دایره بودنش درسته در مورد کمتر بودن قطرش هم بگم تا حدی درسته ولی دقیق تر با راه حل اگر بگین عالی میشه.
همزمانی خواب الزاما بیدار شدن همزمان رو نمی خواد که. فقط صورت سوال اشاره به مشترک بودن زمان خواب دو نفر داره نه اینکه همزمان به خواب رفتند و همزان بلند شدند.![]()
شما فقط اینو بگین منظورتون از "در این لحظه" که نوشتین در اون لحظه چندنفر خواب هستن چی بوده؟
فکر کنم در این لحظه جلسه تمام شده همه بیدارن
مگه دستم به سخنران این جلسه نرسه

ولی راه حل ریاضی قشنگی داره، جواب های همه شما هم عالی است. این مسابقه ها، واقعا داره به هدف اصلی خودش نزدیک میشه، مثلا من در مورد سوال های هندسه و ریاضی و هوش (بازی ریاضی که کلا خلاقیت و سرعت عمل هست) بعضا راه حل هایی می بینم که خودم از اون راه ها نرفتم، وقتی راه حل های متفاوت رو می بینم به شیوه تفکر متفاوت شما پی می برم، و این که میشه مساله ها رو از زوایای دیگه ای هم دید و باور کنین دیدن این راه های متفاوت واقعا لذت بخش هست. حتی کسانی که جوابشون درست نیست شاید خیلی جالب تر باشه، برای کسی که داره سوال ها رو بررسی می کنه خیلی جالب هست وقتی دوستان راه حل رو ارائه می دند متوجه می شیم که چی شده که جواب اشتباه بدست آوردند این طوری در خلال مسابقه شاید شیوه تحلیل افراد هم بهبود پیدا کنه.