افشاگری essi4300 درباره برخی تقلب ها در انتخاب محبوب ترین عضو باشگاه

وضعیت
موضوع بسته شده است.

abu_72

عضو جدید
کاربر ممتاز
;):D:biggrin::biggrin:
اینها راه گم کردگانند....اینها انتخابات را جدی تلقی نموده و از برای ان چه ها که نمی نومایند....اینان بخت برگشتگان و جو زدگانند.....
بخشی از کتاب مردم شناسی ....نوشته ی شا پریوس
كاملا متين نيز فرموديد

اينان بداند كه ليكن يا لكن هيچ فرقي نميكند اين ليكن همان لكن است و از نظر لغوي ليكن هيچ فرقي با هم ندارند لكن از نظر نگارشي هم همين طور

babi charlton

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب با هم یه بیانیه مشترک میدیم، اثبات تقلب رو هم ولش کن کی به کیه:lol:
ببین جناب مصطفی خان،من هی دارم بهت میگم خودتو از اینا جدا کن گوش نمیکنی.به خاطر منافع خودت راضی نشو دشمنا بهمون بخندن.چرا با اینا همراه شدی؟! موضع خودتو مشخص کن.

ooraman

عضو جدید
کاربر ممتاز
بر طبق ویدیویی که دیشب روی یو توروب گذاشته شده دیشب نیروهای باشگاه بقلی که احتمال میره از طرفداران دو اتیشه پری بودن ریختن توی تالار گفتگو آزادو هرکسو که احتمال میرفته به اسی رای داده باشه رو به باد ضرب و شتم گرفتن....
اینم لینک دان لودش میتونید برید از یو تورب دان کنیدو ببینید
nbvjhdj@kmldgckkjc..;

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ببین جناب مصطفی خان،من هی دارم بهت میگم خودتو از اینا جدا کن گوش نمیکنی.به خاطر منافع خودت راضی نشو دشمنا بهمون بخندن.چرا با اینا همراه شدی؟! موضع خودتو مشخص کن.
ببین بابک جان، من کارت تبریک واسه آمریکا و انگلیس نفرستادم که! اونها حمایت کنن، من از همینجا به همه کاربران شریف باشگاه اعلام میکنم: من از هرکس، هر گروه، هر دار و دسته،و هر حزبی که طرفدارم باشه و ازم حمایت کنه استقبال میکنم.

من با این حرفها و بگیر و ببندها از میدون به در نمیرم و تا آخرین لحظه پای حقوق ملت باشگاه ایستاده ام. نا سلامتی اینجا باشگاه مهندسانه ایرانه، مهندسیّت و ایرانیّت باشگاه زیر سوال رفته:razz:

آخرین ویرایش:

babi charlton

عضو جدید
کاربر ممتاز
بر طبق ویدیویی که دیشب روی یو توروب گذاشته شده دیشب نیروهای باشگاه بقلی که احتمال میره از طرفداران دو اتیشه پری بودن ریختن توی تالار گفتگو آزادو هرکسو که احتمال میرفته به اسی رای داده باشه رو به باد ضرب و شتم گرفتن....
اینم لینک دان لودش میتونید برید از یو تورب دان کنیدو ببینید
nbvjhdj@kmldgckkjc..;
اینا که آدمای خود مصطفی و اسی بودن.
وقتی درگیری بود من داشتم از اونجا رد میشدم طرفدارای ین دوتا بدن چندتا هم از باشگاهای خارجی بودن که قاطی اینا بودن و بیشتر اونا میزدن.دو نفرم به ضرب گلوله کشتن.
در ضمن لینکتم *****ه.

ببین بابک جان، من کارت تبریک واسه آمریکا و انگلیس نفرستادم که! اونها حمایت کنن، من از همینجا به همه کاربران شریف باشگاه اعلام میکنم: من از هرکس، هر گروه، هر دار و دسته،و هر حزبی که طرفدارم باشه و ازم حمایت کنه استقبال میکنم.

من با این حرفها و بگیر و ببندها از میدون به در نمیرم و تا آخرین لحظه پای حقوق ملت باشگاه ایستاده ام. نا سلامتی اینجا باشگاه مهندسانه ایرانه، مهندسیّت و ایرانیّت باشگاه زیر سوال رفته:razz:
خوب بابا جان ببین چیکار کردی که اونا الان خوشحالن.
بابا حالا به تو گفتن رای میاری تو چرا باور کردی؟جوگیر جوگیر.بی جنبه

ooraman

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینا که آدمای خود مصطفی و اسی بودن.
وقتی درگیری بود من داشتم از اونجا رد میشدم طرفدارای ین دوتا بدن چندتا هم از باشگاهای خارجی بودن که قاطی اینا بودن و بیشتر اونا میزدن.دو نفرم به ضرب گلوله کشتن.
در ضمن لینکتم *****ه.
ئه؟ فیل توره؟؟!!!خب دیگه آتیشیه که از شاه پریون بلن میشه...میخواد جنایتاش در معرض دید عموم قرار نگیره:)D مثل اینکه دعوا داره بالا میگیره ها...بی خیال همون شوخیش خوبه در همین حد نگهش داریم...)

*Essi*

اخراجی موقت
خوب با هم یه بیانیه مشترک میدیم، اثبات تقلب رو هم ولش کن کی به کیه:lol:

باید صبر کنیم ببینیم،ریاست باشگاه در ظهر جمعه چه نظری میده.
اگه از دستور گسترده تقلب کوتاه آمد که هیچ.
اگه نیامد،بیانیه ها در سر دارم.

*Essi*

اخراجی موقت

متاسفانه دیشب یک ویدیو دومی هم از من منتشر شد که نشان میداد،بنده میگم:

همه چیز آرومه،من چه قدر خوشحالم

در حالیکه وقتی من در باشگاه مهندسان، مشغول قدم زدن بودم،عده ای جاسوس مرا ربودند و من اکنون تحت شدیدترین شکنجه ها قرار دارم. :cry:

Mj na

عضو جدید
بنده هم تسلیم این صحنه ارایی خطرناک نخواهم شد و در بیانیه ای که تا لحظاتی دیگر بر روی سایت "جمله" و "پاراگراف" قرار خواهم داد، هوادارانم رو به حضور در خیابانهای باشگاه دعوت خواهم کرد تا اگر هر آنچه که من خواستم نشد، با زور حقم و رایم را پس بگیرم، اگر هرچیزی که من گفتم، نشد، نمودی از دیکتاتوری است:w16::d

دیکتاتور اون کسیه که نمیزاره تو حرفاتو بزنی ;)

butterfly_سبز

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
من تکذیب میکنم...................
به عنوان ریاست کل نظارت بر آرای مردمی هر گونه تغلب رو شایعه دشمن میدونم .... مخصوصاادعای سیب زمینی رو!

emi.zx2010

عضو جدید
کاربر ممتاز
با درود خدمت همه دوستان.:gol:

مناسفانه یک سری تقلب گسترده در انتخابات محبوب ترین عضو باشگاه صورت گرفت،که بنده به تدریج شما را در جریان آن خواهم گذاشت.

نخستین مورد،رشوه و توزیع سیب زمینی رایگان از طرف دختر شاه پریون در بین اعضای فقیر باشگاه مهندسان میباشد.

در شکل زیر دختر شاه پریون مشغول توزیع سیب زمینی،نشان داده شده و از طرفی یکی از کاربرها در صفحه شخصی این کاندیدا به او پیغام داده که حمایتت میکنیم و به شما رای میدهیم.

http://www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=22575&stc=1&d=1279953938​

http://www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=22576&stc=1&d=1279953955​

به من سیب زمینی نرسید من به تو رای دادم....
ای کاش میموندم ببینم دیگه چی میخواد پخش کنه بعد رای میدادم نه؟؟؟؟؟؟؟
ولی حالا که ما به تو رای دادیم تا آخرش پات وای میسیم....
چه رنگی بپوشیم بیایم باشگاه؟؟؟؟؟

ooraman

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستای عزیز همین الان مدارکی دال بر یه چیزایی به دست من رسید که ...دختر شاه پریون زود کنار بکش وگرنه افشاگری میکنم:thumbsup2:

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
این همه سایت و تلویزیون و شبکه ماهواره ای هوام رو داره، حرفام به گوشی کسانی که بخوان حرفام رو گوش کنن، میرسه;)

در صورت جدی شدن قضایا من نیستم، فقط با آقا اسماعیل بیانیه میدم، با هیچ شبکه و هیچ جایی هم مصاحبه نمی کنم، فقط بیانیه.

siavash_1991

عضو جدید
چي گفتين در تالار گفتوگوي ازاد تقلب بشه............تقلب......!..........به هيچ عنوان من زيربار نميرم :w11::w11:(اخجون مابرديممممممممممم)

ooraman

عضو جدید
کاربر ممتاز
بدید مام یه نگا بندازیم، مام حق داریم توی این خیزش!
نمیشه مصطفی جان مدارک سری هستش البته شما خودی هستیا اما یه کم صبر پیشه کن این خانم اگه خودشو کنار کشید که هیچ اگه نکشید مدارکو میدم دسته رسانه ها ...:w01:

babi charlton

عضو جدید
کاربر ممتاز
صبر کنید ببینم!

من تا دیشب رای اول بودم یه 2 ساعت رفتم خوابیدم شدم اخر؟!؟!
قضیه چیه؟! تقلب شدهههههه!!!:mad:
یا خدا این چه وضعشه قبضه روح شدم
پسرم ناهار میخوری دستو صورتتو بشور بقیه زهره ترک نشن :cry:

این که هر چی دلش خواسته گفته
تا لانم به همه بدو بیرا گفته
این که نشد آزادی،مگه اینجا جنگله آزادی با اینی که شما میگی فرق داره.فعلا که ایشون دیکتاتوره.
مصطفی یه چندتا بدو بیرا به اینو اون بگو طبیعی جلوه کنه

این همه سایت و تلویزیون و شبکه ماهواره ای هوام رو داره، حرفام به گوشی کسانی که بخوان حرفام رو گوش کنن، میرسه;)

در صورت جدی شدن قضایا من نیستم، فقط با آقا اسماعیل بیانیه میدم، با هیچ شبکه و هیچ جایی هم مصاحبه نمی کنم، فقط بیانیه.
حالا هی الکی بیانیه بده ملت باشگاه بهت بخندن
ما که گفتیم بیا از مراجع قانونی کمک بگیر خودت نخواستی.

آخرین ویرایش:

babi charlton

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان تاپیک و بنده زدم از اینکه هیچ تقلبی صورت نگرفته مطمئنم این انتخابات در صحت کامل انجام شده:(
اسی جان فتنه نکن:gol:
تو نمیگی این مصطفی و اسی جوگیرن
اینقدر گفتن تقلب که خودشونم باورشون شده :w25:
حالا هی میخان بیانیه بدن ملتو به خودشون بخندونن.

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دوستان تاپیک و بنده زدم از اینکه هیچ تقلبی صورت نگرفته مطمئنم این انتخابات در صحت کامل انجام شده:(
اسی جان فتنه نکن:gol:
شما خودتون به دختر شاه پریون رای دادید، طرفداریش رو کردید، شما که مسوول برگزاری انتخاباتی بگید چرا رای آقا یا خانم verengilos (یه همچین چیزی) شب که خوابیده صبح پاشده اصلاً تکون نخورده؟ تازه رای هیچ کس شب تا صبح تغییری نکرده بود، خوب این تقلبه دیگه...
هیچ لزومی هم نیست که مدارکم رو به مسوول برگزاری انتخابات نشون بدم،توی یک بیانیه میدم به ملت شریف باشگاه...

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آقا اسماعیل برو تو کار بیانیه، چی کار سخنرانی رییس باشگاه ظهر جمعه داری؟
اون مال قبل انتخابات بود که باید هی مرتب می گفتیم به به رییس باشگاه، به به رییس باشگاه تا رای رو بیاریم حالا که دیگه لازم نیست...

ooraman

عضو جدید
کاربر ممتاز
oorman خان سیب زمینی میخوری به یکی دیگه رای میدی؟....ای بشکنه این دستا...:ی
کجاااااااااااااااااااا؟ تو به من سیب زمینی دادی؟به من یه نصفه سیب زمینیم نرسید....:w00:
یه ساندیس رسید اونم ته مونده بود کلا دوتا قلپم نشد....بیخود تهمت نزنید خواهر...:razz:

وضعیت
موضوع بسته شده است.