استیو جابز درگذشت اطلاعیه شرکت اپل راجع به درگذشت استیو جاب

Alborz Rad

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
«اپل یک نابغه مبتکر و دنیا یک انسان خارق العاده را از دست داد
و آنهایی از ما که شانس شناخت و کار با استیو را داشتیم،
یک دوست بسیار عزیز و مربی‌ الهام بخشی را از دست دادیم.
استیو از خود شرکتی به یادگار گذاشت
که تنها وی می‌توانست آن را بسازد و روح وی تا ابد شالوده اپل خواهد بود.
»

http://www.apple.com/stevejobs/

danialfx

عضو جدید
کاربر ممتاز
استیو جابز فوت شد :confused::cry:

باید برای جامعه ایتی جهان یه ماه عزای عمومی اعلام کنن

وای . خیلی خبر ناراحت کننده ای بود :( .

بیچاره ایفون 5 رو ندید و رفت :(

emajid16

عضو جدید
کاربر ممتاز

دوست عزيز استيو جابز آدمه مهمي واسه اي تي بوده ولي چرا بايد يه ماه دنياي آي تي رو تعطيل كرد به نظرم بايد دو برابر يا چند برابر كار كرد كه جاي خاليشو پر كرد
به نظرم براي احترام بهش يه دقيقه سكوتم كافيه
كاش ما از اين فرهنگ كه هر اتفاقي ميفته زندگيمون رو تعطيل ميكنيم نجات پيدا كنيم
در آخر خدا رحمتش كنه مرد بزرگي بود اپل مشكل ميتونه جاشو پر كنه ولي ميتونه

Sarp

مدیر بازنشسته

آیفون 5 که شایعه بود :دی

aminvo

عضو جدید
خدایش این بزرگ مرد شرکت اپل را بیامرزد، روحش شاد و شرکتش پاینده

vergilangleos

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
پیام بیل گیتس و اوباما برای درگذشت آقای جابز

پیام بیل گیتس و اوباما برای درگذشت آقای جابز

شرکت اپل اعلام کرده که استیو جابز، مدیرعامل سابق این شرکت و یکی از بنیانگذاران آن که اخیرا به علت بیماری کناره گیری کرده بود، درگذشته است.
باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا در بیانیه ای نسبت به آقای جایز که او را "یکی از بزرگترین نوآوران آمریکا" خواند ادای احترام کرده است.
کامپیوترهای مکینتاش، "آی فون"، "آی پاد" و "آی پد" از محصولاتی است که استیو جابز در تولید و عرضه آنها به بازار نقش مهمی داشته و از طریق این محصولات پرطرفدار، اپل را به یکی از پرسودترین شرکت های آمریکا و دنیا تبدیل کرده است.
شرکت اپل طی بیانیه ای اعلام کرده است: "اپل یک نابغه بینش ور و مبتکر و جهان یک انسان خارق العاده را از دست داد."
اپل می گوید که آقای جابز روز چهارشنبه از دنیا رفت. او ۵۶ ساله بود.
بنا بر گزارش ها، استیو جابز به سرطان لوزالمعده مبتلا بود.
مرگ آقای جابز یک روز پس از رونمایی نمونه جدید تلفن همراه آیفون رخ داده است.
استیو جابز از ماه ژانویه سال جاری در مرخصی بسر می برد.
او در نامه استعفای خود نوشته بود: "همواره گفته ام اگر روزی فرا برسد که نتوانم به وظایف و انتظاراتی که از من به عنوان مدیرعامل اپل می رود عمل کنم، خودم اولین کسی خواهم بود که این موضوع را به شما اطلاع خواهم داد. متاسفانه این روز فرا رسیده است."
استیو جابز از بنیانگذاران اپل در سال ۱۹۷۶ بود اما در سال ۱۹۸۵ آن را ترک کرد.
وی در سال ۱۹۹۷ به اپل بازگشت و در سال ۲۰۰۰ بار دیگر مدیریت تمام وقت آن را به عهده گرفت.
تیم کوک، یکی از مدیران ارشد اپل، پس از آقای جابز مدیرعامل جدید اپل شده است.
استیو جابز در اواخر ماه ژوئن سال ۲۰۰۹ پس از یک مرخصی درمانی شش ماهه فعالیت های کاری خود را مجددا آغاز کرده بود.
پزشکان در سال ۲۰۰۴ تشخیص دادند که آقای جابز به سرطان لوزالمعده مبتلاست.
واکنش ها
باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا در بیانیه ای ضمن ابراز اندوه از مرگ استیو جابز نوشت: "استیو یکی از بزرگترین نوآوران آمریکا بود - آنقدر شجاعت داشت که طور دیگری بیاندیشد، آنقدر جسارت داشت که بداند می تواند جهان را تغییر دهد، و آنقدر استعداد داشت که آن را عملی کند."
او نوشت: "او با ساختن یکی از موفق ترین شرکت های جهان از پارکینگ خانه اش، روحیه خلاق آمریکایی را به نمایش گذاشت. او با شخصی کردن کامپیوترها و قرار دادن اینترنت در جیب ما، انقلاب اطلاعات را نه تنها قابل دسترسی بلکه شهودی و لذت بخش کرد.... استیو دوست داشت بگوید هر روز را طوری زندگی می کند که انگار آخرین روز زندگی اش است. به همین خاطر، او زندگی را دگرگون کرد، بعضی صنایع را از نو تعریف کرد، و به یکی از نادرترین دستاوردها در تاریخ بشر دست یافت: او شیوه دیدن جهان برای هر یک از ما را عوض کرد."
"جهان یک انسان صاحب بینش را از دست داده است. و شاید هیچ تعریفی بالاتر از این نباشد که بخش بزرگی از جهان از طریق دستگاهی که او اختراع کرد از درگذشت او آگاه شد."
آقای اوباما با لورن همسر آقای جابز و خانواده او ابراز همدردی کرد.
بیل گیتس بنیانگذار مایکروسافت از رقبای بزرگ اپل نوشت: "جهان به ندرت شاهد کسی با این همه تاثیر است. تاثیر کارهای او تا نسل ها احساس خواهد شد. برای کسانی که مثل که با او کار کرده اند، این افتخاری فوق العاده بوده است."
آرنولد شوارتزنگر هنرپیشه و فرماندار سابق کالیفرنیا نوشت: "استیو هر روز زندگی اش رویای کالیفرنیا را زندگی کرد و جهان را تغییر داد و به همه ما الهام بخشید."
مارک اندرسون سرمایه گذار نوشت: "استیو بهترینِ بهترین ها بود. مثل موتزارت و پیکاسو، شاید هرگز مثل او زاده نشود."

Soofia

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه شوهرم میمرد انقدر ناراحت نمیشدم!!
امیدوارم جای خالیش تو شرکت اپل با نابغه های دیگه به زودی پر بشه.........

Ice Man

مدیر تالار مهندسی برق
مدیر تالار
روحش شاد...

گرچه افراد اینچنینی ظاهرا میمیرن ولی اسمشون زنده هست و مطمئنا اجر خدمتهایی که کردن رو هم خواهند گرفت.

جابز و گیتس من جمله افرادی هستند که اگه نبودن پیشرفت امروزی تکنولوژی در هاله ای از ابهام بود.

" مرگ یکی از بهترین اختراعات زندگی است" (استیو جابز)

زيگفريد

عضو جدید
کاربر ممتاز
بعضی ادما ظاهرا یه نفرند ولی در اصل برابر هزار نفرند !

استیو جابز یکی از این تیپ ادمها بود . واقعا خدمات زیادی به جامعه بشری انجام داد .

حیف زود مرد . :(

Martin Eco

عضو جدید
کاربر ممتاز
شعر سعدی رو همچین آدمهایی معنی میبخشن
خدایش رحمتش کناد...

Alborz Rad

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
استیو جابز و همسرش در آخرین نطق او برای اپل

ElectricalENG

کاربر بیش فعال
شايد جسم او از بين ما رفته باشد...اما تاثير او بر زندگي ما و عشق و ياد گرامي اش هميشه در قلب هاي ما باقي خواهد ماند. مردي كه با سالها با دست و پنجه نرم كردن با سرطان سالها با زندگي كنار آمد كه هيچ زندگي ماا هم بهتر كرد براستي كه تاريخ به ندرت شاهد چنين انسانهاي بزرگي بوده.

fayazbahram

عضو جدید
کاربر ممتاز
تنها کاری که میتونستم برای جابز بکنم!!

تنها کاری که میتونستم برای جابز بکنم!!

درسته نه آیفون دارم
نه آی پد یا آی پاد و نه مک بوک
حتی درست و حسابی زندگینامه استیو جابز رو هم نمیدونم
اما به احترام بزرگ مردی که تونسته دنیا رو تکون بده ، این طرح پیشکش تمام
هواداران استیو جابز
روحش شاد و یادش گرامی

100af

مدیر تالار مهندسی صنایع
مدیر تالار
کاربر ممتاز
اگه شوهرم میمرد انقدر ناراحت نمیشدم!!امیدوارم جای خالیش تو شرکت اپل با نابغه های دیگه به زودی پر بشه.........
پيام آكنده از غم و انده تان خانواده استو جابز را متاثر كرد! ( اخه اين تيكه شوهرم ... جاي خاليش در درس شيرين استراتژيك جايي كه برگشتش به اپل را مي گفت چقدر حس مي شد وقتي كتابم را ورق مي زدم..

Alborz Rad

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
استیو جابز درباره تصمیمش برای ازدواج با لورن گفته است:
«از کار به خانه برگشته بودم و جلوی در پارکینگ در حالی که کلید خودرو در دستم بود
با خودم فکر کردم که اگر امشب آخرین شب زندگی‌ام باشد
ترجیح می‌دهم یک قرار کاری داشته باشم
یا یک قرار ملاقات با لورن...بلافاصله خودرو را از پارکینگ درآوردم
و پیش لورن رفتم. از او پرسیدم که آیا با من شام می‌خورد،
او هم بلافاصله جواب مثبت داد. ما تمام راه را پیاده رفتیم و از آن به بعد با هم بودیم.»
در نهایت استیو جابز و لورن پاول در سال 1991 در هتل آواهنی در پارک ملی یوسمیت مراسم ازدواجشان را برگزار کردند.

سروش7

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
او خدمت بزرگ وارزنده ای به دنیای ای تی عرضه کرد
ولی اپل با قدرت هرچه بیشتر به کارش ادامه میده

ali91en

عضو جدید
بد نیست بدونین اپلی که استیو ساخت با سرمایه هفتاد و شش میلیارد دلار ثروتمندترین شرکت دنیا محسوب میشه، این در حالیه که ذخیره ارزی سالیانه ایلات متحده سالانه هفتاد و دو میلیارد دلاره...!!!واقعا متاثر شدم! امیدورام روحش در آرام ابدی باشه...

pooneh12345

عضو جدید
کاربر ممتاز
الهی
چقد ناراحت شدم
خیلی خیلی بد شد که رفت
روحش شاد

afsoon6282

مدیر تالار مهندسی كشاورزی
مدیر تالار
تاپیک به تالار اینترنت و وبگردی منتقل شد