خیلی خسته ام
خوب گفتی بهش اما یه نفری که نمیتونه دو نفرو بزنهراستش یکم نگرانم، دوتا از بچه های کلاس اولی دیروز پسرم رو انداختن زمین، پسرم هم رفته به معلم خودش و معاون مدرسه گفته و اونا هم اون دوتا رو دعوا کردن، منم امروز که پسرم رو بردم مدرسه به کادر مدرسه و حتی به معلم کلاس اول تذکر دادم ولی بازم نگرانم.
میدونم این مسائل مخصوصا توی مدارس پسرونه عادیه ولی به هرحال منم مادرم و نمیتونم نگران نباشم.
حتی امروز به پسرم گفتم اگه اونا بازم اومدن طرفت، تو هم اونا رو بزن
پسرم تعجب کرده بود، میگفت واقعا بزنمشون؟آخه زدن کار خوبی نیست، منم مثل یه مادر نمونه گفتم، عیب نداره، تو هم بزن
سلام کاش به معلمشون می سپردین که باهاشون صحبت کنه و آشتیشون بدن و یک جلسه رو جشن دوستی بگیرن و در مورد دوست صحبت کنن و کیک برای این بگیرن.راستش یکم نگرانم، دوتا از بچه های کلاس اولی دیروز پسرم رو انداختن زمین، پسرم هم رفته به معلم خودش و معاون مدرسه گفته و اونا هم اون دوتا رو دعوا کردن، منم امروز که پسرم رو بردم مدرسه به کادر مدرسه و حتی به معلم کلاس اول تذکر دادم ولی بازم نگرانم.
میدونم این مسائل مخصوصا توی مدارس پسرونه عادیه ولی به هرحال منم مادرم و نمیتونم نگران نباشم.
پسرم تعجب کرده بود، میگفت واقعا بزنمشون؟آخه زدن کار خوبی نیست، منم مثل یه مادر نمونه گفتم، عیب نداره، تو هم بزن
خنده ام گرفتاین بدترین چیزی بود که میشد پیشنهاد داد امان ازشما!o,f
خوب گفتی بهش اما یه نفری که نمیتونه دو نفرو بزنه
باید میگفتی برو دوتا از دوستای گردن کلفتتو بردار و برید حسابی بزنیدشون
بچه از همین الان باید یاد بگیره جلوی ظلم و ستم بایستهخنده ام گرفتاین بدترین چیزی بود که میشد پیشنهاد داد امان ازشما!
کل مدرسه رو بسیج کردمسلام کاش به معلمشون می سپردین که باهاشون صحبت کنه و آشتیشون بدن و یک جلسه رو جشن دوستی بگیرن و در مورد دوست صحبت کنن و کیک برای این بگیرن.
سایتون مستدام باشه
حس الانم تازه از مدرسه اومدم هم تشنه امه هم گرسنه امه
راستش رو بخواین منم به پسرم همین رو گفتم، گفتم باید یاد بگیری که قوی باشی و جلوشون ضعف نشون ندی.بچه از همین الان باید یاد بگیره جلوی ظلم و ستم بایسته
میشه بعد از دعوا ، آشتیشون داد و کیک گرفت و .....
اما دعوا باید بشه تا بفهمه چطوری از خودش دفاع کنه
البته باید ازش حمایت کنید تا مطمئن باشه همیشه بابا و مامانش پشت و همراهش هستند اما در کنارش بهش یاد بدین از خودش دفاع کنهراستش رو بخواین منم به پسرم همین رو گفتم، گفتم باید یاد بگیری که قوی باشی و جلوشون ضعف نشون ندی.
بهش گفتم این دفعه رو من این مشکل رو دارم برات حل میکنم و حتی اگه نیاز شد خودم میرم و اون دوتا بچه رو دعوا میکنم ولی دفعه ی بعد دیگه خودت باید از خودت دفاع کنی، چون ازین اتفاقها از این به بعد خیلی زیاد پیش میاد و نباید ضعیف باشی.
کار بسیار درستیهراستش یکم نگرانم، دوتا از بچه های کلاس اولی دیروز پسرم رو انداختن زمین، پسرم هم رفته به معلم خودش و معاون مدرسه گفته و اونا هم اون دوتا رو دعوا کردن، منم امروز که پسرم رو بردم مدرسه به کادر مدرسه و حتی به معلم کلاس اول تذکر دادم ولی بازم نگرانم.
منم گاهی با بابام میرم آبیاری باغمونبیشتر تابستونها خیلی خوبه با بابام سیب زمینی اونجا توی آتیش میندازیم میخوریم،چایی زغالی هم درست می کنیم!منم الان خوابم میاد
آخه دیشب آبیاری باغ بودم
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
همین الان دلتون چی میخواد ؟ | زنگ تفريح | 998 | ||
همین الان چکار میکنید ؟! | زنگ تفريح | 1460 | ||
P | همین الان دلتون واسه کدوم دوست هم باشگاهی تنگ شده؟؟ | زنگ تفريح | 177 | |
همین الان دوست داشتی کنار چه کسی بودی؟ | زنگ تفريح | 182 | ||
اگه زمان دست خودت بود دوست داشتی، الان چند سالت بود | زنگ تفريح | 80 |