افشاگری essi4300 درباره برخی تقلب ها در انتخاب محبوب ترین عضو باشگاه

وضعیت
موضوع بسته شده است.

tanhatarin_asb-3

عضو جدید
شما خودتون به دختر شاه پریون رای دادید، طرفداریش رو کردید، شما که مسوول برگزاری انتخاباتی بگید چرا رای آقا یا خانم verengilos (یه همچین چیزی) شب که خوابیده صبح پاشده اصلاً تکون نخورده؟ تازه رای هیچ کس شب تا صبح تغییری نکرده بود، خوب این تقلبه دیگه...
هیچ لزومی هم نیست که مدارکم رو به مسوول برگزاری انتخابات نشون بدم،توی یک بیانیه میدم به ملت شریف باشگاه...

خب میخواست شب نخوابه بمونه پای صندوقش تا کسی تقلب نکنه البته یه احتمال دیگه هم وجود داره شاید بچه ها خواب بودن نیومدن رای بدن من خودم شخصا شبا میخوابم تا صبح بچه هارو نمیدونم وای اصولا باید همینطوری باشه دیگه نه؟؟؟؟؟؟:surprised:
حالا بره خداشو شکر کنه همون چند تا رایی که داره رو از تو صندوقش بر نداشن گذاشتن پیش کش:biggrin::biggrin:

ooraman

عضو جدید
کاربر ممتاز
آقا اسماعیل برو تو کار بیانیه، چی کار سخنرانی رییس باشگاه ظهر جمعه داری؟
اون مال قبل انتخابات بود که باید هی مرتب می گفتیم به به رییس باشگاه، به به رییس باشگاه تا رای رو بیاریم حالا که دیگه لازم نیست...
حاج مصطفی پس کی میخواین بیانیه رو صادر کنین ...طرفداراتون دارن از این همه دست دست کردن نا امید میشنا....

butterfly_سبز

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
اینم طرفداران متقلب:

jovhar

عضو جدید
کاربر ممتاز
عجب انتخابات معکوسی داره باشگاه ما

همه جای دنیا اول تبلیغات می کنند و چند روز قبل انتخابات همه سکوت اما اینجا اول سکوت درجریان رای گیری تبلیغات و زیرآب زنی.

مسئول ستاد انتخابات کیه:mad:
صلاحیت سنی هم که... :mad:
کو مدرک تایید صلاحیت ها:mad:
حضور بانوان:eek::mad:
حضور اسامی مورد دار:mad:
حضور افراد مورد دار:mad:

tanhatarin_asb-3

عضو جدید
عجب انتخابات معکوسی داره باشگاه ما

همه جای دنیا اول تبلیغات می کنند و چند روز قبل انتخابات همه سکوت اما اینجا اول سکوت درجریان رای گیری تبلیغات و زیرآب زنی.

مسئول ستاد انتخابات کیه:mad:
صلاحیت سنی هم که... :mad:
کو مدرک تایید صلاحیت ها:mad:
حضور بانوان:eek::mad:
حضور اسامی مورد دار:mad:
حضور افراد مورد دار:mad:

مسوول انتخابات منم که چی؟
توضیات دیگه توی تاپیک قبلیمه برو نگاه کن

*Essi*

اخراجی موقت
آقا اسماعیل برو تو کار بیانیه، چی کار سخنرانی رییس باشگاه ظهر جمعه داری؟
اون مال قبل انتخابات بود که باید هی مرتب می گفتیم به به رییس باشگاه، به به رییس باشگاه تا رای رو بیاریم حالا که دیگه لازم نیست...

بیانیه شماره 1 اسی:

متاسفانه با وجودیکه هنوز صحت این رای گیری تایید نشده، دختر شاه پریون، ترتیب جشن پیروزی در میدان ولیعصر را داده و ریاست باشگاه هم به او تبریک گفته.

من از هوادارانم میخواهم که فردا در میدان ولیعصر حاضر نشوند،حتی اگر دخترشاه پریون در آنجا به شما بد و بیراه مثل خس و..... بگوید.

من تا آخرین لحظه از حقوق شما دفاع خواهم کرد.

fayazbahram

عضو جدید
کاربر ممتاز
در پی ناکامی تعدادی از نامزدهای انتخاب محبوبترین عضو باشگاه اتفاقات تلخی در سطح باشگاه رخ داد

سرمد حیدری یکی از کاندیداهای شرکت کننده در این انتخابات که آرای نزدیکی به دختر شاه پریون داشت پس از اینکه نتوانست شکست خود را تحمل کند در مصاحبه با شبکه خبری بی بی سی فارسی از تقلب گسترده در انتخابات صحبت کرد

سرمد حیدری در پاسخ به سوال مجری شبکه در خصوص دلایل ادعای تقلب گفت : دختر شاه پریون تنها یک کاربر فعال تالار مهندسی شیمی است در حالیکه من خود مدیر این تالار هستم و این امر ملاک ما برای این است که تقلب گسترده ای در انتخابات صورت گرفته و باید انتخابات باطل شود

در ادامه ی این اتفاقات تلخ ، esi4300 یکی دیگر از کاندیداهایی است که آرایی نزدیک به دختر شاه پریون دارد و شب گذشته در مصاحبه با شبکه ی بی بی سی در صورتیکه هنوز انتخابات به پایان نرسیده بود ادعا کرده بود که برنده ی انتخابات است
و امروز در حالیکه مدارک نداشته اش در مورد تقلب در انتخابات را به خانم tanhatarin_asb-3 تحویل نداده مردم را به تالارها و تاپیک ها کشانده تا دلیل شکست خود را از کف تالارها ها پیدا کند

که در این بین شخصی که ناشناس عنوان شده ، پای گمشده ی این کاندیدا را از کف خیابان یافته و به او تحویل داده است که در عکس مشخص است

اما وقایع به اینجا ختم نشد و با تاریکی هوا عده ای معلوم الحال که مدارکی بر بیگانه بودن آنان که اکثرا از باشگاه هایی چون فرهیختگان و نواندیشان بوده اند در تالارهای مختلف دست به آشوب زدند که خسارت هایی جانی و مالی در بر داشته است

در این میان خانم tanhatarin_asb-3 اعلام کرده که انتخابات در سالمیت تمام برگزار شده است و به زودی عنوان محبوبترین عضو باشگاه به دختر شاه پریون اعطا خواهد شد

منتظر اخبار بعدی باشید
(امیدوارم دوستانی که اسمشون رو آوردم ناراحت نشده باشن ، محض شوخی بود)

jovhar

عضو جدید
کاربر ممتاز
:twisted:من که خودم و خودم تنها از مدیریت باشگاه نمایندگی تام دارم همینجا بدلایل فوق الذکر و ارائه مستندات، ابطال انتخابات را چیز می کنم و همه شماها را در هاله ای از ابهام به خداوند متعال می سپارم:twisted:

این هم مدرکش:twisted:

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

این دو نفر در تجمعات قبلی هم حضور داشتند،
نفر سمت راست:
خلافهنگ دوم، رجب علی قمشه ای، محل زندگی خیابان 34 تیر، کوچه بن بست، پلاک 13>24

سمت چپی:
خلافهنگ اول، کریم قمشه ای، محل زندگی نامشخص

hami_sani

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها مثل اینکه من دیر رسیدم

.
.
.
.
میخاستم الان یک فتوای اتشین از خودم در کنم تا شاید سخنانم فصل الختام بشه ولی ترسیدم بزنم تاپیکو منفجر کنن
ولی خوب .........نظر من به هردو تون نزدیک تر است:D:D:D

*Essi*

اخراجی موقت
متاسفانه عوامل کودتا به سرگردگی دختر شاه پریون، با قطع تشکرهای من، امکان ارتباط من با هوادارانم را سد کرده اند.

من اکنون در حبس خانگی هستم و نمیتونم تشکر کنم.

Eshragh-Archi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
:w15:
سرمدو نیگاه اون وسط..
مثل اینکه یکم سرش مو نداره.:gol:

ولش کنید بنده خدارو..الان ادمین میاد حسابتونو میرسه هااا:d

آخرین ویرایش:

tanhatarin_asb-3

عضو جدید
دوستان نتیجه کاراتونو اعلام کنید بلاخره بنده به عنوان مسوول انتخابات چیکار باید بکنم
آیا دوستان بر این هستند که انتخابات ملغی شود؟؟؟؟
با توجه به این مدارک آیا ما حکم بر این بدیم که درب انتخابات رو گچ بگیرن؟؟؟

E.lahe

عضو جدید
کاربر ممتاز
صبر کنید ببینم!

من تا دیشب رای اول بودم یه 2 ساعت رفتم خوابیدم شدم اخر؟!؟!
قضیه چیه؟! تقلب شدهههههه!!!:mad:
ملت یه کافر اینجاس !
تو یا باید اینوری باشی یا اونوری ! :w06:
وگرنه از دین خارج شدی !:whistle:

متاسفانه عوامل کودتا به سرگردگی دختر شاه پریون، با قطع تشکرهای من، امکان ارتباط من با هوادارانم را سد کرده اند.

:w15::w15::w15::w15::w15:

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بسمه تعالي
کاربران عزيز

در پي مانع تراشي ها و تهديدهاي مكرر مسوولین برگزاری انتخابات كه پس از برگزاري انتخابات محبوب ترین عضو باشگاه علیه اینجانب اعمال شده بود، به اين حد نيز اكتفا نشد و شبانگاه جمعه 1/5/89 دفتر اینجانب مورد هجوم مأموران دختر شاه پریون قرار گرفت و كاركنان شريف آن دستگير و روانه بازداشتگاه شدند.

در حالي كه مقامات باشگاه و رسانه هاي منتسب به دختر شاه پریون مرتباً بر قانون و اجراي آن تأكيد مي كنند، براي خود بنده حاكميت قانون تا جايي پذيرفته است كه به نفعمان باشد.

اين در حالي صورت مي گيرد كه ديگر رسانه هايي كه از طريق آنان ارتباط اينجانب با جامعه برقرار مي شد و نيز مطبوعات ورسانه هاي غير شاه پریونی مورد محدوديت جدي قرار گرفته اند و بنده مجبورم از طریق بی بی سی و VOA و رسانه های اپوزیسون و بلاخص سایت "جمله" و "پاراگراف" با مردم صحبت کنم.

سایت "جمله" نیز پس از صحبت هایی که با رییس باشگاه انجام شد رفع فیلتــــر شد ولی صبح امروز پس از دعوت هوادارانمان به تجمع در خیابانهای باشگاه مجدداً ***** شد که نشانه دیگری از دیکتاتوری است.

اين برخوردهاي غيرقانوني، مبتني بر تحليل نادرست دختر شاه پریون از شرايط اجتماعي حاكم است كه راه را براي نفوذ بيگانگان در تحولات كشور باز مي كند و البته همانگونه که گفته ایم هر شهروند یک ..... از حمایتها و نفوذهای بیگانگان در کشور حمایت کرده تا این اقتدارگرایان را سر جای خود بنشانیم، در حال حاضر مهم این است که رای هواداران پس گرفته شود، بیگانه کیلویی چند تومان می باشد؟!

ضمن اعتراض شديد به تداوم اين رويه هاي غيرقانوني، بر حق ملت باشگاه در استفاده از ظرفيتهاي فقط یک بند از قانون اساسي (بند 27) براي ابراز مخالفت با آنچه در انتخابات اخير و پس از آن روي داده تأكيد مي نمايم و آن را جزء لاينفك حقوق آنها بر اساس اين سند ميثاق ملي مي‌دانم و بر پيگيري آن اصرار مي‌ورزم.

در ضمن از تمامی هوادارانم درخواست می کنم با حضور خود و نشان دادن قدرت خود، هر آنچه را که دوست دارند انجام داده و تا آخرین لحظه کوتاه نیایند.

در پایان از شما درخواست میگردد هر سندی مبنی بر تقلب در اختیار دارید به منزل اینجانب بفرستید، خودمون گشتیم نبود!

پیروز و سربلند باشید

fayazbahram

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان نتیجه کاراتونو اعلام کنید بلاخره بنده به عنوان مسوول انتخابات چیکار باید بکنم
با توجه به این مدارک آیا ما حکم بر این بدیم که درب انتخابات رو گچ بگیرن؟؟؟

نه بابا ... محکم باش
اگه اینکارو بکنی فردا روز هرکی از مامانش قهر کنه درخواست ابطال انتخابات رو میکنه

*Essi*

اخراجی موقت

این چه وضعیه!!!!
رای دختر شاه پریون یک دفعه 11 تا اضافه شد.

چند شناسنامه ای ها وارد شدند.

همه نوشتند اسی خواندند،شاه پریون.

انتخابات باید ملغی شود و همــــه پرسی برگزار گردد.

ooraman

عضو جدید
کاربر ممتاز

اسی جان ما هم تشکرامون قطعه ...گفتن به دلیل کابل برگردون هستش ولی....

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

بنده هم در حصر خانگی هستم و نمی تونم تشکر کنم.

butterfly_سبز

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
بسمه تعالي
کاربران عزيز

در پي مانع تراشي ها و تهديدهاي مكرر مسوولین برگزاری انتخابات كه پس از برگزاري انتخابات محبوب ترین عضو باشگاه علیه اینجانب اعمال شده بود، به اين حد نيز اكتفا نشد و شبانگاه جمعه 1/5/89 دفتر اینجانب مورد هجوم مأموران دختر شاه پریون قرار گرفت و كاركنان شريف آن دستگير و روانه بازداشتگاه شدند.

در حالي كه مقامات باشگاه و رسانه هاي منتسب به دختر شاه پریون مرتباً بر قانون و اجراي آن تأكيد مي كنند، براي خود بنده حاكميت قانون تا جايي پذيرفته است كه به نفعمان باشد.

اين در حالي صورت مي گيرد كه ديگر رسانه هايي كه از طريق آنان ارتباط اينجانب با جامعه برقرار مي شد و نيز مطبوعات ورسانه هاي غير شاه پریونی مورد محدوديت جدي قرار گرفته اند و بنده مجبورم از طریق بی بی سی و VOA و رسانه های اپوزیسون و بلاخص سایت "جمله" و "پاراگراف" با مردم صحبت کنم.

سایت "جمله" نیز پس از صحبت هایی که با رییس باشگاه انجام شد رفع فیلتــــر شد ولی صبح امروز پس از دعوت هوادارانمان به تجمع در خیابانها بسته شد که نشانه دیگری از دیکتاتوری است.

اين برخوردهاي غيرقانوني، مبتني بر تحليل نادرست دختر شاه پریون از شرايط اجتماعي حاكم است كه راه را براي نفوذ بيگانگان در تحولات كشور باز مي كند و البته همانگونه که گفته ایم هر شهروند یک ..... از حمایتها و نفوذهای بیگانگان در کشور حمایت کرده تا این اقتدارگرایان را سر جای خود بنشانیم، در حال حاضر مهم این است که رای هوادان پس گرفته شود، بیگانه کیلویی چند تومان می باشد؟

ضمن اعتراض شديد به تداوم اين رويه هاي غيرقانوني، بر حق ملت باشگاه در استفاده از ظرفيتهاي فقط یک بند از قانون اساسي (بند 27) براي ابراز مخالفت با آنچه در انتخابات اخير و پس از آن روي داده تأكيد مي نمايم و آن را جزء لاينفك حقوق آنها بر اساس اين سند ميثاق ملي مي‌دانم و بر پيگيري آن اصرار مي‌ورزم.

در ضمن از تمامی هوادارانم درخواست می کنم با حضور خود و نشان دادن قدرت خود، هر آنچه را که دوست دارند انجام داده و تا آخرین لحظه کوتاه نیایند.

در پایان از شما درخواست میگردد هر سندی مبنی بر تقلب در اختیار دارید به منزل اینجانب بفرستید، خودمون گشتیم نبود!

پیروز و سربلند باشید
سایت رسمی اسی جون بیانیه بالا را تکذیب و آن را کار دیکتاتورهای کودتاچی اعلام کرد.
حواستون باشه

babi charlton

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما خودتون به دختر شاه پریون رای دادید، طرفداریش رو کردید، شما که مسوول برگزاری انتخاباتی بگید چرا رای آقا یا خانم verengilos (یه همچین چیزی) شب که خوابیده صبح پاشده اصلاً تکون نخورده؟ تازه رای هیچ کس شب تا صبح تغییری نکرده بود، خوب این تقلبه دیگه...
هیچ لزومی هم نیست که مدارکم رو به مسوول برگزاری انتخابات نشون بدم،توی یک بیانیه میدم به ملت شریف باشگاه...
اینو خوب گفتی
بابا وقتی فاملاشم بهش رای ندادن ما چیکار کنیم.
هیچ اونایی که تو ستادش بودن بهش رای ندادن :w15:
مگه الان دوران قومی قبیله ای که تو پسر اونایی و داماد اونور ،وکیل اونور ،برادر خونده اون شهر که بیان بهت رای بدن؟
اینا حرفا مال عهد بوقه.

رای ما

مصطفی :victory:
اگه مصطفی جان برنده نشه پس حتما تقلب شده..:lol:

حالا چرا sms های مارو قطع کردین ..کار داریم بابا..:w05:

بیانیه شماره 1 اسی:

متاسفانه با وجودیکه هنوز صحت این رای گیری تایید نشده، دختر شاه پریون، ترتیب جشن پیروزی در میدان ولیعصر را داده و ریاست باشگاه هم به او تبریک گفته.

من از هوادارانم میخواهم که فردا در میدان ولیعصر حاضر نشوند،حتی اگر دخترشاه پریون در آنجا به شما بد و بیراه مثل خس و..... بگوید.

من تا آخرین لحظه از حقوق شما دفاع خواهم کرد.
بابا جان بعد از شمارش آرا که خوبه.
نه پس مثل مصطفی باید شب ساعت 10 میومد میگفت ما پیروز شدیم.

به نقل از خبرگزاری آسوشدیت پریز :surprised:
یکی از کاندیداهای محبوبین باشگاه مهندسان که تحت تاثیر جو باشگاه قرار داشت و اطرافیان اطلاعات غلطی را از رون برگزاری انتخابات به وی میرساندند تحت جو حاکم قرار گرفته و هنوز ساعتها مانده به پایان انتخابات خود را منتخب برو بچ باشگاه اعلام کرده و به طرفداران خود تبریک گفت.

لینک دانلود: ttyt%^&**()(WEGFHYIYFB..

در پی ناکامی تعدادی از نامزدهای انتخاب محبوبترین عضو باشگاه اتفاقات تلخی در سطح باشگاه رخ داد

سرمد حیدری یکی از کاندیداهای شرکت کننده در این انتخابات که آرای نزدیکی به دختر شاه پریون داشت پس از اینکه نتوانست شکست خود را تحمل کند در مصاحبه با شبکه خبری بی بی سی فارسی از تقلب گسترده در انتخابات صحبت کرد

سرمد حیدری در پاسخ به سوال مجری شبکه در خصوص دلایل ادعای تقلب گفت : دختر شاه پریون تنها یک کاربر فعال تالار مهندسی شیمی است در حالیکه من خود مدیر این تالار هستم و این امر ملاک ما برای این است که تقلب گسترده ای در انتخابات صورت گرفته و باید انتخابات باطل شود

در ادامه ی این اتفاقات تلخ ، esi4300 یکی دیگر از کاندیداهایی است که آرایی نزدیک به دختر شاه پریون دارد و شب گذشته در مصاحبه با شبکه ی بی بی سی در صورتیکه هنوز انتخابات به پایان نرسیده بود ادعا کرده بود که برنده ی انتخابات است
و امروز در حالیکه مدارک نداشته اش در مورد تقلب در انتخابات را به خانم tanhatarin_asb-3 تحویل نداده مردم را به تالارها و تاپیک ها کشانده تا دلیل شکست خود را از کف تالارها ها پیدا کند

که در این بین شخصی که ناشناس عنوان شده ، پای گمشده ی این کاندیدا را از کف خیابان یافته و به او تحویل داده است که در عکس مشخص است

اما وقایع به اینجا ختم نشد و با تاریکی هوا عده ای معلوم الحال که مدارکی بر بیگانه بودن آنان که اکثرا از باشگاه هایی چون فرهیختگان و نواندیشان بوده اند در تالارهای مختلف دست به آشوب زدند که خسارت هایی جانی و مالی در بر داشته است

در این میان خانم tanhatarin_asb-3 اعلام کرده که انتخابات در سالمیت تمام برگزار شده است و به زودی عنوان محبوبترین عضو باشگاه به دختر شاه پریون اعطا خواهد شد

منتظر اخبار بعدی باشید
(امیدوارم دوستانی که اسمشون رو آوردم ناراحت نشده باشن ، محض شوخی بود)
ای ول خیلی باحال بود.:w25:

وضعیت
موضوع بسته شده است.