استعداد خودت رو محک بزن ! (متن بروز شده سوالات: پست 1)

بانو امین

مدیر تالار اسلام و قرآن
عضو کادر مدیریت
مدیر تالار
کاربر ممتاز
بهتر شد ولی بازم جواب درست نیست.

یافتم یافتم:D
زوج باشه تعداد میشه:
0.5*(b-a+1) + یک
اگه فرد باشه میشه:
0.5*(b-a+2) + دو

چون گفته مجموع دو عضو و اگه تعداد اعضا فرد باشه عدد وسطی میشه میانگین a و b که باید تکرار بشه تا جواب درست دربیاد
بخاطر همین عضو وسطی جزو آمار حساب نمیشه و یکی به تعداد اضافه میشه

نمیدونم خوب گغتم یا نه! کسی فهمید چی گفتم؟!!

behnam5670

عضو جدید
کاربر ممتاز
زوج باشه تعداد میشه:
0.5*(b-a+1) + یک
اگه فرد باشه میشه:
0.5*(b-a+2) + دو

چون گفته مجموع دو عضو و اگه تعداد اعضا فرد باشه عدد وسطی میشه میانگین a و b که باید تکرار بشه تا جواب درست دربیاد

به نظرم اشتباهه و همون جواب قبلی‌مون درست‌تر بود. حداقل من این 1 دونه‌ای که منظورتون بود رو لحاظ میکردم و فرمول همون شد که شد.
وقتی تعداد زوج باشه، مثلاً از 1 تا 10، اینطوری حداکثر نصف بالا یا پائین اعداد رو میشه توو یه ست گذاشت و جمعشون 11 نشه. این نصف برابر هست با سقفِ نصف(b-a)،
یا همون b-a+1)/2). حالا اگه 1 دونه به این تعداد اضافه بشه حتماً دو عدد پیدا میشه که جمعشون بشه a+b.
ولی وقتی تعداد نصف بشه، علاوه بر اینکه میشه نیمه‌ی بالا و پایین میانه (median) رو گذاشت، خود median رو هم میشه قرار داد. مثلاً برای 1 تا 11، میشه 1 تا 5، یا 7 تا 11 رو قرار داد و علاوه بر این 6 رو هم میشه در هر کدوم از دو دسته قرار داد. پس اندازه‌ی ست ماکزیمم میشه b-a)/2) بعلاوه‌ی 1. اگه 1 عضو دیگه به این ست اضافه بشه، a+b تشکیل میشه، در نتیجه جواب نهای میشه b-a)/2) بعلاوه‌ی 2، در حالی که فرمول شما نصف تفاضل بعلاوه‌ی 3 هست.
الان طبق فرمول شما، برای اعداد 1 تا 3 که تعدادشون فرد هست جواب میشه چهار که از خود مجموعه هم بزرگتره، در حالی که طبق فرمول بنده میشه 3 که درست هست. اگه زیر مجوعه‌ی 2 تایی انتخاب کنیم ممکنه 1و2 یا 2و3 بشه که تشکیل عدد a+b (چهار) نمیدن ولی ست 3 تایی میشه همه‌ی اعداد که 1و3 تشکیل 4 میدن.
---------------
جواب‌های تشریحی هندسه و ماتریس رو امشب میذارم.
برای ماتریس فرمولش رو فقط بلد بودم که به ذهنم رسید و استفاده کردم ولی اثباتش رو بلد نیستم. فکر کنم با سرچ بشه پیداش کرد. فرمولش رو مطمئن نیستم ولی فکر کنم توو یکی از ریاضی 1 یا 2ی شهشهانی دیدم که برای به توان بزرگ رسوندن ماتریس‌ها میشد از این استفاده کرد. در واقع برای به توان رسوندن ماتریس‌ها یک راه این بود که ماتریس رو بشه به صورت مثلثاتی نوشت ولی راه عمومیش این هست.

olel_albab

مدیر تالار ریاضی
مدیر تالار
کاربر ممتاز
زوج باشه تعداد میشه:
0.5*(b-a+1) + یک
اگه فرد باشه میشه:
0.5*(b-a+2) + دو

من فهمیدم، جوابت خیلی پیشرفت داشته اما بازم درست نیست
برای ماتریس فرمولش رو فقط بلد بودم که به ذهنم رسید و استفاده کردم ولی اثباتش رو بلد نیستم. فکر کنم با سرچ بشه پیداش کرد. فرمولش رو مطمئن نیستم ولی فکر کنم توو یکی از ریاضی 1 یا 2ی شهشهانی دیدم که برای به توان بزرگ رسوندن ماتریس‌ها میشد از این استفاده کرد. در واقع برای به توان رسوندن ماتریس‌ها یک راه این بود که ماتریس رو بشه به صورت مثلثاتی نوشت ولی راه عمومیش این هست.
با سرچ میشه تقریبا همه چیز رو پیدا کرد:D دکتر شهشهانی که کارشون درست هست;)

olel_albab

مدیر تالار ریاضی
مدیر تالار
کاربر ممتاز

بانو امین

مدیر تالار اسلام و قرآن
عضو کادر مدیریت
مدیر تالار
کاربر ممتاز
به نظرم اشتباهه و همون جواب قبلی‌مون درست‌تر بود. حداقل من این 1 دونه‌ای که منظورتون بود رو لحاظ میکردم و فرمول همون شد که شد.
وقتی تعداد زوج باشه، مثلاً از 1 تا 10، اینطوری حداکثر نصف بالا یا پائین اعداد رو میشه توو یه ست گذاشت و جمعشون 11 نشه. این نصف برابر هست با سقفِ نصف(b-a)،
یا همون b-a+1)/2). حالا اگه 1 دونه به این تعداد اضافه بشه حتماً دو عدد پیدا میشه که جمعشون بشه a+b.
ولی وقتی تعداد نصف بشه، علاوه بر اینکه میشه نیمه‌ی بالا و پایین میانه (median) رو گذاشت، خود median رو هم میشه قرار داد. مثلاً برای 1 تا 11، میشه 1 تا 5، یا 7 تا 11 رو قرار داد و علاوه بر این 6 رو هم میشه در هر کدوم از دو دسته قرار داد. پس اندازه‌ی ست ماکزیمم میشه b-a)/2) بعلاوه‌ی 1. اگه 1 عضو دیگه به این ست اضافه بشه، a+b تشکیل میشه، در نتیجه جواب نهای میشه b-a)/2) بعلاوه‌ی 2، در حالی که فرمول شما نصف تفاضل بعلاوه‌ی 3 هست.
الان طبق فرمول شما، برای اعداد 1 تا 3 که تعدادشون فرد هست جواب میشه چهار که از خود مجموعه هم بزرگتره، در حالی که طبق فرمول بنده میشه 3 که درست هست. اگه زیر مجوعه‌ی 2 تایی انتخاب کنیم ممکنه 1و2 یا 2و3 بشه که تشکیل عدد a+b (چهار) نمیدن ولی ست 3 تایی میشه همه‌ی اعداد که 1و3 تشکیل 4 میدن.
---------------

مجموعه رو بگیر دو تا ده... و مجموعه رو بنویس.. میفهمی دلیلم رو

behnam5670

عضو جدید
کاربر ممتاز

2 تا 10 میشه: 2 3 4 5 6 7 8 9 10 که تعدادش فرد هست و طبق فرمول شما جواب میشه 7. یعنی میتونیم ست 6 تایی داشته باشیم ولی تووش حاصل هیچ دو عددی 12 نشه.
اما من میگم اینطوری نیست و جواب هست 6. یعنی فوقش میتونیم ست 5 تایی داشته باشیم که حاصل هیچ دو جفتی برابر با 12 نشه.
اگه راه حل شما درسته، باید ست 6 عنصری پیدا کنید.

آخرین ویرایش:

بانو امین

مدیر تالار اسلام و قرآن
عضو کادر مدیریت
مدیر تالار
کاربر ممتاز
2 تا 10 میشه: 2 3 4 5 6 7 8 9 10 که تعدادش فرد هست و طبق فرمول شما جواب میشه 7. یعنی میتونیم ست 6 تایی داشته باشیم ولی تووش حاصل هیچ دو عددی 12 نشه.
اما من میگم اینطوری نیست و جواب هست 6. یعنی فوقش میتونیم ست 5 تایی داشته باشیم که حاصل هیچ دو جفتی برابر با 12 نشه.

2 و 3 و 4 و 5 و 6
جمع هیچ دوتایی از مجموعه بالا 12 نمیشه
پس باید عدد بعدی اضافه بشه

بانو امین

مدیر تالار اسلام و قرآن
عضو کادر مدیریت
مدیر تالار
کاربر ممتاز
زوج باشه تعداد میشه:
0.5*(b-a+1) + یک
اگه فرد باشه میشه:
0.5*(b-a+2) + دو

0.5*(b-a) + دو
این میشه برای تعداد اعضا فرد؟

بانو امین

مدیر تالار اسلام و قرآن
عضو کادر مدیریت
مدیر تالار
کاربر ممتاز
جواب نهایی که ان شا الله درسته دیگه
زوج باشه تعداد میشه:
0.5*(b-a+1) + یک
اگه فرد باشه میشه:
0.5*(b-a) + دو

بانو امین

مدیر تالار اسلام و قرآن
عضو کادر مدیریت
مدیر تالار
کاربر ممتاز
البته میتونم توضیح بدم چطوری پیدا کردما ولی حل ریاضی ندارم:|

olel_albab

مدیر تالار ریاضی
مدیر تالار
کاربر ممتاز
البته میتونم توضیح بدم چطوری پیدا کردما ولی حل ریاضی ندارم:|

از راه آزمون وخطا بود:|

چ روز خوبیه امروز:D
آره روز خوبی هست. :D

خوشحالم از اینکه توی این باشگاه محیطی فراهم شده که بچه ها میان و یه فعالیت سالم و جذاب داریم.
در مورد پاسخ هم اشکالی نداره، من که میدونم چطوری به این جواب رسیدی:D اما توضیح بده من هم انشاءالله راه حل استنتاجی رو میذارم

بانو امین

مدیر تالار اسلام و قرآن
عضو کادر مدیریت
مدیر تالار
کاربر ممتاز
آره روز خوبی هست. :d

خوشحالم از اینکه توی این باشگاه محیطی فراهم شده که بچه ها میان و یه فعالیت سالم و جذاب داریم.
در مورد پاسخ هم اشکالی نداره، من که میدونم چطوری به این جواب رسیدی:d اما توضیح بده من هم انشاءالله راه حل استنتاجی رو میذارم

:D

ما نیز خوشحال می باشیم:cool:

خداییش خودم نمیدونم شما از کجا میفهمی رو خدا میدونه... معلم جبر دبیرستانمونم مث تو بود... چیزی رو میفهمید که خودم نمیفهمیدم

برای اینکه بشه دو تا عضو داشت که جمعشون برابر a+b بشه باید تعداد مجموعه x از نصف تعداد کل یه دونه بیشتر باشه
اگه تعداد مجموعه زوج باشه تعداد اعضا میشه b-a+1 که خب در 0.5 ضربش میکنیم و جواب رو با یک جمع میکنیم

اگه تعداد مجموعه فرد باشه چون قراره تعداد نصف بشه خود b-a که یک عدد زوجه رو در 0.5 ضرب و با یک جمع میکنیم
و دلیل هم اینه که عضو وسط مجموعه رو باید با خودش جمع کنی تا حاصل a+b بشه و عملا این عضو حساب نمیشه جزو تعداد اعضا

behnam5670

عضو جدید
کاربر ممتاز
زوج باشه تعداد میشه:
0.5*(b-a+1) + یک
اگه فرد باشه میشه:
0.5*(b-a+2) + یک
سؤال هوش:
تعداد زوج: 2/(b-a+1) بعلاوه‌ی یک
تعداد فرد: b-a)/2+1) بعلاوه‌ی یک
البته ظاهراً گفتید این جواب اشتباهه...
آقا قبلاً جواب رو گفتیم دیگه. به تاریخ پست‌ها نگاه کنید. اگه فرمول دوم ایشون (برای فردها) رو ساده کنید و اون 2 رو بکشید بیرون میشه همین چیزی که من نوشتم و همون چیزی که شما الان گفتید جواب درسته.
من اول نوشته بودم:
تعداد زوج: 2/(b-a+1)
تعداد فرد: b-a)/2+1)
و این رو حداکثر مقداری گرفته بودم که مجموع a+b رو نشه ساخت. بعد همون لحظه ویرایش کردم (به تاریخش نگاه کنید) و یدونه "بعلاوه‌ی یک" به آخر هر کدوم اضافه کردم تا بشه جوابی که شما میخواید.

زوج باشه تعداد میشه:
0.5*(b-a+1) + یک
اگه فرد باشه میشه:
0.5*(b-a+2) + دو
---------------
2 و 3 و 4 و 5 و 6
جمع هیچ دوتایی از مجموعه بالا 12 نمیشه
پس باید عدد بعدی اضافه بشه
اینکه شما اومدید بعداً فرمولتون رو برای اعداد فرد درست کردید (جواب نهایی) و یک دونه ازش کم کردید نتیجه میشه که اینجا حق با من بوده.
ولی برای اینکه روشن‌تر بشه، فرمول شما برای تعداد فرد که از 2 باشه تا 10، مقدار 7 رو برمیگردوند. این 7 یعنی اینکه اگه 7 تا برداریم حتماً یه جفت پیدا میشه که مجموعشون بشه 12. ولی من میگفتم نه 7 زیاد هست و اگه 6 تا برداریم هم حتماً این جفت پیدا میشه. بعد عرض کردم شما که میگید جواب 7 هست (طبق فرمولتون)، باید بتونید ساب‌ستی با 6 عنصر (6 عنصر، نه اینکه تا 6) پیدا کنید که هیچ دو عددی تووش نباشه که مجموعشون بشه 12. الان شما اومدید گفتید 2 تا 6. ولی این تعدادش 5 تا هست؛ یعنی اگه هر عنصر ششم‌ای اضافه کنیم باعث میشه 12 ساخته بشه. در نتیجه جواب مسأله 6 هست، نه 7.

زوج باشه تعداد میشه:
0.5*(b-a+1) + یک
اگه فرد باشه میشه:
0.5*(b-a) + دو
فرمول اول که ثابته، در فرمول دوم اگه 2 رو به صورت 1+1 بنویسیم و یکیش رو ببریم داخل پرانتز میشه 0.5*(b-a+2) + یک که چیزی هست که همون اولش نوشته بودید؛
و چیزی هست که من به صورت 2/(b-a) بعلاوه‌ی یک بعلاوه‌ی یک نوشته بودم.
بسیار هم عالی. راه حل تشریحی رو هم بذارین که بهترتر بشه:D
راه حلش اینه که ست رو به دو بخش تقسیم کنیم. اگه حاصل a+b زوج هست، از یکی از ساب‌ست‌ها اعداد زوج و از یکی دیگه اعداد فرد رو انتخاب کنیم تا مجموعشون هیچ وقت زوج نباشه.
اگه a+b فرد بود هم باید یا از جفت ساب‌ست‌ها اعداد فرد رو انتخاب کنیم یا از جفتش اعداد زوج رو که مثل این میمونه که کلاً اعداد زوج یا فرد رو انتخاب کنیم. لازم شد تایپ میکنم میذارم اینجا (هر بار میام بنویسم یه اتفاقی پیش میاد.

بانو امین

مدیر تالار اسلام و قرآن
عضو کادر مدیریت
مدیر تالار
کاربر ممتاز
آقا قبلاً جواب رو گفتیم دیگه. به تاریخ پست‌ها نگاه کنید. اگه فرمول دوم ایشون (برای فردها) رو ساده کنید و اون 2 رو بکشید بیرون میشه همین چیزی که من نوشتم و همون چیزی که شما الان گفتید جواب درسته.
من اول نوشته بودم:
تعداد زوج: 2/(b-a+1)
تعداد فرد: b-a)/2+1)
و این رو حداکثر مقداری گرفته بودم که مجموع a+b رو نشه ساخت. بعد همون لحظه ویرایش کردم (به تاریخش نگاه کنید) و یدونه "بعلاوه‌ی یک" به آخر هر کدوم اضافه کردم تا بشه جوابی که شما میخواید.

اینکه شما اومدید بعداً فرمولتون رو برای اعداد فرد درست کردید (جواب نهایی) و یک دونه ازش کم کردید نتیجه میشه که اینجا حق با من بوده.
ولی برای اینکه روشن‌تر بشه، فرمول شما برای تعداد فرد که از 2 باشه تا 10، مقدار 7 رو برمیگردوند. این 7 یعنی اینکه اگه 7 تا برداریم حتماً یه جفت پیدا میشه که مجموعشون بشه 12. ولی من میگفتم نه 7 زیاد هست و اگه 6 تا برداریم هم حتماً این جفت پیدا میشه. بعد عرض کردم شما که میگید جواب 7 هست (طبق فرمولتون)، باید بتونید ساب‌ستی با 6 عنصر (6 عنصر، نه اینکه تا 6) پیدا کنید که هیچ دو عددی تووش نباشه که مجموعشون بشه 12. الان شما اومدید گفتید 2 تا 6. ولی این تعدادش 5 تا هست؛ یعنی اگه هر عنصر ششم‌ای اضافه کنیم باعث میشه 12 ساخته بشه. در نتیجه جواب مسأله 6 هست، نه 7.

فرمول اول که ثابته، در فرمول دوم اگه 2 رو به صورت 1+1 بنویسیم و یکیش رو ببریم داخل پرانتز میشه 0.5*(b-a+2) + یک که چیزی هست که همون اولش نوشته بودید؛
و چیزی هست که من به صورت 2/(b-a) بعلاوه‌ی یک بعلاوه‌ی یک نوشته بودم.

راه حلش اینه که ست رو به دو بخش تقسیم کنیم. اگه حاصل a+b زوج هست، از یکی از ساب‌ست‌ها اعداد زوج و از یکی دیگه اعداد فرد رو انتخاب کنیم تا مجموعشون هیچ وقت زوج نباشه.
اگه a+b فرد بود هم باید یا از جفت ساب‌ست‌ها اعداد فرد رو انتخاب کنیم یا از جفتش اعداد زوج رو که مثل این میمونه که کلاً اعداد زوج یا فرد رو انتخاب کنیم. لازم شد تایپ میکنم میذارم اینجا (هر بار میام بنویسم یه اتفاقی پیش میاد.

من الان نفهمیدم چی شد
آخرش من درست گفتم یا تو؟

behnam5670

عضو جدید
کاربر ممتاز
من الان نفهمیدم چی شد
آخرش من درست گفتم یا تو؟

شما گفتید فرمولش "2/(b-a+2) + دو" هست، بنده عرض کردم نه این فرمول شما اشتباهه و یکی اضافیه، شما گفتید چرا همین درسته و مثال آوردید، من دوباره عرض کردم نه اشتباهه و روی مثال خودتون هم اشتباه بودن فرمولتون رو نشون دادم، بعد شما فرمولتون رو به "2/(b-a+2) + یک" تغییر دادید، یعنی یه دونه کم کردید. همون چیزی که من تأکید داشتم. olel_albab گیراییش خوبه، بیاد متوجه میشه چی گفتم :D

البته شما و بنده همون اوایل کار این فرمول رو گفته بودیم که آقای olel_albab گفتند اشتباهه، بعدش شما جوابتون رو چند مرتبه تغییر دادید و دوباره رسیدید به همون جواب که این بار گفتند درسته، ولی من با هر روشی جلو میرفتم به همون جوابی که بار اول گفته بودم میرسیدم، برای همین توو پُست آخرم اومدم پرسیدم که مسأله سرکاری نباشه یا کلکی نداشته باشه یه وقت.

olel_albab

مدیر تالار ریاضی
مدیر تالار
کاربر ممتاز
تازه میپرسید لیلی مرد بود یا زن؟ :D
من هیچ جوابی رو در مورد مجموعه ها نگفتم درسته. فقط جواب های اشتباه رو گفتم که غلط هستند. در مورد جواب خانم امین هم روند پیشرفتشون رو تحسین کردم که فرم کلی جواب داره درست میشه. به خاطر همین ازتون خواستم راه حل ها رو بگذارین تا دوستان متوجه بشند چطور به این جواب رسیدین و خرد جمعی جواب درست رو پیدا کنه:D

behnam5670

عضو جدید
کاربر ممتاز
زوج باشه تعداد میشه:
0.5*(b-a+1) + یک
اگه فرد باشه میشه:
0.5*(b-a+2) + یک
بهتر شد ولی بازم جواب درست نیست.
زوج باشه تعداد میشه:
0.5*(b-a+1) + یک
اگه فرد باشه میشه:
0.5*(b-a) + دو
بسیار هم عالی. راه حل تشریحی رو هم بذارین که بهترتر بشه:D
من هیچ جوابی رو در مورد مجموعه ها نگفتم درسته. فقط جواب های اشتباه رو گفتم که غلط هستند. در مورد جواب خانم امین هم روند پیشرفتشون رو تحسین کردم که فرم کلی جواب داره درست میشه. به خاطر همین ازتون خواستم راه حل ها رو بگذارین تا دوستان متوجه بشند چطور به این جواب رسیدین و خرد جمعی جواب درست رو پیدا کنه:D

پس یعنی اون جواب آخری، جواب درست نیست!؟ آخه گفتید بسیار هم عالی.

olel_albab

مدیر تالار ریاضی
مدیر تالار
کاربر ممتاز
پس یعنی اون جواب آخری، جواب درست نیست!؟ آخه گفتید بسیار هم عالی.
ببین بهنام اگر a و b هر دو تاشون فرد باشند، تعداد اعضا فرد میشه و حداقل اعضای زیر مجموعه برای ارضای شرط مساله هست 2+2/(b-a). فرم جواب باید اینطور باشه. اگر یکیشون فرد یکیشون زوج باشه باید توی فرمول جوری نوشت که تقسیم به دو میشه عدد صحیح دربیاد. اگر هر دو زوج باشن که راه مشخصه هم تعداد اعضای مجموعه مادر زوج هست هم حاصل تفریق کران بالا و پایین. من اصرار داشتم بچه ها جواب نهایی رو با استدلالشون بذارن. همونطور که دیدی راه حلی که با حدس و خطا باشه براحتی طرف به شک میفته و فرمول عوض میشه. از طرفی نوشتن جواب به فرمی که گفتم یک مفهومی هم داره که توی پست بعدیم عرض می کنم. به نظرم مدل فرمول نهایی باید مفهوم های راه حل رو داشته باشه. برای اینکه باز هم به شک نیفتین جواب نهایی رو گفتم. راه حل نهایی رو امشب میذارم

آخرین ویرایش:

بانو امین

مدیر تالار اسلام و قرآن
عضو کادر مدیریت
مدیر تالار
کاربر ممتاز
ببین بهنام اگر a و b هر دو تاشون فرد باشند، تعداد اعضا فرد میشه و حداقل اعضای زیر مجموعه برای ارضای شرط مساله هست 2+2/(b-a). فرم جواب باید اینطور باشه. اگر یکیشون فرد یکیشون زوج باشه باید توی فرمول جوری نوشت که تقسیم به دو میشه عدد صحیح دربیاد. اگر هر دو زوج باشن که راه مشخصه هم تعداد اعضای مجموعه مادر زوج هست هم حاصل تفریق کران بالا و پایین. من اصرار داشتم بچه ها جواب نهایی رو با استدلالشون بذارن. همونطور که دیدی راه حلی که با حدس و خطا باشه براحتی طرف به شک میفته و فرمول عوض میشه. از طرفی نوشتن جواب به فرمی که گفتم یک مفهومی هم داره که توی پست بعدیم عرض می کنم. به نظرم مدل فرمول نهایی باید مفهوم های راه حل رو داشته باشه. برای اینکه باز هم به شک نیفتین جواب نهایی رو گفتم. راه حل نهایی رو امشب میذارم

پس پیچوندی مارو؟ :confused:
دستیار! خانوم مدیر بیبین کاراشو

بانو امین

مدیر تالار اسلام و قرآن
عضو کادر مدیریت
مدیر تالار
کاربر ممتاز
حالا اولو خان لطفا جواب مساله ریاضی که گذاشتم رو چک کن ببین درسته؟

olel_albab

مدیر تالار ریاضی
مدیر تالار
کاربر ممتاز
حالا اولو خان لطفا جواب مساله ریاضی که گذاشتم رو چک کن ببین درسته؟

نه بابا نپیچوندم، حدس و خطا راه ریاضی درستی نیست. استدلال استنتاجی، استقرا و راه های برهانی از جمله قیاس و ... راه های ریاضی هستند که همه می فهمند و ان قلتی توش نیست. راه ریاضی رو چشم، اما باید راه رو جوری توضیح بدی که همه متوجه بشند. حالا امشب جواب اون سوال خاص رو میذارم ببین من خوب توضیح میدم یا نه؟

بانو امین

مدیر تالار اسلام و قرآن
عضو کادر مدیریت
مدیر تالار
کاربر ممتاز
نه بابا نپیچوندم، حدس و خطا راه ریاضی درستی نیست. استدلال استنتاجی، استقرا و راه های برهانی از جمله قیاس و ... راه های ریاضی هستند که همه می فهمند و ان قلتی توش نیست. راه ریاضی رو چشم، اما باید راه رو جوری توضیح بدی که همه متوجه بشند. حالا امشب جواب اون سوال خاص رو میذارم ببین من خوب توضیح میدم یا نه؟

این چی چی بود؟

اگه درست بود توضیح میدم... فقط باید یکم وقت بذارم فکر کنم چطوری بگم.

باش... ممنان میشم بذاری... منم یاد میگیرم چطوری بگم بقیه بفهمن