الان چه حسي داري؟

yas87

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نگران نباشین ان شاالله هر جا هست برمی گرده ... شاید داره مزدوج میشه : - )
...
الان از خواب بیدار شدم خیلی بهترم

yas87

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
غمگین انگار قلبم مچاله شده
دوستم زنگ زد متاسفانه پدرش متاستاز داده گفتن تا یک ماه مهمونه. بلد نبودم هیچ جمله ای بهش بگم .فقط گفتم تو حرف بزن من گوش میکنم .فقط گریه کردم 😭😭
چی گفتی ؟ :surprised:

yas87

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
حالا زنا رو پونصد بار شوهر میدن و با هم میزنن به چاک ، شورای قبلی شون رو چکار کردن ؟

yas87

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بالاخره اینترنت وصل شده ؟
من دوباره برگشتم سرکار ... احساس میکنم پخته تر شدم !

*mahdieh*

کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی ,
کاربر ممتاز
امروز حس بهتری دارم،این چند روز مدام فکر کردم و بالاخره به این نتیجه رسیدم که مشکل پیش اومده خیلی به من ربط نداره، من حق داشتم ناراحت بشم و حق داشتم گله کنم ولی اینکه اونا نتونستن جریان رو مدیریت کنن واقعا به من ربطی نداره، مشکل از جای دیگه خرابه و در واقع از پایه خرابه. با این حال و با تمام ناراحتیم بازم اگه بتونم برای بهتر شدن شرایط احساسات خودم رو نادیده میگیرم و کمک میکنم بهشون.
من اصلا راضی به این شرایطِ الان نیستم و عمیقا از بابتش ناراحتم.
فقط امیدوارم نتیجه‌گیریم باعث بشه این تیک عصبی که این چند روز پیدا کردم و هی بالای ابروم میپره،درست بشه،کم‌کم داره اذیتم میکنه.

yas87

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
امروز حس بهتری دارم،این چند روز مدام فکر کردم و بالاخره به این نتیجه رسیدم که مشکل پیش اومده خیلی به من ربط نداره، من حق داشتم ناراحت بشم و حق داشتم گله کنم ولی اینکه اونا نتونستن جریان رو مدیریت کنن واقعا به من ربطی نداره، مشکل از جای دیگه خرابه و در واقع از پایه خرابه. با این حال و با تمام ناراحتیم بازم اگه بتونم برای بهتر شدن شرایط احساسات خودم رو نادیده میگیرم و کمک میکنم بهشون.
من اصلا راضی به این شرایطِ الان نیستم و عمیقا از بابتش ناراحتم.
فقط امیدوارم نتیجه‌گیریم باعث بشه این تیک عصبی که این چند روز پیدا کردم و هی بالای ابروم میپره،درست بشه،کم‌کم داره اذیتم میکنه.
عجیجم نام کاربریت عوض کردی ؟
آخی .. منم قبل‌تر که حالم خرابتر بود تیک پیدا کرده بودم دهنم بیخودی باز میشد :w25: خخخ !
حالم خوب شده الان ، امیدوارم نگرانبت برطرف بشه .

*mahdieh*

کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی ,
کاربر ممتاز
عجیجم نام کاربریت عوض کردی ؟
آخی .. منم قبل‌تر که حالم خرابتر بود تیک پیدا کرده بودم دهنم بیخودی باز میشد :w25: خخخ !
حالم خوب شده الان ، امیدوارم نگرانبت برطرف بشه .
سلام عزیزم، آره چند روزه که بلاخره عوضش کردم :D
خداروشکر که حالت خوبه:heart: