ازین پس با یاری صندوق های سیار به جنگ با اسرائیل صغیر می پردازیم

كاملا متين نيز فرموديد
اینها راه گم کردگانند....اینها انتخابات را جدی تلقی نموده و از برای ان چه ها که نمی نومایند....اینان بخت برگشتگان و جو زدگانند.....
بخشی از کتاب مردم شناسی ....نوشته ی شا پریوس
تكبيرررررررررررررررررررررررررازین پس با یاری صندوق های سیار به جنگ با اسرائیل صغیر می پردازیم![]()
ایا ای دوست وفادار تورا پند اندوزم که به یاری من بشتابی و سعادت عقبی را از ان خود وخاندان پاکت سازی............تكبيررررررررررررررررررررررررر
ببین جناب مصطفی خان،من هی دارم بهت میگم خودتو از اینا جدا کن گوش نمیکنی.به خاطر منافع خودت راضی نشو دشمنا بهمون بخندن.چرا با اینا همراه شدی؟! موضع خودتو مشخص کن.خوب با هم یه بیانیه مشترک میدیم، اثبات تقلب رو هم ولش کن کی به کیه![]()
ببین بابک جان، من کارت تبریک واسه آمریکا و انگلیس نفرستادم که! اونها حمایت کنن، من از همینجا به همه کاربران شریف باشگاه اعلام میکنم: من از هرکس، هر گروه، هر دار و دسته،و هر حزبی که طرفدارم باشه و ازم حمایت کنه استقبال میکنم.ببین جناب مصطفی خان،من هی دارم بهت میگم خودتو از اینا جدا کن گوش نمیکنی.به خاطر منافع خودت راضی نشو دشمنا بهمون بخندن.چرا با اینا همراه شدی؟! موضع خودتو مشخص کن.
اینا که آدمای خود مصطفی و اسی بودن.بر طبق ویدیویی که دیشب روی یو توروب گذاشته شده دیشب نیروهای باشگاه بقلی که احتمال میره از طرفداران دو اتیشه پری بودن ریختن توی تالار گفتگو آزادو هرکسو که احتمال میرفته به اسی رای داده باشه رو به باد ضرب و شتم گرفتن....
اینم لینک دان لودش میتونید برید از یو تورب دان کنیدو ببینید
nbvjhdj@kmldgckkjc..;
خوب بابا جان ببین چیکار کردی که اونا الان خوشحالن.ببین بابک جان، من کارت تبریک واسه آمریکا و انگلیس نفرستادم که! اونها حمایت کنن، من از همینجا به همه کاربران شریف باشگاه اعلام میکنم: من از هرکس، هر گروه، هر دار و دسته،و هر حزبی که طرفدارم باشه و ازم حمایت کنه استقبال میکنم.
من با این حرفها و بگیر و ببندها از میدون به در نمیرم و تا آخرین لحظه پای حقوق ملت باشگاه ایستاده ام. نا سلامتی اینجا باشگاه مهندسانه ایرانه، مهندسیّت و ایرانیّت باشگاه زیر سوال رفته![]()
ئه؟ فیل توره؟؟!!!خب دیگه آتیشیه که از شاه پریون بلن میشه...میخواد جنایتاش در معرض دید عموم قرار نگیرهاینا که آدمای خود مصطفی و اسی بودن.
وقتی درگیری بود من داشتم از اونجا رد میشدم طرفدارای ین دوتا بدن چندتا هم از باشگاهای خارجی بودن که قاطی اینا بودن و بیشتر اونا میزدن.دو نفرم به ضرب گلوله کشتن.
در ضمن لینکتم *****ه.
خوب با هم یه بیانیه مشترک میدیم، اثبات تقلب رو هم ولش کن کی به کیه![]()
بر طبق ویدیویی که دیشب روی یو توروب گذاشته شده دیشب نیروهای باشگاه بقلی که احتمال میره از طرفداران دو اتیشه پری بودن ریختن توی تالار گفتگو آزادو هرکسو که احتمال میرفته به اسی رای داده باشه رو به باد ضرب و شتم گرفتن....
بنده هم تسلیم این صحنه ارایی خطرناک نخواهم شد و در بیانیه ای که تا لحظاتی دیگر بر روی سایت "جمله" و "پاراگراف" قرار خواهم داد، هوادارانم رو به حضور در خیابانهای باشگاه دعوت خواهم کرد تا اگر هر آنچه که من خواستم نشد، با زور حقم و رایم را پس بگیرم، اگر هرچیزی که من گفتم، نشد، نمودی از دیکتاتوری است![]()
با درود خدمت همه دوستان.
مناسفانه یک سری تقلب گسترده در انتخابات محبوب ترین عضو باشگاه صورت گرفت،که بنده به تدریج شما را در جریان آن خواهم گذاشت.
نخستین مورد،رشوه و توزیع سیب زمینی رایگان از طرف دختر شاه پریون در بین اعضای فقیر باشگاه مهندسان میباشد.
در شکل زیر دختر شاه پریون مشغول توزیع سیب زمینی،نشان داده شده و از طرفی یکی از کاربرها در صفحه شخصی این کاندیدا به او پیغام داده که حمایتت میکنیم و به شما رای میدهیم.
http://www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=22575&stc=1&d=1279953938
http://www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=22576&stc=1&d=1279953955
این همه سایت و تلویزیون و شبکه ماهواره ای هوام رو داره، حرفام به گوشی کسانی که بخوان حرفام رو گوش کنن، میرسهدیکتاتور اون کسیه که نمیزاره تو حرفاتو بزنی![]()
بدید مام یه نگا بندازیم، مام حق داریم توی این خیزش!دوستای عزیز همین الان مدارکی دال بر یه چیزایی به دست من رسید که ...دختر شاه پریون زود کنار بکش وگرنه افشاگری میکنم![]()
نمیشه مصطفی جان مدارک سری هستش البته شما خودی هستیا اما یه کم صبر پیشه کن این خانم اگه خودشو کنار کشید که هیچ اگه نکشید مدارکو میدم دسته رسانه ها ...بدید مام یه نگا بندازیم، مام حق داریم توی این خیزش!
یا خدا این چه وضعشه قبضه روح شدمصبر کنید ببینم!
من تا دیشب رای اول بودم یه 2 ساعت رفتم خوابیدم شدم اخر؟!؟!
قضیه چیه؟! تقلب شدهههههه!!!![]()
این که هر چی دلش خواسته گفتهدیکتاتور اون کسیه که نمیزاره تو حرفاتو بزنی![]()
حالا هی الکی بیانیه بده ملت باشگاه بهت بخندناین همه سایت و تلویزیون و شبکه ماهواره ای هوام رو داره، حرفام به گوشی کسانی که بخوان حرفام رو گوش کنن، میرسه
در صورت جدی شدن قضایا من نیستم، فقط با آقا اسماعیل بیانیه میدم، با هیچ شبکه و هیچ جایی هم مصاحبه نمی کنم، فقط بیانیه.
تو نمیگی این مصطفی و اسی جوگیرندوستان تاپیک و بنده زدم از اینکه هیچ تقلبی صورت نگرفته مطمئنم این انتخابات در صحت کامل انجام شده
اسی جان فتنه نکن![]()
ب
ولی حالا که ما به تو رای دادیم تا آخرش پات وای میسیم....
چه رنگی بپوشیم بیایم باشگاه؟؟؟؟؟
شما خودتون به دختر شاه پریون رای دادید، طرفداریش رو کردید، شما که مسوول برگزاری انتخاباتی بگید چرا رای آقا یا خانم verengilos (یه همچین چیزی) شب که خوابیده صبح پاشده اصلاً تکون نخورده؟ تازه رای هیچ کس شب تا صبح تغییری نکرده بود، خوب این تقلبه دیگه...دوستان تاپیک و بنده زدم از اینکه هیچ تقلبی صورت نگرفته مطمئنم این انتخابات در صحت کامل انجام شده
اسی جان فتنه نکن![]()
کجاااااااااااااااااااا؟ تو به من سیب زمینی دادی؟به من یه نصفه سیب زمینیم نرسید....oorman خان سیب زمینی میخوری به یکی دیگه رای میدی؟....ای بشکنه این دستا...:ی