چادرو از كيفش در آورد و دوباره سر كرد و رفت داخل خونه !
همين كارو در مورد دختر بي حجاب هم انجام دادن
دختر بي حجاب بعد از اينكه از خونه خارج شد سرشو انداخت پايين رفت دنبال كاري كه داشت و بعد هم يه سر رفت پيش بي افش 1-2 ساعت با بي اف ش قدم زدن بعد دوباره سرشو انداخت پايين برگشت خونه
تابستون هم میشه درسهای زندگی اجتماعی به دانش اموزان داد.نه؟؟؟
به جون رضا1234 ميشه !:w19:

استارتر گرامی که نمیدونم استاد چی هستید درود
در فرض واقعی بودن این قصه
بهتره ثمره صمیمیت تون با شاگردا راهنمایی باشه بخصوص به گفته خودتون :
برای دادن گزارش دم در خونه تون چمع شدن !!!که این هم از اون حرفاس....چقدم ذوق کردین!!!

ضمنا استاد...شما اینجا چرا فقط نقش یه گزارش دهنده رو دارین ؟؟ بماند که کاملا مشخصه چقدر هم بیطرفین:cool:

جون رضا ناراحت نشینا دیدم کلی بحث رفته جلو گفتم یادقصه ات بندازم:biggrin:

مستعانیه

عضو جدید
والا من با دانش آموزايي كه درس آقا رضا رو ميفتن توي كلاس تقويتي كار ميكنم كه بتونن پاسش كنن !!! :whistle:
یعنی اقا رضا اونارو میندازه که شما درس بدی؟ موفق باشی ساعتی چند؟

دوستاي گلم ،
منظور من از اين تاپيك اين بود كه دختراي ايراني علاقه اي به چادر ندارن و اكثر چادريها به انتخاب خودشون نيست كه چادري شدن بلكه به اجبار اطرافيان بوده و متاسفانه همين باعث عقده يي شدنشون شده
دوست گلم مگر اینکه شما دختر باشی که به این صراحت نظر میدی:eek:

تازه در انصورت هم از طرف همه دخترا نمیتونی بگی همه دخترای ایرانی علاقه ای به چادر ندارن;)
بیخود ترین ادم هم زمان ازدواج سعی میکنه اولین شرط طرفش نجابت باشه چه دختر چه پسر

واین نجابت مقداریش در ظاهر و مقداریش در باطن هر کسی دیده میشه;)

:w16:
.............:cool:

كربلايي حسام

اخراجی موقت
چرا به بی حجاب که توهین میکنین یادتون نیست؟
مگه 99 درصد مرد دنیا بی حجاب نیستند؟ فقط توهین به چادری بده؟
در جواب اون دوست خوبمون هم:
این احادیث را بذار در کوزه ساندسشو میل کن. هر کی از راه اومده یه چیزی ساخته اسمشو گذاشته حدیث.والا به خدا!

كسي به بي‌حجابي توهين نكرده برادر
ما با مبارزه انتظامي مخالفيم
ضمنا بل اكثرهم لايعلمون
ما به اكثريت كار نداريم. ما به حق كار داريم

دين ما گفته حجاب
اوكي؟

باشه ميذارم در كوزه سانديسشو ميخورم ني‌ش رو ميكنم تو چشم شما داداشي
خوبي؟
راستي آيدي جديد زدي؟

كربلايي حسام

اخراجی موقت
دختري كه بدحجاب هست تنها مشكلش اين هست كه كمبود داره
اون هم كمبود عاطفه و عدم توجه از طرف اطرافيان

چون بهش توجهي نشده مي‌خواد يك‌جور بهش توجه بشه
اما نمي‌دونه اين مدل توجه كردن بهش از صد تا بي‌توجهي بدتره

اينو واسه اونايي گفتم كه اهل منطقن و اهل بحثن
دوستاني كه اهل جنجالن به كارشون برسن.

اياتاي

عضو جدید
دختري كه بدحجاب هست تنها مشكلش اين هست كه كمبود داره
اون هم كمبود عاطفه و عدم توجه از طرف اطرافيان

چون بهش توجهي نشده مي‌خواد يك‌جور بهش توجه بشه
اما نمي‌دونه اين مدل توجه كردن بهش از صد تا بي‌توجهي بدتره

اينو واسه اونايي گفتم كه اهل منطقن و اهل بحثن
دوستاني كه اهل جنجالن به كارشون برسن.

يعني مي فرماييد بغير از زنان مسلمان، بانوان ديگر ممالك كمبود محبت دارن
و به اين شيوه ميخوان از اقايون محبت گدايي كنن؟!! شما از كجا به اين نتيجه رسيدين؟

كربلايي حسام

اخراجی موقت
يعني مي فرماييد بغير از زنان مسلمان، بانوان ديگر ممالك كمبود محبت دارن
و به اين شيوه ميخوان از اقايون محبت گدايي كنن؟!! شما از كجا به اين نتيجه رسيدين؟

بحث در مورد دين خودمان بود
در مورد اديان ديگر معتقدم گام‌هاي زيادي عقب‌تر هستندچ

هيچي تنهايي فكر كردم.;)

اقیانوس

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام علیکم

من نمی گم شما چنین تحقیقی انجام ندادین و به خاطر داشتن چنین دانش آموزان پایه ای که این چنین اهل تحقیق هستن، بهتون تبریک می گم.

اما یه کار تحقیقاتی مراحلی داره. اصولی داره. اصولی که خود شما به عنوان استاد راهنما رعایتش نکردین.

1. دختري كه اعتقادي به حجاب نداره و به زور يه روسري كرده سرش و از خونه مياد بيرون.

[ واقعا رفتین و ازشون پرسیدین که این جوری هستن، یا خیال خودتون بوده؟ اگر این کار رو نکردین همین جا اثبات می شه که تحقیق شما فاقد شرایط عملی هست. دانشگاهی هستیم اکثرمون دیگه مثلا؟! باید علمی کار کنیم. درسته؟ ]

.

اقیانوس

عضو جدید
کاربر ممتاز
2. روی چند نفر تحقیق کردین؟ 5 نفر؟ 10 نفر؟ 20 نفر ؟ آیا این تعداد برای یک تحقیق به این مهمی کافیه؟ پس باز هم تحقیق شما فاقد شرایط علمی یک پژوهش هست.

.

اقیانوس

عضو جدید
کاربر ممتاز
3. واقعا همشون این جوری بودن؟ پس اینایی که الان تو همین تاپیک میان و می گن که ما چادری هستیم ولی این کار رو نمی کنیم، دروغ می گن؟

من مخاطب این تاپیک:

یکی میاد می گه من چادری هستم ولی این جوری نیستم.
شما میای می گی همشون یا اکثرشون این جوری هستن.

کی راست می گه ؟ کی می تونه حرفش رو اثبات کنه؟

از هر دو طرف درخواست دارم که حرفشون رو اثبات کنن. آیا امکانش هست؟ به نظر من که خیر! چون تو محیط مجازی هر کی می تونه دروغ بگه! حالا ولایی باشه یا ضد ولایی. غیر از اینه؟ پس این بحث، علمی نیست! پس این تاپیک که موضوع اصلیش تحقیق شما هست، فاقد شرایط علمی هست. ما هم که دانشجو و علم پسنننننننننننند! دیگه نمی تونیم به این تاپیک توجهی کنیم!

.

اقیانوس

عضو جدید
کاربر ممتاز
4. آیا افرادی که مورد تحقیق شما بودن، به طور اتفاقی انتخاب شده بودن؟ یعنی همه ی ایران رو در نظر گرفتین و بعد به طور اتفاقی و از روی قرعه هر کدوم از شاگردانتون رو به یکی از شهر ها و روستاهای کل کشور فرستادین؟ اگر خیر، خودتون بگین. تحقیق شما فاقد شرایط علمی چی؟ اگر گفتین بقیه ی جمله چیه؟

.