الان چه حسي داري؟

eterno

کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی ,
کاربر ممتاز
راستش یکم نگرانم، دوتا از بچه های کلاس اولی دیروز پسرم رو انداختن زمین، پسرم هم رفته به معلم خودش و معاون مدرسه گفته و اونا هم اون دوتا رو دعوا کردن، منم امروز که پسرم رو بردم مدرسه به کادر مدرسه و حتی به معلم کلاس اول تذکر دادم ولی بازم نگرانم.
میدونم این مسائل مخصوصا توی مدارس پسرونه عادیه ولی به هرحال منم مادرم و نمیتونم نگران نباشم.
حتی امروز به پسرم گفتم اگه اونا بازم اومدن طرفت، تو هم اونا رو بزن😅
پسرم تعجب کرده بود، میگفت واقعا بزنمشون؟آخه زدن کار خوبی نیست، منم مثل یه مادر نمونه گفتم، عیب نداره، تو هم بزن🤦‍♀️😅😂😂😂

ALIREZA.F.1988

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
o,f
راستش یکم نگرانم، دوتا از بچه های کلاس اولی دیروز پسرم رو انداختن زمین، پسرم هم رفته به معلم خودش و معاون مدرسه گفته و اونا هم اون دوتا رو دعوا کردن، منم امروز که پسرم رو بردم مدرسه به کادر مدرسه و حتی به معلم کلاس اول تذکر دادم ولی بازم نگرانم.
میدونم این مسائل مخصوصا توی مدارس پسرونه عادیه ولی به هرحال منم مادرم و نمیتونم نگران نباشم.
پسرم تعجب کرده بود، میگفت واقعا بزنمشون؟آخه زدن کار خوبی نیست، منم مثل یه مادر نمونه گفتم، عیب نداره، تو هم بزن🤦‍♀️😅😂😂😂
خوب گفتی بهش اما یه نفری که نمیتونه دو نفرو بزنه
باید میگفتی برو دوتا از دوستای گردن کلفتتو بردار و برید حسابی بزنیدشون

plant_biology

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام کاش به معلمشون می سپردین که باهاشون صحبت کنه و آشتیشون بدن و یک جلسه رو جشن دوستی بگیرن و در مورد دوست صحبت کنن و کیک برای این بگیرن.

سایتون مستدام باشه 🌹

حس الانم تازه از مدرسه اومدم هم تشنه امه هم گرسنه امه🤪

plant_biology

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
o,f

خوب گفتی بهش اما یه نفری که نمیتونه دو نفرو بزنه
باید میگفتی برو دوتا از دوستای گردن کلفتتو بردار و برید حسابی بزنیدشون
خنده ام گرفت😅این بدترین چیزی بود که میشد پیشنهاد داد امان ازشما!

ALIREZA.F.1988

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خنده ام گرفت😅این بدترین چیزی بود که میشد پیشنهاد داد امان ازشما!
بچه از همین الان باید یاد بگیره جلوی ظلم و ستم بایسته
میشه بعد از دعوا ، آشتیشون داد و کیک گرفت و .....

اما دعوا باید بشه تا بفهمه چطوری از خودش دفاع کنه

eterno

کاربر ممتاز
سلام کاش به معلمشون می سپردین که باهاشون صحبت کنه و آشتیشون بدن و یک جلسه رو جشن دوستی بگیرن و در مورد دوست صحبت کنن و کیک برای این بگیرن.

سایتون مستدام باشه 🌹

حس الانم تازه از مدرسه اومدم هم تشنه امه هم گرسنه امه🤪
کل مدرسه رو بسیج کردم😂
علاوه بر معلم خودش، به مدیر و معاون و مشاور مدرسه و معلم اون دوتا پسره هم گفتم😁
کلا اون دوتا بچه ی شری هستن، فقط پسر منو ننداختن، بقیه همکلاسی های پسرم رو هم انداختن، فقط پسر من به من گفت و من اطلاع داشتم و بقیه بچه ها به مامان هاشون نگفته بودن، وقتی من دیشب توی گروهی که با مامانهای بقیه همکلاسی های پسرم داریم مطرح کردم، اونا از بچه های خودشون پرسیدن و تازه معلوم شد که بچه های اونا رو هم انداختن زمین.
خداروشکر امروز اتفاق خاصی نیفتاد و به خیر گذشت.
.
الان احساس سرماخوردگی توام با خوابالودگی دارم.

eterno

کاربر ممتاز
بچه از همین الان باید یاد بگیره جلوی ظلم و ستم بایسته
میشه بعد از دعوا ، آشتیشون داد و کیک گرفت و .....

اما دعوا باید بشه تا بفهمه چطوری از خودش دفاع کنه
راستش رو بخواین منم به پسرم همین رو گفتم، گفتم باید یاد بگیری که قوی باشی و جلوشون ضعف نشون ندی.
بهش گفتم این دفعه رو من این مشکل رو دارم برات حل میکنم و حتی اگه نیاز شد خودم میرم و اون دوتا بچه رو دعوا میکنم ولی دفعه ی بعد دیگه خودت باید از خودت دفاع کنی، چون ازین اتفاقها از این به بعد خیلی زیاد پیش میاد و نباید ضعیف باشی.

ALIREZA.F.1988

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
راستش رو بخواین منم به پسرم همین رو گفتم، گفتم باید یاد بگیری که قوی باشی و جلوشون ضعف نشون ندی.
بهش گفتم این دفعه رو من این مشکل رو دارم برات حل میکنم و حتی اگه نیاز شد خودم میرم و اون دوتا بچه رو دعوا میکنم ولی دفعه ی بعد دیگه خودت باید از خودت دفاع کنی، چون ازین اتفاقها از این به بعد خیلی زیاد پیش میاد و نباید ضعیف باشی.
البته باید ازش حمایت کنید تا مطمئن باشه همیشه بابا و مامانش پشت و همراهش هستند اما در کنارش بهش یاد بدین از خودش دفاع کنه

حس بارون

Persia1

مدیر تالار زبان انگلیسی
مدیر تالار
کار بسیار درستیه
اگه نزنتشون پر رو تر میشن
در کل توی مدرسه همیشه باید اکیپ باشی مثلا ۵ نفر و پشت هم
اینجوری کسی جرات نمیکنه به هیچکدوم دست بزنه چون میدونه ۵ نفری میریزن سرش و از خجالتش در میان
منم که دخترم اکیپ داشتیم هر کی میومد سمت یکیمون بقیه میریختیم سرش،اونم دیگه میدید اینجوریه جرات نمیکرد دست درازی کنه
البته در مورد تقلب رسوندنم به همین روش پشت هم بودیم :ROFLMAO:
مثلا مدرسه دخترونه بودیم ولی از هر چی مدرسه پسرونه بود بدتر بودیم
ناظم ما خودش از همه بدتر بود کارش فقط کتک زدن بچه ها بود:LOL:یا جارو میداد دستمو‌ن کل مدرسه رو به عنوان تنبیه جارو کنیم
یادش بخیر چقدر خوش میگذشت:w36:چقدر دعوا و کتک کاری
یه روز نبود بدون فحش و کتک بگذره
همیشه لباس و کیفمون خاکی و پاره بود

حس خوشحالی

plant_biology

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
منم الان خوابم میاد
آخه دیشب آبیاری باغ بودم
منم گاهی با بابام میرم آبیاری باغمون🤪بیشتر تابستونها خیلی خوبه با بابام سیب زمینی اونجا توی آتیش میندازیم میخوریم،چایی زغالی هم درست می کنیم!

الان خوشحالم که فردا تعطیلیم

yas87

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نمیدونم چرا اسم منو خراب میکنن ؟ خیلی ناراحتم
آش نخورده دهن سوخته !