یافتم یافتم

زوج باشه تعداد میشه:
0.5*(b-a+1) + یک
اگه فرد باشه میشه:
0.5*(b-a+2) + دو
چون گفته مجموع دو عضو و اگه تعداد اعضا فرد باشه عدد وسطی میشه میانگین a و b که باید تکرار بشه تا جواب درست دربیاد
بخاطر همین عضو وسطی جزو آمار حساب نمیشه و یکی به تعداد اضافه میشه
نمیدونم خوب گغتم یا نه! کسی فهمید چی گفتم؟!!
به نظرم اشتباهه و همون جواب قبلیمون درستتر بود. حداقل من این 1 دونهای که منظورتون بود رو لحاظ میکردم و فرمول همون شد که شد.
وقتی تعداد زوج باشه، مثلاً از 1 تا 10، اینطوری حداکثر نصف بالا یا پائین اعداد رو میشه توو یه ست گذاشت و جمعشون 11 نشه. این نصف برابر هست با سقفِ نصف(b-a)،
یا همون b-a+1)/2). حالا اگه 1 دونه به این تعداد اضافه بشه حتماً دو عدد پیدا میشه که جمعشون بشه a+b.
ولی وقتی تعداد نصف بشه، علاوه بر اینکه میشه نیمهی بالا و پایین میانه (median) رو گذاشت، خود median رو هم میشه قرار داد. مثلاً برای 1 تا 11، میشه 1 تا 5، یا 7 تا 11 رو قرار داد و علاوه بر این 6 رو هم میشه در هر کدوم از دو دسته قرار داد. پس اندازهی ست ماکزیمم میشه b-a)/2) بعلاوهی 1. اگه 1 عضو دیگه به این ست اضافه بشه، a+b تشکیل میشه، در نتیجه جواب نهای میشه b-a)/2) بعلاوهی 2، در حالی که فرمول شما نصف تفاضل بعلاوهی 3 هست.
الان طبق فرمول شما، برای اعداد 1 تا 3 که تعدادشون فرد هست جواب میشه چهار که از خود مجموعه هم بزرگتره، در حالی که طبق فرمول بنده میشه 3 که درست هست. اگه زیر مجوعهی 2 تایی انتخاب کنیم ممکنه 1و2 یا 2و3 بشه که تشکیل عدد a+b (چهار) نمیدن ولی ست 3 تایی میشه همهی اعداد که 1و3 تشکیل 4 میدن.
---------------
جوابهای تشریحی هندسه و ماتریس رو امشب میذارم.
برای ماتریس فرمولش رو فقط بلد بودم که به ذهنم رسید و استفاده کردم ولی اثباتش رو بلد نیستم. فکر کنم با سرچ بشه پیداش کرد. فرمولش رو مطمئن نیستم ولی فکر کنم توو یکی از ریاضی 1 یا 2ی شهشهانی دیدم که برای به توان بزرگ رسوندن ماتریسها میشد از این استفاده کرد. در واقع برای به توان رسوندن ماتریسها یک راه این بود که ماتریس رو بشه به صورت مثلثاتی نوشت ولی راه عمومیش این هست.